Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:30:52
|
|
|
|
maja83
|
Jutro punce... evo mene iz CTG-ja in pregleda ... hm kaj naj rečem, nekaj se sicer pripravlja ampak po pregledu mije G rekla da sem zaprta k flaša, glavica še ni spuščena v kanal, tko da nč ne kaže.... No potem pa sem ji povedala da je moja punca že dva dni bolj mirne sorte in da se že jst tudi dva dni ne počutim ravn najbolj veselo...da mi je bolj ko ne kr ceu dan slabo...potem pa me je mal pogledala in rekla...no gospodična se vidiva drug teden, torej 18.2 zopet na CTG-ju ampak...........mislim da draga gospodična se takrat že ne bova več videli.... tko da...zdej si grem pa res počasi pripravit potrebščine zase za v bolnico...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:35:51
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Ne me vsak dan tko pogrešat...SPIM!!! Morm izkoristit še zadnje dneve, pol bom mogla prej ustajat...Ma bom tudi hodila spat ko bo mala spala... Sej sm prebrala, ma ne dela še vse tko kot je treba, zato tudi ne bom komentirala... Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:37:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Barbarasg...veš kolk je bilo meni smešno...celo nosečnost mi je bilo vroče za znoret....in potem pridem domov....me je pa zeblo ko, da ne rečem..kaj...sploh nisme bla navajena...sem si šla vročino mert...sem misnla ,da jo imam no, pa sem ugotovila samo to, da nisem več noseča in da sem sept stari zmrzljivko Majchy....super mami ja....s podočnjaki do kolen.... Dobro sem.....jošk me vsak dan manj boli, kar me veseli...mogoče sem malo utrujena in 3-krat bolj lačna kot prej Pa ti??? Dobro pegljaj kavč.... Mihailo...sej je res pametno, da si dalj čas v P...tam ti vse prinesejo...hrano...svež čaj..pa še medicinsko osebje maš na voljo 24/7...to veliko pomeni, ko se počutiš zgubljenega in res imaš čas se ukvarjat z otrokom in lastnim počitkom.....tko da ni tak slaba ideja 5 dni.... Kayica...sej se s cimro zmeniš ,da jo počuva, medtem ko se ti tuširaš....no, saj me smo se tako zmenle...da si šel v miru na wc al pa se tuširat.... Lilcha....nisem ga vidla v ležalničku..napisala je ,da je bil zvečer v ležalničku.... Seveda ,da je čas zase....samo najdit si ga moraš...zapomni si- da nisem preveč pametna - mamica potrebuje svojih 5 minut......in tega ne zanemarjat...ker boš otročku zamrla, da ti je odžrl tvoj čas.....povem po pravici...da me ne bo katera kregala...... Res je bilo fino..Patick Swayze....pa jst...mislim Jennifer.. ..ples...kaj češ lepšga
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:39:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Baki...čestitke za princa NIka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:40:54
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, dobrodošla nazaj! Pa kak cukr je Uroš! Full je tvojemu dragemu podoben! Pa držim pestke, da te bojo končali bolet joški! maja, super za pregled!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:48:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Mihailo...natanko vem kako ti je ...sem se spopadala s tem celo ...samo pazi, da se imaš vedno kam za prijet in da veš kam se boš ulegla, če bo še huje...sedaj pa hitro nekaj slanega pojest...še najbolj bi pa bilo če bi spila eno Coca Colo.... meni je ta rešla ene parkat..... Maja...super za pregled....in super za to, da te je malo potolažla....zdaj pa pridno počivat..... Sunny...sedim za računalnikom Rebeka....uf...pol so ti pa mlekarne u iber zalaufale....uf...to je sreča ..ampak tudi veliko dela....pred podojem jih namoči v vrelo vodo...da bo vse skupaj lažje teklo...natanko vem, kako ti je.....mam iste probleme...mleka za izvoz in lenuščka kar se papanja tiče..... iiiiiiiiiiiiiiiii..kaka cortek je Uroš A niso res to enkratna bitjeca.....čestitke še enkrat.... Ti smem nekaj svetovati....ko je Uroš v pojsteljici mu daj za hrbet neko podporo, da se ne bo mogel na hrbet obrnit...da bo ostal na boku....to je pomembno , če se mu slučajno slina zatakne al pa dvigne.... Oprost nočem ti solit pameti...samo pomagam...če sem nadležna..prosim povej.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:52:16
