|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
7.2.2009 19:44:48   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

šibam zdaj naredit večerjo, bom kmal nazaj user posted image

dober tek. JAz tud grem nekaj popapcat samo še ne vem kaj user posted image

js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila user posted image

a to je zate CELA večerja???user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.2.2009 19:47:07   
tasa_m

sn glih izvedela, da je ful dobri kolegici pred eno uro voda odtekla in je že v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rok ima sicer konec meseca, ampak se malemu očitno mudi user posted image  držim pesti, da se čimprej reši in da bo vse tako kot mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image
držimo pesti da bo čimprej cartala svoj zaklad user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.2.2009 19:48:54   
tasa_m
a čokolino za zajtrk, kosmiči za večerjo. Kake kosmiče? čokoladne? user posted image

jaz pa sem mislila it naret rižev narastek pa sem se odločla da bom to v pon. nardila, zdaj pa bom sam na sendviču in vročo čokolado z 0,5 mlekom user posted image nikakšen okus user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.2.2009 19:50:22   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

oo..dobro jutro... ste se zbudile vse, vidm da že veselo kramljate... user posted image

ene nismo spale...
samo raje jokale za brezvezeuser posted image user posted image user posted image

ja to jokanje mi je prav fejst znanouser posted image 2dni nazaj sem se začela jokat, ker so mi celo potico pojedli, ni nič za mene ostalo (kar glede na kg ni nič hudega)user posted image

drgač pa, a še kera ful sanja ponoč o user posted image , men se zdej že 14 dni vlečejo te sanje o porodu, dojenčku, svašta...

jokice user posted image

moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala user posted image da sem ga previjala in da je bil orto pokakan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

ja čist resno user posted image user posted image user posted image za enkrat nam kar dobr kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem tudi men, ker sem sanjala malo pokakano do glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image Sam sluha o denarju pa le še user posted image user posted image user posted image ni

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.2.2009 19:52:00   
KOKICA32
Jaz sem si pa sedaj gris s kakavom privoščila..za začetek user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.2.2009 19:52:26   
trezika

a čokolino za zajtrk, kosmiči za večerjo. Kake kosmiče? čokoladne? user posted image

jaz pa sem mislila it naret rižev narastek pa sem se odločla da bom to v pon. nardila, zdaj pa bom sam na sendviču in vročo čokolado z 0,5 mlekom user posted image nikakšen okus user posted image

ma ja... če pa imam ful rada mleko in mlečne izdelke, pa kosmičev mam celo vrsto... user posted image  dans sn si privoščila tiste s cimetomuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.2.2009 19:53:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Potem tudi men, ker sem sanjala malo pokakano do glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image Sam sluha o denarju pa le še user posted image user posted image user posted image ni

mogoče pa boš naslednja, ki bo loto dobila.  Samo ne pozabi listka vplačat.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.2.2009 19:53:09   
trezika

jap... brez skrbi, da jih nisem malo pojedla user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.2.2009 19:53:43   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem si pa sedaj gris s kakavom privoščila..za začetek user posted image

tega se tut ne bi branla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.2.2009 19:54:10   
KOKICA32
Tasa, a polnomastnega mleka tudi ne smeš piti..samo 0,5??? To pa je res bljek! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.2.2009 19:55:02   
Lolita23

mogoče pa boš naslednja, ki bo loto dobila.  Samo ne pozabi listka vplačat.

Sem 2X vplačala, ko bi pa v 3 sem rekla ne, no dobitek je pa tak šel v tvoje konceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.2.2009 19:55:32   
tasa_m
ma ja... če pa imam ful rada mleko in mlečne izdelke, pa kosmičev mam celo vrsto... user posted image  dans sn si privoščila tiste s cimetomuser posted image
mmm, nisem še zasledila s cimetom kosmičev.Kako se imenujejo če ni skrivnost? Jaz namreč obožujem cimet user posted image
Jaz sicer jem samo čokoladne,..in mogoče bom namesto slanega peciva danes za povečerjek imela kosmiče. Hvala za idejo user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.2.2009 19:57:09   
tasa_m

