Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 12:40:13
|
|
|
|
Zamima
|
Še ena z glavoboli že 3. dan, pa ki se ji kozla od tega vremena . Koncentracija in počutje itak na nuli. Še dobro, da imam mojega , mi je bilo zjutraj prizaneseno in sem še oddremala malo, medtem sta z Zalo gledala Nodija, ker se res nisem mogla po konci držat Upam, da pride kaka pozitivna spremembna kmalu in dobimo malo več energije, ker to ni za nikamor
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 12:43:25
|
|
|
|
viv_
|
Jeeeeeee... je blo prou luštno. Končno mal zunej... Smo šle do Prešernovega gaja in smo eno svečko prižgale. Morm rečt, da je bila naša svečka št. 2 pri gorbu... Me je kr malo presenetilo. Tamali dve sta jo pa zbrali - bel srček... Sori France... Se je pa zbirala častna garda, ki je čakala Türka in Širco. Potem smo šle naprej do mesta v Prešernovo hišo. V hiši je ena teta otrokom delila bonbone... Po mestu je pa ful luštno, ogromno stojnic, pa "stari meščani" v svoji opravi, kočije vozijo... Res fajn! Škoda ker je tako "tmurno" vreme. Nakar smo šle še naprej do spomenika, na Pungert na en kofe, pa domov... Pa en kup znanih smo srečale po mestu... Kok je meni Kranj simpatičen, tako domač... Na štantih smo pa mogle kupit 2 magnetka za na hladilnik... Pa OK, nej jima bo, ker sta bili pridni. Pa še Zarja je celo pot lepo sama hodila.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 12:48:28
|
|
|
|
atanja
|
HELOOOva Mi smo šli v domžale an kafe da se bi mali igral v lumijevi igralnici. Pa nimajoigrač notr in mu je ratal dolgčas pa smo šibnl še v trgovino pogledat in nama je tamal ušel v izložbo. ga je mogla it trgovka iskat da midva en bi kaj podrla. Pol smo šli pa v Tomas sporta mi je pa najprej eno žogo dol vrgu pa jo grem iskat in mi v tem času vse dol vrže. moj pa se pa krepa od smeha. se opravičim poberem in gremo domov. PA doma zleze na stekleno mizo in brca žogo . Pa sem mela dost ga napravla in dala palerino gor in sva šla z pesom ven. Ja moker je bil v minuti ampak se je po pol ure skakanja zamtru in malo umiril. Zdaj sem mu dala juho pa je šel spat. Me zanima kok časa se bo moj matru znjim. Za popoldne pa se ne oziram na dež ampak greva po zvončke... pri nas so ven pokukal pa jih bom šla z lopatko nabrat z čebulcam da bom mal spomladanskega vzduja naredila. Pa še kako forzicojo bom dala v vazo. do druzga tedna bo glih vzcvetela. Tako da mislim da bi bli tili naši otročički velik bl pridni če bi se mel zlaufat kje vzuni. Pa pol še mi bi bli mal bl mirni. Komaj čakam sooonček. Rečte mi da je drug teden napovedannn.... Evo zdaj grem pa mal seminarske pisat pol pa bom tud neki za zvečer naštimala da bova k notr prideva delala srčke. K drugač se bo men in njemu zmešal.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 13:59:29
|
|
|
|
Žiga
|
Mi smo šli v domžale an kafe da se bi mali igral v lumijevi igralnici. Pa nimajoigrač notr in mu je ratal dolgčas pa smo šibnl še v trgovino pogledat in nama je tamal ušel v izložbo. Pa ne da majo odprto danes? Boge trgovke... LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 18:56:33
|
|
|
|
atanja
|
Ja v Domžalah majo vsaj do 12h, mi smo v bli v Šiški odprti do 15. Sam sem mela ur več ta teden in sem bla fraj ....
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 19:55:26
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Moja otroka pa spet kuhata. Miha ma 38,8, Špela pa 37,9. Ah, nas bo jutri dragi naročil pa se gremo pokazat. Sem že sodelavko poklicala, pa pravi, da je bila prejšni teden cela štala v službi. Bo kar fino, da sem še mal doma. Zdej so risanke mimo, gremo otroke v postlo pospravt.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 20:03:58
|
|
|
|
Zamima
|
A je kaka polna luna na vidiku? Meni se bo spipalo, danes bojo težave z uspavanjem ... sem že poskušala eno rundo in se mi je tamala skoraj zazijala dobesedno Če pa mi kaj gre na jetra, je pa to to, da izsiljuje pred spanjem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 20:17:37
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Zamima-saj se bodo zadeve s spanjem umirile... Urška za tvoja dva bolnika. Midva sva bila pa danes v savni, Neja pa v varstvu pri babi. Je prav pasalo, ker je mali vražiček zadnje čase zeloooo naporen. Zdaj grem pa malo likat, pa perlo obesit, pa spet malo na RR,....
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 20:27:45
|
|
|
|
Zamima
|
NO, sej zdaj pa že spi,... končno
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 20:41:48
|
|
|
|
Aja1
|
Ah, pol pa ni bilo tako hudo .
