|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 9:57:11   
pocka
pupa - držimo pesti,da fajn zrihtaš

Tako,naše dete ima uradno očeta user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj sem se pa malo pregrešila,sem si kupila pršut pa svežega kruheka, mmmm kako je to dobro. Nabiram moči, ker pol grem v kopalnico. Ja,saj sem tudi jaz razmišljala o kozmetičarki, ampak so prekratke, pa ne bi šlo. So me pa klicali iz bolnice,da pridem že ob 11.30 na UZ...fajn, bom lahko po kosilu še malo zalegnila.user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
11.2.2009 9:58:45   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

lep pozdrav!

Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g.
Podatki za tabelo:  naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje.

Kot vidim imate vse neke ctg-je. jaz tega nimam in imam samo še en pregled. Mije pa rekla, da naj vsaj še en teden zdržim, pol pa lahko grem rodit.
Sem pa morala iti še v laboratorij dati kri za ene preiskave.
Drgač pa je ugotovla, da se PDP ne ujema s tedni, kot jih piše- Ce bi bilo tako,  kot je na začetku pisala potem bi bila do konca noseča več kot 42. tednov. POl mij e pa v materinsko zapisala kar, kao da sem en teden manj noseča kot sem. Mi sploh ni jasno več v katerem tednu sploh sem.

Čestitke za pregled user posted image
Si pa sama zračunaj. Štej od datuma zadnje menstruacije po tednih in boš hitro vidla koliko tednov je za tabo.

Kokica32 luškan avatar!

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
11.2.2009 9:59:41   
pocka
buksi - ma ne se sekirat glede teh datumov,saj zdaj je pa že mimo takritična meja, ko bo pa bo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
11.2.2009 10:00:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tako,naše dete ima uradno očeta user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Midva morava tud še to uredit, pa ne vem kdaj bo imel user posted image  čas, ker imajo v službi zdaj toliko dela.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
11.2.2009 10:05:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

lep pozdrav!

Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g.
Podatki za tabelo:  naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje.

user posted image user posted image user posted image za pregled!

Nina00- hvala lepa user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.2.2009 10:40:07   
pondelak
živjo pupe!pri nas pa danes tak lepo sonček sije!!pa toplo je tudi precej...prav za kaki sprehod z vozičkomuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.2.2009 10:40:49   
janaja
POCKA- čestitke za uradnost user posted image user posted image

buksi- tebi pa čestitke za pregled ( kako čudno gin pa maš, men sedaj sledijo pregledi na 14 dni pa vedno pregleda materični vrat, pa na ctg tud da, sam misliim da to ko si 36 tednov noseča)

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.2.2009 10:42:24   
janaja
pondelak- kaj ko bi ti mal v šk.loko na obisk prišla in s sabo mal sončka pripeljala, mi se utapljamo v megli user posted image ... ta naš konc je itak en zajčji konc..., no sej včasih je lep ( ko sonček sije)

janaja

moja sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.2.2009 10:43:35   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

pondelak- kaj ko bi ti mal v šk.loko na obisk prišla in s sabo mal sončka pripeljala, mi se utapljamo v megli user posted image ... ta naš konc je itak en zajčji konc..., no sej včasih je lep ( ko sonček sije)

oprosti ampak nimam izpita za avto,lahko pa ti ga malo na zs pošljemuser posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.2.2009 10:43:45   
Lolita23

buksi- tebi pa čestitke za pregled ( kako čudno gin pa maš, men sedaj sledijo pregledi na 14 dni pa vedno pregleda materični vrat, pa na ctg tud da, sam misliim da to ko si 36 tednov noseča)

lp

Jaz sem v 37. tednu, pa sem imela nazadnje pregled pred 4 tedni, naslednjega imam pa čez 1 teden, pa ne ctgja, ampak pač vaginalni in kri, kolikor vem imam komaj v 40. tednu ctg.user posted image Pa moram reči, user posted image da mi ni nič jasen, ko berem, kak ene že imate ctg, pa ste za mano, razen pač tistih, ki imate riziko.

