|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 20:01:19   
tasa_m
Kokica.. za vsak slučaj pa imej zraven CD, mogoče boš imela srečo v P. user posted image

NoBady.. idi lepo počivat pa te bo nehalo tiščat dol.. Pa malo manj terena si omisli,..saj veš nisi več v 3 mesecu user posted image user posted image (in to pravim jaz ko sem vsak dan skoraj teresnkauser posted image )

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.2.2009 20:01:50   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja lahko bi mi no, zdaj sem polnoletna v kilah user posted image user posted image user posted image , pa saj se ne sekiram, imam že tu pred sabo kruh s putrom pa medom, tko za predjed user posted image user posted image

ma kdo bi se sekiral? Jaz se ne,..user posted image sicer mi še nekaj manjka do polnoletnosti ampak počasi pa mogoče mi le uspe user posted image

moj mi neki grozi,da ga nebi slučajno dohitela v kg, pa sem ga samo vprašala, če bi rad zunaj spal danes, no, ni več nič rekel na to temo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.2.2009 20:02:41   
Pupa7

Kokica.. za vsak slučaj pa imej zraven CD, mogoče boš imela srečo v P. user posted image

NoBady.. idi lepo počivat pa te bo nehalo tiščat dol.. Pa malo manj terena si omisli,..saj veš nisi več v 3 mesecu user posted image user posted image (in to pravim jaz ko sem vsak dan skoraj teresnkauser posted image )

lahko pa svoj radio sabo vzameš, pa te ne morejo presenetit pa je user posted image ti posodim mam takega fajn portable user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
11.2.2009 20:03:08   
tasa_m

ja lahko bi mi no, zdaj sem polnoletna v kilah user posted image user posted image user posted image , pa saj se ne sekiram, imam že tu pred sabo kruh s putrom pa medom, tko za predjed user posted image user posted image

ma kdo bi se sekiral? Jaz se ne,..user posted image sicer mi še nekaj manjka do polnoletnosti ampak počasi pa mogoče mi le uspe user posted image

moj mi neki grozi,da ga nebi slučajno dohitela v kg, pa sem ga samo vprašala, če bi rad zunaj spal danes, no, ni več nič rekel na to temo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ma saj veš da je raje tiho, če pa je zunaj še mrzlo.. user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
11.2.2009 20:09:26   
pocka
kokica, ampak res, zakaj si pa ne neseš s sabo v P, tistega malega mp3 playerja, si tja muziko naložiš, pa lepo slušalke v ušesa, pa je...tako sem jaz naredila prvič, ampak kot sem že povedala, pol nisem kaj dosti poslušala, nisem bila glih razpoložena za muziko user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
11.2.2009 20:14:10   
tasa_m
nisem bila glih razpoložena za muziko user posted image user posted image
to pa zato ker nisi imela prave naložene.. user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
11.2.2009 20:14:36   
KOKICA32

kokica, ampak res, zakaj si pa ne neseš s sabo v P, tistega malega mp3 playerja, si tja muziko naložiš, pa lepo slušalke v ušesa, pa je...tako sem jaz naredila prvič, ampak kot sem že povedala, pol nisem kaj dosti poslušala, nisem bila glih razpoložena za muziko user posted image user posted image

slušalke bi me ziher nervirale al pa motile... user posted image user posted image user posted image bom pa razmislila o tem, da si vzamem mali predvajalnik s sabo..samo si ne predstavljam kako je potem to v porodnih sobah..al morajo potem vse tam navzoče mojo muziko poslušat???? user posted image user posted image user posted image Ali si v MB P sam v porodni sobi...al si ločen le z zavesami..Ve katera? Jaz nimam pojma? user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
11.2.2009 20:15:43   
Pupa7

taša rada bi tebe vidla kak boš ti razpoložena za kakega stavrosa mogoče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
11.2.2009 20:15:51   
KOKICA32
Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
11.2.2009 20:16:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Ali si v MB P sam v porodni sobi...al si ločen le z zavesami..Ve katera? Jaz nimam pojma? user posted image

bi ti znala odgovorit na to vprašanje,ampak sem prešpricala ogled P. v Mb. po MŠ  user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
11.2.2009 20:16:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

taša rada bi tebe vidla kak boš ti razpoložena za kakega stavrosa mogoče user posted image user posted image user posted image

za tega jaz ziher ne bi bila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
11.2.2009 20:17:05   
Pupa7

Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
11.2.2009 20:17:07   
KOKICA32

Ali si v MB P sam v porodni sobi...al si ločen le z zavesami..Ve katera? Jaz nimam pojma? user posted image

bi ti znala odgovorit na to vprašanje,ampak sem prešpricala ogled P. v Mb. po MŠ  user posted image user posted image

A tak! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
11.2.2009 20:18:33   
Pupa7

A tak! user posted image user posted image user posted image

pri nas ni skupnih porodnih sob... tak da nevem kak to zgleda da se res v duetu dereš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
11.2.2009 20:20:14   
PERSIDA
tasika kje si pa ti pa dojenčekuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   RE: aE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 20:22:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer!!!

MalaČebelica - zelo lepi copatki.Samo me pa zanima kolko otrok imaš na poti ,a morda petorčke user posted image user posted image user posted image ,al se bote preoblačli vsake pol ure?

to je blo bolj za zamotit se v času bolniške. no, nekaj sem jih že razdelila okrog za darila... tak da niso vsi za domačo uporabo... drugače pa se bomo pač preoblačili bolj pogosto - saj copatke daš hitro dol pa druge gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
11.2.2009 20:24:40   
tasa_m

ne, ne Konečnika pa njegovo muziko to tanovo: Borovničke, borovničke,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
11.2.2009 20:24:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasika kje si pa ti pa dojenčekuser posted image

v mojem albumu user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
11.2.2009 20:25:42   
tasa_m

ČESTITAM ZA 4. ZVEZDICEuser posted image user posted image .. s čim bomo nazdravle? da naročim?? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
11.2.2009 20:27:24   
MalaČebelica

slušalke bi me ziher nervirale al pa motile... user posted image user posted image user posted image bom pa razmislila o tem, da si vzamem mali predvajalnik s sabo..samo si ne predstavljam kako je potem to v porodnih sobah..al morajo potem vse tam navzoče mojo muziko poslušat???? user posted image user posted image user posted image Ali si v MB P sam v porodni sobi...al si ločen le z zavesami..Ve katera? Jaz nimam pojma? user posted image

načeloma imaš v MB svojo porodno sobo. le če bi bla neka ekstremna gužva, potem imajo eno sobo z dvema posteljama...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
11.2.2009 20:28:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
načeloma imaš v MB svojo porodno sobo. le če bi bla neka ekstremna gužva, potem imajo eno sobo z dvema posteljama...
pridna, pridna. Ti pa si sledila v MŠ a ne?
user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
11.2.2009 20:28:39   
Pupa7

ne, ne Konečnika pa njegovo muziko to tanovo: Borovničke, borovničke,..user posted image user posted image user posted image

ko bi jaz vedla kdo je Konečnik pa kera je Borovničke hahah, sem malo out user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
11.2.2009 20:31:08   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
pridna, pridna. Ti pa si sledila v MŠ a ne?
user posted image user posted image

he he pa sem res, da veš. pa pred onimi porodnimi sobami sem stala enih štirikrat, preden so nas končno notri spustli, da smo si lahko pogledali.  vsakič so si nekaj namislili, ker se nobenemu ni dalo kazat sobe... ampak jaz sem si zamislila da jo bom videla in sem vztrajala user posted image najbolj smešno bo, ko bom pol na koncu šla čisto nekam drugam rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
11.2.2009 20:31:27   
tasa_m
ko bi jaz vedla kdo je Konečnik pa kera je Borovničke hahah, sem malo out user posted image user posted image user posted image
goveja muzika je Konečnik..
Špila frajtonarco pa naredi kr čago user posted image jaz pa glavna plesačica v prvi vrsti.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
11.2.2009 20:31:27   
KOKICA32

ČESTITAM ZA 4. ZVEZDICEuser posted image user posted image .. s čim bomo nazdravle? da naročim?? user posted image user posted image

Hmmmm..če pa me po vsem peče zgaga???? Edino vodo in kakao ter mleko lahko pijem! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?