|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
9.2.2009 8:42:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

srečanje...hmmm a prestavimo na drug teden????...midve imava ju3 ORL...zaradi Izinega smrčanja...pa da pogledajo tud oni mal njena ušesa...saj kaj veliko ne pričakujem...ampak pustimo se presenetiti...

Ja zgleda, da se res ne bomo dobile user posted image mam nikakor ne uspe skupej zadeve organizirat....prav pa nic ta teden upam, da bo naslednji teden kaj bolj ploden...

ZS...jah jaz imam tako, da na mail dobim obvestilo...drugače pa tale škatla sedaj napiše sam cifro pri ringaraji in to je to he he...

Tudi jaz dobim na mail obvestilo o ZS-ju

kaj delamo danes...stroj perila...pri nas ga nikoli ne zmanjka...mamo ne sam Triglav je že kar Mount Everest...drugače pa ni nič posebnega na programu...itaq dan mine tik tak...malo se bom z izo zabavala, malo športno udejstvovala (surfanje)...pa bo...

Prinas sem sicer vso perilo za oprala(stroj ga je user posted image ) in vceraj pa tudi naredila akcijo in ga sla likat tako, da lahko vsaj tu malo zadiham....kuhanje..danes bosta otroka prvic jedla bucke, mamica jima jih bo pa prvic sploh pripravila....me prav zanima kako bo vse skupaj izpadlo...Je pa res kot si rekla dan mine tik-tak tudi pri meni malo sem z otrokoma (joj to vam moram sporociti nas Jakob je danes prvic rekel MA-MA in to tako lepo razlocno, da nisem mogla verjeti user posted image ), ker se kaze soncek bomo danes sli malo v vozicek in okoli hise, da bosta otroka malo na zraku pa mogoce mi celo uspe se kaksno slikico naredit.Potem pa popoldansko spanje in prihod atija..zvecer pa Fitnes, da bom pocasi imela kaj kondicije.....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
9.2.2009 8:44:20   
katka28
srecka: a ves, da sem ravno prejsnjic razmisljala, da ze dolgo nisi kaksne pesmice objavla na forumu...sem kar pogresala to

Kaj pa je z Big mammo: pa menda je ni cist zbolela?? user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.2.2009 9:10:26   
bela vrtnica
Jutro!

O dobrem jutri pri nas žal ne moremo govorit, kr ga naša tamala tako biksa, da so noči za user posted image .
Samouspavanje tudi pri nas sploh več ne deluju (že kakšnih 14 dni ne, odkar se je začela dvigovati v postelji). Tako da to traja in traja. Če pa jo primem v roke pa ji tud ne paše, tko da sploh ne vem kako jo uspavati. Za vikend smo imeli pestro. Je iz sobote na nedeljo bila budna od 12 do pol 5(ponoči) in sploh ni hotla zaspat. Včeraj pa je zaspala ob 7 in se zbudila ob 10, potem pa fešta do pol 2. Saj ne vem kaj je narobe. Zobki??? Luna???

Tko da komi čakam dans sprehod in eno org dozo kave.

Srečanje: ne vem, če bom uspela ta teden imamo skoz neki, pa še avto ne morem dobit. Če slučajno srečanje bo in če ima katera prostor še za naju potem mogoče le prideva.

Uživajte. 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.2.2009 9:17:54   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

srecka: a ves, da sem ravno prejsnjic razmisljala, da ze dolgo nisi kaksne pesmice objavla na forumu...sem kar pogresala to

he he...res je...trenutno jih samo pojem veliko...se mi zdi, da jih Iza z užitkom posluša in zraven prepeva...

sem si pa včeraj dol zvlekla novi album od Riblje čorbe...in imajo super zadeve...vsaj zame, ki sem yu nostalgik he he...tale recimo ima super besedilo:

Znamo, da kraj ovo je,
to više ničemu ne vodi,
pričamo srbski oboje
a trebaju nam prjevodi...

od tebe ništa ne očekujem,
zaboravio sam da se osmehujem
trudim se da izgledam brezbrižan
ali taj kadar je loše režiran

ja se zaista ne sečam
kada sam bio ovako nesrečan...

