|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
7.2.2009 20:10:31   
Jo@n
Še najpomembnejše:

Usnjeni copatki

user posted image

Prebrskala sem ebay in našla nekaj ponudnikov. Sem jih dala kar v spodnjo tabelo, kjer najdete povezavo, pa okvirno ceno za posamezen par in poštnino. Na približno sem tudi izračunala (P.S.:, ne odgovarjam za napake!), koliko pride en par, če jih naročimo več, ker se poštnina porazdeli. Če se vam zdijo zanimivi, se lahko odločimo za skupinski nakup. Se javim, da ga z dobro voljo in brez kakršnekoli provizije opravim za naše aprilčke. Predlagam, da najprej pregledate, pri katerem ponudniku se vam zdijo najlepši/najugodnejši in to sporočite, potem pa bomo za vse skupaj pobrale naročila. Še najraje vidim, če sporočite na ZS, da katere ne spregledam.

Pri vsakem ponudniku malo posurfajte po njegovi trgovini, večinoma sem dala linke do številk 12-18M, tako da je potrebno za ostale malo pobrskati...

Večina ponudnikov ni iz EU, zato obstaja možnost, da bo za celotno pošiljko mogoče potrebno plačati še kakšen evro carine (ni pa nujno).

Za nepoznavalke ebay: Cene so v USD, kjer ni drugače označeno. Kjer pri ceni piše Buy now, je to fiksna cena. Kjer pa Place bid, je to avkcija. Lahko se izdelek dobi po tej ceni, ali pa po višji, če ga želi še kdo drug.

Za morebitna vprašanja pa itak veste, kje semuser posted image

user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
7.2.2009 21:42:11   
clericv6
No, temu pa jaz pravim čtivo, hehe. Ste si pa kar konkretno zadale in prav je tako. Me je pa skoraj kap, ko sem pogledala gor, ponavadi je ena stran na dan ali pa še to ne.

Joan: a bi se lahko tudi jaz uštulila za copatke? So tako srčkani, da bi kar vse nabavila user posted image . Glasujem pa za prvo trgovino na tvojem seznamu. Kakor koli, copatki so res lepi!

Pri nas je novo to, da se je Kiara včeraj odločila, da se bo naučila plaziti in postavljati na nogice. Sicer ji plazenje gre, ampak nekako nima interesa in je večinoma raje na tebuhu. Je pa ugotovila, da na nogicah veliko več vidi in zdaj imamo zabavo... Je pa oboje osvojila včeraj v razmaku dobre ure. Prej pa nič. No, samo da je user posted image .

Danes je pa bolj zatišje, pa saj v bistvu res rabimo čas, da preberemo za nazaj.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
7.2.2009 22:12:09   
Krista28
Ve ste čist nore,

no živjo,

dons pa počas tipkajte, ker moram še domače branje nardit.

Dan pri nas kr neki, tko da dobr da bo kmal mim....

zdej grem pa brat...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
8.2.2009 9:19:11   
scorpiogirl
jutro pa ena veliiiiiiiiiiiiiika kavica za vse
user posted image
jst jo nujno rabim ... se nikoli, ampak res nikoli (če se kdaj spozabim, me spomnite) ne bom hvalila z lepo nočjo user posted image tolk slabe, kot je bila današnja, se sploh ne spomnim ... tud, k je kašljal, je več in boljš spal ... dons je blo pa res noro ... do 6h nisva spala skoraj nič ... skoz zbujanje, jokcanje, kričanje, metanje vznak ... ob 6h je popil flašo in zaspal do pol 9h user posted image mali je zdej ves na spidu ... jst pa user posted image

kar se copatkov tiče ... so mi ful všeč eni v 4. linku, pa eni v 5. user posted image Joan, ti bom tud še po OS sporočila user posted image

en lep dan ... jst bom pomoje kar še mal ušla pod kovter user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
8.2.2009 10:40:27   
Roberta69
Včeraj cel dan priklopljena, uspela pa prebrat le par postov user posted image ... naj kaj napišem, preden začne sonček zahtevati uspavanje...

