|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
8.2.2009 12:40:13   
Zamima
Še ena z glavoboli že 3. dan, pa ki se ji kozla od tega vremena user posted image user posted image user posted image . Koncentracija in počutje itak na nuli. Še dobro, da imam mojega user posted image , mi je bilo zjutraj prizaneseno in sem še oddremala malo, medtem sta z Zalo gledala Nodija, ker se res nisem mogla po konci držat user posted image
Upam, da pride kaka pozitivna spremembna kmalu in dobimo malo več energije, ker to ni za nikamor user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
8.2.2009 12:43:25   
viv_
Jeeeeeee... je blo prou luštno. Končno mal zunej...

Smo šle do Prešernovega gaja in smo eno svečko prižgale. Morm rečt, da je bila naša svečka št. 2 pri gorbu... Me je kr malo presenetilo. Tamali dve sta jo pa zbrali - bel srček... Sori France... Se je pa zbirala častna garda, ki je čakala Türka in Širco. Potem smo šle naprej do mesta v Prešernovo hišo. V hiši je ena teta otrokom delila bonbone... Po mestu je pa ful luštno, ogromno stojnic, pa "stari meščani" v svoji opravi, kočije vozijo... Res fajn! Škoda ker je tako "tmurno" vreme. Nakar smo šle še naprej do spomenika, na Pungert na en kofe, pa domov...

Pa en kup znanih smo srečale po mestu... Kok je meni Kranj simpatičen, tako domač...

Na štantih smo pa mogle kupit 2 magnetka za na hladilnik... Pa OK, nej jima bo, ker sta bili pridni. Pa še Zarja je celo pot lepo sama hodila.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
8.2.2009 12:48:28   
atanja
HELOOOva

Mi smo šli v domžale an kafe da se bi mali igral v lumijevi igralnici. Pa nimajoigrač notr in mu je ratal dolgčas pa smo šibnl še v trgovino pogledat in nama je tamal ušel v izložbo. ga je mogla it trgovka iskat da midva en bi kaj podrla. Pol smo šli pa v Tomas sporta mi je pa najprej eno žogo dol vrgu pa jo grem iskat in mi v tem času vse dol vrže. moj pa se pa krepa od smeha. se opravičim poberem in gremo domov. PA doma zleze na stekleno mizo in brca žogouser posted image . Pa sem mela dost ga napravla in dala palerino gor in sva šla z pesom ven. Ja moker je bil v minuti ampak se je po pol ure skakanja zamtru in malo umiril. Zdaj sem mu dala juho pa je šel spat. Me zanima kok časa se bo moj matru znjim.

Za popoldne pa se ne oziram na dež ampak greva po zvončke... pri nas so ven pokukal pa jih bom šla z lopatko nabrat z čebulcam da bom mal spomladanskega vzduja naredila. Pa še kako forzicojo bom dala v vazo. do druzga tedna bo glih vzcvetela.

Tako da mislim da bi bli tili naši otročički velik bl pridni če bi se mel zlaufat kje vzuni. Pa pol še mi bi bli mal bl mirni. Komaj čakam sooonček. Rečte mi da je drug teden napovedannn....

Evo zdaj grem pa mal seminarske pisat pol pa bom tud neki za zvečer naštimala da bova k notr prideva delala srčke. K drugač se bo men in njemu zmešal.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
8.2.2009 13:59:29   
Žiga
Mi smo šli v domžale an kafe da se bi mali igral v lumijevi igralnici. Pa nimajoigrač notr in mu je ratal dolgčas pa smo šibnl še v trgovino pogledat in nama je tamal ušel v izložbo.

Pa ne da majo odprto danes? user posted image

Boge trgovke...user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
8.2.2009 18:56:33   
atanja
Ja v Domžalah majo vsaj do 12h, mi smo v bli v Šiški odprti do 15. Sam sem mela ur več ta teden in sem bla frajuser posted image ....

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
8.2.2009 19:55:26   
urška76
Čer!
Moja otroka pa spet kuhata. Miha ma 38,8, Špela pa 37,9. Ah, nas bo jutri dragi naročil pa se gremo pokazat.
Sem že sodelavko poklicala, pa pravi, da je bila prejšni teden cela štala v službi. Bo kar fino, da sem še mal doma. user posted image
Zdej so risanke mimo, gremo otroke v postlo pospravt.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
8.2.2009 20:03:58   
Zamima
A je kaka polna luna na vidiku? Meni se bo spipalo, danes bojo težave z uspavanjem ... sem že poskušala eno rundo in se mi je tamala skoraj zazijala dobesedno user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa mi kaj gre na jetra, je pa to to, da izsiljuje pred spanjem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
8.2.2009 20:17:37   
Aja1
Čer.

Zamima-saj se bodo zadeve s spanjem umirile...

Urška user posted image  za tvoja dva bolnika.

Midva sva bila pa danes v savni, Neja pa v varstvu pri babi. Je prav pasalo, ker je mali vražiček zadnje čase zeloooo naporen.