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro . Baki bravo za sineka, vidim, da je veliko fantkov . No mi smo to noč prvo noč, skoraj v celoti prespali. Včeraj sem Matijo nahranila ob 23.30. pa je spal vse do 3.30. potem spet smo papali,in mali princ je spal do 7.30.danes zjutraj. Zakon (magari bi bile vse noči takšne pobožna želja ) Drugače pa imam mleka za izvoz, pa toliko sem se bala, da nebom imela nič. Patronažna sestra, nas tudi obiskuje, čeprav Matija ni nič kaj navdušen nad njo , saj ga vedno kaj dreza in to ga ful nervira . Sedaj mislim,da vas ni več ostalo kaj dosti, tiste ko vas čaka pot v rim, a ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 11:59:34
|
|
|
|
orto2
|
Hej moje drage!!!! Jaz sem še vedno doma Pa bi že tako cartala, rok je mimo, pa še nič ne kaže. Čestitke vsem, ki ste že rodile in imate zdaj druge skrbi. Meni pa je dolgčas in čakam, in čakam,..... Vse sem že sprobala, nič ne pomaga. Tamali je mogoče malo bolj umirjen, ampak to je pa vse. Kak popadek na vsake kvatre in to je to.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:01:19
|
|
|
|
maja83
|
Baki , čestitke za fanteka..... Rebeka84...kk maš lepega sineka....čestitke Punce, mamice....mam eno vprašanje....G mi je naredila tudi vaginalni pregled, zdej pa tam se mi je vlila kri iz nožnice, kar je čisto razumljivo, ker je pač maternični vrat mehak,... zdej sm pa že doma ampak ta kri postaja gosta, kar je menda tudi vredu, skrbi me pa najbolj to k se mi zdi da so vmes taka vlakna..ampak nekatera so vlka, druga spet majhna....da se mi ni zdej posledično čep začel luščit? A je to mogoče.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:03:38
|
|
|
|
rebeka84
|
Ajvy hvala za nasvet, nič mi ne soliš pameti in sploh nisi nadležna. Ena sveža slikica od danes
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:07:14
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravčke. Danes je en tak beautiful day sonček je in ti si skuštrana pa veter po malem pihlja... Birdy-in možek- zate.Še malo pa boš imel vse svoje damice doma. Moški žur-moj jih bo kar ven povabil,in to po dve skupini...mislim da smeha bo nenormalno,drugače pa mislim,da ne bodo pretiravali..vsaj mislim Glede žensk...pri mojem in njegovi druži je to kar moška domena,pri takšni proslavi... Sunny-Hvala za nasvet,sem si zapisala,bom proti večeru sprobala Glede tega Rima bo že menda držalo,smo zadnjič imeli debato o tem in vsak je trdil svoje,nihče pa ni bil 100% Mihailo-Hvala tudi tebi za nasvet, za slikce. Glede potenja,meni je že celo nosečnost vroče,glih prov k druge zebe potim pa se ponoči in sicer šele zadnje čase,se zbudim premočena tako da zjutraj obvezno tuš. Ajvy-Pa ti si res ena super mami Se mi zdi da vse jemlješ tako na lepo..že iz nasvetov se čuti.Imejte se lepo in veliko Kdaj pa si boste lohka privoščili sprehod? Ta film tudi js obožujem Majchy- šopek rožic k si tako pridna pri urejanju seznama. Rebeka- Kok je šikan pa res je podoben tvojemu. Orto-Pa že kej dogaja,kakšni znaki?Še malo pa bo,noter ni še noben ostal,govorijo meni k so pozabli ali pa ne vejo kolk smo neučakane da spoznamo naše štručke.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:08:38
|
|
|
|
sunny24
|
witto, ti si mela pa luksuz danes ponoči, a? Pa kaj mate to za eno patronažno smotano? orto, joj, jst bi tudi že šla...To čakanje se full vleče! maja, pojma nimam, kaj bi to blo...Mogoče je pa res čep in bo hmlai akcija! rebeka, lepa slkica!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:09:00
|
|
|
|
witto
|
maja83, pa poskusi poklicat v porodnišnico, pa vpraši. Čisto možno pa je, da se ti je začel luščit čep, ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:11:58
|
|
|
|
sunny24
|
salt, hello! Kako kaj? Je res fajn vremce danes! Ja, ta program je res full enostaven in nardi lepe slike-obdela. Pač ni zravn nekih okvirjev za dajat in teh for, ma se da kar dosti nardit (tudi retuširat kako napakico... ).
