MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa7 sej sam veš, da več ko dovoliš, da se ti tastari vtikajo v življenje, bolj več šans je da pride do sporov Sicer se fajn razumemo, sam karkoli dosežava midva, bo za druge veden da sta nam onadva kupila. Pa ji je moj rekel že stokrat, da ne rabiva nič, da dober za tamalo lahko, ampak naj vprašajo kaj rabiva. Tu pa je gradbeništvo, saj za take s.pje, bolj v slabem položaju, hb, da imamo še nekaj dejavnosti. vem in te popolnoma razumem, je pa težko še posebej če naletiš na gluha ušesa... in verjemi mi tud jaz mam isti problem, samo zdaj popizdim, pa se noben ne upa nič in imava mir, je pa res da sem jaz pač tak tip človeka, toleriram do ene meje ko pa je kapa polna, pa poti nazaj ni držim pesti, da vam bo vseeno lepo laufal posel!!! Hvala za pesti!!Moj sicer zraven še dela v Gorenju, tast bi pa verjeten brez posla umrl, res rad dela in je zelo ponosen, da mu je uspel z podjetjem.Čeprav imamo trenutno veliko dolžnikov. saj bo lolitka, glavo gor lolita,jaz te čisto razumem, ker sem sama imela zelo podpbno situacijo. ko dva še živela pri njegovih, je bilo včasih kar obupno. sicer se sploh nismo nič kaj kregali, ker sem jaz bla vedno tiho. ampak enkrat pa mi je blo dovolj pa sem malo popenila. čeprav mi je blo ful grozno težit, ampak je pa ful pomagalo - so se kar zamislili in pol so razumeli, da včasih hočema midva kaj po svoje. no, saj se še vedno vtaknejo - brez pač ne gre, ampak je pa blo malo bolje...