|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
10.2.2009 14:25:09   
Čebel@

user posted image
user posted image user posted image user posted image

SHUKA JE VERJETNO ŽE RODILA-ČAKAMO NOVIČKEuser posted image user posted image

BAKI...držimo pesti, da boš hitro cartala....user posted image user posted image user posted image

VESNOZAVER JE V P ZARADI PRITISKA-ŽELIMO VSE DOBROuser posted image user posted image user posted image

V domači oskrbi prehitevajo:
diamantina....čuti konstantno otrdevanje trebuha user posted image user posted image

A se še kakšna kam odpravlja?
A ma še katera kake
predporodne znake ?

POMEMBNI DATUMI:

nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in
nedelavnik ob vsaki uri....

drgač pa punce...bliža se naš čas... 

še je čas ,
da izvem
al moram noge skup držat
al naj raje grem.....

MAMIN  ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma :

Kolumbo....da boš čimprej Roka cartala doma. user posted image  
Rebeka84 ......da bo čimprej Uroša cartala doma. user posted image
Cita....da bo čimprej malo Lio cartala doma. user posted image
Bag girl......da bo čimprej Špelo cartala doma. user posted image
Birdy.... da bo čimprej Kristi cartala doma user posted image
Claud.....da bo čimprej Larisso cartala doma user posted image
Katjuša.....da bo čimprej Benjamina cartala doma    user posted image    
naia....da bo čimprej Lio cartala doma      user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE MISLIMO NA VAS
  user posted image
in dihamo in stiskamo pesti......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.2.2009 14:26:03   
maja83
Maychi....vidim že popravljen seznam...tolk čvekam in hodim sem ter tja da sem pozabla še zase napisat....moja starost tudi ni več 24 ampak 25l, ctg mam pa jutri zjutraj 11.2. ob 8:00, tko da zaenkrat še ni treba popravljat, sporočim pa jutri kako bo šlo....grem malo počivat k me vse boli, tak nekam čudno se moja pupa danes prevrača v trebuščku...

17.1.2001.....je prišel na svet moj sonček z imenom LARA
27.2.2009.....pa se je rodila mala LIANA

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.2.2009 14:26:45   
Čebel@
če je treba še kaj spremeniti,mi prosim sporočite!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.2.2009 14:26:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo, edino kar sem lahko izvedela v P je, da je Shuki včeraj rodila. Več pa ne dajo informacij, se moraš obrniti na domače.
Upam, da je z obema vse v redu, pa so le tako utrujeni, p, da ima GMS prazno baterijo,...

V glavnem Shuki čestitam, pa naj bo sedaj vse še lepše kot prej. user posted image

(odgovor članu lučka 25)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1945 user posted image

user posted image   
RE: Februar 09 IVF/ICSI
10.2.2009 13:30:23   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("2/10/2009 1:30:23 PM",0,0,0,3737950,144)
user posted image

cukica user posted image

titleAndStar(217,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 217
Član od: 28.2.2005
Kraj: cerknica
Status: prisoten user posted image
)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1946 user posted image

user posted image   
10.2.2009 13:37:03   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("2/10/2009 1:37:03 PM",0,0,0,3737950,144)
user posted image

arneja user posted image

titleAndStar(1377,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 1377
Član od: 5.11.2006
Status: odsoten user posted image
Shukica, upam, da se ravnokar crkljata s spiderčkom user posted image . Punce, koliko časa po carskem rezu nisi pri sebi? Mislite, da so jo dali na carski rez pa se zato ne more oglasiti? Upam, da nam gospod Shukec kaj napiše user posted image .

Noki, hočem slikce user posted image user posted image . Sonček, od Lovra tudi user posted image . Zvezdica, od Patrika tudi user posted image . Pa od Glorijinega Nika user posted image .  Pa Sayuri, od Zare in še enega Lovra tudi user posted image . Pa ta najbolj frišne, od Hedi tudi user posted image user posted image . Uf, koliko otrok na kupu user posted image user posted image user posted image .

Tokrat pa bo :).

(odgovor članu cukica)

Neposredna povezava do sporočila: 1947 user posted image

user posted image   
10.2.2009 13:39:53   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("2/10/2009 1:39:53 PM",0,0,0,3737950,144)
user posted image

ledenka user posted image

titleAndStar(5635,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 5635
Član od: 16.3.2005
Šuka user posted image user posted image user posted image  čestitam! upam, da sta ok, in da samo nimaš časa se javit user posted image

Ajsigrad http://ajsigrad.myminicity.com
Tovarne piva! http://ajsigrad.myminicity.com/ind
Ceste! http://ajsigrad.myminicity.com/tra
Seksi policaji! http://ajsigrad.myminicity.com/sec
Parki za sprehode! http://ajsigrad.myminicity.com/env

(odgovor članu arneja)

Neposredna povezava do sporočila: 1948 user posted image

user posted image   
10.2.2009 13:42:42   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("2/10/2009 1:42:42 PM",0,0,0,3737950,144)
user posted image

sonček85 user posted image

titleAndStar(5902,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 5902
shuki:čestitke in me tetke veselo čakamo novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp sončica

Pikica moja mala ati in mami te nestrpno pričakujeta!!!Rada te imava!!!Lepo rasti

Dan si moraš narediti sam lepega ,če želiš da je popoln!!