Na čveku ste bile vse takoooooo zlate in se vam še enkrat fuuuuul zahvaljujem, ker ste počuvale mojega sončka. Drugače ga skoraj vsak dan vozim k mamici v službo in je sploh ne moti, ampak mora na ta račun ostati dlje user posted image , tko da je bilo user posted image . Takšna izmenjava otročkov pa še za kdaj drugič sploh ne bi bila napačna, tudi jaz bi z veseljem v varstvo sprejela še kakšnega aprilčka - zdaj so že tako veliki, da znajo malce "popaziti" (ne padejo glih vsake pet minut) in moj sonček bi bil prav vesel družbe user posted image .

Vaši škratki so pa vsak posebej simpatični...

Brinči: mi je prehitro pobegnila, čist na uč pa sploh ne bi rekla, da je kaj posebej suhljata.

Iza: je že prava babnica in se je tako suvereno zleknila k mamici v naročje, da je bilo veselje in še poklonila mi je par prav simpatičnih nasmeškov za moje oponašanje avta ali česar koli že user posted image

Jakob: s kričanjem očitno tako prekrvavi telešček, da dobi prav zdravo kmečko polt in sploh ne morem verjet, da brez problema sedi v vozičku in opazuje - jaz Liama še za minuto v naročju ne obdržim.

Nadja: raste in raste, drugače je bila pa izgleda tako pridna , da je skoraj ni bilo opaziti.

Rene: prvič sem na lastni koži doživela, kako in zakaj nekdo lahko misli, da je moj Liamček punčka user posted image . Sem kasneje razmišljala, da je bil tudi on v fantovskih barvah, a očitno, ko si človek nekaj zamisli, so druge reči kot npr. oblačila, postranskega pomena

Tia
: je pa pravi cukrček , tak mali, živahen črviček - upam, da nisva kaj napacala lupinice...

Tomažek: mi je prehitro pobegnil, so pa že zdaj globoko začrtane sledi o tem, da bo veliki osvajalec; kaj naj rečem, je tipični latin lover... Posadka, ti si pa prav čedna in imela si prov fejst opravo, še posebej pa so me navdušili škornji user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
8.2.2009 10:49:52   
JABOLKO3
Živijo!

No, Joan, kako bi rekla... samo tega mi je bilo še treba, ha ha... kot Scorpio, sem tudi jaz začela Modro Razvedrilo zaradi tistih dveh gobelinov, ki sta bila notri, kupovat... zdaj pa mi takle link pripopaš, jao... sva z Juretom včeraj popoldne doma ostala, ko so šli večji fantje na eno plezarijo, da bi cunje v red spravla... pa so cunje ostale nedotaknjene, ha ha.... zvečer, ko je mularija zaspala, me je pa MM na podstrešje zvlekel barvat plezalno steno - sva ugotovila, da bo edino na ta način kaj narejeno - in okrog polnoči sva končala, MM spat, jaz pa še za 2 uri na gobeline... zdaj si sploh ne upam odpreti tiste strani... moramo biti ob 1h v eni gostilni, vabi tašča za rd, pa da ne bomo šli vsi v trenirkah, ker ne bo časa za preoblačenje, ha ha...

Copatki - jaz bi tudi, nisem pa še nič pogledala... sicer pa so vsi lepi in se prilagodim, kaj boste izbrale...

Petkov maraton sem zamudila, pa je bilo zato pri zajtrku več čtiva, saj ste obdelale od zgornjih do spodnjih frizur in še nekaj podrobnosti vmes, ha ha... mi je pa kar žal, ker sem zamudila Lunapark... saj sem še nekaj kalkulirala, kako bi zadevo izvedla, da bi lahko prišla, a je bil res tak dan, sem tako prišla šele ob pol desetih zvečer domov... upam, da mi naslednji teden pa le znese, nekaterih letos še nisem videla...

Grem zdaj še malo družino pogledat, da se ne bodo fantje kdaj pritoževali, da so bili v otroštvu zanemarjeni, ker je mama na rr visela... ali pa na gobelinih...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
8.2.2009 11:27:40   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Popoldne je J dobil na obisk še corti aprilčicouser posted image , ki bo poleti postala big sisteruser posted image . Upam, da bo kakšno gibalno mojstrovino prešprical od nje. Ja bil pa slab kavalir, jo je kar zlasaluser posted image . Bo treba našega princa naučiti, da se z deklinami ravna nežno in previdno. No, saj se mu je maščevala in ga je v navalu strasti zvrnila po tlehuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Hana se še 1x opravičuje Jakobu, ja tkole je ko nastopi strastuser posted image . Jaz pa se ti še 1x zahvaljujem za pomoč in pogostitev!

