|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
9.2.2009 9:16:18   
Anonimen
ti pa imaš enga dopusta, kaj lani ni bilo časa pokoristit dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.2.2009 9:17:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

BLUEEYES komaj čakaš a neuser posted image Maj bo takoj tukaj,kaj ko bi se zmenle še za kakšno srečanje kje?Bi blo fino...user posted image

zdaj grem pa na kavico...pridem

ja kok čas beži... juhu, smo že v 6 mesecu... juhu...... itak da se bomo še kej dobile... zdej bom mela časa na pretek, pa se mi ne bo treba ozirat na službo...

jz se pa zdej s piškoti bašem... kok so dobri

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.2.2009 9:19:20   
Anonimen
men pa danes nič ne paše, upam da ne zbolimuser posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.2.2009 9:19:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ti pa imaš enga dopusta, kaj lani ni bilo časa pokoristit dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image

lani mislim da sem bila kakšna 2 dneva al 3 na dopustu... zdej morm pa to pokoristit, da ne zapade vse skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.2.2009 9:23:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lani mislim da sem bila kakšna 2 dneva al 3 na dopustu... zdej morm pa to pokoristit, da ne zapade vse skupaj

nisi bila nič na morjuuser posted image bogica! no ja boš pa letos vse nadoknadlauser posted image user posted image

jaz pa sploh ne vem kaj naj naredim, ker imam tud še 12 dni lanskega dopusta, sam ker pa sem na bolniški in ker mi jo bodo po vsej verjetnosti podalšal nimam pojma kaj naj naredimuser posted image a je možno da ti ga odplačajo, če ga ne moreš koristituser posted image se moram mal pozanimat!!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.2.2009 9:26:16   
Blueeyes
ne cveka, nisem bila na morju,... meni ni do morja... ker ne prenašam vročine,... sem bolj zimski človek, tako da mi mraz in sneg prijata... zato pa obožujem zimske dolge sprehode

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.2.2009 9:29:31   
Anonimen

ne cveka, nisem bila na morju,... meni ni do morja... ker ne prenašam vročine,... sem bolj zimski človek, tako da mi mraz in sneg prijata... zato pa obožujem zimske dolge sprehode

pri meni je pa glih obratno, jaz imam najraje pomlad in poletje, zima mi pa prav hitro dojadi, zimo imam rada samo decembra poten pa zaradi mene če sploh ni nič snega, najbolj uživam ko ga niuser posted image user posted image user posted image
tako da prihaja zdaj moj čas, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 9.2.2009 9:32:20 >

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.2.2009 9:38:13   
Blueeyes
ja cveka, tvoj čas prihaja user posted image  user posted image , moj se pa izteka user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.2.2009 9:39:23   
Blueeyes
punce, a kej objavljate svoje novejše slike v albumih?? jz nič ne opazim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.2.2009 9:42:09   
Dudica1

ja bo res treba kej novga dat gor,bom mojga zvečer naterala da me poslika pa se dam gor...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.2.2009 9:42:21   
Anonimen
jaz jih nič ker se nič ne slikam sem ena tistih ki ni fotogeničnauser posted image no ja se bolj ne maram slikat!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.2.2009 9:44:03   
copka
Vsem, ki praznujete zelim VSE NAJBOLJSE!!user posted image

Jaz sem ok. Sicer zelodec se cutim, samo bruhala pa nisem. user posted image

A vsi vasi malcki tako veliko brcajo? user posted image  Moj se oglasi zjutraj pa zvecer, ko sem ze/se v postelji, cez dan je pa vecinoma miren. Tukaj pa berem, da celo spat ne moreteuser posted image  No, saj glavno je, da tudi moj migauser posted image

A spet se s kilami vazite?user posted image  Jaz jih imam + 7kg (to je zaokrozeno navzgor). Ampak moja tehtnica zafrkava, ker je razlika 1kg, ce je teza vsa na prstih ali na petahuser posted image

Bazen- jaz bi tudi sla malo plavat. Se ze dogovarjam s sosolko, ki ima rok sredi marca, da greva malo migat v Atlantisa. Saj ce imajo telovadbo za nosecnice, bi morala biti voda veckrat pregledana.

Blueeyes, se vidiva na MŠ, saj gres v ZD Bezigrad, a ne? Moj bo zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.2.2009 9:45:11   
copka

ja, sem ene dva tedna nazaj dodala slikico trebuha v 27.tednu, pa nisem nic sporocila. Sedaj je pa ze na eni 10. straniuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.2.2009 9:47:09   
Anonimen
joj kaj sem vam folš k se vredu počutite, ko bi se vsaj jaz, da bi lahko malo hodila naokroguser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.2.2009 9:48:01   
Blueeyes

jaz jih nič ker se nič ne slikam sem ena tistih ki ni fotogeničnauser posted image no ja se bolj ne maram slikat!

sej jz tud nisem fotogenična... zato pa slikam samo svojga bušija in ne sebe user posted image user posted image ..