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 20:47:32
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Ah, pol pa ni bilo tako hudo . prva runda je bila , druga pa kar oK no , važno, da aja zdaj. Jaz sem si pa danes preko neta naročila CD od Nine Pušlar - mi ima res super glas in lepe pesmi, škoda, da nima kakega novega albuma, ampak vseeno pa od Tošeta - The hardest thing Ostale imam vse mp3-je, tazadnjega sem pa rekla, da si ga bom kupla
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 21:41:18
|
|
|
|
Aja1
|
Grrrrrrrrrrr. Sem jezna na tastarga Je prej gledal tv, pa sem rekla, če bo brisače obesil, ko so se glih oprale, da bom jaz pa likala. In gospod je seveda gospod... Je rekel, da je to žensko delo in da se on s perilom ne bo ubadal . Sva imela kar ostro debato. On se niti slučajno ne bo ukvarjal s perilom. Matr bi ga najraj čez balkon vrgla....
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 21:49:40
|
|
|
|
Zamima
|
kaj pa je potemtakem moško delo????
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 21:52:01
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima kaj pa je potemtakem moško delo???? Moško delo je po njegovem fizično delo ...Ja, kot da ga je v stanovanju v bloku full. Ne bi rekla pri hiši, ampak..... No, saj ponavadi on posesa, občasno skuha.... Ampak perila se pa ne bo dotaknil (pranje, obešanje, likanje). Sem tako jezna, da bi najraj spala v dnevni .
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 21:58:59
|
|
|
|
Zamima
|
verjamem mislim, saj ne da bi lahko jemal to kot pomoč tebi in ne kot "žensko delo"
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 22:09:51
|
|
|
|
Aja1
|
Najbolj me je razkurilo, ker on lepo veselo leži, jaz naj pa 100 stvari delam hkrati (no, pretiravam). Pa mi ni težko tiste tri brisače obesit....princip. Ma škoda besed. Sem mu rekla...ok. Bom vidla, če se boš spravil za likalnik, če nobene srajce za v službo ne boš imel zlikane. In njegov odgovor - Bom pa mami nesel.
|
RE: November 2006 - 3. del 8.2.2009 22:33:47
|
|
|
|
Zamima
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 8:32:36
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Najbolj me je razkurilo, ker on lepo veselo leži, jaz naj pa 100 stvari delam hkrati (no, pretiravam). Pa mi ni težko tiste tri brisače obesit....princip. Ma škoda besed. Sem mu rekla...ok. Bom vidla, če se boš spravil za likalnik, če nobene srajce za v službo ne boš imel zlikane. In njegov odgovor - Bom pa mami nesel. Ej pr takem odgovoru, bi pa moj vse srajce v glavo dobu, pa po možnosti še kaj zraven. Pa naj nese mamici. K ne more ene brisače obesit. Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 8:35:23
|
|
|
|
urška76
|
Drgač pa maladva še veselo kuhata, no zdele mata somo malo čez 37. Jutr se gremo pokazat (je prejle dragi klical), v vrtec sem klicala, da Miha ne bo pa me takoj praša, če ima vročino. Baje majo tega zdej full. Otrokom lavfajo risanke, pa ne vem za koga. Špela pleza po meni, Miha se pa z Legicam igra. Grem se igrat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 10:24:33
|
|
|
|
Žiga
|
Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad. A zato se mi je kolcalo...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 12:03:51
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad. A zato se mi je kolcalo... Sam, da se mi zdej ne pokvariš. Drgač pa naši otroc so v postelji. Miha mi je že ob enajstih jokal, kok je zaspan zdej se pa po pojstli vala pa neumnosti počne. No vsaj bejba spi. Zuni pa tak lep sonček. Kok bi šla ven takoj. Ah, bom že preživela. Vsaj stanovanje sem lahko fajn prezračila.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 13:03:35
|
|
|
|
urška76
|
Se vid, da je zuni sonček, bom mela dans samogovore Še moža ne bo doma popoldne, bom danes samohranilka. Upam, da bo vsaj kaj učinka od tega, k bo dragi na predavanjih.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 13:46:22
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, tale tvoj Žiga je pa res fejst Moj me je prej klical, da naj povem, kaj bi jedla, da bo skuhal. Nisem mogla, da mu ne bi rekla/vprašala, če je kuhanje moško ali žensko delo . No... skuhal nam bo špagete s tunino omako. Njami, njami.
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 14:08:53
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, tale tvoj Žiga je pa res fejst Anede, še zdaj si nisem čist na zihr, s čim sem si ga zaslužla Pa sej ima on tud kdaj kak čuden dan (pa jest tud seveda), sam da bi mi pa opravila na ženska in moška delil pa nikoli. Drugač pa lepo, da ti tvoj vsaj kosilo pripravi. V bloku res nima nekih hudih "moških" opravil. Jest se moram tud sprav neki skuhat. Neki, da bosta jedla. Bom verjetno kar cmoke, čeprav teli tunini makaroni tud niso slaba zamisel. Miha je že prej o makaronih sanjal. Zdele pa leži na najini postelji in gleda risanke. Je pa skor eno urico odspal. Tok o hudi zaspanosti. Vročino ma pa 38.6 Jest vem da bi bla čist pokošena pri taki temperaturi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.2.2009 14:33:20
|
|
|
|
Žiga
|
Nehajte... jaz se bom izkolcal...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?