Tole s copatki si si pa orenk zadala - bravisimo..., bom probala še danes malo prečekirat (in prebrat vse kar ste načwekuljile za nazaj). Zdaj pa šibamo na kosilo, pol pa v kino z MM-jem - uf bo sedlo malo se odklopit.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
8.2.2009 12:22:34   
malamalinca
Ej, punce, kako ste?

Še sem živa....ampak noro brez časa. Zdele sm šla na net pogledat, kje bi lahko dobila kostim dinozaver za mojega sinkota.Pa nič pametnega. Kako ste? Upam, da ste vse ok, zdrave in tamaučki tudi.
Mi čakamo dan D, 18.2.2009-ko bo moj fant zopet pregledan na kardio. Moj dec je začel novo službo in je že bil prejšnji teden na Dunaju. Cel teden.Jaz sem naredila zadnji izpit in zdaj delam še diplomo. Skratka...NORO.
Tamala je imela tri dni nazaj ful vročino (39,7 ), danes pa je vsa v enih pikicah-po trebuhu, hrbtu in po glavi.
Mogoče ima šesto, ali pa alergijo-sem ji dala pikico navadnega mleka v pire krompirček...

Sorry, da se prav nič ne javljam, ko bo več časa...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
8.2.2009 12:23:41   
malamalinca
aja pa še ena prošnja-če boste naročale copatke, me prosim pokličte-tiste k mate moj telefon.
Hvala

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
8.2.2009 15:11:11   
NiLe
Pa smo ga dočakali ... tralala hopsasa user posted image user posted image user posted image  ... 1. ZOBKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
8.2.2009 15:46:54   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pa smo ga dočakali ... tralala hopsasa user posted image user posted image user posted image  ... 1. ZOBKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

he he očitno zaleže, če jaz "zezam" mamo v petkih...potem Tia dobi zobka he he...ČESTITKE...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
8.2.2009 15:58:47   
Jo@n
Tia, čestitke za prvi zobek!!!!!user posted image  user posted image  user posted image A je bilo hudo?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
8.2.2009 17:10:42   
resnično srečna
Dan...

kaj je novega pri nas?...eh nič takega...

1. izgubili smo Izino dudo...je izginila...vse preiskali...nje nikjer...pa smo jo še minutko prej videli...
  2. pojedli vraga in pol (mama sadje; Iza pa zjutraj kašico, pa eno celo banano, pa 3 piškote, pa zelenjavno juho, pa široke rezance z zelenjavo, malo motovilca, celo skutico, ma ura je komaj 17...kam to gre...eh v plenico...3x danes...ne sfolga niti do kahle priti)
  3. imeli zelo len dan...postelja...kavč...igrice na računalniku...no eno stojalo perila je celo v omarah...
dolgčas...zehhhhhhhhhh

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2913
8.2.2009 17:12:07   
trnuljčica
Bravo Tiauser posted image user posted image user posted image . Sedaj boš pa tako ali tako dobila en za drugim vse zobke. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
8.2.2009 17:40:58   
Ketrin
Dober dan...

Zatišje, ni kaj... še dobro da smo v petek tolk črk ven iz sebe daleuser posted image user posted image

TIA čestitke za zobek in tudi za rojstni dan... Kok lepo.... točno na 10. mesec dobiš zobekauser posted image user posted image user posted image

Scorpio, ja tale spanje je kot pravi Posadka hitro pokvarljiva roba... tko da... kadaj je OK je treba bit kr tiho... Zato je moj današnji komentar na spanje: pšššššššštuser posted image

Lep preostanek nedelje in mirno nočko želim

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
8.2.2009 17:45:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tia, čestitke za prvi zobek!!!!!user posted image  user posted image  user posted image A je bilo hudo?

