|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
8.2.2009 10:34:25   
miklarom
najprej vsem eno lepo dobro jutro, čeprav je deževno, pa kaj čemo.

zvezdica - tvoja malauser posted image  je pa res tak luštna, tak cukerček je bi ga kar pocartalauser posted image

cukica - tudi jaz ti čestitam za stopko in držim pesti zate, da ti sedaj le rata.

jaz pa lepo papcam femodenček zraven pa sem še malo bolana, prehlad pa brez moči sem in tak dalje, pa sej bo minilo, važno je da to oploditve ozdravim in da mi potem pokaže pozitivno, to si vse želimo a ne moje pupike.

zdaj pa malo počivam pijem čajčka popoldan pa moram na RD k ga ima moja mama, joj , jaz pa komaj živmuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.2.2009 11:04:46   
Goldy
reby - na NS je G rekla, da se sicer ne vidi, se ji pa bolj zdi, da bo fant. Naša G pa ves čas govori, da bo punca. Sicer bo najbolj jasno junija.user posted image  Tak, da rečmo, da je punca, če pa ne, je pa tudi ok.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.2.2009 11:16:15   
Kruce Fiks
'bro jutro!
A že kaj kuhate?
No, pri nas sem danes komaj izprosil nekaj po mojem okusu.
Piščanec polnjen z raznim sadjem (fige, jabolka, pomaranče.....) z mlinci, solata....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.2.2009 11:17:08   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

'bro jutro!
A že kaj kuhate?
No, pri nas sem danes komaj izprosil nekaj po mojem okusu.
Piščanec polnjen z raznim sadjem (fige, jabolka, pomaranče.....) z mlinci, solata....

Tole zna bit pa dobrouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.2.2009 11:25:31   
pika74
Ojla,

sem včeraj kupila ene zimske skibucke user posted image user posted image user posted image ... neki na vod čutim, da bo letos še snežilo user posted image user posted image . Pa še znižani so bli user posted image .

A vam neki povem... sem šla mal po albumih pofirbcat... in vidla ful lepe slikce user posted image . Lara light, tebe sem si čist drugač predstavljala... pa tak lep buši imaš user posted image . In zvezdico sem tud mal pogledala... no, pa njen mali je tud tak cukr user posted image .

Lepo nedeljo vam želim kljub temu dežju... jaz grem zvečer še na en koncert v CD.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.2.2009 11:26:31   
miska73
Blanči user posted image za mir v deželi tam spodaj.
A moji folkli?
Ma en malo jih že čutim, ampak ni sile.

Mlinček hvala za postrežbo. Pozdravi svoje pupike.

Cukica user posted image za stopko. Zdaj pa naj gre še naprej po planu.

Reby user posted image tudi tebi za mir tam spodaj.

Mišmiš še enkrat hvala za včerajšnjo ekstra stimulacijo.

Kruce ti pa boš mel pojedino za kosilo. No, pri nas smo šele dobro pozajtrkovali. Tak da še ne razmišljamo o kosilu.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.2.2009 11:40:16   
lučka 25
Jutrčka. user posted image
Jaz sem danes spala do 10.20, kot polh. Sem homalon, brez kontrole in si potem lahko privoščim. Čez dobro urco sem že povabljena k bratu na kosilo, bo spet kaj dobrega skuhal. Potem pa mal nečaka cartat. Je že tak cuker, daje kaj. Včeraj pa sva bila pri ta starejših dveh nečakih, pa ju je moj ves čas hecal, da bova mela punčko, pa je tamlajši čist zbegano govoril, da ne, da bo fantek, da mora bit fantek, da on hoče fantka.user posted image  
Zdaj p da vidim, kaj je kaj novega.

cukica, a ti maš pa kar stalne težave z rokami. Upam, da me ne bo doletelokaj takega. Ker po moje se na to n moreš prav pretirano navadit.
Pa super za stopko!!! user posted image  user posted image  user posted image  No, vidiš, jaz sem pa istopko na roj,. dan, dva dni kasneje opunkcijo in 5 dni po mojenm roj. dnevu transfer. Je to tako dober občutek. Tako, da je zame res oktober zmagovalni mesec.

