Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 16:43:23
|
|
|
|
drevozivljenja
|
vse skupaj +18kg.pa da vas še vprašam-a magnesol lahko pijem do katerega tedna?ker sem ga v p dobivala in mi je pomagal,pa sem si ga kupila.vas tud tako rebra bolijo(spredaj in zadaj)????mene tako da komaj sedim. .in vmes mi še odtrdi trebuh.upam da še vsaj 4tedne počaka v trebuščeko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 16:55:51
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz se si pa končen kupila sesalec, prideva pa domov, naju tast ustavi, pravi saj nista sesalca kupla, pa midva ja sva.Pa pravi midva sva vama pa forverka kupila, mojemu za roj. dan.In evo opet tašča, kupila nekaj da ji bova dolžna, odjavit, se ga pa ne da.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 16:58:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz se si pa končen kupila sesalec, prideva pa domov, naju tast ustavi, pravi saj nista sesalca kupla, pa midva ja sva.Pa pravi midva sva vama pa forverka kupila, mojemu za roj. dan.In evo opet tašča, kupila nekaj da ji bova dolžna, odjavit, se ga pa ne da. ha ha, bosta imela pa dva sesalca, da bosta lahko družno sesala po hiši forverk je itak od tvojga
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 16:59:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 naj ti bo si se vsaj naspala? kaj si lepega sanjala? sanjala nič, bi pa kvečjem še malo spala ampak pride dragi čez 15 minut, pa moram še malo pospravit se boš fino delala, kak si pridna pa cel cajt glancaš al kaj kok maš pa ti mene naštudirano...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:00:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz se si pa končen kupila sesalec, prideva pa domov, naju tast ustavi, pravi saj nista sesalca kupla, pa midva ja sva.Pa pravi midva sva vama pa forverka kupila, mojemu za roj. dan.In evo opet tašča, kupila nekaj da ji bova dolžna, odjavit, se ga pa ne da. ha ha, bosta imela pa dva sesalca, da bosta lahko družno sesala po hiši forverk je itak od tvojga Moj je čist penast, ker ga mora plačat pa njegovo podjetje. pa ko bi vsaj kaj vprašala, ker jaz nimam forverka, se ga pa ne odrečem, ker sem sama kupila.Že tak nama je kupila, H20 sesalec, pa nimava, kaj z njim počet.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:03:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz se si pa končen kupila sesalec, prideva pa domov, naju tast ustavi, pravi saj nista sesalca kupla, pa midva ja sva.Pa pravi midva sva vama pa forverka kupila, mojemu za roj. dan.In evo opet tašča, kupila nekaj da ji bova dolžna, odjavit, se ga pa ne da. ha ha, bosta imela pa dva sesalca, da bosta lahko družno sesala po hiši forverk je itak od tvojga Moj je čist penast, ker ga mora plačat pa njegovo podjetje. pa ko bi vsaj kaj vprašala, ker jaz nimam forverka, se ga pa ne odrečem, ker sem sama kupila.Že tak nama je kupila, H20 sesalec, pa nimava, kaj z njim počet. kaj zbirata sesalce?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:03:20
|
|
|
|
tasa_m
|
hei punce. Končno sem tudi jaz doma.. Zjutraj sem imela pregled pri diabetologu. Načakala sem se tak,da sem res mela že skoraj rit oguljeno. Pol pa sem za "nagrado"da sem tak dolgo čakala,dobila dodatno dozo inzulina.. sploh pred kosilom. In zdaj ko pišem ta post sem se spomnila, da sem pozabla po inzulin in igle,tak da bomo jutri imeli spet izlet do bolnice (kak pravijo: kdor nima v glavi ima v petah a ne? ). Nisem brala za nazaj ker mi enostavno ni,..sem mogoče zamudila kaj pomembnega? Vem da je Pupa dobila datum čestitam vsem za preglede..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:16:32
|
|
|
|
trezika
|
tasa kaj so se te vse prestrašile?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:18:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj so se te vse prestrašile? evo mene, sem bila 15 minut na zraku, da malo pluča prediham.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:19:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj so se te vse prestrašile? aha,aha..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:19:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hei punce. Končno sem tudi jaz doma.. Zjutraj sem imela pregled pri diabetologu. Načakala sem se tak,da sem res mela že skoraj rit oguljeno. Pol pa sem za "nagrado"da sem tak dolgo čakala,dobila dodatno dozo inzulina.. sploh pred kosilom. In zdaj ko pišem ta post sem se spomnila, da sem pozabla po inzulin in igle,tak da bomo jutri imeli spet izlet do bolnice (kak pravijo: kdor nima v glavi ima v petah a ne? ). Nisem brala za nazaj ker mi enostavno ni,..sem mogoče zamudila kaj pomembnega? Vem da je Pupa dobila datum čestitam vsem za preglede.. če te kaj tolaži, taši, jaz sem tudi pozabila vprašat, če moram še železo jemat... in čakala sem tudi dobri dve uri, v čakalnici pa slab zrak in še moj nizki pritisk, sem mislila, da bom kar na stolu zaspala no, ko sem prišla domov, sem pa samo še RR preverila, potem me je pa res zmanjkalo za dve urci.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:20:45
|
|
|
|
tasa_m
|
ni mi za nič.. je še mogoče katera takšnega počutja??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:20:59
|
|
|
|
felix7
|
