|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
9.2.2009 10:50:45   
dito
sedaj pa grem tudi jaz pospravljat. Hiša je v razsulu. potem pa ven na sončka, ker čez vikend sem samo jedla in jedla...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.2.2009 10:55:28   
Anonimen
a pride še katera k meni pospravit, ker moj ima spet polne roke dela z popravilom avta v enem tednu že četrtegauser posted image user posted image user posted image ima polno delauser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.2.2009 11:00:38   
Blueeyes
no, zdej sem mela frej z delom, zdej k bom pa na dopustu, bom mela pa tud jz čas za pospravljanje user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.2.2009 11:10:23   
Dudica1
ma jaz nč ne pospravlam k se mi ne da pol pa če se preveč naprezam pa če čutim trebuh tko da mam kakršno mam jaz se ne obremenjujemuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.2.2009 11:15:14   
Blueeyes
sej za pospravljanje bo še dovolj časa... bomo pa svoje možeke, partnerje al pa ljubčke vpregle user posted image  user posted image  user posted image

dons smo se pa majčice res razgovorile... une k ne sledijo si bojo mogle kr frej dan vzet da bojo vse prečitale

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
9.2.2009 11:19:14   
Masi
Ja sm že ena taka k bere pa bere pa še nism na konc. No grem še mal brat pa pridem nazaj še kej povedatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
9.2.2009 11:20:46   
Masi
obtimističnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
9.2.2009 11:23:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sej za pospravljanje bo še dovolj časa... bomo pa svoje možeke, partnerje al pa ljubčke vpregle user posted image  user posted image  user posted image

dons smo se pa majčice res razgovorile... une k ne sledijo si bojo mogle kr frej dan vzet da bojo vse prečitale

ja danes pa je nekaj v zraku,sej smo že nevem kolk strani načvekale danes,sem prej govorila ene 20 minut po telefonu pa nism več vedla kje sem ostala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.2.2009 11:33:21   
Masi
Lalica1 - Upam da se ti je krvavi izc. ustavil pa da si bolše. Če čutiš otročka in če je bilo to samo enkrat in malo na papirju potem ti je lahko samo kakšna žilica počla. Lahko pa je od tega če si mela slučajno pred tem spolni odnos, ker je maternični vrat sedaj bolj prekrvavljen kot navadno in si ga samo malo zdražla. Bi pa sama na tvojem mestu sigurno poklicala g za kontrolo, že zaradi tega da me pomiri in pregleda, ker res ni fino da se sekiraš če te majo možnost pomirit . Sporoči kako si uredila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.2.2009 11:36:58   
Anonimen
no jaz sem pa zdajle mal reklam pregledala in sem videla da imajo tud v leklercu akcijo za bodijeuser posted image

bom mogoče šla kr v leclerc konc meseca mal pogledatuser posted image

no spet mi mal v hišo sonce svet, no klinac je že za oblakiuser posted image

l.p.

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.2.2009 11:39:01   
Blueeyes
pa dej Cveka30... ne omenjaj več akcij, ker bom ta mesec brez plače ostala... he he... bom vse zagonila za bodije v akciji.. mal v Lidlu, mal v Leclercu, mal kle, mal tm... pa buf denarja ni več user posted image  user posted image  hi hi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
9.2.2009 11:42:03   
AKP
Dudica1 obvezno grem še za dve uri spat. Se vstanem ob 4 in popijem z možem kavo. Ko pa on gre v službo pa preberem kaj je novega in ob 6 še smuknem v posteljo. Jaz sem si kupila modrček za dojenje v Mullerju in imam neko upanje, da mi bo prav še kasneje. Trenutno ne prenesem modrčkov s kostjo.
Blueeyes sem do zdaj že pridobila 15 kg. Sem v obeh nosečnostih šla 25 kg gor. Samo sem bila takrat taka suhica, sem imela na koncu toliko kil koliko sem jih zdaj imela na začetku user posted image .  Takrat sem še bila ful mlada in so mi kile šle kar same dol. Prekleti cigareti. Ko sem odnehala kadit sem se zredila kot pujs. Zdaj pa se bom sigurno kar konkretno namučla, da bom vsaj nekaj spravla dol.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
9.2.2009 11:48:04   
Anonimen
jaz sem se pa v prvo tud ful zredila, sam nisem mogla shujšat tako da ko rodim se bom mogla pripravit in shujšat za kar 30 kguser posted image sam še ne vem kakouser posted image  

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
9.2.2009 12:11:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pa dej Cveka30... ne omenjaj več akcij, ker bom ta mesec brez plače ostala... he he... bom vse zagonila za bodije v akciji.. mal v Lidlu, mal v Leclercu, mal kle, mal tm... pa buf denarja ni več user posted image  user posted image  hi hi

SEJ JE RES GROZA JAZ TUD VSAK MESEC KAJ KUPI ZA user posted image PA MAM ŠE ENGA DOMA K MU JE TREBA TUD KAJ KUPITuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.2.2009 12:14:13   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jaz sem pa zdajle mal reklam pregledala in sem videla da imajo tud v leklercu akcijo za bodijeuser posted image

l.p.

