JABOLKO3
|
Živijo! No, Joan, kako bi rekla... samo tega mi je bilo še treba, ha ha... kot Scorpio, sem tudi jaz začela Modro Razvedrilo zaradi tistih dveh gobelinov, ki sta bila notri, kupovat... zdaj pa mi takle link pripopaš, jao... sva z Juretom včeraj popoldne doma ostala, ko so šli večji fantje na eno plezarijo, da bi cunje v red spravla... pa so cunje ostale nedotaknjene, ha ha.... zvečer, ko je mularija zaspala, me je pa MM na podstrešje zvlekel barvat plezalno steno - sva ugotovila, da bo edino na ta način kaj narejeno - in okrog polnoči sva končala, MM spat, jaz pa še za 2 uri na gobeline... zdaj si sploh ne upam odpreti tiste strani... moramo biti ob 1h v eni gostilni, vabi tašča za rd, pa da ne bomo šli vsi v trenirkah, ker ne bo časa za preoblačenje, ha ha... Copatki - jaz bi tudi, nisem pa še nič pogledala... sicer pa so vsi lepi in se prilagodim, kaj boste izbrale... Petkov maraton sem zamudila, pa je bilo zato pri zajtrku več čtiva, saj ste obdelale od zgornjih do spodnjih frizur in še nekaj podrobnosti vmes, ha ha... mi je pa kar žal, ker sem zamudila Lunapark... saj sem še nekaj kalkulirala, kako bi zadevo izvedla, da bi lahko prišla, a je bil res tak dan, sem tako prišla šele ob pol desetih zvečer domov... upam, da mi naslednji teden pa le znese, nekaterih letos še nisem videla... Grem zdaj še malo družino pogledat, da se ne bodo fantje kdaj pritoževali, da so bili v otroštvu zanemarjeni, ker je mama na rr visela... ali pa na gobelinih...
|