(odgovor članu ledenka)

Neposredna povezava do sporočila: 1949 user posted image

user posted image   
10.2.2009 13:50:31   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("2/10/2009 1:50:31 PM",0,0,0,3737950,144)
user posted image

cukica user posted image

titleAndStar(217,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 217
Član od: 28.2.2005
Kraj: cerknica
Status: prisoten user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo, edino kar sem lahko izvedela v P je, da je Shuki včeraj rodila.

V glavnem Shuki čestitam, pa naj bo sedaj vse še lepše kot prej. user posted image

Lučka, hvala za te informacije, vsaj nekaj pa le vemo. Čestitke Shuki user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa držimo pestke, da je z obema vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar pod tole podpišem, čestitam in naprej čakam podrobnosti user posted image

Iskrene čestitke Shuki,....

(odgovor članu obayifo)

Neposredna povezava do sporočila: 1950 user posted image

Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 77 [78] 79   Naslednja stran >   >>

user posted image user posted image
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 77 [78] 79   Naslednja stran >   >>

Pojdi na: Izberi forumForum---------------------- [Zanositev] - - Želimo si novega člana - - Težave z zanositvijo - - Posvojitev, rejništvo - - Upamo skupaj [Nosečnost] - - Nosečnost in porod - - Kaj potrebujem za novorojenčka? - - Porodnišnica - - Spontani splav - - Prehrana nosečnic - - Čvekanje v pričakovanju - - - - Rodili smo! - - - - Imena - - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov - - - - Izvorne celice - - Telovadba [Dojenček] - - Novorojenček, dojenček - - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta - - - - Povezano starševstvo - - Nedonošenčki - - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov - - Dojenje in dodajanje - - Alergija - - Uvajanje goste hrane - - Po porodu - - Starši čvekamo - - Dvojčki, trojčki, četverčki [Otrok] - - Otroci - - Otroci s posebnimi potrebami - - Od šolarčka do šolarja - - Otroška oprema - - Vzgoja - - Vrtec in varstvo - - Prehrana otrok - - Čvekamo o naših otrocih - - Migajmo skupaj [Partnerstvo] - - Poroka, krst, obletnice ... - - Družina in partnerski odnosi - - Spolnost - - Družinska zakonodaja - - Finančne dileme starševstva - - V objemu žalosti - - Očkov forum [Družinsko življenje] - - Izleti in počitnice - - - - Počitnice na Jadranu - - - - Gorništvo z otroki - - - - - - Trenutne razmere v gorah - - - - - - Znanje in oprema - - - - - - Julijske Alpe - - - - - - Predgorja Julijskih Alp - - - - - - Kamniško-Savinjske Alpe - - - - - - Karavanke - - - - - - Dolenjska - - - - - - Posavsko hribovje - - - - - - Primorska in Notranjska - - - - - - Gore severovzhodne Slovenije - - - - Kampiranje - - Ustvarjamo skupaj - - Igre, izštevanke, pesmice... - - Gospodinjski nasveti - - Tehnika - - Naš vsakdan - - - - Knjiga, film in glasba - - - - Čestitke - - - - Gradnja - - Naše zdravje - - Kuhajmo skupaj - - Hujšanje - - Hišni ljubljenčki - - - - Živali iščejo nov dom - - Od rožce do solatke - - Lepota in moda - - - - Nosečniško razvajanje [Skupnost RR] - - O portalu - - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja - - - - Kje pa tebe čevelj žuli? - - Dobrodelnost - - Srečanja, družabni dogodki - - Zbirateljstvo - - - - Glasovanja - - Statistika RR - - Čvekanje ... v tri dni ... - - - - Zabava - - Nagradne igre portala RingaRaja

" name=timeframe>

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.2.2009 14:28:24   
Čebel@
maja ....hvala ker si sporočila.....bom popravila zvečer,da ne bomo samo seznamčke imele nalimane.......spočij se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
10.2.2009 14:30:57   
Čebel@
anonimen hvala za novičko o shuki......če zveste kaj novega nam prosim sporočite

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
10.2.2009 14:35:04   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

anonimen hvala za novičko o shuki......če zveste kaj novega nam prosim sporočite

Ja, hvala lepa.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
10.2.2009 14:44:06   
sunny24
Jeee, shuka že crta! user posted image user posted image user posted image   Hvala za novičke! user posted image

maksi, hvala za povabilo...Ma bojo polpetki in pire danes! user posted image user posted image user posted image

Jst sem bla pa malo pridna, sm en mičkin kos kuhne pospravla...Pa še malo bom...Recimo da se mi da! user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
10.2.2009 14:58:43   
tanci29
HEJ

evo mene s pregleda...vse ok...naslednji pregled 20.2. pa sem rekla da ne pridem več...drugače pa se še nič ne dogaja...jest sem pa mislila da bom že kam šla...no tale luna nas res ni kej dost v p spravla...