poželi mi svu sreču junačku
i probaj snagu da mi daš
da izbegnem košulju ludačku
ili ne odlazi ako Boga znaš...

he he...se mi zdi, da z MM tudi govoriva oba slovensko...pa včasih tako izgleda, kot da jaz nabijam zulovčino on pa latovščino...he he...al pa da govori človek steni...pišuka...in potem raje neham govorit...ker itak nikoli ne dosežem tistega kar bi rada...oz. več zgubim kot dobim...mislim na dobro voljo he he...

no ja...Iza sedaj posluša pesmico: sneg za to leto slovo je že vzel....pa se bojim, da ne bo tako in da dobimo še kakšno pošiljko...

mi2 bova kar s kengurujem šli malo naokrog...pa z Nerotom...je pa sneg res skoraj že pobral vikend dež...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.2.2009 9:41:11   
clericv6
Torej srečanje ta teden odpade? Dobro, bom pozorna, kdaj bo srečanje drug teden. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.2.2009 9:43:54   
katka28

he he...se mi zdi, da z MM tudi govoriva oba slovensko...pa včasih tako izgleda, kot da jaz nabijam zulovčino on pa latovščino...he he...al pa da govori človek steni...pišuka...in potem raje neham govorit...ker itak nikoli ne dosežem tistega kar bi rada...oz. več zgubim kot dobim...mislim na dobro voljo he he...

Ja to se pa strinjam tudi pri nas je vcasih tako, da ze ne vem vec ali jaz tako nerazlocno govorim....se dobro, da mam zdaj otroa in psa se kar z njimi potem pogovarjam..na sreco me samo se poslusajo nic ne odgovarjajo, prigovarjajo....sicer moje veselje ne bo dolgo trajalo....

mi2 bova kar s kengurujem šli malo naokrog...pa z Nerotom...je pa sneg res skoraj že pobral vikend dež...

Mi tudi se pomalicamo in gremo malo ven, nas soncek vabi...

no ja...Iza sedaj posluša pesmico: sneg za to leto slovo je že vzel....pa se bojim, da ne bo tako in da dobimo še kakšno pošiljko...

joj ne klici hudica, ker zna kar sam priti takrat, ko ni nobene potreba.....

Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.2.2009 9:46:35   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Mi tudi se pomalicamo in gremo malo ven, nas soncek vabi...

pri nas ga ni...je gota megla in ne greva še ven...ker tole je slabše kot dež he he

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.2.2009 10:01:32   
Jo@n
Jutro!
Ma ste mi pa naredila dela z branjemuser posted image .

Naša noč je bila še kar, sicer jok ob 4h, pa flaša in previjanje, pa potem neuspelo samouspavanje, ampak smo pa zjutraj potegnili do pol 9h. Jupi!!!!!!!!!! MM je ostal doma, če sam sebe ne bo šparal, ga tudi nihče ne bo, sem ga napodila k dr, ker se mu tale prehlad že skoraj en mesec vleče. Kot kaže ga s čajčki, fiziološko, daljincem, TV in sedežno ne bo sam odpravil...

Vodni dan: res je danes, ampak ker pride zraven še luna, in to b 15.49, se ga bom držala šele od takrat. Do takrat bo pa večinoma sadje....

Sprehod in sonček: punce, jaz ga bi tudi, a ga lahko katera še na moj konec pošlje?

Srečanje: a zdaj pa drug teden? Tudi prav, da le vem, ker moram še oba avta v kratkem do mehankarja spravit...

Tasyo, malo pobrskaj po nastavitvah, za sporočilo na mejl ob ZS. Piše pa številka pri rr, če imaš novo, pa se hitro spregleda. Naj se Lana pozdravi, ti pa le enkrat pridi na čvek, boš videla kako dobro ti bo delo.

