|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
10.2.2009 9:52:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pondelak pa še tebi čestitke za pregled user posted image Vaša pa je že kr težka..user posted image user posted image

raste,raste...user posted image user posted image   če pa mama dosti je...user posted image
user posted image user posted image saj prav kr naj raste. Moja pa ne vem če ma kaj dost čez 2kg..saj ni čudno če pa jo hranim z dietnimi stvarmi..

Sem včeraj preden sem šla v posteljo pojedla košček čokolade, ker se mi ni zdelo da jo ravno čutim dovolj čez dan, pa je revica tako delala da sma obe bile še gor najmanj urco.. Verjetno je imela žurko pred spanjem, ko je sladkor vase dobila user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
10.2.2009 9:52:26   
spps

ups sem se zmotla,mislila sem napisat +14kg...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  

čestitke za pregleduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.2.2009 9:52:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

1hruška in pondelek čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

se kar podpišem  user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.2.2009 9:54:06   
spps

pondelak pa še tebi čestitke za pregled user posted image Vaša pa je že kr težka..user posted image user posted image

raste,raste...user posted image user posted image   če pa mama dosti je...user posted image
user posted image user posted image saj prav kr naj raste. Moja pa ne vem če ma kaj dost čez 2kg..saj ni čudno če pa jo hranim z dietnimi stvarmi..

Sem včeraj preden sem šla v posteljo pojedla košček čokolade, ker se mi ni zdelo da jo ravno čutim dovolj čez dan, pa je revica tako delala da sma obe bile še gor najmanj urco.. Verjetno je imela žurko pred spanjem, ko je sladkor vase dobila user posted image

sej se boš naučila,da otrokom ne smeš devat pred spanjem visokokaloričnih zadev user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.2.2009 10:00:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
sej se boš naučila,da otrokom ne smeš devat pred spanjem visokokaloričnih zadev user posted image
user posted image user posted image ja saj..ampak nekak sem jo morala zbudit..user posted image
verjamem da bom dobila duplo porcijo jaz tam marca nazaj..se bom spomnila na te besede user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.2.2009 10:01:50   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps
user posted image user posted image ja saj..ampak nekak sem jo morala zbudit..user posted image
verjamem da bom dobila duplo porcijo jaz tam marca nazaj..se bom spomnila na te besede user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.2.2009 10:04:48   
pocka
čestitke za preglede 1hruška in pondelak user posted image user posted image user posted image

Imam kratko pavzico, sem bila že pridna, sem celo kuhinjo pospravila, eno rundo cunj oprala in posušila, vse posesala in pomila po tleh, okna spucala, zdaj grem pa še solatko očistit in štrudelj dat v pečico (kar tisti kupljen), dobim potem obiske, pa bo treba kosilo skuhat. user posted image No, tko,mislim,da sem naredila dovolj za ta teden, hehe, upam,da ni to kako gnezdenje, ker mi še ni za iti...

Včeraj smo nabavili še desko za previjanje, bomo naredili še eno gor na posteljici, ker tavelika previjalna je v Tajini sobi, pa ponoči ne bi bilo glih zdravo hodit tja previjat user posted image in zbujat Taje.

Nabavili smo še eno igračko za na voziček, ki jo bo Taja nesla bratcu v P, pa ona bo dobila od njega malo darilce, baje se tale sistem ful dobro obnese, pa tavelikim otročkom se ful fajn zdi.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.2.2009 10:07:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

čestitke za preglede 1hruška in pondelak user posted image user posted image user posted image

Imam kratko pavzico, sem bila že pridna, sem celo kuhinjo pospravila, eno rundo cunj oprala in posušila, vse posesala in pomila po tleh, okna spucala, zdaj grem pa še solatko očistit in štrudelj dat v pečico (kar tisti kupljen), dobim potem obiske, pa bo treba kosilo skuhat. user posted image No, tko,mislim,da sem naredila dovolj za ta teden, hehe, upam,da ni to kako gnezdenje, ker mi še ni za iti...

Včeraj smo nabavili še desko za previjanje, bomo naredili še eno gor na posteljici, ker tavelika previjalna je v Tajini sobi, pa ponoči ne bi bilo glih zdravo hodit tja previjat user posted image in zbujat Taje.

Nabavili smo še eno igračko za na voziček, ki jo bo Taja nesla bratcu v P, pa ona bo dobila od njega malo darilce, baje se tale sistem ful dobro obnese, pa tavelikim otročkom se ful fajn zdi.user posted image

Kak srčkano! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.2.2009 10:08:23   
Nina00

živjo user posted image !
evo mene iz pregleda...od začetka je +12kg,naslednji pregled mam pa 25.2.,user posted image je težka 2500g...aja sem pa baje slabokrvna,pa sem dobila železo za jemat...user posted image upam da nebo nič narobe...to bi blo vse...

Čestitke za pregled user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
10.2.2009 10:11:08   
Nina00

Kaj pa bo dojenček prinesel Taji? Ker midva bova tudi tako naredila, samo še ne veva kaj bi bilo darilo.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
10.2.2009 10:14:02   
dushka
Živijo.

Kako ste?
Vprašala bi vas, če se je kateri že odluščil čep? Meni se je včeraj in danes zjutraj.