Zdaj grem pa malo likat, pa perlo obesit, pa spet malo na RR,....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
8.2.2009 20:27:45   
Zamima
NO, sej zdaj pa že spi,... končno user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
8.2.2009 20:41:48   
Aja1
Ah, pol pa ni bilo tako hudo user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
8.2.2009 20:47:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ah, pol pa ni bilo tako hudo user posted image .

prva runda je bila user posted image user posted image user posted image , druga pa kar oK no user posted image , važno, da aja zdaj. user posted image

Jaz sem si pa danes preko neta naročila CD od Nine Pušlar - mi ima res super glas in lepe pesmi, škoda, da nima kakega novega albuma, ampak vseeno user posted image

pa od Tošeta - The hardest thing user posted image

Ostale imam vse mp3-je, tazadnjega sem pa rekla, da si ga bom kupla user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
8.2.2009 21:41:18   
Aja1
Grrrrrrrrrrr. Sem jezna na tastarga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je prej gledal tv, pa sem rekla, če bo brisače obesil, ko so se glih oprale, da bom jaz pa likala. In gospod je seveda gospod... Je rekel, da je to žensko delo in da se on s perilom ne bo ubadal user posted image . Sva imela kar ostro debato. On se niti slučajno ne bo ukvarjal s perilom. Matr bi ga najraj čez balkon vrgla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
8.2.2009 21:49:40   
Zamima
kaj pa je potemtakem moško delo???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
8.2.2009 21:52:01   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

kaj pa je potemtakem moško delo???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moško delo je po njegovem fizično delo user posted image ...Ja, kot da ga je v stanovanju v bloku full. Ne bi rekla pri hiši, ampak..... user posted image
No, saj ponavadi on posesa, občasno skuha.... Ampak perila se pa ne bo dotaknil (pranje, obešanje, likanje). user posted image user posted image user posted image  Sem tako jezna, da bi najraj spala v dnevni user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
8.2.2009 21:58:59   
Zamima
verjamem user posted image mislim, saj ne da bi lahko jemal to kot pomoč tebi in ne kot "žensko delo"

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
8.2.2009 22:09:51   
Aja1
Najbolj me je razkurilo, ker on lepo veselo leži, jaz naj pa 100 stvari delam hkrati (no, pretiravam). Pa mi ni težko tiste tri brisače obesit....princip. Ma škoda besed. Sem mu rekla...ok. Bom vidla, če se boš spravil za likalnik, če nobene srajce za v službo ne boš imel zlikane. In njegov odgovor - Bom pa mami nesel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
8.2.2009 22:33:47   
Zamima
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
9.2.2009 8:32:36   
urška76

Najbolj me je razkurilo, ker on lepo veselo leži, jaz naj pa 100 stvari delam hkrati (no, pretiravam). Pa mi ni težko tiste tri brisače obesit....princip. Ma škoda besed. Sem mu rekla...ok. Bom vidla, če se boš spravil za likalnik, če nobene srajce za v službo ne boš imel zlikane. In njegov odgovor - Bom pa mami nesel. user posted image user posted image user posted image

Ej pr takem odgovoru, bi pa moj vse srajce v glavo dobu, pa po možnosti še kaj zraven.  user posted image  Pa naj nese mamici. K ne more ene brisače obesit.
Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
9.2.2009 8:35:23   
urška76
Drgač pa maladva še veselo kuhata, no zdele mata somo malo čez 37. Jutr se gremo pokazat (je prejle dragi klical), v vrtec sem klicala, da Miha ne bo pa me takoj praša, če ima vročino. Baje majo tega zdej full.
Otrokom lavfajo risanke, pa ne vem za koga. Špela pleza po meni, Miha se pa z Legicam igra.
Grem se igrat. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
9.2.2009 10:24:33   
Žiga

Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad.    

A zato se mi je kolcalo... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
9.2.2009 12:03:51   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Žiga kaj naj rečem, naj te kle še enkrat pohvalm, da mam res super moža doma, k mi pa vedno pomagaš, četudi kdaj malo manj rad.    

A zato se mi je kolcalo... user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sam, da se mi zdej ne pokvariš. user posted image

Drgač pa naši otroc so v postelji. Miha mi je že ob enajstih jokal, kok je zaspan zdej se pa po pojstli vala pa neumnosti počne. user posted image  No vsaj bejba spi. Zuni pa tak lep sonček. Kok bi šla ven takoj. Ah, bom že preživela. Vsaj stanovanje sem lahko fajn prezračila.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
9.2.2009 13:03:35   
urška76
Se vid, da je zuni sonček, bom mela dans samogovore user posted image
Še moža ne bo doma popoldne, bom danes samohranilka. Upam, da bo vsaj kaj učinka od tega, k bo dragi na predavanjih.user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
9.2.2009 13:46:22   
Aja1
Urška, tale tvoj Žiga je pa res fejst user posted image

Moj me je prej klical, da naj povem, kaj bi jedla, da bo skuhal. Nisem mogla, da mu ne bi rekla/vprašala, če je kuhanje moško ali žensko delo user posted image . No... skuhal nam bo špagete s tunino omako. Njami, njami.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
9.2.2009 14:08:53   
urška76

Urška, tale tvoj Žiga je pa res fejst user posted image

Anede, še zdaj si nisem čist na zihr, s čim sem si ga zaslužla user posted image  Pa sej ima on tud kdaj kak čuden dan (pa jest tud seveda), sam da bi mi pa opravila na ženska in moška delil pa nikoli.

Drugač pa lepo, da ti tvoj vsaj kosilo pripravi. V bloku res nima nekih hudih "moških" opravil.
Jest se moram tud sprav neki skuhat. Neki, da bosta jedla. Bom verjetno kar cmoke, čeprav teli tunini makaroni tud niso slaba zamisel. Miha je že prej o makaronih sanjal. Zdele pa leži na najini postelji in gleda risanke. Je pa skor eno urico odspal. Tok o hudi zaspanosti. Vročino ma pa 38.6 user posted image  Jest vem da bi bla čist pokošena pri taki temperaturi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
9.2.2009 14:33:20   
Žiga
Nehajte... jaz se bom izkolcal... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?