Dream
|
Lep dan tudi z moje strani! No, ni ravno ne vem koliko lep, saj pri nas piha in je tako klavrno zunaj, da te mine do vsega. Vseeno bova skušala it malo ven, da preženeva bacile stran. Včeraj sva imela atija doma, ker ni bil sposoben it v službo, saj je praktično ves čas visel na wc-ju. Midva pa sva se lepo napokala v avto, šla k babici in tam nekaj časa uživala. Potem sva se najedla, se odpeljala domov in zamenjala lupinico za voziček pa gas po mestu. Je bil tako lep sonček, da me niti vleklo ni domov. No, seveda sem morala domov zaradi Matica in zaradi atija, ker je bilo treba skuhat kosilo. Po kosilu sva se nekaj malega igrala in spet šla ven, vrnil pa sva se že po temi. Itak, da mi je ves čas spal, tako da je bilo zvečer kar malo tečkanja, ko ni hotel bit v posteljici in zaspat. Še vedno imamo bolj tekoče kakanje, pa upam, da tole čimprej mine. Sem mu dajala borovničev čaj, pa je take grimase zraven delal, kot da sem mu dala za jest nekaj hudo grenkega. Joj, se prav veselim, kaj bo, ko pričnemo z GH Že tako mali, pa vedo, da določeni okusi očitno ne grejo dol in amen. Posteljica/sobica Matic je že skoraj cel mesec v svoji sobici in posteljici, ker je košaro prerastel, v spalnici pa ni dovolj prostora za posteljico. Ker spi celo noč, ni problema, vseeno pa imam varuško zraven sebe, če se slučajno ponoči kaj zbudi, da nadziram od daleč. No, zadnji dve noči sva spala skupaj, da se nisem še jaz nalezla bog ve kakšnih bacilov. In zaenkrat moram potrkati, da se me ni prijelo. Uf, malce sem skrenila s teme. No, meni je všeč, da lepo spi v posteljici, ker ima mir in se vsakič nasmeji, ko vidi, kje je. Gogabojan dobrodošla med nami
|