Jedilnik naših aprilčkov: se je MM zjutraj spravil miksat user posted image  jabolko z banano, pa sem mu komaj dopovedala, da se J na ta način ne bo naučil žvečiti. No, jabolko je potem naribal in banano speštal z vilicamo, J pa pojedel le par žličk. user posted image  Pa se spomnim, da že vsi nekaj žvečijo kriuh z namazi... No, pojedel je nekaj grižljajev kruha z zdenka sirčkom. To je pa tudi nekaj, tut počasi se kam priilezeuser posted image . Za kosilo bo imel zelenjavo z rižem, popoldne pa jogurt ali skuto.

Katka, zadnjič si spraševala za število obrokov: pri nas je takole, okrog 8.30-9 malica (sadje), ob 12h kosilo (zelenjava, meso, ...), 16h malica (jogurt, skuta) in 19h mlečna kašica. Če se sprašuješ kje je zajtrk? Mleko popije od 4-6h, ampak ne vsako noč... Pa še to le 100 ml, kdaj pa prespi noč in takrat mleka ni. Je pa dopoldne bolj neješče sorte, in z dodatnim obrokom ne bi nič naredila.

Šalčke: punce, če sem še kakšno spregledala pri naročilu, ali pa bi jo še kakšna imela, naj mi sporoči.

F5, da vidim kaj je novega.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.2.2009 10:18:59   
resnično srečna
eh nič novega...pri nas še vedno ni sončka...baje je Gorenjska čist obsijana...pa očitno Laško tud...tukaj se pa nekaj dviga...mogoče naspa mal požgečka...tja do 16ih enkrat...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.2.2009 10:49:00   
lepa posadka
Živjo ženske moje!

Pustimo noč, pa šmrkave noske...
... vam prilagam smao mal sončka, k ste ga hotele. Takle je zdele moj pogled :-)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.2.2009 10:49:16   
clericv6
Katka: bravo za mamo!!!! A ni to lepo slišati. Še malo, pa bodo znali nekaj besed...

Bela vrtnica: žal mi je za neprespane noči, ampak saj je Zara pridna punca, pa bo spet spala kot včasih.

Mi imamo tudi sonce. Zdaj se najeva sadja, potem greva spat (no, ena od naju), potem pa tudi midve ven. HB, upam, da je zime konec!

Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.2.2009 10:50:49   
lepa posadka
Srečanje: če ga že prestavljate na drug teden... a vam četrtek ustreza? Smo ravno na Pohorju, če bo vse OK... pa mi potem ni tako daleč do vas prit :-)

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 9.2.2009 10:59:37 >

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.2.2009 10:52:12   
NiLe
Dobro jutro, dober dan!

Na našem koncu se sonček nekaj matra, da bi prodrl skozi oblake ... mogoče mu pa celo rata ... no ja, tako ali tako moram počakati našo enozobo prinčipesouser posted image , da odspi svojo dopoldansko kitico, poje malico in šibava en krog. Bo pasalo ... tole vreme letos je kr neki: al sneži al dežuje al je pa depresivno za umret ... pomlad, kjeeee siiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

Moje zdravstveno stanje je še vedno user posted image , poleg tega, da ne okušam in vonjam že en teden, me je včeraj začelo boleti še uho, kašljam še vedno, tako da grem danes popoldne do dr. in da mi da AB, da se končno spravim k sebi, ker si grem v tem stanju močno na živce.

Srečanje ... meni tudi paše, da ga prestavimo na drug teden ... vreme bo zihr bolj prijazno, pa do takrat bom kot nova user posted image

Sasy ... pa dobro, kaj ga Nik tako sračka? Upam, da se tole spanje čim hitreje porihta in da bodo večeri in nočke bolj umirjeni. Verjamem, da si izmučena do konca. Daj probaj ga dati spet za kakšno noč k babici, da se malo nafilaš z energijo. 

Majček; a tebe je pa TM spet zaprl v spalnico, a a auser posted image ? Drugič pa glej, da ne zamudiš naših večernih čvekov user posted image

Joan; kolk si pa ti pridna! Kako si se potrudila in naredila seznam oz. pregled linkov za copatke. Jaz ene sicer imam, ampak me ob gledanju spet malo zasrbi in bi kar še ene naročila.