Hvala, punce. Smo ga doooolgooo čakali in tudi dočakali!
Tia se zahvaljuje za čestitke!
Če je bilo hudo? Ma, nismo imeli pojma, da je zunaj user posted image user posted image user posted image ... ne, res ... noč je bila spet krasna in prespana, dopoldne je bila dobrovoljna, nato sem šla z Leo v gledališče - se spodobi ob kulturnem prazniku, a ne? - medtem je oči popedenal Tio in sta uživala ...  ko smo se dobili pri mojih na kosilu in sem ji dala juhico, je zavračala hrano, pa MM je rekel, da tudi malice ni hotelauser posted image ... aha, kaj pa če našo princesko kaj moti v ustih??? user posted image ... je mami pošlatala in surprise, surprise ... žiga, žaga, žagica user posted image ... sem kar zavriskala od veselja, Tii pa čist nič jasn
user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
8.2.2009 18:11:23   
tasyo
Tia, bravo!!!! Čestitke tudi od naju dveh...

Drugače pa punce, ste kar mal prehudo zastavile v petek, ampak sem se čez vse prebila. Ma mi zadnje dni kar zmanjkuje časa za vse - smo se potepali pri babici in dedku, pa mali bratranec je imel rojstni dan, pa malo smo domek urejali (čeprav se nič ne vidi) in je vikenda konec. Lana je začela včeraj kašljat, danes pa nabija kot nora. Ampak vročine pa nima. Upam da se bo vse skupaj hitro poleglo in bo mir. Ker imam letos telih vročin in bolezni že vrh glave dovolj. Je prav tečno.

Komentrji- pravzaprav bi bili čist odveč,no. Moram pa priznat, da vam prav zavidam, ker ste vse že opremljene s šalčkami... Jaz bi tut, sam se verjetno ne bom spravila do ultra brskanja po netu. Joan je pa verjetno že končala s tem poslom, kajne? Pa sem se enkrat neki štulila zraven. Sicer mi je pa prav, kaj pa sem tolko časa brez neta...

Joan, mene lahk tut komot vključite za copatke, sam mi še ni uspelo nič prečekirat, verjetno bom zvečer. Ampak mi bomo potrebovali manjše, ker imamo ultra majhno nogico in smo šele zdaj prilezli do št. 18, 19 ji je še malce prevelika.

Kako pa kaj kaže s srečanjem za ta teden - vreme je bolj slabo napovedano....

Nič, grem še malce pogledat, kaj moja dva počneta. Se beremo zvečer ali jutri! Pozdravček.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
8.2.2009 19:07:15   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Cer!

Madonca punce ve ste se pa spustile iz ketne. Nekaj sem brala za nazaj potem pa obupala, ko sem pa do smeskotov prisla pa tako nisem vedela ali jaz rabim dioptrijo ali kaj, sem hitro poskrolala dol tako, da ne morem kaj veliko komentirat

Kako pa kaj kaže s srečanjem za ta teden - vreme je bolj slabo napovedano....

Ja vas veselo pricakujem v torek ali sredo to mi se prosim povejte, da ne bom potem presenecena brez vsega doma.....mislim, da je vazno samo to, da ne bo snega, ce dezuje je vseeno saj bomo v hisi...

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

No, če mam že glih monologe, naj bodo vsaj konstruktivni...

Kako ve operirate s flaškami in dudami? Jih velikrat prekuhavate? Jaz sem jih samo ta prvič ko so ble nove, pa mogoče še enkrat... drugače pa sam z vročo vodo operem? Bi mogla bolj redno prekuhavat?

Jaz flaske dajem v pomivalni stro. Za enkrat se lepo scistijo. Ne flaske in ne cuslje in ne dude se nismo menjali in kupovali vecje ampak imamo od zacetka samo ene.

To je to....

drugace pa smo se cel vikend potepali (mormo izkoristit ko mamo atija doma) in vsak dan komaj cakali, da popadamo v posteljo....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
8.2.2009 19:27:09   
Jo@n

Joan, mene lahk tut komot vključite za copatke, sam mi še ni uspelo nič prečekirat, verjetno bom zvečer. Ampak mi bomo potrebovali manjše, ker imamo ultra majhno nogico in smo šele zdaj prilezli do št. 18, 19 ji je še malce prevelika.

Ja, ti kar naštudiraj, za velikost se bo pa itak vsaka sama odločila, kako velike hoče.

Moram pa priznat, da vam prav zavidam, ker ste vse že opremljene s šalčkami... Jaz bi tut, sam se verjetno ne bom spravila do ultra brskanja po netu. Joan je pa verjetno že končala s tem poslom, kajne?

