|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
10.2.2009 19:18:10   
Pozdravcek drage nosecke,

Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec.
No sedaj pa sibam na vakuuum hehehuser posted image user posted image user posted image papapapap

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.2.2009 19:19:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a je tukaj sploh še katera, ki prakticira user posted image ? Se mi zdi, da se oglašamo samo tiste, ki smo na suhem user posted image user posted image user posted image  no, lejca je za danes nekaj obljubljala, da bo opravila zakonske dolžnosti user posted image

ko se lejca nebo nekaj dni javila bomo pa lahko v skrbeh,..danes pa ji naj bo user posted image če je treba opravit je treba..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.2.2009 19:20:07   
MalaČebelica
ojla!

golaž je uspeeel user posted image user posted image user posted image mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit user posted image user posted image user posted image user posted image

tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o user posted image user posted image user posted image ali pa o hrani... kot pač ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.2.2009 19:20:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Lahko vam povem,da sva z Lio v domaci oskrbi temu se rece v polnem razvajanju novopecenega atija.Lia lahko rece da je ze mala razvajenka.Poleg tega da si moram redno crpat mlek,ker je nasa Lia mi jih popolnoma ranila bradavice.Za nazaj vas nisem brala,ker ste prevelike cveke lahko pa se samo zahvalim za vse cestitke in dobre zelje,ko bo pa kaj vec casa pa se oglasim da vam povem kaj vec.
No sedaj pa sibam na vakuuum hehehuser posted image user posted image user posted image papapapap
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca,da ste že domauser posted image user posted image user posted image javi se,ko boš mela kaj časa?a danes sta prišle?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.2.2009 19:20:41   
tasa_m

CITAAAA IN LIAAAA user posted image user posted image user posted image
samo da sta doma!!! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.2.2009 19:21:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

golaž je uspeeel user posted image user posted image user posted image mmm je bil dober. se morem malo sama sebe pohvalit user posted image user posted image user posted image user posted image

tu gori pa vidim, da se nič novega ne dogaja - ali se menite o user posted image user posted image user posted image ali pa o hrani... kot pač ponavadi user posted image user posted image user posted image

po teh temah pa sledijo popadkiuser posted image user posted image  sam čez nekaj tednovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.2.2009 19:21:24   
felix7

bravo cita user posted image user posted image user posted image  kakšne lepe novičke. Zdaj nam pe ša kaj povej, kako je vse skupaj potekalo in kako je bilo v P... mene vse zanima user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.2.2009 19:22:11   
MalaČebelica

jeeee!!!! bravoooo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.2.2009 19:22:39   
tasa_m

ojla!

super za golaž..user posted image user posted image user posted image
no, ne vem kaj čakaš da še ne poveš o slončkanju.. me smo se vse razpisale..kako ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.2.2009 19:22:50   
KOKICA32
Ooooooooooo, Cita je s svojo Lio že doma. Ja, SUPER!!! user posted image user posted image user posted image A sedaj pa tudi ona molze, tak kot Persida! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.2.2009 19:23:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!

po teh temah pa sledijo popadkiuser posted image user posted image  sam čez nekaj tednovuser posted image

ja vidim, da se začenja še ta tema nekak plazit med one standardne. zdaj je torej user posted image pa hrana, kot ponavadi, poleg tega pa še občasno luščenje čepa ipd.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.2.2009 19:24:15   
KOKICA32
Jaz pa grem sedaj v bano user posted image ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.2.2009 19:24:42   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ojla!

super za golaž..user posted image user posted image user posted image
no, ne vem kaj čakaš da še ne poveš o slončkanju.. me smo se vse razpisale..kako ne user posted image user posted image

ja no saj jaz tudi nimam kaj drugega za povedat kot pa kak ne.... user posted image v bistvu vlada žalost na tem področju in se ni kaj za razpisat...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.2.2009 19:27:22   
tasa_m
ja no saj jaz tudi nimam kaj drugega za povedat kot pa kak ne.... user posted image v bistvu vlada žalost na tem področju in se ni kaj za razpisat...

bi lahko imele forum z naslovom: žalostno user posted image med marčevkami..
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.2.2009 19:28:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa grem sedaj v bano user posted image ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim! user posted image
ti si kr privošči. ..pa nam pridi vsaj lahko noč zaželet user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.2.2009 19:38:31   
tasa_m
Kokica Persida mi je rekla da ne ve, bo pa vpr. sestro, ko pride v sobo.. pa bo mi javila user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.2.2009 19:43:21   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a je tukaj sploh še katera, ki prakticira user posted image ? Se mi zdi, da se oglašamo samo tiste, ki smo na suhem user posted image user posted image user posted image  no, lejca je za danes nekaj obljubljala, da bo opravila zakonske dolžnosti user posted image

ko se lejca nebo nekaj dni javila bomo pa lahko v skrbeh,..danes pa ji naj bo user posted image če je treba opravit je treba..user posted image

mam jaz njeno cifro, bom preverla po parih dneh če vse štima user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.2.2009 19:44:05   
Pupa7

bravo cita user posted image user posted image user posted image  kakšne lepe novičke. Zdaj nam pe ša kaj povej, kako je vse skupaj potekalo in kako je bilo v P... mene vse zanima user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.2.2009 19:45:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
mam jaz njeno cifro, bom preverla po parih dneh če vse štima user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.2.2009 19:47:05   
yania
Cita...jaz bi tudi že bila doma in cartala mojo user posted image ...kolk lepo....kaj nam lušte delaš, no....hahaha..nene, sej se hecam, bomo že zdržale, a ne? Samo da je vse uredu, verjetno tudi pritisk, in mala verjetno tudi že zdrava in konec antibiotikov in angine,a?....ja saj smo držale pesti....

Lepo se cartajte družinica...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.2.2009 19:50:12   
yania
Midve z mojo malo pa sva ravno palačinke spekle in se najedle...ona dve jaz pa jem za dva, a ne? Torej 4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eno z jag.marmelado in kislo smetano, eno z nutelo, eno z limono in sladkorjem čez, zaključek pa seveda z NUUUUTTTEEEEEELOOOOOOOO......spet mi o hrani,a? ja kaj čmo...

ej, samo tisti stavek, iz nos.koledarja je svetoven:

user posted image 40. teden
Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.2.2009 19:59:35   
Lolita23
citauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
kaj sploh to je????ma ne mi je smešno, koliko nas ne,jaz sem na začetku mislila, da sem ena redkih, ampak... Ko sem malo skakala po forumu, pa brala, so recimo januarčice kar konkretno, sam da bi čimprej rodile.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.2.2009 20:01:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ej, samo tisti stavek, iz nos.koledarja je svetoven:

user posted image 40. teden
Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste..

ja, in prvič v življenju se ne sekiram zaradi maščobnih oblog user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.2.2009 20:02:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

citauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
kaj sploh to je????ma ne mi je smešno, koliko nas ne,jaz sem na začetku mislila, da sem ena redkih, ampak... Ko sem malo skakala po forumu, pa brala, so recimo januarčice kar konkretno, sam da bi čimprej rodile.user posted image user posted image user posted image

sej me mogoče tudi začnemo potem v drugi polovici marca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.2.2009 20:08:04   
felix7
dushka, a je že kaj novega? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?