![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:13:25
|
|
|
|
*monchy*
|
aaa kak čvekate da ne folgam jaz sem se pa vtrgala.. me niso hteli prerezat .. in se je rosić tak drl na sestre.. ampak je blo prepozno
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 13:13:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:14:49
|
|
|
|
kayica24
|
mojcaZ To pa je kot v filmu....Ne moreš verjet..Še dobro da mam ob sebi človeka,ki je totalno nasprotje temu hvala Bogu zdaj že bivšemu.... Kolko pa sta stara če lahko vprašam..Ti in on?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:14:55
|
|
|
|
*monchy*
|
kayica & mojca Z.S mata
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 13:15:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
va sberem nazaj, ker ste v pol ure tolko načvekale, da ne folgam in bom kar sproti komentirala IZVIRNO SPOROČILO: tatly deja ce nevem kaj morem vse noter vpisat če si mela kake dohodke si oz. boš v kratkem dobila domu obvestila. in potem samo iz teh obvestil prepišeš- še št so poleg da ne moreš zgrešiti. drugo pa pustiš prazno- edino tvoj naj odspodaj napiše za stello kot vzdrževanega člana in to je to- čisto preprosto, če imaš že vse papirje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:17:45
|
|
|
|
*monchy*
|
mojcaZ brezvese se sekirat za take bedake! bo že prišel tisti pravi!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:18:20
|
|
|
|
donna22
|
Joj, jaz bi mela , rodila pa ne bi Pa res imate tu skoraj same punčke ... Pa nasploh od vseh, ki jih poznam in so v zadnjih 2h letih rodile oz. še bojo, je bil samo en fantek! Tak da ne vem, bom mogoče mogla statistiko popravit v korist fantkov Drugače pa res napreduje ta čvek, me samo kakih 10 min ni blo, pa več ne sledim dobro debati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly deja to kar si mi dala link se nic ne razumem en sosed dejanov mu je izracunal da bi naj dobil dejan 515e ven pa nekak ne verjamem to ju ful dosti- skoraj ne verjamem, ti pošljem zs
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 13:19:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* eh jaz sem cula da na ptuju vsako vrezejo....pa vse odkar so rodile pa na ptuju so ble vrezane. mene niso
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:19:37
|
|
|
|
*monchy*
|
donna mi mamo fantkaaa ampak je že zaseden
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 13:21:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:21:39
|
|
|
|
kayica24
|
Monchy te lahko vprašam kje sta slikala tega vajinega cukrčka v tisti rdeči mehki preoblekci????Kaj je lep Ste šli prav v foto studio menda,ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:22:05
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* donna mi mamo fantkaaa ampak je že zaseden Saj ti ga ne bom vzela Je pa res ful luškan ta tvoj fantek Malo me firbec mantra, kakega spola je moj Držite pesti, da me v petek na pregledu ne bo premagal, ker bi rada, da bi blo presenečenje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 13:22:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:22:44
|
|
|
|
katjakokol
|
kayica24 ti si te moja letnica jaz pa bom maja stara 25
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:24:12
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Monchy te lahko vprašam kje sta slikala tega vajinega cukrčka v tisti rdeči mehki preoblekci????Kaj je lep Ste šli prav v foto studio menda,ne? v Ljubljano sva ga vozla kot fotomodel... ooo hvalaa donna saj ne mislim da bi mi ga vzela, ampak pravim da je glede punc že zaseden me že princesko Stello
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:24:40
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* donna mi mamo fantkaaa ampak je že zaseden Midve z ado sva tudi hotele sparati Adama in Lano, pa ni ratalo nama s tatly pa uspeva zaenkrat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no končno mi je uspelo vse prebrat, vam res ne sledim več no najprej pozdravček novim čvekam moj je ša v službo zaj pa mam še pol urce cajt te pa pride moj buček iz vrtca
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:26:59
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Monchy te lahko vprašam kje sta slikala tega vajinega cukrčka v tisti rdeči mehki preoblekci????Kaj je lep Ste šli prav v foto studio menda,ne? v Ljubljano sva ga vozla kot fotomodel... ooo hvalaa donna saj ne mislim da bi mi ga vzela, ampak pravim da je glede punc že zaseden me že princesko Stello Oooo, to pa je hitro
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:27:26
|
|
|
|
*monchy*
|
donna ja iskrice so preskočle
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:27:27
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly TIA VSE NAJBOLSE ZA 3 MINI ROJSTNI DAN hvala tatly
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 13:30:35
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 mojcaZ To pa je kot v filmu....Ne moreš verjet..Še dobro da mam ob sebi človeka,ki je totalno nasprotje temu hvala Bogu zdaj že bivšemu.... Kolko pa sta stara če lahko vprašam..Ti in on? res točno takšna zgodba je kot v kakšnem filmu posnetem po resničnem dogodku Jaz sem stara 21, on pa bo 15.3 star 28. Pač sem mislila,da je on pri takšnih letih malo bol zrel, noja saj tak se je vedno kazal, pa še tak zelo glasen je bil ko sma zvedla da sem kak on komaj čaka da se bo otrok rodil, pa kak bo on poleti hodo na sprehode.... eh ble so same laži . bom pa dans popoldne poklicala bivšo sosedo, da mi pove kaj se dogaja okrok stanovanja, saj je bla ona zelo na tekočem, kaj se dogaja pri bilo katerem sosedu
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.