Pa še moji novi podatki:
04.03.  
dushka
(26)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.2., LJ  user posted image  +11 kg, 101 cm

Lep pozdrav!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
10.2.2009 10:14:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

Živijo.

Kako ste?
Vprašala bi vas, če se je kateri že odluščil čep? Meni se je včeraj in danes zjutraj.

Pa še moji novi podatki:
04.03.  
dushka
(26)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.2., LJ  user posted image  +11 kg, 101 cm

Lep pozdrav!
duška a ti boš tud kmal pobegnila v P? user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
10.2.2009 10:15:09   
KOKICA32

Živijo.

Kako ste?

Pa še moji novi podatki:
04.03.  
dushka

Lep pozdrav!

Meni še ne, se še ne sme...user posted image user posted image user posted image Kako pa veš, da je bil res čep?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
10.2.2009 10:15:52   
KOKICA32
Čestitke vsem za preglede! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
10.2.2009 10:18:01   
tasa_m

Živijo.

Kako ste?

Pa še moji novi podatki:
04.03.  
dushka

Lep pozdrav!
kako pa veš da je bil čep? user posted image
No, men se še ni..ni še pravi čas. Vsaj 3 tedne še mora počakat!

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
10.2.2009 10:18:42   
Pupa7

Živijo.

Kako ste?

pa sej še marec ni... no sej lahko boš še 14 dni tko, pa šla potem v P user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
10.2.2009 10:25:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Živijo.

Kako ste?

pa sej še marec ni... no sej lahko boš še 14 dni tko, pa šla potem v P user posted image

točno tak...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
10.2.2009 10:28:06   
dushka
A kako vem.
Vam ga bom opisala. Bil je kot sluzast smrkelj brez vonja rjavo rumene barve, z malo rdečimi nitkami. Bilo ga je kar veliko. Ne da se ga spregledat. Saj jaz imam po menstruaciji rok 25.2, po ultrazvoku pa 4.3.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
10.2.2009 10:33:12   
pocka
Dushka - saj zate pol ni več panike. No, če greš rodit, naj bo čimprej mimo, pa javi se kaj. Se je pa naši citi odluščil čep in je že rodila. user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
10.2.2009 10:37:40   
Pupa7

A kako vem.
Vam ga bom opisala. Bil je kot sluzast smrkelj brez vonja rjavo rumene barve, z malo rdečimi nitkami. Bilo ga je kar veliko. Ne da se ga spregledat. Saj jaz imam po menstruaciji rok 25.2, po ultrazvoku pa 4.3.

Lep pozdrav.

potem pa res ni panike, držimo pesti, pa javljaj kaj se dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
10.2.2009 10:38:10   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Kaj pa bo dojenček prinesel Taji? Ker midva bova tudi tako naredila, samo še ne veva kaj bi bilo darilo.

Pri nas je trenutno zelo aktualen puzzle, kjer mora skupaj sestavljat pare, ima pa živali in mora poiskati mamo in mladičke in jih sestavit. Te je že tako izpilila,da jih sestavi v par minutah. Zdaj sem ji pa naročila podobno zadevo, kjer mora sestavljati živali in njihova bivališča. Še čakam poštarja, upam,da dobimo, drugače bo pa treba kaj drugega pogruntat.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
10.2.2009 10:39:37   
tasa_m

A kako vem.

Lep pozdrav.
aha hvala za opis. Nisem vedela niti kako to bi naj zgledalo..
Tako kot ti je pocka napisala,. če boš šla proti P. naj bo čim hitreje in lažje, pa ne pozabi javit ali Pupi ali Felix7 da si rodila..user posted image (preko sms-a).

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
10.2.2009 10:41:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

uau, čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
10.2.2009 10:41:19   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pri nas je trenutno zelo aktualen puzzle, kjer mora skupaj sestavljat pare, ima pa živali in mora poiskati mamo in mladičke in jih sestavit. Te je že tako izpilila,da jih sestavi v par minutah. Zdaj sem ji pa naročila podobno zadevo, kjer mora sestavljati živali in njihova bivališča. Še čakam poštarja, upam,da dobimo, drugače bo pa treba kaj drugega pogruntat.

Super! Ker je res fino, da lahko dojenček že v P "da" darilo, ko ga starejši pride pogledat. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
10.2.2009 10:42:06   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro...

jaz se oglasam kot sem obljubila user posted image
Danes bo zanimiv dan...nisem dobro spala..zaspala sele okrog pol treh ...prvic zato ,ker sem bila nestrpna da bi bilo cimprej jutro in drugic zato,ker me neki zvija...rahli tipo menstrualni krci...tudi zbudila sem se zaradi njih...mislim ,da bom kasneje poklicala G ce se bo nadaljevalo. mali mi je tako delal celo noc,da ne morem verjet...user posted image Vsa sem napeta,ker mi je nekako znan ta obcutek . Zdajle jem zajtrk ,potem grem pod tus..ob pol desetih sibam po mojega user posted image user posted image user posted image

Vsem lepo jutro....se pisemo
lejca

he he, lejca, zdej te pa zihr dolgo ne bo nič na RR user posted image  uživaj maksimalno!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?