18.3.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.2.2009 10:45:53   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

lp

Jaz sem v 37. tednu, pa sem imela nazadnje pregled pred 4 tedni, naslednjega imam pa čez 1 teden, pa ne ctgja, ampak pač vaginalni in kri, kolikor vem imam komaj v 40. tednu ctg.user posted image Pa moram reči, user posted image da mi ni nič jasen, ko berem, kak ene že imate ctg, pa ste za mano, razen pač tistih, ki imate riziko.

jaz sem v 35. tednu pa sem mela včeraj pregled tudi brez ctg,vaginalno me pa vedno pregleda...bomo vidli kaj bo ko mam čez 2 tedna...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.2.2009 10:53:36   
ada2
včeraj nam ni delal net, pa nisem mogla javit kako je bilo na pregledu...

ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamouser posted image

drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej pa snema ctg in ne dela več UZ, pregledi si pa sledijo na 1 teden, če pa bi ctg kazal na kake spremembe pa na 2 dni...

res pa je zanimivo kako se G med sabo razlikujejo glede teh pregledovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.2.2009 10:57:44   
Sey
Najpej dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Pozdravljen!

Evo mene s pregleda:
Vse je na mestu.user posted image  Tudi CTG ni pokazal nič, kar ne bi smel!
Pridobila sem še 2kg, torej +10kg!
Naslednji pregled imam v nedeljo user posted image , 15.2., s CTG-jem!
user posted image user posted image kak to pa ,da imaš na nedeljo pregled?

user posted image  Ne moj G zelo rad dela...user posted image
Imam Merlota, če ga katera pozna, pa dela v porodnišnici to nedeljo in me je kar tja noročil na pregled, ker imam itak tudi CTG!

< Sporočilo je popravil Sey -- 11.2.2009 11:00:52 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.2.2009 10:58:43   
Sey
Vsem čestitke za pregled!

Cita lepo da se cartate doma!

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.2.2009 11:00:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamouser posted image

drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej p

user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.2.2009 11:01:12   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pozdravcek drage nosecke,

Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec.
No sedaj pa sibam na vakuuum hehehuser posted image user posted image user posted image papapapap

Super, da sta že doma user posted image  Lepo se cartajte pa sporoči kaj kako ste in kako je bilo user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.2.2009 11:02:19   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

evo mene.javljam da sem bila v porodišnici.v nedeljo ob 2 zjutraj sem dobila popadke.ustavljali so jih ampak jih niso mogli in so me transportirali v maribor.tam so mi dali 3 injekcije za razvoj pljučk.in sedaj se je sanje nenadoma umirilo.bila esm odprta za 1 cm,sedaj pa več nič.z našo pupo in mano je vse ok in bove počakale do marca.imam strogo ležanje.

Sedaj pa pridno počivat! Ja, tudi to ni lahko user posted image  Na srečo pa dolgo tako ne bo treba.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.2.2009 11:03:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Moram mojega pohvalit, sem si ful želela košaro za voziček, ker tisti voziček,ki ga imamo od prej je ful težek in pol,ko sem sama doma ga ne morem nosit po stopnicah (ko se vrnem s sprehoda,rada posedim z user posted image še malo v senčki pred stanovanjem, tako je bilo s Tajo), pa sem ga prosila,da bi za Buggsterja, nabavili košaro,da ga bom lahko uporabljala kar od začetka, ker je tudi zelo lahek. No, pa se ni pustil, pa je govoril naj si ne zmišljujem,da bo že star voziček dober...no in danes, kaj se pojavi doma...košara!!! user posted image user posted image user posted image

To je pa tako lepo od njega user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.2.2009 11:04:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej pa snema ctg in ne dela več UZ, pregledi si pa sledijo na 1 teden, če pa bi ctg kazal na kake spremembe pa na 2 dni...

res pa je zanimivo kako se G med sabo razlikujejo glede teh pregledovuser posted image

user posted image  za pregled!

