Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:44:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 šibam zdaj naredit večerjo, bom kmal nazaj dober tek. JAz tud grem nekaj popapcat samo še ne vem kaj js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila a to je zate CELA večerja???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:47:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika sn glih izvedela, da je ful dobri kolegici pred eno uro voda odtekla in je že v P rok ima sicer konec meseca, ampak se malemu očitno mudi držim pesti, da se čimprej reši in da bo vse tako kot mora bit držimo pesti da bo čimprej cartala svoj zaklad
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:48:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila a čokolino za zajtrk, kosmiči za večerjo. Kake kosmiče? čokoladne? jaz pa sem mislila it naret rižev narastek pa sem se odločla da bom to v pon. nardila, zdaj pa bom sam na sendviču in vročo čokolado z 0,5 mlekom nikakšen okus
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:50:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oo..dobro jutro... ste se zbudile vse, vidm da že veselo kramljate... ene nismo spale... samo raje jokale za brezveze ja to jokanje mi je prav fejst znano 2dni nazaj sem se začela jokat, ker so mi celo potico pojedli, ni nič za mene ostalo (kar glede na kg ni nič hudega) drgač pa, a še kera ful sanja ponoč o , men se zdej že 14 dni vlečejo te sanje o porodu, dojenčku, svašta... jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže Potem tudi men, ker sem sanjala malo pokakano do glave Sam sluha o denarju pa le še ni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:52:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem si pa sedaj gris s kakavom privoščila..za začetek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:52:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila a čokolino za zajtrk, kosmiči za večerjo. Kake kosmiče? čokoladne? jaz pa sem mislila it naret rižev narastek pa sem se odločla da bom to v pon. nardila, zdaj pa bom sam na sendviču in vročo čokolado z 0,5 mlekom nikakšen okus ma ja... če pa imam ful rada mleko in mlečne izdelke, pa kosmičev mam celo vrsto... dans sn si privoščila tiste s cimetom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:53:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Potem tudi men, ker sem sanjala malo pokakano do glave Sam sluha o denarju pa le še ni mogoče pa boš naslednja, ki bo loto dobila. Samo ne pozabi listka vplačat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:53:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 šibam zdaj naredit večerjo, bom kmal nazaj dober tek. JAz tud grem nekaj popapcat samo še ne vem kaj js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila a to je zate CELA večerja??? jap... brez skrbi, da jih nisem malo pojedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:53:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem si pa sedaj gris s kakavom privoščila..za začetek tega se tut ne bi branla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:54:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, a polnomastnega mleka tudi ne smeš piti..samo 0,5??? To pa je res bljek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:55:02
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Potem tudi men, ker sem sanjala malo pokakano do glave Sam sluha o denarju pa le še ni mogoče pa boš naslednja, ki bo loto dobila. Samo ne pozabi listka vplačat. Sem 2X vplačala, ko bi pa v 3 sem rekla ne, no dobitek je pa tak šel v tvoje konce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:55:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ma ja... če pa imam ful rada mleko in mlečne izdelke, pa kosmičev mam celo vrsto... dans sn si privoščila tiste s cimetom mmm, nisem še zasledila s cimetom kosmičev.Kako se imenujejo če ni skrivnost? Jaz namreč obožujem cimet Jaz sicer jem samo čokoladne,..in mogoče bom namesto slanega peciva danes za povečerjek imela kosmiče. Hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:57:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, a polnomastnega mleka tudi ne smeš piti..samo 0,5??? To pa je res bljek! Kokica pijem samo 0,5 ja..sanjam samo o kakšnem polnomastnem izdelku.. PO porodu si ziher privoščim kakšen kos pečenke ker mi piščanec, govedina in puran gredo počasi že pri uhah ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:57:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sem 2X vplačala, ko bi pa v 3 sem rekla ne, no dobitek je pa tak šel v tvoje konce ja, v moje konce,..samo mimo mene čeprav imam Qulandio čist blizu me dobitek ni niti oplazil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:58:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, a polnomastnega mleka tudi ne smeš piti..samo 0,5??? To pa je res bljek! Kokica pijem samo 0,5 ja..sanjam samo o kakšnem polnomastnem izdelku.. PO porodu si ziher privoščim kakšen kos pečenke ker mi piščanec, govedina in puran gredo počasi že pri uhah ven Tasa, še malo...pa boš imela spet te hrane v izobilju!