Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:18:10
|
|
|
|
|
Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je tukaj sploh še katera, ki prakticira ? Se mi zdi, da se oglašamo samo tiste, ki smo na suhem no, lejca je za danes nekaj obljubljala, da bo opravila zakonske dolžnosti ko se lejca nebo nekaj dni javila bomo pa lahko v skrbeh,..danes pa ji naj bo če je treba opravit je treba..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:20:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! golaž je uspeeel mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o ali pa o hrani... kot pač ponavadi
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:20:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap superca,da ste že doma javi se,ko boš mela kaj časa?a danes sta prišle?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:20:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap CITAAAA IN LIAAAA samo da sta doma!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:21:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! golaž je uspeeel mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o ali pa o hrani... kot pač ponavadi po teh temah pa sledijo popadki sam čez nekaj tednov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:21:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap bravo cita kakšne lepe novičke. Zdaj nam pe ša kaj povej, kako je vse skupaj potekalo in kako je bilo v P... mene vse zanima
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:22:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap jeeee!!!! bravoooo!!!!
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:22:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! golaž je uspeeel mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o ali pa o hrani... kot pač ponavadi super za golaž.. no, ne vem kaj čakaš da še ne poveš o slončkanju.. me smo se vse razpisale..kako ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:22:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ooooooooooo, Cita je s svojo Lio že doma. Ja, SUPER!!! A sedaj pa tudi ona molze, tak kot Persida!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:23:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! golaž je uspeeel mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o ali pa o hrani... kot pač ponavadi po teh temah pa sledijo popadki sam čez nekaj tednov ja vidim, da se začenja še ta tema nekak plazit med one standardne. zdaj je torej pa hrana, kot ponavadi, poleg tega pa še občasno luščenje čepa ipd.
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:24:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa grem sedaj v bano ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:24:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! golaž je uspeeel mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o ali pa o hrani... kot pač ponavadi super za golaž.. no, ne vem kaj čakaš da še ne poveš o slončkanju.. me smo se vse razpisale..kako ne ja no saj jaz tudi nimam kaj drugega za povedat kot pa kak ne.... v bistvu vlada žalost na tem področju in se ni kaj za razpisat...
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:27:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja no saj jaz tudi nimam kaj drugega za povedat kot pa kak ne.... v bistvu vlada žalost na tem področju in se ni kaj za razpisat... bi lahko imele forum z naslovom: žalostno med marčevkami..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:28:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa grem sedaj v bano ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim! ti si kr privošči. ..pa nam pridi vsaj lahko noč zaželet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:38:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica Persida mi je rekla da ne ve, bo pa vpr. sestro, ko pride v sobo.. pa bo mi javila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:43:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je tukaj sploh še katera, ki prakticira ? Se mi zdi, da se oglašamo samo tiste, ki smo na suhem no, lejca je za danes nekaj obljubljala, da bo opravila zakonske dolžnosti ko se lejca nebo nekaj dni javila bomo pa lahko v skrbeh,..danes pa ji naj bo če je treba opravit je treba.. mam jaz njeno cifro, bom preverla po parih dneh če vse štima
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:44:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Pozdravcek drage nosecke, Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec. No sedaj pa sibam na vakuuum heheh papapapap bravo cita kakšne lepe novičke. Zdaj nam pe ša kaj povej, kako je vse skupaj potekalo in kako je bilo v P... mene vse zanima se kar podpišem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:45:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 mam jaz njeno cifro, bom preverla po parih dneh če vse štima
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:47:05
|
|
|
|
yania
|
Cita...jaz bi tudi že bila doma in cartala mojo ...kolk lepo....kaj nam lušte delaš, no....hahaha..nene, sej se hecam, bomo že zdržale, a ne? Samo da je vse uredu, verjetno tudi pritisk, in mala verjetno tudi že zdrava in konec antibiotikov in angine,a?....ja saj smo držale pesti.... Lepo se cartajte družinica...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:50:12
|
|
|
|
yania
|
Midve z mojo malo pa sva ravno palačinke spekle in se najedle...ona dve jaz pa jem za dva, a ne? Torej 4 eno z jag.marmelado in kislo smetano, eno z nutelo, eno z limono in sladkorjem čez, zaključek pa seveda z NUUUUTTTEEEEEELOOOOOOOO......spet mi o hrani,a? ja kaj čmo... ej, samo tisti stavek, iz nos.koledarja je svetoven: 40. teden Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 19:59:35
|
|
|
|
Lolita23
|
cita kaj sploh to je????ma ne mi je smešno, koliko nas ne,jaz sem na začetku mislila, da sem ena redkih, ampak... Ko sem malo skakala po forumu, pa brala, so recimo januarčice kar konkretno, sam da bi čimprej rodile.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 20:01:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ej, samo tisti stavek, iz nos.koledarja je svetoven: 40. teden Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste.. ja, in prvič v življenju se ne sekiram zaradi maščobnih oblog
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 20:02:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 cita kaj sploh to je????ma ne mi je smešno, koliko nas ne,jaz sem na začetku mislila, da sem ena redkih, ampak... Ko sem malo skakala po forumu, pa brala, so recimo januarčice kar konkretno, sam da bi čimprej rodile. sej me mogoče tudi začnemo potem v drugi polovici marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 20:08:04
|
|
|
|
felix7
|
dushka, a je že kaj novega?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?