Ja, vsak G ima nek svoj sistem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.2.2009 11:07:23   
trinity22
pozdravljene ...

zanimivo, kako si sledijo ti pregledi mene je v 32 tednu še kar čez 4 tedne naročila, tako da imam pregled sedaj 17. 2. no bomo videli kako bo po tem, ko bom pa sedaj že kar v 36 tednu, tudi ctgja mi ni delala pa vaginalno tudi nič sam UZ, ne vem, pa že vedo kaj delajo.

Danes sem dogovorila za odvzem matičnih celic v javni banki ... pošljejo vse potrebnouser posted image

sem pa tako žalostna, moja prijateljica je v 15t nosečnosti in ker ima neko dedno bolezen v lažji obliki, se pa to laho prenaša v hujši obliki potem na potomce, je zvedla, da se je ravno to tudi zgodilo, njeno dete je podedovalo ta gen v hujši obliki in sedaj sledi abrazija ...user posted image user posted image user posted image user posted image  res kruto, pa tako sta se veselilauser posted image user posted image user posted image

se grem še mal učit, čeprav po tej žalostni novici nimam nobene volje, sam skrbi me za našo pikico ...

Punce za vse, ki imate danes pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.2.2009 11:10:30   
janaja
Cita- jaz bi bla tud že na tvojem mestu, uživejte v cartanju

Ja gin so res različni, morm rečt da je moja prov zakon, vaginalne preglede mi pa skoz dela zarad polipa ki ga imam.

Lp

janaja

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.2.2009 11:12:30   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pozdravljene ...

zanimivo, kako si sledijo ti pregledi mene je v 32 tednu še kar čez 4 tedne naročila, tako da imam pregled sedaj 17. 2. no bomo videli kako bo po tem, ko bom pa sedaj že kar v 36 tednu, tudi ctgja mi ni delala pa vaginalno tudi nič sam UZ, ne vem, pa že vedo kaj delajo.

Danes sem dogovorila za odvzem matičnih celic v javni banki ... pošljejo vse potrebnouser posted image

sem pa tako žalostna, moja prijateljica je v 15t nosečnosti in ker ima neko dedno bolezen v lažji obliki, se pa to laho prenaša v hujši obliki potem na potomce, je zvedla, da se je ravno to tudi zgodilo, njeno dete je podedovalo ta gen v hujši obliki in sedaj sledi abrazija ...user posted image user posted image user posted image user posted image  res kruto, pa tako sta se veselilauser posted image user posted image user posted image

se grem še mal učit, čeprav po tej žalostni novici nimam nobene volje, sam skrbi me za našo pikico ...

Punce za vse, ki imate danes pregleduser posted image user posted image user posted image

Ja res so zanimivi naši G, vsak je drugačen.

Boga tvoja prijateljica, kar stisnilo me je!user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.2.2009 11:14:52   
buksi
no saj meni tudi ni jasno, kako imate ve preglede vsak teden pa ctg.
Očitno je odvisno kakopoteka nosečnost. Men je včeraj naredila samo trebušni ultrazvok. in nič drugega. ter dala zadnji datum čez tri tedne. Nobenega ctg-ja itn...
Hodim pa to v Postojno k dr. hrvatinovi, če jo kdo pozna? Res pa je, da dela preko koncesije. NO sam sem vceraj tudi govorila z eno punco, ki je bila noseca in je bila pri njej. Ona tudi ni imela nič ctg-jev. Je pa tko, če misliš, da je kaj narobe, greš pa v P in ti ga tam naredijo.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.2.2009 11:19:33   
Lolita23
Ah itak da so, men se ti 4. tedni vlečejo, pa šele čez 1 teden ga imam torej 5 tednov brez pregleda, se mi zdi mal tak, sam v redu ona že ve.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.2.2009 11:20:50 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.2.2009 11:19:45   
janaja
EJ bejbe

kje se pa jjasna85 potika, ponavad je bolj zgovorna ane??

Mogoče je pa kaj novega?

janaja

moja sreča

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?