Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 9:57:11
|
|
|
|
pocka
|
pupa - držimo pesti,da fajn zrihtaš Tako,naše dete ima uradno očeta . No, zdaj sem se pa malo pregrešila,sem si kupila pršut pa svežega kruheka, mmmm kako je to dobro. Nabiram moči, ker pol grem v kopalnico. Ja,saj sem tudi jaz razmišljala o kozmetičarki, ampak so prekratke, pa ne bi šlo. So me pa klicali iz bolnice,da pridem že ob 11.30 na UZ...fajn, bom lahko po kosilu še malo zalegnila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 9:58:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi lep pozdrav! Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g. Podatki za tabelo: naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje. Kot vidim imate vse neke ctg-je. jaz tega nimam in imam samo še en pregled. Mije pa rekla, da naj vsaj še en teden zdržim, pol pa lahko grem rodit. Sem pa morala iti še v laboratorij dati kri za ene preiskave. Drgač pa je ugotovla, da se PDP ne ujema s tedni, kot jih piše- Ce bi bilo tako, kot je na začetku pisala potem bi bila do konca noseča več kot 42. tednov. POl mij e pa v materinsko zapisala kar, kao da sem en teden manj noseča kot sem. Mi sploh ni jasno več v katerem tednu sploh sem. Čestitke za pregled Si pa sama zračunaj. Štej od datuma zadnje menstruacije po tednih in boš hitro vidla koliko tednov je za tabo. Kokica32 luškan avatar!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 9:59:41
|
|
|
|
pocka
|
buksi - ma ne se sekirat glede teh datumov,saj zdaj je pa že mimo takritična meja, ko bo pa bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:00:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Tako,naše dete ima uradno očeta . Midva morava tud še to uredit, pa ne vem kdaj bo imel čas, ker imajo v službi zdaj toliko dela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:05:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi lep pozdrav! Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g. Podatki za tabelo: naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje. za pregled! Nina00- hvala lepa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:40:07
|
|
|
|
pondelak
|
živjo pupe!pri nas pa danes tak lepo sonček sije!!pa toplo je tudi precej...prav za kaki sprehod z vozičkom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:40:49
|
|
|
|
janaja
|
POCKA- čestitke za uradnost buksi- tebi pa čestitke za pregled ( kako čudno gin pa maš, men sedaj sledijo pregledi na 14 dni pa vedno pregleda materični vrat, pa na ctg tud da, sam misliim da to ko si 36 tednov noseča) lp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:42:24
|
|
|
|
janaja
|
pondelak- kaj ko bi ti mal v šk.loko na obisk prišla in s sabo mal sončka pripeljala, mi se utapljamo v megli ... ta naš konc je itak en zajčji konc..., no sej včasih je lep ( ko sonček sije)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:43:35
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja pondelak- kaj ko bi ti mal v šk.loko na obisk prišla in s sabo mal sončka pripeljala, mi se utapljamo v megli ... ta naš konc je itak en zajčji konc..., no sej včasih je lep ( ko sonček sije) oprosti ampak nimam izpita za avto,lahko pa ti ga malo na zs pošljem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:43:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja POCKA- čestitke za uradnost buksi- tebi pa čestitke za pregled ( kako čudno gin pa maš, men sedaj sledijo pregledi na 14 dni pa vedno pregleda materični vrat, pa na ctg tud da, sam misliim da to ko si 36 tednov noseča) lp Jaz sem v 37. tednu, pa sem imela nazadnje pregled pred 4 tedni, naslednjega imam pa čez 1 teden, pa ne ctgja, ampak pač vaginalni in kri, kolikor vem imam komaj v 40. tednu ctg. Pa moram reči, da mi ni nič jasen, ko berem, kak ene že imate ctg, pa ste za mano, razen pač tistih, ki imate riziko.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:45:53
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: janaja POCKA- čestitke za uradnost buksi- tebi pa čestitke za pregled ( kako čudno gin pa maš, men sedaj sledijo pregledi na 14 dni pa vedno pregleda materični vrat, pa na ctg tud da, sam misliim da to ko si 36 tednov noseča) lp Jaz sem v 37. tednu, pa sem imela nazadnje pregled pred 4 tedni, naslednjega imam pa čez 1 teden, pa ne ctgja, ampak pač vaginalni in kri, kolikor vem imam komaj v 40. tednu ctg. Pa moram reči, da mi ni nič jasen, ko berem, kak ene že imate ctg, pa ste za mano, razen pač tistih, ki imate riziko. jaz sem v 35. tednu pa sem mela včeraj pregled tudi brez ctg,vaginalno me pa vedno pregleda...bomo vidli kaj bo ko mam čez 2 tedna...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:53:36
|
|
|
|
ada2
|
včeraj nam ni delal net, pa nisem mogla javit kako je bilo na pregledu... ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamo drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej pa snema ctg in ne dela več UZ, pregledi si pa sledijo na 1 teden, če pa bi ctg kazal na kake spremembe pa na 2 dni... res pa je zanimivo kako se G med sabo razlikujejo glede teh pregledov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:57:44
|
|
|
|
Sey
|
Najpej dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Sey Pozdravljen! Evo mene s pregleda: Vse je na mestu. Tudi CTG ni pokazal nič, kar ne bi smel! Pridobila sem še 2kg, torej +10kg! Naslednji pregled imam v nedeljo , 15.2., s CTG-jem! kak to pa ,da imaš na nedeljo pregled? Ne moj G zelo rad dela... Imam Merlota, če ga katera pozna, pa dela v porodnišnici to nedeljo in me je kar tja noročil na pregled, ker imam itak tudi CTG!