... naj bo zaenkrat dovolj ... grem kuhinjo v red spravit, pa razmislit, kaj bomo danes kuhali!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.2.2009 10:54:58   
lepa posadka
Tia... čestitke za zobka... zdaj pa naj hitro vsi pokukajo ven, da boš vesela grizljala. Pa prilagam eno jabolko... da ne bo tarča tvoja mami :-))) Bravo punca.
user posted image

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 9.2.2009 11:00:14 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.2.2009 10:57:27   
lepa posadka
Pa, ko ravno slikice urejam, še vam prilimam ene par...

user posted image Resen pogled :-)))

Takole prilezem do klavirja... in še jaz veselo dodajam decibele  v hiši :-)))
user posted image  

Smo bili prejšnji teden pri eni kolegici, ki dela igralno terapijo z otroki... pa so otroci skrajno uživali. Ta mala je takoj postala princeska :-)))
user posted image

Takole pa se pri nas kopamo :-))) Žur...
user posted image

Špric, špric...
user posted image

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 9.2.2009 10:58:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.2.2009 10:57:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Živjo ženske moje!

... vam prilagam smao mal sončka, k ste ga hotele. Takle je zdele moj pogled :-)

user posted image

Joj, posadka, blagor ti ... jaz bi tudi uživala ob takem razgledu ... po tej sličici se vidi, da pomlad le ni tako zelo daleč ... jupiiii!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.2.2009 10:58:04   
Jo@n

Ah dej no, posadka, kdo ti bo pa verjel?user posted image  To slikico si zihr nekje iz arhiva potegnila... Kje je pa snegec, pa blato, pa megla, pa...
user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.2.2009 11:02:48   
lepa posadka
Joan... sej mal je blatno, pa mal mrzlo piha... bo zdej lažje :-)))

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.2.2009 11:04:16   
resnično srečna

Živjo ženske moje!

user posted image

pa ne da bi ti rada spet obiske dobila????

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.2.2009 11:05:56   
NiLe
... še tole ... v četrtek imajo v Lidlu nekaj ugodnih stvari za user posted image ... od bodijev, pajacev do zaščitnih ograjic in varoval - za vtičnice, predale, pečico ...

http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20090212.index

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.2.2009 11:07:18   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
       - Anže- 6350g, 65 cm

8.mesec- Jakob- 6630 g, 67 cm
user posted image user posted image
             - Anže-  6850 g, 69 cmuser posted image user posted image

9.mesec- Jakob- 7070 g, 68 cm
         - Anže- 7200 g, 69 cm

10.mesec- Jakob- 7360 g,  cm
user posted image
                 Anže- 7700 g,   cm

11.mesec- Jakob- 7600 g, 71 cm
user posted image
               - Anže- 7830 g, 72 cm   user posted image user posted image

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm
8.mesec- 9440 g, 69 cm 
user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm
5,5.mesec- 6180 g, 67 cm
7.mesec- 6900 g, 69 cm
9.mesec- 7480 g, 70 cm

user posted image   NaTaŠa*: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm
user posted image
9.mesec- 10.100 g, 75,5 cm  user posted image user posted image

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm
7.mesec- 8000 g,  ? cm
9.mesec- 8640 g, 69,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm
7,5.mesec- 10.000 g, 72 cm
user posted image
8,5.mesec- 10.500 g, 73,5 cmuser posted image
9.mesec- 10.600 g, 74 cm   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image tz980: Michele (25.03.2008)
8,5.mesec- 8910 g, 70,5 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm
9.mesec- 9090 g, 72,5 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
7.mesec- 7100 g, 66,5 cm
8.mesec- 7300 g, 68 cm
8,5.mesec- 7800 g, 67 cmuser posted image user posted image
10.mesec- 8000 g, 71 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm
9.mesec- 8400 g, 71 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
7.mesec- 7820 g, 67,5 cmuser posted image user posted image
9.mesec- 8350 g, 72 cm

user posted image temistokleja: Mina (2.4.2008)3530 g, 51 cm
1. mesec 4550 g, 53,5 cm
2. mesec 5430 g, 56 cm
3. mesec 6100 g, 58 cm
4,5 meseca 7080 g, 62 cm
6,5 meseca 8000 g, 66 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm
7,5.mesec- 7200 g, 65,3 cm
9.mesec- 7525 g, 68,5 cm   user posted image user posted image user posted image