čestitke še dvema novima mamicamauser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa grem po erika...lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
10.2.2009 14:59:12   
tanci29
aja pa shuki tudi čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
10.2.2009 15:03:39   
sunny24
SMS od Claud:

"En lep pozdravček vsem mojim puncam iz RR-ja. Upam, da greva jutri domov. Larissa se sicer lepo doji, je pa en mali lenuščak in lepo spi. Še za vzpodbudo: ne se bat poroda. Res je, ko pravjo, da ko ti dajo otročka na trebuh, da vse pozabiš! Če gre katera zdj rodit pa srečno. Papa user posted image "

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
10.2.2009 15:14:49   
sunny24
tanci, super za pregled...Sam, kaj te je pa naročila šele 20., če pa maš PDP čez 4 dni???user posted image   Kako kej drugače?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
10.2.2009 15:20:39   
MIHAILO
Tanci super za pregled...meni je zelo cudno,da te je narocila sele 20.?Jaz imam pdp cez 6 dni in sem mela danes pregled,v cet mam ctg pa v pon na rok bom verjetno mela se amnio...
Claud hvala za novicke,lepo se cartajte in se hvala za tako lepe spodpudne in pozitivne besede,ki nam veliko pomenijo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
10.2.2009 15:21:07   
MIHAILO
SHUKA cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
10.2.2009 15:58:20   
tanci29
hej

evo sem nazaj...ja sej danes sem imela ctg in g pravi da so popadki še nekje za triglavomuser posted image ...pol je pa reku od 17 do 20ega enkrat nej pridem pa sem rekla kar 20ga ker itak ne mislim več nazaj hodt...bom šla kar prej rodit...tako al tako je vse ok premika se to mi je najbolj važno...da pa skos tam visim se mi pa ne da...sej veste drugič je drugače kot prvič...si malo bolj na izy

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
10.2.2009 15:59:40   
Maksi1
Sunny - prav.

Tanci - user posted image  za pregled. Boš videla, da boš kmalu v P. Držim pesti zate.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
10.2.2009 15:59:53   
Čebel@
joj kolk je gnil dan......prov lena sem.......grem mojga vršt ven iz postelje in da greva malo po trgovinah-upam da bova kej kupilauser posted image .......fajn čvekejte še naprej in se tipkamo kasneje

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
10.2.2009 16:01:53   
Maksi1
Claud - lepa hvala za pozdrave in vzpodbudne besede. Še malo pa bosta doma. Uživajte.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
10.2.2009 16:05:51   
tanci29
mihailo-super tudi tebi za pregled...kaj na ctg hodiš drugam ne k svoji g...zakaj pa amnio?

maksi-ja sej bomo kmalu vse romale v p...

majchy-uživaj v nakupovanju

sunny-jest sem drugače ok...kako pa ti...a ste zrihtal kuhno in poplavo pa cev

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
10.2.2009 16:08:50   
MIHAILO
Majchy res je gnil dan...user posted image ...lepo se imej v shoppinguuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
10.2.2009 16:10:54   
MIHAILO
Tanci na ctg hodim v bolnisnico ,kjer bom rodila,mojo gin pa imam v zdravstvenem domu...amnio mi bodo pa delali ,ce 16.2. ,ko imam pdp ne rodim

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
10.2.2009 16:12:25   
tanci29
aja...men ni treba drugam hodt  na ctg ker ga ma moj g tako da vse kar tam opravim...ja sej sem zadnjič brala nekaj o tem da vam delajo amnio

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
10.2.2009 16:15:12   
MIHAILO
jaz sem pa zdaj zakljucila danes z mojo g. in naprej hodim kar v bolnisnico in me bodo tam narocali na ctg itd...amnio pa baje delajo na rok...nekje delajo 7 dni cez rok,cisto odvisno...bomo vidli,meni je g rekla ,da mi bodo verjetno na rok delali ampak to bom zvedla v cet.ko grem na ctg...ce ne bom ze prej sla v Rimuser posted image ampak ne verjamem,mam kar obcutek ,da bom sla cez rok...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
10.2.2009 16:20:30   
sunny24
tanci, ma jst sem fajn...user posted image  Čakam na akcijo, pa pospravljam, sam nič ne pomaga...user posted image user posted image user posted image  
Učeri smo pol zrihtali kuhno ja...Nova pipa in cev pa ni več poplave...Je počla ena gumca na ventilu od tople vode...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
10.2.2009 16:20:48   
tanci29
ja sej povsod je malo drugače...zakaj pa misliš da boš la čez rok...ja jest mam zdej tud kar tak čuden občutek da bom čez rok...pa nebi rada šla čez

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?