Goldy, a ti pa že mal zatekaš. Jaz k sreči ne in upam, da ne bom. Ta sapa, zadihanost je pa res zdaj naša stalnica.user posted image
Ja, poleti bo res veliko otrok. Samo okoli mene, julija, imajo rok 4 kolegice, potem pa še 2 junija.

gigi, kaj jaz to berem. Jaz bi tudi. Koncert Tine Turner. Glej da boš uživala še na mesto nas, predvsem pa zaradi sebe. UŽIVAJ!!!user posted image

mlinček, hvala za kavo, pa zajtrk. Kako pa kaj tvoje punce. Na sliki lepo zgledajo, tvoja ta velika in v lepem bušijo še dve ta mali.user posted image

mismis, pri nas sedaj ne dežuje, kaj pa je bilo malo bolj zgodaj pa ne vem, ker se prespala. Mam pa danes malo pralnega dne, pa mal potepanja se mi obeta.

lara, saj jutri bo pa upam da pokukal kaj sonce iza oblakov. Sem tako naročila, upam, da me ubogajo.

Reby, jaz imam kar dvojni buši. En od otroka, en pa še od prej, od hrane. Je kot mali buhteljček prilepljen na nosečniškega. user posted image Ampak, ti si gotovo bolj suhica kot jaz, pa imaš samo nosečniškega.
Ja, saj po eni strani gre res prav hitro čas naokoli. Bo kmalu julij, oz. avgust. Še dobro, da imam 3 mesce starega nečaka, da ga cartam. Mi j on merilo za pikico, ker se je rodil 4 dni, pred punkcijo. Tko, da ko sem ga na dan transferja šla cartat, so vsi rekli, da se je on zmenil kako in kaj, pa da je uspelo. user posted image

blanč, bravo za tvojega dragega, da vas tri tako lepo crklja. Je zlat pa priden. Ti pa kar lepo počivaj. Pa super za nov računalnik, boš sedaj lahko bolj ažurna tu gori.
Ja, jaz ga pa že čutim, kakšen dan močno, kakšen dan pa komaj kaj. Ampak je pa. Boš ti tudi kmalu tu, še posebej, ko sem na boku ali sedim ga/jo čutim.

miklarom, lepo še naprej vitamončke pij, pa pocajtaj se do oploditve. user posted image

Kruce, zanimivo kosilo. To bi moj oči takoj sprobal, ker je tak gurman in rad eksperimentira. Pri nas doma smo imeli bolj kosila bolj fensi šensi, ker so nm zanimivi različni okusi, no 1x na teden pa le kaj domačega, pa na žlico. Sem že jedla piščanca s figami,pa enkrat s pomarančami, skupaj pa še ne. Mlince pa božanske naredi moja tašča. Jaz danes ne kuham, grem k bratu na kosilo, bo tudi kaj posebnega sčaral. Včeraj sem pa naredila plučno s smetanovo omako z zenfom, pa njoke in velikooo skledo solate.

pika, a ti si a skibucke kupila. Kar naj bo sneg, ampak malo višje, v dolini je že dolgočasno, ker ga takoj dež pobere, pa med tem časom tudi en dan ni sonca, da bi lahko uživali. Saj sneg je meni dober, samo mora bit potem še kak sončen dan zraven. Zvečer pa uživaj na koncertu.

miška, kako kj. Jutri p na UZ pogledat črnino. Bo š videla, kao lep pogled bo na UZ. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.2.2009 11:46:13   
spelka12
zvezdica kolk je luštna user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.2.2009 11:50:13   
Pija76
Ojla punce,

da vas malo pozdravim user posted image .

Kako ste? Brala veliko nisem.....ni za sledit - sorry.

Pika79 žal mi je! POgumno naprej!

A Princess še ni nič lulala? Ajmo na palčko, čakamo novičke user posted image .

Kozica dobrodošla med nami, naj ti rata!!!!

LL kako lep trebušček imaš! IIIIIIIIIIIIIIII

Zvezdica user posted image ta pa je lepotec user posted image . Kako se Liam drži? A se počuti kaj zapostavljenega, al zakaj je vse na glavo obrnjeno?

Miška kako kaj mamilaška user posted image ?

Abra kako sta vidve z gimnastičarko? Pa očka?

A Hedi še ni rodila? So s5 kaj rok prestavili?

Lučka, Gigi, Mlinčkovi, Daisy, Pikovit, T1979, MBD1979, Pika.po, Dajči, Zarja,....ah, ah, ah še vse ostale lep pozdravček, grem kuhat user posted image ....