< Sporočilo je popravil Sey -- 11.2.2009 11:00:52 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 10:58:43
|
|
|
|
Sey
|
Vsem čestitke za pregled! Cita lepo da se cartate doma!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:00:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 včeraj nam ni delal net, pa nisem mogla javit kako je bilo na pregledu... ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamo drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej p za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:01:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap Super, da sta že doma Lepo se cartajte pa sporoči kaj kako ste in kako je bilo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:02:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja evo mene.javljam da sem bila v porodišnici.v nedeljo ob 2 zjutraj sem dobila popadke.ustavljali so jih ampak jih niso mogli in so me transportirali v maribor.tam so mi dali 3 injekcije za razvoj pljučk.in sedaj se je sanje nenadoma umirilo.bila esm odprta za 1 cm,sedaj pa več nič.z našo pupo in mano je vse ok in bove počakale do marca.imam strogo ležanje. Sedaj pa pridno počivat! Ja, tudi to ni lahko Na srečo pa dolgo tako ne bo treba.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:03:15
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Moram mojega pohvalit, sem si ful želela košaro za voziček, ker tisti voziček,ki ga imamo od prej je ful težek in pol,ko sem sama doma ga ne morem nosit po stopnicah (ko se vrnem s sprehoda,rada posedim z še malo v senčki pred stanovanjem, tako je bilo s Tajo), pa sem ga prosila,da bi za Buggsterja, nabavili košaro,da ga bom lahko uporabljala kar od začetka, ker je tudi zelo lahek. No, pa se ni pustil, pa je govoril naj si ne zmišljujem,da bo že star voziček dober...no in danes, kaj se pojavi doma...košara!!! To je pa tako lepo od njega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:04:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 včeraj nam ni delal net, pa nisem mogla javit kako je bilo na pregledu... ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamo drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej pa snema ctg in ne dela več UZ, pregledi si pa sledijo na 1 teden, če pa bi ctg kazal na kake spremembe pa na 2 dni... res pa je zanimivo kako se G med sabo razlikujejo glede teh pregledov za pregled! Ja, vsak G ima nek svoj sistem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:07:23
|
|
|
|
trinity22
|
pozdravljene ... zanimivo, kako si sledijo ti pregledi mene je v 32 tednu še kar čez 4 tedne naročila, tako da imam pregled sedaj 17. 2. no bomo videli kako bo po tem, ko bom pa sedaj že kar v 36 tednu, tudi ctgja mi ni delala pa vaginalno tudi nič sam UZ, ne vem, pa že vedo kaj delajo. Danes sem dogovorila za odvzem matičnih celic v javni banki ... pošljejo vse potrebno sem pa tako žalostna, moja prijateljica je v 15t nosečnosti in ker ima neko dedno bolezen v lažji obliki, se pa to laho prenaša v hujši obliki potem na potomce, je zvedla, da se je ravno to tudi zgodilo, njeno dete je podedovalo ta gen v hujši obliki in sedaj sledi abrazija ... res kruto, pa tako sta se veselila se grem še mal učit, čeprav po tej žalostni novici nimam nobene volje, sam skrbi me za našo pikico ... Punce za vse, ki imate danes pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:10:30
|
|
|
|
janaja
|
Cita- jaz bi bla tud že na tvojem mestu, uživejte v cartanju Ja gin so res različni, morm rečt da je moja prov zakon, vaginalne preglede mi pa skoz dela zarad polipa ki ga imam. Lp janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:12:30
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pozdravljene ... zanimivo, kako si sledijo ti pregledi mene je v 32 tednu še kar čez 4 tedne naročila, tako da imam pregled sedaj 17. 2. no bomo videli kako bo po tem, ko bom pa sedaj že kar v 36 tednu, tudi ctgja mi ni delala pa vaginalno tudi nič sam UZ, ne vem, pa že vedo kaj delajo. Danes sem dogovorila za odvzem matičnih celic v javni banki ... pošljejo vse potrebno sem pa tako žalostna, moja prijateljica je v 15t nosečnosti in ker ima neko dedno bolezen v lažji obliki, se pa to laho prenaša v hujši obliki potem na potomce, je zvedla, da se je ravno to tudi zgodilo, njeno dete je podedovalo ta gen v hujši obliki in sedaj sledi abrazija ... res kruto, pa tako sta se veselila se grem še mal učit, čeprav po tej žalostni novici nimam nobene volje, sam skrbi me za našo pikico ... Punce za vse, ki imate danes pregled Ja res so zanimivi naši G, vsak je drugačen. Boga tvoja prijateljica, kar stisnilo me je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:14:52
|
|
|
|
buksi
|
no saj meni tudi ni jasno, kako imate ve preglede vsak teden pa ctg. Očitno je odvisno kakopoteka nosečnost. Men je včeraj naredila samo trebušni ultrazvok. in nič drugega. ter dala zadnji datum čez tri tedne. Nobenega ctg-ja itn... Hodim pa to v Postojno k dr. hrvatinovi, če jo kdo pozna? Res pa je, da dela preko koncesije. NO sam sem vceraj tudi govorila z eno punco, ki je bila noseca in je bila pri njej. Ona tudi ni imela nič ctg-jev. Je pa tko, če misliš, da je kaj narobe, greš pa v P in ti ga tam naredijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:19:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Ah itak da so, men se ti 4. tedni vlečejo, pa šele čez 1 teden ga imam torej 5 tednov brez pregleda, se mi zdi mal tak, sam v redu ona že ve.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.2.2009 11:20:50 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 11:19:45
|
|
|
|
janaja
|
EJ bejbe kje se pa jjasna85 potika, ponavad je bolj zgovorna ane?? Mogoče je pa kaj novega?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?