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:13:02
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene Rebeka .... kak je Uroš šikan Danes sem imela Ctg (ni zaznal nobenih popadkov ) in pregled (zaprta kot konzerva ) Eva pa naj bi imela že okoli 3800g in se ji zgleda še nikamor ne mudi. Bom morala prenehati jesti tortice in pojesti kaj bolj grenkega, morda pa jo tako zbezam ven Naslednji CTG imam 14. 2. Sem šla pa peš v mesto in peš iz mesta (imam pol ure hitrejše hoje), sem kar malce utrujena in grem počivat. Kayica ... jaz se tudi včasih ponoči zbudim vsa prepotena po prsih in se moram iti preobleči. Pa se drugače nič kaj ne potim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:13:15
|
|
|
|
witto
|
Aj Rebeka, kako je sladek . Sunny, pa sej patronažna je ok , je ena tako stara kot jast , stvar je v tem, da vedno kadar pride, Matija spi, in ona ga pol zbudi, ker ga sleče, da ga pregleda in mu popek prekontrolira. In to njega full znervira , in potem je jezen. Drugače pa ja, noč je bila danes luxus, upam, da jih bo kaj več. Kaj pri tebi, se že kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:18:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
REBEKAAAAA IN UROS dobrodosla smo te pogresali ...upam,da bodo dojke kmalu najbolje...Uros je cisto atiju podoben...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:20:34
|
|
|
|
sunny24
|
witto, sej sm misnla v tem smislu, da je ta malemu smotana, k ga droca... Pr meni ne dogaja nič...ponoči mi je trebuh ene parkrat otrdel, pa un filing kot k maš M v spodnjem delu trebuha...Booo, bomo vidli, kdaj se bo začela akcija! timy, tebe pa vaša madam malo heca, a?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:29:14
|
|
|
|
Ajvy
|
Witto...super za McZize in da proizvodnja ni v recesiji Lepa nočka...MAtija le tako naprej Tisa je tudi huda na patronažno, ker jo vedno zbudi ..ampak , kar se mora se mora.... Kako se ti počutiš??? Orto..želim ti ,da se ti čakanje čimprej konča.... Maja...ja to je mogoče....zato pa naj bi se čimmanj prelgedovalo tam spodaj....mogoče se je pa začelo dogajat.... Samo pazit moraš, da ni taka sveža kri...potem to ni v redu...ne sme biti živo rdeče barve.... Rebeka...hvala... Res je en tak cukrček tale Uroš....vidiš , pa si ga le dočakala Kako se počutiš??? Salt...super te je brat...tako sončne volje.....sem si jo kar malo sposodila..... Hvala.....sej pride tud čas , ko mi vse dol pade....ampak moramo naprej.....meni pomaga to, ko se veliko pogovarjam....to meni hrani psiho...no, tipkam se veliko Sprehod si bomo najbr prvoščli po jutrišnjem obisku patronažne....učki so že boljši...ji kapam svoje mleko not..tko da upam, da bo šlo čez..če ne, bo pa pač patronažna dala zeleno luč za kapljice, da zrihtamo tele Tisine učke...komaj čakam...verjameš...malo svežega zraka..... A pol si bila tudi ti včeraj plesno razpoložena Timy...tvoja Eva je pa že kar konkretna pa še nič ne zgleda ,da ji bi pasalo ven prit....barabinka Lepo počivaj.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:37:45
|
|
|
|
kayica24
|
No,evo mene s kosila..Kot sem obljubila... Rebeka,kak sem ti fauš da si se že rešla... Timy, tebi pa niti P od približno ne zavidam....Boga reva..
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:39:56
|
|
|
|
kayica24
|
Kak sem pa jaz brez energije Pa s podočnjaki do pol obraza... Ene nosečnice so pa glih proti koncu nosečnosti vse svetleče,žareče,polne energije,smeha....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:42:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Kak sem pa jaz brez energije Pa s podočnjaki do pol obraza... Ene nosečnice so pa glih proti koncu nosečnosti vse svetleče,žareče,polne energije,smeha.... jst celih 9 mesecev nisem svetila...pa ni zato nič narobe.... vsak po svoje....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:43:25
|
|
|
|
Ajvy
|
nič..grem pupo zbudit....previt..nahranit,..potem pa eno kitico odspim z njo....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 12:43:55
|
|
|
|
kayica24
|
ajvy a tebi se je spustil trebuh preden si šla rodit???Ker meni se še ni..Vsaj za videt ni no..To pomeni,da še dolgo ne bom šla,al kako?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?