Bejbi, a ti kdaj ZS čekiraš???user posted image

Srečanje pri Katki: No, midva lahko kateri koli dan. Predlagam sredo. Komentarji?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
8.2.2009 22:52:54   
Majček28
oooooooooojojjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image  pa ve ste čist zblaznele...uro in pol ste mi naklofale branja....in porka duš, SPET sem vse zamudila...
a zakaj sem vse zamudila????... to je posledica verižne reakcije, ki se je bolj kot ne nehote sprožla...govorim o mm... kot bi ga kdo zresetiral user posted image user posted image user posted image user posted image ...in ja, fullll sem vesela da je zdaj spet vse OK in da se mal bolj posveča svojim puncam (hmmm, eni še posebi k druga spančka user posted image  ), je pa kar mal 'grenkega priokusa' zaradi katerga razloga se je ta reset zgodil....ampak, ne bomo zdej o tem

...vidm da ste obdelala vse....pridne pridne in zraven ste me toooolk nasmejale da je kaj...punce super ste....

Pri nas je pa dons čuden dan glede spanja in očitno bo taka tud nočka...Brina si že cel dan prstke tlač v ustka in očitno so na pohodu novi zobki...al kaj user posted image ...

...če sem že glih pri zobkih...TIA ČESTITKE ZA 1.ZOBEK IN ZA OBMESEČNICO

Tasyo, jaz imam naročeno še eno šalčko in če želiš jo lahko ti dobiš, jaz bom pa počakala na kakšno kasnejšo dostavo...imam eno že doma in mi ni tko nujno imet še drugo

Srečanje...jaz ne vem če se mi bo ta teden izšlo...imam v torek kozmetičarko in zvečer še koncert, v sredo pa mm gre v Pariz za 2 dni in bi blo lepo, če bi bla doma...tko da....

...ostalo komentarji so mi ušli

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
9.2.2009 6:13:42   
scorpiogirl
dobro jutro pa ena user posted image za mamice user posted image

no, današnja noč je bila ... pššššššššššššššššššššššššššt user posted image sej jst ne vem ... da se še nisem navadila zjutraj razmišljat, kaj je krivo, če spi ... al pa, če ne spi ... kao mora bit zmer ena "zmagovalna kombinacija" user posted image

da ne pozabim ... Joan in Novopečena, imata ZS

srečanje ... torek in sredo jst ne morem, tako da uživajte

za druge komentarje je pa še prezgodaj ... sem fotru obljubila, da ga peljem na servis user posted image ... no, ne njega ... on pelje avto, jst ga pa pol zapeljem na šiht ... in je tole čist noro zgodej.

user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
9.2.2009 6:43:40   
sasy20
Dobro jutro!

Scorpiogirl hvala za kavico.....

Čveke ste nam pa zagodle v petek.....jao berem, berem pa še nisem uspela....sem sam preletela.....kva je dogalal in vidim da je ful dogala....ja kakav da moč....

TIA user posted image  za zobek in z zamudo vse najnaj....RENE vse najnaj tudi tebi....pa čeprav prehito. Za oba pa user posted image user posted image user posted image

Naš vikend user posted image  da ne komentiram preveč...jao....v petek zvečer spet štala za zaspat....končno zaspi ob pol 12 in seveda ob 4 auf....on bi se igral...pa pel....pa skaku po mamici in očiju....user posted image ...potem sta ga ob 8 prišla babica in dedi iskat...je bil cel dan pri njima...da so se roke mal spočile....ob 17 je prišel domov....in ne boste verjele bil kot cukerček...pa zaspal v 5 minuser posted image  - ja babi zna ....in ko je napočil čas uspavanja doma user posted image  pa da vidmo....ja seveda spet smo se uspavali vsega skupaj 3 ure user posted image  in še to se mi je zbujal potem ponoči na pol do 1 ure....user posted image user posted image user posted image ....uglavnem on je bil ob 6 naspan in smo vstali...od noči pa nič ni bilo....saj zame ne...mali je imel zgleda dost....
No včeraj zvečer pa ista pesem - uspavanje katastrofa no ob pol 11 omagal in glej ga zlomka še vedno spi....PRESPAL JE NOČ....kva je blo dons kej drugač ne vem....ampak naj traja - a ne KETRIN?????