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 8.2.2009 11:53:06 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.2.2009 11:52:01   
Pija76
Pika74 lepo da si se po dolgem času oglasla. Kako si? Se kaj na nov boj prpravljaš? A kej flancaš user posted image ? Al si šele sjala user posted image ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.2.2009 11:56:41   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pika74 lepo da si se po dolgem času oglasla. Kako si? Se kaj na nov boj prpravljaš? A kej flancaš user posted image ? Al si šele sjala user posted image ?

hehe... letos se odpovem tem flancam... lan so bli samo ene trije zeleni paradajzi od vseh flanc.... in semen user posted image user posted image user posted image

kako pa ti kaj?
A si zdaj pri Rešu? Al si nosečka?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.2.2009 11:58:10   
ledenka
zvezdica user posted image user posted image user posted image  kaki lepotec je Patrik!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.2.2009 12:00:06   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

hehe... letos se odpovem tem flancam... lan so bli samo ene trije zeleni paradajzi od vseh flanc.... in semen user posted image user posted image user posted image

kako pa ti kaj?
A si zdaj pri Rešu? Al si nosečka?

Pr men še tolk ni blo user posted image user posted image user posted image ! Tko da ne vem kaj bomo letos user posted image . Mogoče je pa bolj plodno leto letos user posted image user posted image user posted image .
Ja pol po unem najinem skupnem sem šla k Rešu, in NE nisem nosečka. Je.biga! Bo enkrat valda a ne? Kdaj greš ti v postopek?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.2.2009 12:01:56   
Shuka

Dan

jest še tleuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..lahko noč punce...

Shuka ju3 dihamouser posted image
Sonček 33 nam se pa še nič ne javiuser posted image

Jest še nisem začelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shuka, kaj dogaja? Si v redu? Čutiš kaj? Jaz sem stavila na 12. a ne? Kje smo še...

Čutim, sam ne tist kar bi moglauser posted image user posted image user posted image Kje je še 12. jauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

No, Šukec da te malo "potolažim". Kot kaže imava še eno skupno točko. Tale k.ur.čev karpalni drek. Začel me je že kakšen teden nazaj. Ponoči kot bi roko zaležala al kaj. Sem mislila pač, da sem čudno spala.. No ampak zdej je pa to vsako noč in od danes ponoč na obeh rokah... Čist trde in brezčutne prste dobim, razen mezinca. In pa jih ne morem skrčit, sploh srednjega, Edin HB podnevi mam mir...
Sočustvujem s teboj hediuser posted image Jest mam take čez cel dan, razen s to razliko, da jih lahko premikam, trdi so pa še zmer.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aja jutri grem na Dunaj na koncert Tine Turner in Pliiiiz Šuki, Hedi sporočita mi na sms če se bo kaj začelo dogajati, Podganca ti pa kako si opravila.
Kolk ti zavidam, ful tu mač, ampak lepo se imej še namesto meneuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.2.2009 12:04:12   
Shuka
miška73
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.2.2009 12:05:12   
Shuka
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
8.2.2009 12:05:19   
pika74

Pr men še tolk ni blo user posted image user posted image user posted image ! Tko da ne vem kaj bomo letos user posted image . Mogoče je pa bolj plodno leto letos user posted image user posted image user posted image .
Ja pol po unem najinem skupnem sem šla k Rešu, in NE nisem nosečka. Je.biga! Bo enkrat valda a ne? Kdaj greš ti v postopek?

A tko... ma sej veš... ene mormo mal dlje čakat... ampak bo pa potem slajše ane.
Jaz se že špikam... kdaj imaš pa ti namen it spet? Kdaj si bla pa nazadnje? Sm čist aut... včer pa dons sm mal oz. velik na RR user posted image user posted image .

Ja, mogoče bo letos plodno leto user posted image ... tako za flance kot za user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.2.2009 12:17:21   
Pija76
Pika74 ja to bo najlajše kar se nama bo zgodilo v zadnjem ( dolgoročnem user posted image ) obdobju!!!
Jaz štartam enkrat aprila pomoje, ne vem, sej veš zdele štala na šihtu user posted image . Na zadnje sem bila septembra.
Ja naj bo plodno za flance in za dojenčke!!!!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 8.2.2009 12:18:28 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
8.2.2009 12:20:17   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

miška73
user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ku, ku...
Matr je čudn sam sebe gledat na ekranu user posted image

Šuki ti pa še dva dni pa greš v P, a ne. user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.2.2009 12:21:23 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.2.2009 12:29:43   
pika74

Pika74 ja to bo najlajše kar se nama bo zgodilo v zadnjem ( dolgoročnem user posted image ) obdobju!!!
Jaz štartam enkrat aprila pomoje, ne vem, sej veš zdele štala na šihtu user posted image . Na zadnje sem bila septembra.
Ja naj bo plodno za flance in za dojenčke!!!!