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 19:59:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Vas pridem še kaj pogledat, sam moj bi rad, da sem pri njem v postelji, pa če se bo dal bom izprosila masažo. lahko noč, če me slučajen več ne bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:00:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vas pridem še kaj pogledat, sam moj bi rad, da sem pri njem v postelji, pa če se bo dal bom izprosila masažo. lahko noč, če me slučajen več ne bo Držim pesti, da boš dosegla masažo! Pa nočko, če te ne bo več iz postelje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:00:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, še malo...pa boš imela spet te hrane v izobilju! Kokica hvala ti saj jaz se tud tak tolažim. Mi je mami shranla doma še od Božiča Lindtovo bomboniero..baje jo dobim takoj ko rodim. Upam,da nebo rok prej potekel (če bi slučajno bila kupljena na kakšnih razprodajah )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:01:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vas pridem še kaj pogledat, sam moj bi rad, da sem pri njem v postelji, pa če se bo dal bom izprosila masažo. lahko noč, če me slučajen več ne bo ti se kr pocartaj pa lahko noč, če te več ne izpusti iz objema
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:02:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, še malo...pa boš imela spet te hrane v izobilju! Kokica hvala ti saj jaz se tud tak tolažim. Mi je mami shranla doma še od Božiča Lindtovo bomboniero..baje jo dobim takoj ko rodim. Upam,da nebo rok prej potekel (če bi slučajno bila kupljena na kakšnih razprodajah ) O ne....pri Lindtovi pa se to verjetno ne more zgoditi...Mnajmi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:02:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 šibam zdaj naredit večerjo, bom kmal nazaj dober tek. JAz tud grem nekaj popapcat samo še ne vem kaj js pa sem že prišla z večerje... sn si kosmiče privoščila a to je zate CELA večerja??? jap... brez skrbi, da jih nisem malo pojedla ja no... sej js si jih bom šla tudi nardit (jih jem povprečno 2x na dan )... včeraj sm bla pa tak talent, da se mi je pol vrečke posulo po sobi in sm bla prow jezna, ker mi jih je ostalo samo še pol
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:03:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika ma ja... če pa imam ful rada mleko in mlečne izdelke, pa kosmičev mam celo vrsto... dans sn si privoščila tiste s cimetom mmm, nisem še zasledila s cimetom kosmičev.Kako se imenujejo če ni skrivnost? Jaz namreč obožujem cimet Jaz sicer jem samo čokoladne,..in mogoče bom namesto slanega peciva danes za povečerjek imela kosmiče. Hvala za idejo kako se jim reče sicer ne vem, jih boš pa našla v Hoferju...tam jih ponavadi kupujem, jih maš kr nekaj različnih vrst, tut čokoladne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:04:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O ne....pri Lindtovi pa se to verjetno ne more zgoditi...Mnajmi... Kokica mogoče bova skupaj skupaj v sobi in verjemi da ti jo ponudim z velikim veseljem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:05:26
|
|
|
|
Pupa7
|
na pa sem tu sita ko boben samo za sladko še je prostor, zdaj pa razmišljam, bo sladoled padu al raj tiramisu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 20:05:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika kako se jim reče sicer ne vem, jih boš pa našla v Hoferju...tam jih ponavadi kupujem, jih maš kr nekaj različnih vrst, tut čokoladne hvala lepa. Bom pa res pogledala naslednjič ko grem v Hofer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Pojav bolezni pri obisku vrtcaendrinaKaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (
26%)
premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (
6%)
ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (
58%)
ne vem (
11%)
Število vseh glasov: 179Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!