Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 6:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam nekaj od prej nekaj sem jih spoznala preko rr-ja pa še dve se najdeta,ki ne vesta,da vem kdo sta.Ampak mene sploh ne gane kaj onidve pišeta tule,če je res ali ne. Pravijo,da virtuale nebi smel jemat preresno zato....
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 6:42:08
|
|
|
|
caillou
|
Niti ne. Mogoče z dvema, tremi,.......Ali pač, pa so vse pod drugimi niki, kaj pa vem?
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 15:34:57
|
|
|
|
puncica
|
nataša ja z Elči pa z Anban se kr redno srečujemo in se mi zdita krasne punce, tako da nič čudno ne glej dulči in kjava tud jaz komi čakam, da se vidmo nuala tole pa ni lepo slišat.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 15:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica nataša ja z Elči pa z Anban se kr redno srečujemo in se mi zdita krasne punce, tako da nič čudno ne glej dulči in kjava tud jaz komi čakam, da se vidmo nuala tole pa ni lepo slišat.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 18:40:41
|
|
|
|
Marogica
|
Na RR sem prišla z nameni, da bom pisala in brala ter se imela fajn. Nikakor pa, da bi se družila z ljudmi tukaj. Tega sem se držala nekje dobro leto, kljub vabilom. Potem se je začelo "spoznavanje" preko srečanj, obiskov v moji dejavnosti(da ne bo reklame)..... In? Večina so fajn punce, pač ene so ti bližje, druge manj, mi pa jih je vedno prijetno srečati, da vidim, kdo se "skriva" za nekim nickom. In verjele ali ne, poleg mojih dosedanjih prijateljev, sem našla prijateljico, res dobro prijateljico na RR-ju, ki jo imam rada. Zanimivo pa je tudi, da sta se ujela moža...kar pa je najpomembneje-da se otroci odlično razumejo.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 20:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Js ne poznam nobene osebno. Verjamem, da nimas casa pri tisoc frendih na fejsbuku .
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 6.2.2009 23:17:00
|
|
|
|
nejcko
|
Osebno sem jih spoznala ene par in so bile tudi v realnosti take, kot sem si jih (osebnostno) predstavljala preko rr-ja. Z eno (ki zdaj tukaj gor praktično ne sodeluje več), pa sva se spoprijateljili, prav tako sta se ujela moža in otroci in se imamo fajn - aja, pa to ni Maroga (še ).
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 7:03:26
|
|
|
|
Ronči
|
ne. in tudi nočem zato ker sem pred leti sodelovala na enem forumu, kjer smo se začeli srečevat, pa mi ni bilo preveč všeč.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 13:05:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Na RR sem prišla z nameni, da bom pisala in brala ter se imela fajn. Nikakor pa, da bi se družila z ljudmi tukaj. Tega sem se držala nekje dobro leto, kljub vabilom. Potem se je začelo "spoznavanje" preko srečanj, obiskov v moji dejavnosti(da ne bo reklame)..... In? Večina so fajn punce, pač ene so ti bližje, druge manj, mi pa jih je vedno prijetno srečati, da vidim, kdo se "skriva" za nekim nickom. In verjele ali ne, poleg mojih dosedanjih prijateljev, sem našla prijateljico, res dobro prijateljico na RR-ju, ki jo imam rada. Zanimivo pa je tudi, da sta se ujela moža...kar pa je najpomembneje-da se otroci odlično razumejo. Upam, da ne preveč. Da ne bom čez kako leto na DIPO brala kakšnih teatralnih klobas.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 7.2.2009 13:10:06 >
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 15:14:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Zara, ti si tak vrezana.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 20:15:39
|
|
|
|
srki
|
Kaj, a Zara se je porezala Drugače pa poznam osebno tri RR-jevke, vse iz mojega konca, mogoče še kakšno, ki se pa še ni razkrila oz. se ni prijavila pa samo špijunira .
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 20:35:21
|
|
|
|
marjetica23
|
js nepoznam nobenga
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 21:32:20
|
|
|
|
CatJa
|
A dej nehi, kaj pa candy in sanja nk. Ste se skregale al kako?
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 7.2.2009 21:57:43
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj, a Zara se je porezala Drugače pa poznam osebno tri RR-jevke, vse iz mojega konca, mogoče še kakšno, ki se pa še ni razkrila oz. se ni prijavila pa samo špijunira . Upam, da boš kmal še tačetrto spoznala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 9.2.2009 18:08:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zara, ti si tak vrezana. Ti si pa sfrezana, Guzonja.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 9.2.2009 18:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja želja je pa spoznati še Zaro, Mišni in Volgo. Od ostalih poznam dory, kepico, viv, pa še ene par Kranjčank, od katerih se jih je mnogo porazgubilo, ali sem pa spregledala njihovo reinkarnacijo.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 9:45:34
|
|
|
|
puncica
|
jst pa do nobene ne gojim posebnih čustev da bi jo pa ful rada spoznala, ker ne vem kaj je potem drugače ko nekoga poznaš a kako drugače gledaš na njega, ko kaj napiše, ko veš da ma dolge blont lase in prifrknjen nos al kaj kaj kaj? Jst sem vedno pripravljena na čvek in kofetkanje pa če je nekdo maximalno popularen in faca in ne vem kaj še vse al pa se oglasi enkrat na 100 let da pove da njegov otrok pa še vedno ne spi in kaj naj naredi. Skratka ne vidim fore.
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 12:45:32
|
|
|
|
kjava
|
ZARA, a si ti sploh resnična oseba Sej te noben ne pozna.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 12:52:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, a si ti sploh resnična oseba Sej te noben ne pozna. Zakaj bi me pa kdo moral?
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 12:53:51
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, a si ti sploh resnična oseba Sej te noben ne pozna. ne zara je le privid
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 12:58:27
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, a si ti sploh resnična oseba Sej te noben ne pozna. Zakaj bi me pa kdo moral? In potem meni očitajo, da sem skrivnostna ... ti si očitno čisti fantom (z đesenic)
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 13:05:22
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, a si ti sploh resnična oseba Sej te noben ne pozna. Zakaj bi me pa kdo moral? Ne vem, ampak dejstvo je, da si v takileh debatah ti vedno najbolj zaželjena neznana oseba.
|
|
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 13:09:51
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Ne vem, ampak dejstvo je, da si v takileh debatah ti vedno najbolj zaželjena neznana oseba. Podobno kot skriti gost. Evo, saj Nejcko tudi ne pozna nihče. Fantom mi je rekla. In NISEM IZ JESENIC. Kdaj vam bo to jasno??
|
|
RE: Koliko se poznate med seboj? 10.2.2009 13:11:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava Ne vem, ampak dejstvo je, da si v takileh debatah ti vedno najbolj zaželjena neznana oseba. Podobno kot skriti gost. Evo, saj Nejcko tudi ne pozna nihče. Fantom mi je rekla. In NISEM IZ JESENIC. Kdaj vam bo to jasno?? Jaz pa vem, s kje si. Tam, kjer je bog rekel lahko noč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?