Dudica1.. kr dej, objavi kakšno novo slikco, da si lahko kakšnega bušija ogledam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.2.2009 9:49:33   
Blueeyes

joj kaj sem vam folš k se vredu počutite, ko bi se vsaj jaz, da bi lahko malo hodila naokroguser posted image

sej vrjamem da more bit muka... jz tud ne vem kaj bom zdej počela doma do porodniške,... najprej se bom kakšen teden dni poskupala naspat, pol pa.... hm, po riti čohat user posted image  user posted image  user posted image  mislim da me boste mele že poln kufer kle na RR-ju user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.2.2009 9:51:01   
Dudica1
copka luškan trebušček,v bazen pa kar pejt jaz tud grem pa mi ni blo še nč narobe...res je da če majo telovadbo za nosečnice pa tud za user posted image da mora bit voda pregledana in čista...user posted image .Jaz sm včeraj razmišljala da bi šli k me je katmat premamila pa smo potem dobili obiskeuser posted image ,tko da mamo v planu it v nedeljouser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.2.2009 9:53:36   
Anonimen

sej vrjamem da more bit muka... jz tud ne vem kaj bom zdej počela doma do porodniške,... najprej se bom kakšen teden dni poskupala naspat, pol pa.... hm, po riti čohat user posted image  user posted image  user posted image  mislim da me boste mele že poln kufer kle na RR-ju user posted image  user posted image

pa ti boš lahko vsaj ven na sprehod šla, kaj pa jaz, v pet. imam UZ in se že zdaj bojim da se ni poboljšalo ampak poslabšalo in bom ostala not v P. user posted image to pa res nočemuser posted image . no ja moram bit optimistična in upam da bo vse vredu in da bom doma, ker tam v P. je pa še bolj dolgočasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.2.2009 9:57:01   
Blueeyes
copka moja bejba res ne vem če sploh kdaj spi.. ne pretiravam... non stop brca... to bo mala divjakinja.. sej se vid kdo bosta njena starša user posted image  user posted image  mala bo kopija naju user posted image  user posted image
ja, dons grem na MŠ... moj tud pride... sem glih prejle klicala v ZD, ker v četrtek je bla Žigonova bolana, tko da mi je pregled odpadel... sem čekirala kje bo to sploh blo... v kletnih prostorih ZD bo.. sej to bo mela Žigonova a ne??
drgač pa fuuull lep buši... se mi je pa v resnici takrat na toricah zdel večji... kaj slike delajo user posted image

men pa kopalke sploh niso več prov... bi si mogla nove kupt.. mi iz starih že kr joške vn gledajo user posted image  user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.2.2009 9:58:00   
Blueeyes

pa ti boš lahko vsaj ven na sprehod šla, kaj pa jaz, v pet. imam UZ in se že zdaj bojim da se ni poboljšalo ampak poslabšalo in bom ostala not v P. user posted image to pa res nočemuser posted image . no ja moram bit optimistična in upam da bo vse vredu in da bom doma, ker tam v P. je pa še bolj dolgočasnouser posted image user posted image

a te pridemo kej obiskat, da ne boš sama??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.2.2009 10:00:05   
copka

Cveka, drzim pesti, da je bolje in da nam delas druzbo se naprej. posiljam ti en velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.2.2009 10:04:06   
copka

copka moja bejba res ne vem če sploh kdaj spi.. ne pretiravam... non stop brca... to bo mala divjakinja.. sej se vid kdo bosta njena starša user posted image  user posted image  mala bo kopija naju user posted image  user posted image
ja, dons grem na MŠ... moj tud pride... sem glih prejle klicala v ZD, ker v četrtek je bla Žigonova bolana, tko da mi je pregled odpadel... sem čekirala kje bo to sploh blo... v kletnih prostorih ZD bo.. sej to bo mela Žigonova a ne??
drgač pa fuuull lep buši... se mi je pa v resnici takrat na toricah zdel večji... kaj slike delajo user posted image

men pa kopalke sploh niso več prov... bi si mogla nove kupt.. mi iz starih že kr joške vn gledajo user posted image  user posted image  

tukaj imas razpored. http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/436/356/
Zigonova ima samo predavanje o porodu. A bolna je bila? Jao, v sredo poklicem, da ne bom zastonj hodila v cetrtek v LJ.

Bos videla, kaksen je sedaj moj trebuh. Ravno vceraj sem ga gledala in se sprasevala, ce se je v enem dnevu res tako povecaluser posted image  Res kot bi imela kosarkasko zogo notri (asocijacija po ociju kosarkasuuser posted image  )

Kopalke imam pa samo ene, ostale so bile raztegnjene in sem jih stran zmetala. Upam, da so mi tiste ene pravuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.2.2009 10:05:30   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

copka luškan trebušček,v bazen pa kar pejt jaz tud grem pa mi ni blo še nč narobe...res je da če majo telovadbo za nosečnice pa tud za user posted image da mora bit voda pregledana in čista...user posted image .Jaz sm včeraj razmišljala da bi šli k me je katmat premamila pa smo potem dobili obiskeuser posted image ,tko da mamo v planu it v nedeljouser posted image

Jaz bi raje sla med tednom, ko je manj guzve. Zadnjic sem sla na telovadbo za nosecnice in me je potem malo rit bolela. Tako ugotavljam, da moram vec migat, voda je pa sploh superuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.2.2009 10:05:54   
Anonimen

a te pridemo kej obiskat, da ne boš sama??

ja lahko, sam da se ne boste čudle, ker imam po hiši katastrofo, ker samo ležimuser posted image , če pa bom v P. ostala v pet. boste pa hiter opazle ker se ne bom nič javla na RR-uuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.2.2009 10:06:28   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz mam pa ta problem z modrci je že vse premajhno pa sm si kupila že nevem kolk večjega pa bo treba očitno še večjega...al bomo pa potrpel pa si kupim pol že kakšnega za dojituser posted image ...k pol k bo to vse skup padl bo pa en kup modrcov odvečuser posted image

kopalke so pa še vredu zaenkratuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?