Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:37:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica hoj, jaz grem zdej tudi jest ...da se še kaj zredim.....jem res veliko..polnozrnati makaroni in konjsko meso z omako pa zelena solata + radič, mnjami... ej sedaj to torbo za P pokam, koliko ste si pa ve naredile zaloge vložkov VIR 80 in Natura za doma, tko okvirno? Da jaz že sedaj kupim, ke rmoj bo potem itak letel za 100 stvari po štacunah DOBER TEEEK jaz nimam še niti enih vložkov doma tak da..nebom pa si delala ne vem kako velike zaloge, sploh za v P. ne. Doma pa mogoče 2 paketka max. nič več.. Jadrnica kam pa se tebi mudi z torbo?? Saj pa še ni marec..a si pozabila kako smo zmenjene? Jaz sem si danes pripravila samo še toaletno torbo, ki je še vedno na kavču..ni še do kopalnice prišla..bo že enkrat do večera upam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:38:35
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ki se pa sploh kupijo ti vližki vir 80??jaz jih namreč še nimam... v vseh malo bolje založenih trgovinah jih majo drgač pa baby center, müller, ... pa kaj to so prav za po porodu?? ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... aha.vidiš dobro da sem malo pozabljiva,da jih zadnjič nisem kupla hvala pupa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:39:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ki se pa sploh kupijo ti vližki vir 80??jaz jih namreč še nimam... v vseh malo bolje založenih trgovinah jih majo drgač pa baby center, müller, ... pa kaj to so prav za po porodu?? ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... , jaz sem jih v DM-u nabavila....tudi tiste Nature, pa neke bilo od Tosame..bomo videli, če bodo kaj boljši od navadnih VIR 80...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:39:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... Gospodična PUPA ali vložki Senta veljajo?? Ker namreč v MB. P. dobiš vložke Senta, zdaj pa ne vem ali Senta veljajo ali moram naret rabuko ko pridem v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:39:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica hoj, jaz grem zdej tudi jest ...da se še kaj zredim.....jem res veliko..polnozrnati makaroni in konjsko meso z omako pa zelena solata + radič, mnjami... ej sedaj to torbo za P pokam, koliko ste si pa ve naredile zaloge vložkov VIR 80 in Natura za doma, tko okvirno? Da jaz že sedaj kupim, ke rmoj bo potem itak letel za 100 stvari po štacunah DOBER TEEEK jaz nimam še niti enih vložkov doma tak da..nebom pa si delala ne vem kako velike zaloge, sploh za v P. ne. Doma pa mogoče 2 paketka max. nič več.. Jadrnica kam pa se tebi mudi z torbo?? Saj pa še ni marec..a si pozabila kako smo zmenjene? Jaz sem si danes pripravila samo še toaletno torbo, ki je še vedno na kavču..ni še do kopalnice prišla..bo že enkrat do večera upam. kaj bo noge dobla
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:40:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:41:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... Gospodična PUPA ali vložki Senta veljajo?? Ker namreč v MB. P. dobiš vložke Senta, zdaj pa ne vem ali Senta veljajo ali moram naret rabuko ko pridem v P. sej so bombažni... glavn da niso tisti s tistimi geli ker tist lahko povzroča vnetja za vas odgovarja dr pupa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:42:00
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:42:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... pa ja ne z vložki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:42:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila... marmelado še ziher maš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:43:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... Jaz bom tud danes imela pozno kosilo, ker bom počakala mojega..da vsaj enkrat v tednu skupaj pojeva kosilo. Sem pa pojedla vso govedino iz juhe..za začetek bo, da vzdržim do 15.40. Zdaj pa kuham še krompirček ker bom restanega nardila (ker sem pozbla kislo smetano kupit za pire jaz pa ne jem pireja brez kisle smetane).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:44:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... Jaz bom tud danes imela pozno kosilo, ker bom počakala mojega..da vsaj enkrat v tednu skupaj pojeva kosilo. Sem pa pojedla vso govedino iz juhe..za začetek bo, da vzdržim do 15.40. Zdaj pa kuham še krompirček ker bom restanega nardila (ker sem pozbla kislo smetano kupit za pire jaz pa ne jem pireja brez kisle smetane). pa sej restan je tud pune fajn, sam mal dlje traja da ga nardiš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:44:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... Gospodična PUPA ali vložki Senta veljajo?? Ker namreč v MB. P. dobiš vložke Senta, zdaj pa ne vem ali Senta veljajo ali moram naret rabuko ko pridem v P. sej so bombažni... glavn da niso tisti s tistimi geli ker tist lahko povzroča vnetja za vas odgovarja dr. pupa hvala lepa Dr. Pupa. Vidim da imamo med marčevkami že kr 2 Dohtarci. Dr. Persida in Dr. Pupa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:45:02
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... ma to ne vala.. nevem če si nebom šla pudinga delat... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila... marmelado še ziher maš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:45:50