Pija76, kaj je pa teb kej Reš reku, k si pršla k njemu? A je vidu kej novga, kot v Lj? A ti je dal kšno drugo terapijo, kot v Lj?

(če so preveč osebna vprašanja, lahko tud na zs, če hočeš... bom razumela).

Drgač pa itak ja... letos ne bom nč semena sjala... bom kr v štacuni kupla paradajz... tak že zrel user posted image . Ni ga čez komot user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.2.2009 12:49:28   
lara light
Sem z lova nazaj user posted image

Pija, hvala, ogromna sem, to pa resuser posted image  Kako ti? Hmal boš nosečka, to kar pride, lej mene, na konc pameti si nisem predtavljala, da mi kdaj rata!

Lučka, ta tvoj sončni plan za ju3 se mi zdi krasen!user posted image

Pika, daj malo razloži, kako si me ti predstavljaš? Kje si me vidla, aja na uni mali slikci v albumu, v živo sem boljšuser posted image  Si na iglah? navijam za zmagouser posted image

Shuki, saj bo šlo hitro...mislim nate za ju3, ampak mam feeling da obedve s hedi prideta nazajuser posted image user posted image  in da bo Rim še malo počakal...user posted image user posted image

Kruce, njami fino kosilce, bravo za kuharco!user posted image

Gigi, fajn ga žuraj ju3!user posted image

Reby, lepotička naša!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.2.2009 12:50:43   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

miška73
user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ku, ku...
Matr je čudn sam sebe gledat na ekranu user posted image

user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
8.2.2009 12:58:22   
zarja1
Dobro jutro srčice....
Larči lubek ja naša čaga uspela do koncauser posted image user posted image user posted image . Tak fajn se še nikjer nisem imela. Zmagala celo na karaokah. Blo je za crknit fajn. Domov sva pricapljala ob sedmih, tako da grem še ninat nazaj.

Zvezdica kak je lep. Jaz bi tudi. Pravi šarmer bo.user posted image user posted image user posted image

Shuki moj kaj pa vem, jaz te mam ziher rajši. Rodit pa gremo na valentinovo, nič prej.Mam nagledano eno rdečo stvarco zanj/o. Kaj pa če preseneti.user posted image user posted image user posted image

Gigi sma včeraj malo debatirala, pa je moj itak proti, baje nimam pravo glasanja. Bom kot pravi Lučka mami v 2010. Če je G rekel avgusta, bo avgust tapravi. Logo pa da bo user posted image  začnema ko zajca. Kaj pa pomeni UPN? Jaz sem vseeno malo blond...Kak si ti drugače. Uživaj na Tiniki-carica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija, Blanči, Mlinčka, moj lepi Mišek73, Mismis, Pikovitka si kaj boljš?, Reby, Serendipity helov, Abra, Hedi, Sonček 33 javi se malo, teta Grethy, Kruce ne več Murka-dans mi bo itak že slabo, T1979 in MTB 1979, Pika 79 in 74,..........leppo nedeljo...

lubice jaz moram nazaj pod kovter, me tiger daje......

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
8.2.2009 14:07:36   
ledenka
zarja, uživaj, dokler lahko user posted image  jaz grem na eno žurko čez ene 2 tedna, pa že vem, da bom najkasneje ob 11h šla domov... seveda zvečer user posted image  če druga ne, me rit in hrbet bolita od sedenja user posted image

pika74 user posted image  lepo te je spet videt v novem boju! morda bi ICSI varjanta za spremembo res dala druge rezultate?

cukica user posted image  super za stopko! danes in jutri še pivo, potem pa 9 mesecev abstinenca user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
8.2.2009 14:19:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
zarja, uživaj, dokler lahko user posted image  jaz grem na eno žurko čez ene 2 tedna, pa že vem, da bom najkasneje ob 11h šla domov... seveda zvečer user posted image  če druga ne, me rit in hrbet bolita od sedenja user posted image
ja tak je to. Čeprav saj veš, sem ti fouš v takem lepem smislu......Jaz pač malo s takimi izleti to pozabim...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!