metuljcek321
|
lavita, za cepljenje. Vrtec: drugi ima zastonj - velja od 1. 9. 2008 ... Lanu za popravljen apetit! Jutri pa 70 ml & tako pocasi naprej! O, zimska, it's so nice to hear you! Pa bravo za sekico & sportno udejstvovanje! mojcek, si kaj uspela prelistati revije? Kaj novega na slo sceni? Sta se Cepinova ze zradirala z oblicja zemlje? Aleksandru za uzivancijo z novo zimsko vreco. Nanka, navaden jogurt? 3,5? Kako kaj kile pri tvoji malcici? Grejo gor? Zojin prvi dan v vrtcu po treh tednih? Alles OK? neboglasnica, kje se je skrivala izkaznica za knjiznico? za Nejca! Kako se pocuti zdaj? rebeca, OMG, kako fenomenalen posnetek. Kaj se smejita, ej! In ja, tako kot pravi ilatic, Iraya podre kupcek in potem se zacnete krohotat. Unforgettable! Porocaj o zobarju! Jaz bom kar pocakala na pregled pri 9-ih mesecih & jo potem narocila. Almera, 3jemi, sta vidve ze narocili fanta k zoboderu? Ostale? za Ksenci in Aljaza - naj se stvari porihtajo!!!! kayica, to je normalno - dete pritiska na vse mozne kraje, seveda tudi pod rebra. Le pogumno do konca & naj bo porod cim manj bolec & poteka hitro! Srecno!!! glugluglu- ZS. Je moz OK prispel? Kdaj pride pa zares domov? bastian za lepe novice! Javi se se kaj! In vau za toliko zobk! rovarka - Changeling. populis, ste uspeli se kaj soncka ujet? Pri nas se tko hitro skrije za hrib. 3jemi, ja, tole z reklamami imajo tolk dobr postudirano ... clovek veselo preklopi, potem pa - hi, hi, tu imate reklame Ja, o tem kvizu sem brala, a zal nimamo HTV1 (imamo le 2) ... skoda, res skoda, zveni mi zanimivo. ... slikice ..... hvala, hvala, sele prejle sem bila na mejlu! Prekrasne so! Almera - 5 ur? Odlicno, sta naju za kaksno urico "prehitela" hd, ma, tole z rokometasem je pa cista grozljivka! Pa za ocka, da jo zjutraj uredi. Tudi nas to pocne - on zjutraj prevzame vajeti v svoje roke, jaz pa potem cez dan