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ki se pa sploh kupijo ti vližki vir 80??jaz jih namreč še nimam... v vseh malo bolje založenih trgovinah jih majo drgač pa baby center, müller, ... pa kaj to so prav za po porodu?? ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... , jaz sem jih v DM-u nabavila....tudi tiste Nature, pa neke bilo od Tosame..bomo videli, če bodo kaj boljši od navadnih VIR 80... jaz sem jih kar v SPARU KUPLA; pe ne vir 80, ene pa ta varianta NATURA, ki ste rtekla, da so tudi mega. FELIX - ma jaz nič ne hitim , pravzaprav mislm, da bom itak čez rok , pa kr tko mal planiram v slogu....saj za to bo pa itak še čas in se ne mudi....jao potem bom pa še februarka, jaz upam ,da ne ker moja mala bebba je zelo ubogljiva in ve, da mora še malo zrast PUPA - ne jaz ponoč ne jem, sam otrok tolk brca, da ne morem spat in me tud zbudi, pa pol okol strašim......apetita pa nekak nima, mi je moj celo tortice za doma kupu, da bi vsaj kaj šlo v rit, pa nekak ne rata, enostavno mi paše sama "dobra in zdrava hrana" očitno telo samo pove, kaj je dobro za otroka?? ne vem ker sem prvorodka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:46:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa sej restan je tud pune fajn, sam mal dlje traja da ga nardiš saj mam čas.. bom imela vsaj izgovor da moram delat, ko dobim obisk joj kak sem nesramna..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:46:31
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila... marmelado še ziher maš to ne vala nevem če si nebom šla pudinga delat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:47:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... Gospodična PUPA ali vložki Senta veljajo?? Ker namreč v MB. P. dobiš vložke Senta, zdaj pa ne vem ali Senta veljajo ali moram naret rabuko ko pridem v P. sej so bombažni... glavn da niso tisti s tistimi geli ker tist lahko povzroča vnetja za vas odgovarja dr. pupa hvala lepa Dr. Pupa. Vidim da imamo med marčevkami že kr 2 Dohtarci. Dr. Persida in Dr. Pupa ja morva bit dve, da lah v smenah delava
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:49:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ki se pa sploh kupijo ti vližki vir 80??jaz jih namreč še nimam... v vseh malo bolje založenih trgovinah jih majo drgač pa baby center, müller, ... pa kaj to so prav za po porodu?? ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... , jaz sem jih v DM-u nabavila....tudi tiste Nature, pa neke bilo od Tosame..bomo videli, če bodo kaj boljši od navadnih VIR 80... jaz sem jih kar v SPARU KUPLA; pe ne vir 80, ene pa ta varianta NATURA, ki ste rtekla, da so tudi mega. FELIX - ma jaz nič ne hitim , pravzaprav mislm, da bom itak čez rok , pa kr tko mal planiram v slogu....saj za to bo pa itak še čas in se ne mudi....jao potem bom pa še februarka, jaz upam ,da ne ker moja mala bebba je zelo ubogljiva in ve, da mora še malo zrast PUPA - ne jaz ponoč ne jem, sam otrok tolk brca, da ne morem spat in me tud zbudi, pa pol okol strašim......apetita pa nekak nima, mi je moj celo tortice za doma kupu, da bi vsaj kaj šlo v rit, pa nekak ne rata, enostavno mi paše sama "dobra in zdrava hrana" očitno telo samo pove, kaj je dobro za otroka?? ne vem ker sem prvorodka ne sekirej se če se nis zredila, sem se jst še zate, pa sm tud prvorodka (kašn grozn naziv )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:49:02
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... ma to ne vala.. nevem če si nebom šla pudinga delat... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila... marmelado še ziher maš Če je pr men kriza s cukrom, ker med z žlico jem, pa mi full paše. Drgač pa kakšno suho sadje tud vzdigne cukr......puding je treba pa še skuhat.......je pa dobr, men tak čokoladen s cimetom vedno paše, saj zdej ne :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:49:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja morva bit dve, da lah v smenah delava pol pa še eno rabita da bo delala nočne..za nujne primere Jaz pa grem zdaj kombinizonček zložit sem ga dala še mal posušit ker še ni bil čist suh.. Jeiii, če me dolgo ni pomeni da sem se vsa raznežla in delam še torbo za v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:49:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tak ste mi lušte naredile...grem še jaz nekaj pojest...ker bova danes imela bolj pozno kosilo... jaz sem pa mela že kosilo,sam zdaj pa mi še nekaj slatkega diši...pa sem vse zaloge izpraznila... marmelado še ziher maš to ne vala nevem če si nebom šla pudinga delat zdej se boš pa še zmišljevala če je res kriza tud marmelada zaleže
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:50:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja morva bit dve, da lah v smenah delava pol pa še eno rabita da bo delala nočne..za nujne primere Jaz pa grem zdaj kombinizonček zložit sem ga dala še mal posušit ker še ni bil čist suh.. Jeiii, če me dolgo ni pomeni da sem se vsa raznežla in delam še torbo za v P. se javiš za nočno dežurstvo in ni še čas za torbo delat, remember, jaz še nisem poročena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 13:58:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se javiš za nočno dežurstvo in ni še čas za torbo delat, remember, jaz še nisem poročena nimam časa ponoči,ker spim Ma sem si zanesla toaletno torbo v kopalnico pa si dala noter kremo za roke, zobno pasto+ščetko,Bepanten,gel za tuširanje. Moram pa si še šampon kupit. Imam doma samo Shauma otroškega,ker mi tak lepo diši.Moj itak uporablja za moške, tak da ta ne pride v poštev. Te pa da me nebodo čudno gledali bom kupla enega za odrasle.. Copat, zoknov in ostalega pa še nebom nič pripravljala..pol moram že torbo naštimat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 14:00:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se javiš za nočno dežurstvo in ni še čas za torbo delat, remember, jaz še nisem poročena nimam časa ponoči,ker spim Ma sem si zanesla toaletno torbo v kopalnico pa si dala noter kremo za roke, zobno pasto+ščetko,Bepanten,gel za tuširanje. Moram pa si še šampon kupit. Imam doma samo Shauma otroškega,ker mi tak lepo diši.Moj itak uporablja za moške, tak da ta ne pride v poštev. Te pa da me nebodo čudno gledali bom kupla enega za odrasle.. Copat, zoknov in ostalega pa še nebom nič pripravljala..pol moram že torbo naštimat. naj ti bo no, samo torba še pa mora počakat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?