aja, da boš na tekočem, yania je šla v P...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:21:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ni mi za nič.. je še mogoče katera takšnega počutja?? postavi se v vrsto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 če te kaj tolaži, taši, jaz sem tudi pozabila vprašat, če moram še železo jemat... in čakala sem tudi dobri dve uri, v čakalnici pa slab zrak in še moj nizki pritisk, sem mislila, da bom kar na stolu zaspala no, ko sem prišla domov, sem pa samo še RR preverila, potem me je pa res zmanjkalo za dve urci. Pol pa sma res na istem .. no saj po 2,5 urah sem pa šla do Perside in Tomaža. In veste kaj? Upala sem ga celo imet na rokah.. do zdaj sem se "izlizavala" ven da imam mrzle roke, da ga bom pol,..ipd. Danes pa je mama Persida mi ga dala v roke in konec. Nisem mogla rečt niti ne saj pol ko se srček mali nasmeji pa pogleda..ahhh kake lušte sem dobila. Komaj čakam na marec . Jaz pa ne grem še spat, ker pol ponoči ne morem pa se sam premetvam pa študiram na vse mogoče norije.. tak da se bom zdaj še trudla mal sitnarit po RR.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:25:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz se si pa končen kupila sesalec, prideva pa domov, naju tast ustavi, pravi saj nista sesalca kupla, pa midva ja sva.Pa pravi midva sva vama pa forverka kupila, mojemu za roj. dan.In evo opet tašča, kupila nekaj da ji bova dolžna, odjavit, se ga pa ne da. ha ha, bosta imela pa dva sesalca, da bosta lahko družno sesala po hiši forverk je itak od tvojga Moj je čist penast, ker ga mora plačat pa njegovo podjetje. pa ko bi vsaj kaj vprašala, ker jaz nimam forverka, se ga pa ne odrečem, ker sem sama kupila.Že tak nama je kupila, H20 sesalec, pa nimava, kaj z njim počet. kaj zbirata sesalce? prej ga l 4 mesece nisem imela, pa mi ga noben ni lkupil, si pa končen zberem denar, pa ga kupim, dobim pa še zastonj enega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:25:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ni mi za nič.. je še mogoče katera takšnega počutja?? postavi se v vrsto jap se strinjam, kar v vrsto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:26:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, da boš na tekočem, yania je šla v P... ja pa ne da bo ki prehitevala?? Nema ništa, kaj se zdaj to pravi.. No, jaz sem si tud šampon nabavla danes..tak da je moja torba-toaletna lahko zaprta do uporabe IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ni mi za nič.. je še mogoče katera takšnega počutja?? postavi se v vrsto upam, da imam št. 3 ker nebi spet imela 5, ker sem danes s 5-tko čakala 2,5 ur
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:27:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 prej ga l 4 mesece nisem imela, pa mi ga noben ni lkupil, si pa končen zberem denar, pa ga kupim, dobim pa še zastonj enega. očitno si tistega svojega premalo uporabljala. Če bi večkrat slišali zvok sesalca, verjetno nebi dobila še enega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:30:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 naj ti bo si se vsaj naspala? kaj si lepega sanjala? sanjala nič, bi pa kvečjem še malo spala ampak pride dragi čez 15 minut, pa moram še malo pospravit se boš fino delala, kak si pridna pa cel cajt glancaš al kaj kok maš pa ti mene naštudirano... v malem prstu draga
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:30:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 prej ga l 4 mesece nisem imela, pa mi ga noben ni lkupil, si pa končen zberem denar, pa ga kupim, dobim pa še zastonj enega. očitno si tistega svojega premalo uporabljala. Če bi večkrat slišali zvok sesalca, verjetno nebi dobila še enega.. Sej to je problem, da sem ga danes kupila in še isti dan drugega skoraj že dobila(naročen).Zdaj pa svojega ne smem niti uporabiti, ker moj pravi, da bova pač vračala.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:33:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 prej ga l 4 mesece nisem imela, pa mi ga noben ni lkupil, si pa končen zberem denar, pa ga kupim, dobim pa še zastonj enega. očitno si tistega svojega premalo uporabljala. Če bi večkrat slišali zvok sesalca, verjetno nebi dobila še enega.. Sej to je problem, da sem ga danes kupila in še isti dan drugega skoraj že dobila(naročen).Zdaj pa svojega ne smem niti uporabiti, ker moj pravi, da bova pač vračala. lolitka, reč da naj ga majo, da ne rabiš, kaj pa kupujejo na pamet... sploh sesalce ki so nerodni za uporabo...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:34:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ni mi za nič.. je še mogoče katera takšnega počutja?? jaz, samo sem zdaj boljš ker sem tvoj post vidla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:37:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 prej ga l 4 mesece nisem imela, pa mi ga noben ni lkupil, si pa končen zberem denar, pa ga kupim, dobim pa še zastonj enega. očitno si tistega svojega premalo uporabljala. Če bi večkrat slišali zvok sesalca, verjetno nebi dobila še enega.. Sej to je problem, da sem ga danes kupila in še isti dan drugega skoraj že dobila(naročen).Zdaj pa svojega ne smem niti uporabiti, ker moj pravi, da bova pač vračala. lolitka, reč da naj ga majo, da ne rabiš, kaj pa kupujejo na pamet... sploh sesalce ki so nerodni za uporabo... Sej tast je rekel tašči naj naju prej vpraša, sam ona njega ne posluša, in je že parkrat bilo tako, najprej sesalec h20, pa likalnik, potem zavese, pa še bi lahk naštevala, sam omeniva da morava kaj kupit naslednji dan že imava.Jaz se vprašam, kaj bo, ko bo moj pop.... Sej pa se obnaša kot da ne moreva nič sama kupit. Najhuje pa je, da sam sploh nima denarja, edino prek privata, ki ga je moj prevzel imajo denar, pa še to saj veš kak je gradbenitvo trenutno...
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.2.2009 17:38:27 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 17:40:20
|
|
|
|
trezika
|
tako...moja torba je že tut pripravljena no, tako na polovico saj se mi še ne mudi kam...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?