Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom A je bila kakšna soba še rdeča? Ne, drugo je bilo belo Lahko rečem samo kristus in . Saj ne morem verjet kaj vse dajo eni v stanovanje. Najhujše v stanovanju je obnavljat kopalnico. Eni imajo take ploščice da bog pomagaj. Mi imamo v kopalnici belo-zeleno kombinacijo, jasno kot beli dan (pardon, kot segedinar), ne Jaz imam tudi zeleno kopalnico, ampak v novi hiši bodo ploščice na tleh bele, ker na zelenih se vse vidi , pa umivalnik bo bel, ker nimam več živcov za čohanje zelenega umivalnika. Drugače mi je pa všeč zelena, pa čeprav segedinarja ne maram preveč zakaj pa bele Ker imam sedaj zelene ploščice na tleh in se vsaka las vidi na tleh, norim poleg, ko moram pucat. Jaz imam tudi po tleh zelene, ampak so take šekaste in se nič ne vidi na njih Kakšen zelen umivalnik pa imaš? Jaz imam kar klasičnega belega Aja, mi smo zafrknili, ker so fuge po tleh bele, to je pa Postale so take sivkaste barve, jih ne moreš več z ničimer spraviti v belo stanje Morali bi dati zelene fuge!!! Cela kopalnica razen tuša je zelena, zeleno mint, katastrofa za čistit, lepa pa je, ko je spucana v nulo. Imam pa malo svetlejše fuge, pa pop , nikoli več. Men je majstr, k mi je pločice polagal reku, da za po tleh je najbolš met sive fuge ( jst sm hotla da so take kot po steni - zelene) kot pa kakšne barvne kr bi tko al tko hitro sive ble.