Tasa, a polnomastnega mleka tudi ne smeš piti..samo 0,5??? To pa je res bljek! user posted image
Kokica pijem samo 0,5 ja..sanjam samo o kakšnem polnomastnem izdelku.. user posted image
PO porodu si ziher privoščim kakšen kos pečenke user posted image ker mi piščanec, govedina in puran gredo počasi že pri uhah ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.2.2009 19:57:56   
tasa_m
Sem 2X vplačala, ko bi pa v 3 sem rekla ne, no dobitek je pa tak šel v tvoje konceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, v moje konce,..samo mimo mene user posted image čeprav imam Qulandio čist blizu me dobitek ni niti oplazil user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.2.2009 19:58:09   
KOKICA32

Kokica pijem samo 0,5 ja..sanjam samo o kakšnem polnomastnem izdelku.. user posted image
PO porodu si ziher privoščim kakšen kos pečenke user posted image ker mi piščanec, govedina in puran gredo počasi že pri uhah ven user posted image user posted image user posted image

Tasa, še malo...pa boš imela spet te hrane v izobilju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.2.2009 19:59:30   
Lolita23
Vas pridem še kaj pogledat, sam moj bi rad, da sem pri njem v postelji, pa če se bo dal bom izprosila masažo.user posted image user posted image

lahko noč, če me slučajen več ne bouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.2.2009 20:00:37   
KOKICA32

Vas pridem še kaj pogledat, sam moj bi rad, da sem pri njem v postelji, pa če se bo dal bom izprosila masažo.user posted image user posted image

Držim pesti, da boš dosegla masažo! user posted image

Pa nočko, če te ne bo več iz postelje! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.2.2009 20:00:59   
tasa_m
Tasa, še malo...pa boš imela spet te hrane v izobilju! user posted image user posted image user posted image

Kokica hvala ti user posted image user posted image saj jaz se tud tak tolažim. user posted image
Mi je mami shranla doma še od Božiča Lindtovo bomboniero..baje jo dobim takoj ko rodim. Upam,da nebo rok prej potekel (če bi slučajno bila kupljena na kakšnih razprodajah user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.2.2009 20:01:44   
tasa_m

ti se kr pocartaj user posted image
pa lahko noč, če te več ne izpusti iz objema user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.2.2009 20:02:28   
KOKICA32

Kokica hvala ti user posted image user posted image saj jaz se tud tak tolažim. user posted image
Mi je mami shranla doma še od Božiča Lindtovo bomboniero..baje jo dobim takoj ko rodim. Upam,da nebo rok prej potekel (če bi slučajno bila kupljena na kakšnih razprodajah user posted image )

O ne....pri Lindtovi pa se to verjetno ne more zgoditi...Mnajmi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.2.2009 20:02:32   
jjasna85

jap... brez skrbi, da jih nisem malo pojedla user posted image

ja no... sej js si jih bom šla tudi nardit (jih jem povprečno 2x na danuser posted image )...
včeraj sm bla pa tak talent, da se mi je pol vrečke posulo po sobi in sm bla prow jezna, ker mi jih je ostalo samo še poluser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.2.2009 20:03:26   
trezika

mmm, nisem še zasledila s cimetom kosmičev.Kako se imenujejo če ni skrivnost? Jaz namreč obožujem cimet user posted image
Jaz sicer jem samo čokoladne,..in mogoče bom namesto slanega peciva danes za povečerjek imela kosmiče. Hvala za idejo user posted image user posted image

kako se jim reče sicer ne vem, jih boš pa našla v Hoferju...tam jih ponavadi kupujem, jih maš kr nekaj različnih vrst, tut čokoladne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.2.2009 20:04:58   
tasa_m
O ne....pri Lindtovi pa se to verjetno ne more zgoditi...Mnajmi...user posted image user posted image user posted image

Kokica mogoče bova skupaj skupaj v sobi in verjemi da ti jo ponudim z velikim veseljem.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.2.2009 20:05:26   
Pupa7
na pa sem tu sita ko boben user posted image samo za sladko še je prostor, zdaj pa razmišljam, bo sladoled padu al raj tiramisu user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.2.2009 20:05:45   
tasa_m
kako se jim reče sicer ne vem, jih boš pa našla v Hoferju...tam jih ponavadi kupujem, jih maš kr nekaj različnih vrst, tut čokoladne user posted image

hvala lepa. Bom pa res pogledala naslednjič ko grem v Hofer.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!