lučka 25
|
Jutrčka. Jaz sem danes spala do 10.20, kot polh. Sem homalon, brez kontrole in si potem lahko privoščim. Čez dobro urco sem že povabljena k bratu na kosilo, bo spet kaj dobrega skuhal. Potem pa mal nečaka cartat. Je že tak cuker, daje kaj. Včeraj pa sva bila pri ta starejših dveh nečakih, pa ju je moj ves čas hecal, da bova mela punčko, pa je tamlajši čist zbegano govoril, da ne, da bo fantek, da mora bit fantek, da on hoče fantka. Zdaj p da vidim, kaj je kaj novega. cukica, a ti maš pa kar stalne težave z rokami. Upam, da me ne bo doletelokaj takega. Ker po moje se na to n moreš prav pretirano navadit. Pa super za stopko!!! No, vidiš, jaz sem pa istopko na roj,. dan, dva dni kasneje opunkcijo in 5 dni po mojenm roj. dnevu transfer. Je to tako dober občutek. Tako, da je zame res oktober zmagovalni mesec. Goldy, a ti pa že mal zatekaš. Jaz k sreči ne in upam, da ne bom. Ta sapa, zadihanost je pa res zdaj naša stalnica. Ja, poleti bo res veliko otrok. Samo okoli mene, julija, imajo rok 4 kolegice, potem pa še 2 junija. gigi, kaj jaz to berem. Jaz bi tudi. Koncert Tine Turner. Glej da boš uživala še na mesto nas, predvsem pa zaradi sebe. UŽIVAJ!!! mlinček, hvala za kavo, pa zajtrk. Kako pa kaj tvoje punce. Na sliki lepo zgledajo, tvoja ta velika in v lepem bušijo še dve ta mali. mismis, pri nas sedaj ne dežuje, kaj pa je bilo malo bolj zgodaj pa ne vem, ker se prespala. Mam pa danes malo pralnega dne, pa mal potepanja se mi obeta. lara, saj jutri bo pa upam da pokukal kaj sonce iza oblakov. Sem tako naročila, upam, da me ubogajo. Reby, jaz imam kar dvojni buši. En od otroka, en pa še od prej, od hrane. Je kot mali buhteljček prilepljen na nosečniškega. Ampak, ti si gotovo bolj suhica kot jaz, pa imaš samo nosečniškega. Ja, saj po eni strani gre res prav hitro čas naokoli. Bo kmalu julij, oz. avgust. Še dobro, da imam 3 mesce starega nečaka, da ga cartam. Mi j on merilo za pikico, ker se je rodil 4 dni, pred punkcijo. Tko, da ko sem ga na dan transferja šla cartat, so vsi rekli, da se je on zmenil kako in kaj, pa da je uspelo. blanč, bravo za tvojega dragega, da vas tri tako lepo crklja. Je zlat pa priden. Ti pa kar lepo počivaj. Pa super za nov računalnik, boš sedaj lahko bolj ažurna tu gori. Ja, jaz ga pa že čutim, kakšen dan močno, kakšen dan pa komaj kaj. Ampak je pa. Boš ti tudi kmalu tu, še posebej, ko sem na boku ali sedim ga/jo čutim. miklarom, lepo še naprej vitamončke pij, pa pocajtaj se do oploditve. Kruce, zanimivo kosilo. To bi moj oči takoj sprobal, ker je tak gurman in rad eksperimentira. Pri nas doma smo imeli bolj kosila bolj fensi šensi, ker so nm zanimivi različni okusi, no 1x na teden pa le kaj domačega, pa na žlico. Sem že jedla piščanca s figami,pa enkrat s pomarančami, skupaj pa še ne. Mlince pa božanske naredi moja tašča. Jaz danes ne kuham, grem k bratu na kosilo, bo tudi kaj posebnega sčaral. Včeraj sem pa naredila plučno s smetanovo omako z zenfom, pa njoke in velikooo skledo solate. pika, a ti si a skibucke kupila. Kar naj bo sneg, ampak malo višje, v dolini je že dolgočasno, ker ga takoj dež pobere, pa med tem časom tudi en dan ni sonca, da bi lahko uživali. Saj sneg je meni dober, samo mora bit potem še kak sončen dan zraven. Zvečer pa uživaj na koncertu. miška, kako kj. Jutri p na UZ pogledat črnino. Bo š videla, kao lep pogled bo na UZ.
|