Spet so akcijo odkrila  user posted image user posted image user posted image A boste res vse pokupile punce... user posted image user posted image user posted image Hvala bogu , da moram bit doma... vsaj en plus...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.2.2009 12:16:47   
petrazg

jaz sem se pa v prvo tud ful zredila, sam nisem mogla shujšat tako da ko rodim se bom mogla pripravit in shujšat za kar 30 kguser posted image sam še ne vem kakouser posted image  

Cveka skoz bomo vozičkale naokoli, pa zdravo se bomo prehranjevale, pa na plačvanje za dojenčke bomo šle, pa bodo kilce kar dol letele... Preverjena formula user posted image Smo z mojimi majčicami skoz vozičkale, pa si zraven še kakšno tortico privoščle, pa plavale pa je res šlo dol brez problemov... Ene so še pa Montija imele... ta pridne... jst ne... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.2.2009 12:18:40   
Lalica1
Masi: hvala!!! Prav to sem iskala. Kaj bi to lahko bilo... Pa praviš da počena žilica. Čisto mogoče, ker sem res zelo poredna in nič ne počivam. Včasih se,  ko več nog ne morem premakniti in mi je slabo za umreti, samo zleknem in se niti premakniti ne morem. Vem, da ni noben izgovor in sem bedak, a si nemorem pomagati. V stanovanju mora biti vedno vse na mestu in tipi topi. To bolezen imam že od nekdaj. In potem komaj sfolgam, saj pridem iz službe ob 17-ih pa se najem in potem šibam tam do 21-ih ko mi več niti za živeti ni.
Saj itak cel čas govorim, da se igram z zdravjem. Končala pa bom verjetno kar na kakšnem strogem mirovanju, pa še to v bolnici, ker me nič drugega ne bo ustavilo.

No, sedaj se počutim bolje in user posted image fajn brca. Tista kri pa je bila samo takrat in nič več.

Pa sem obenem dodala še nekaj na temo pospravljanje...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.2.2009 12:21:56   
KatMat
opala kok ste pridno cvekale!!!

mi smo se naplaval....blo je sssssssssuuuuuupppppeeeerrrrr!!!!ene dvakrat so se mem pripeljali greenpeace da so precikiral mobydick-a na obrezju...user posted image user posted image user posted image

tud tamejckeno u men je uzivalo saj je kmalu po tem ko sem zaplavala zaspala...user posted image user posted image

ucer ste me cist zastrupile z sopingom tko da sem mogla v btc-ju se jaz neki kupt...kupl smo 3 bodije

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.2.2009 12:23:16   
Dudica1
katmat SUPER ZA NAKUPuser posted image user posted image user posted image
lalica1 me veseli da si boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.2.2009 12:25:20   
KatMat
kok se mi fajn zdi....kr pestujem ta mejckena oblacilca pa komi cakam da bom mela mojo strucko v rokah...

sej vidm da se vse skup kr hitr odvija teh 9 mes. ampak se mi zdi do maja se tooookkkkk dalec...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.2.2009 12:37:14   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.2.2009 12:41:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

l.p.

Spet so akcijo odkrila  user posted image user posted image user posted image A boste res vse pokupile punce... user posted image user posted image user posted image Hvala bogu , da moram bit doma... vsaj en plus...user posted image

NIKOLI SE NE BOMO SPREMENILE user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.2.2009 12:43:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

jz bi tud papala zdej... neki užitnega namesto da se še kr bašem s piškoti... upam da MŠ ne bo trajala predolgo, ker bom stradala vmes... k pa pridem dam, bom pa cel hladilnik izropala - tko vsaj pretečenih rokov ne bom imela user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.2.2009 12:50:14   
KatMat
user posted image

se mejckn drage moje...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.2.2009 12:51:15   
KatMat
jest sem ze pogubljena...kokosove kockice....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?