No tok za enkrat....imam kup papirjev za zrihtat....potem pa spet kaj pridem....

Imejte lep dan.....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
9.2.2009 7:41:31   
tasyo
Dobro jutro!

Hja, pri nas je spet vročina na pohodu... Lana kašlja, predvsem pa je čist brez glasu in zato malce nesrečna, ker ne more bit čist ta glavna. Sicer pa ni videt, da bi ji karkoli falilo. Joj, upam da tole pomeni, da bo vse viruse pobrala in bo potem v vrtcu mir. Posledično je bila tudi nočka bolj švoh, je blo težko dihat. Tako da se bom srečanju kar odpovedala, da koga ne okuživa. Mogoče pa v petek priskakljava na kakav.

Đoana - user posted image user posted image  se posipam s pepelom. A zdej nč več ne opozori tale škatla, da  je zs al sem jaz kaj zašuštrala.... Mah, tolk časa brez neta mal luknjic pusti. Si mi pa definitivno polepšala dan in prihajajoče mesece.

Moram se it posvečat mladini...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
9.2.2009 8:14:26   
resnično srečna
Jutro...

naša muca maca je spet zaspala...je naredila vse po urniku...ma zjutraj, ko jo je mm prinesel je od lakote kar tulila: amamamamamamam...he he...pa smojo takoj priklopili in šele potem na kahlo dali pa kašico naredili...kakšna nestrpnost...pa samo 12 ur ni jedla no...

duda...jah se je včeraj našla...je prvo iskanje za posteljo delal MM...pa rekel, da tam ni...no pri drugem (ma mi hudič ni dalmiru semmorala še 1x pregledat) sem jo pa našla..med jogijem in stranico postelje...itaq...preklemanske dude...sej madam jo pol itaq vrže preč...sam če ji damo dudo je to zanji očitno znak, da mora zaspat he he...slpamir dat (ker jo dobi tud v avtu)

vodni dan...he he Jo@n a je danes a ne?...jao jao...kriza...he he...Iza pa fotr bosta pa lazanjo jedla...srečkoviča...

srečanje...hmmm a prestavimo na drug teden????...midve imava ju3 ORL...zaradi Izinega smrčanja...pa da pogledajo tud oni mal njena ušesa...saj kaj veliko ne pričakujem...ampak pustimo se presenetiti...

ZS...jah jaz imam tako, da na mail dobim obvestilo...drugače pa tale škatla sedaj napiše sam cifro pri ringaraji in to je to he he...

Lana...jah vročina je smola...al pa nekaj dobrega..kakorkoli hitro se pozdravita...brez glasu biti je pa tud Izi težko...potem kraka kot kaka pokvarjena plošča he he...sej je pa danes tudi Iza zbudila nekam zabasana...sicer nič groznega...ampak MM je cel vikend tako zračil, da sme ga imela že pol kufer...ja valda on v trenerki pa še jopa čez...pa k baba v menopavzi mu je bilo skoz vroče...ko pa rečem naj se malo sleče pa on: " Jah pol se moram pa oblačit vsakič, ko grem na čik..."...****t ga nehaj kadit pa bo...

kaj delamo danes...stroj perila...pri nas ga nikoli ne zmanjka...mamo ne sam Triglav je že kar Mount Everest...drugače pa ni nič posebnega na programu...itaq dan mine tik tak...malo se bom z izo zabavala, malo športno udejstvovala (surfanje)...pa bo...

spanje...včeraj sem zaspala ob 19ih...pa vstala ob 6ih...he he...luksuz a...mah se mi zdi, da sem bolj v formi če manj spim...ampak sta bili že dve noči sedaj prekrokani...zaradi mene in obsedenostjo, da rešim vsako uganko...Iza itaq spi...

eko...dovolj...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
9.2.2009 8:18:41   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Vidim, da planirate srečanje- midve v sredo ne moreva, jutri pa brez problemov. Vas je pa kar nekaj odpovedalo...

Bravo, Tia, za prvi zobek, zdaj pa le ugrizni mamico user posted image .

Čestitke tudi vsem obmesečnikom, sicer bomo pa kmalu praznovali kar tri ta prave rojstne dneve (Jakob, Anže in Vid). To je šlo pa tako hitro...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?