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm
8.mesec- 7400 g, 69 cm
user posted image

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cmuser posted image
9.mesec- 9000 g, 74,5 cm  user posted image

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image
7.mesec- 8700 g, 70,5 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm
7.mesec- 7360 g, 65,5 cm
9.mesec- 8190 g, 69 cm
user posted image user posted image user posted image

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm
6.mesec- 8000 g, 67,5 cm
user posted image
9.mesec- 8550 g, 72 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm
9.mesec- 9260 g, 73 cm  user posted image   user posted image

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm
7.mesec- 9002 g, 69,5 cm
user posted image user posted image user posted image user posted image
9.mesec- 9100 g, 73 cm    user posted image user posted image

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
9.mesec- 10000 g, 78 cm

user posted image    trnuljčica: Mali princ (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm
9.mesec- 8550 g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
8.mesec- 7920 g, ? cm
9.mesec- 8350 g, 72 cm 

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm
6.mesec- 8600 g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image
9.mesec- 9400 g, 73 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm
6.mesec- 9650 g, 72 cm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
9.mesec- 11010 g, 77 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cmuser posted image user posted image
9.mesec- 9080 g, 74 cm    user posted image user posted image

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm
6.mesec- 10370 g, 70 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
9.mesec- 11390 g, 75 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm
6,5.mesec- 7820 g, 70 cm
9.mesec- 8560 g, 73,5 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm
user posted image
7.mesec- 8210 g, 70 cmuser posted image
9.mesec- 8600 g, 72 cm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm
6. mesecev - ? g, 70 cm
7. mesecev  8970 g, 74 cm

user posted image   u04111976: Tia (25.4.2008):4060 g, 53 cm
1.mesec- 5150 g, 58 cm
3.mesec- 6330 g, 66,5 cm
4,5.mesec- 7320 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 70 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm
6.mesec- 7540 g, 69 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
9. mesec- 8600g, 74 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
1.mesec- 5080 g, 58 cm
3.mesec- 7560 g, 65 cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm
6.mesec- 9860 g, 73 cm
user posted image
9.mesec- 10460g, 76 cm

user posted image   darja33: Dominika (29.4.2008): 3930g, 53 cm
6.mesec- 10000 g, 76 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
6.mesec- 7140 g, 67 cm
7.mesec- 7340 g, 70 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image   

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.2.2009 11:07:27   
Jo@n
Naj ti bo, k tako lepe fotke delašuser posted image .
Si mi prav polepšala dan s tvojimi sončki na dveh nogah. Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.2.2009 11:10:19   
NaTaŠa*
pozdravljene

po dolgem času se spet oglašam. Enostavno mi ne znese dan ima premal ur.
Sezname se osvežila, vas pa prosim za mnenje ali mislite da bi bilo pametno če bi iz seznama zbrisala tiste ki se nič ne oglašajo, jih je pa kar nekaj.

Aja smo ponosni lastniki 3. zobka

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.2.2009 11:23:54   
NiLe

Tia... čestitke za zobka... zdaj pa naj hitro vsi pokukajo ven, da boš vesela grizljala. Pa prilagam eno jabolko... da ne bo tarča tvoja mami :-))) Bravo punca.
user posted image
jah, upam, da ne bodo moje bradavice preveč trpele ... drugače pa je naša punca že brez zobka veselo glodala jabčka, sedaj bo pa veselje še večje :-))))

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.2.2009 11:25:45   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

... še tole ... v četrtek imajo v Lidlu nekaj ugodnih stvari za user posted image ... od bodijev, pajacev do zaščitnih ograjic in varoval - za vtičnice, predale, pečico ...

http://www.lidl.si/SLO/home.nsf/pages/c.o.20090212.index

pišuka poldi...body in pajac sta samo do cifre 80...ki jo ima Iza že med premajhnimi...tko da bi samo varovala prišla v poštev...samo mislim, dase bo madam le morala naučit, da to ni njen teritorij in tam ne bo stikala...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?