Pšemek
|
Hojla! A bo res lepše vreme danes? Srčno upam! Jaz sem se spet fino naspala. Sem pa ugotovila, da sem med vikendi veliko bolj utrujena kot med tednom, ker želim izkoristiti vsako minuto ko je moj z nama. Ko je Nejka budna se ati z njo ukvarja, jaz pa perilo, pa stanovanje, torej gospodinjim, ko pa Nejka spančka, se pa en z drugim ukvarjava. Počivanja je bolj malo. Med tednom je pa vse bolj na easy. svoja soba - midva sva se tudi že pogovarjala, da bi jo dala v njeno sobo. Moj sicer pravi, da bi počakala do takrat, ko bo spala celo noč. Mislim, da lahko na to predolgo čakava in da se bo pred tem že čist navadla pri nama biti in bo pol cel halo, ko bo šla "na svoje". Mogoče še kak mesec ali dva počakam, pol bo pa že skrajni čas. Se mi zdi. Kako je pa pri vas? Ali jih imate že vse v ločenih prostorih? Kdaj jih mislite preseliti? gogabojan - dobrodošla. Naša pupa je tudi 20. Nas je vedno več s tem datumom. So res v LJ porodnišnici jamrali, da imajo tisti dan gužvo. Uživaj v čvekanju. Še to, naša, razen v prvem mesecu, ni nikoli hotela spati na trebuščku. Odkar se zna obrnit z boka na hrbet pa tudi na boku več ne. Dream, kaj pomaga če bolj redko kaka žal ne vem, je pa dobro, da čim več pije, če ima drisko, da ne bo dehidriral. Lucka1, naša se tudi tako steguje. Pred kopanjem, ko je nagica. Ampak ni, da bi za dalj časa otrdela. Se stegne in se takoj spet sprosti. Pa tudi skozi nos piha. Na ta način se mi na previjalni počez obrne. Jaz to dojemam kot "igro" Upam da s tem ni nič narobe. Daj, prosim poročaj, kaj ti bo P rekla.