Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:21:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahahahaha... zdej si me pa u smeh spravla ma sej vem, da je to ''normalno'' ja, samo je tako tečno, ko me moj praša: kaj je narobe pikica? js ga pa gledam, pa mu sploh ne vem kaj povedat, ker sploh ne vem kaj mi sploh teži njemu je pa čisto bad zraven, ko itak ne more nič nardit, ker ne ve kaj naj reče da me potolaži, če sploh ne ve kaj je narobe kar se pa sanj tiče: js sploh ne sanjam kaj preveč tega... druge neumnosti bolj ( )... v takem primeru rečeš da te vse teži, pa da neveš kje začet pa je
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:21:54
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oo..dobro jutro... ste se zbudile vse, vidm da že veselo kramljate... ene nismo spale... samo raje jokale za brezveze ja to jokanje mi je prav fejst znano 2dni nazaj sem se začela jokat, ker so mi celo potico pojedli, ni nič za mene ostalo (kar glede na kg ni nič hudega) drgač pa, a še kera ful sanja ponoč o , men se zdej že 14 dni vlečejo te sanje o porodu, dojenčku, svašta... jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže hahaha... Pupa ma dnarja ko dreka (uuuu.. zdej sm poštekala zakaj se sploh tako reče )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:22:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oo..dobro jutro... ste se zbudile vse, vidm da že veselo kramljate... ene nismo spale... samo raje jokale za brezveze ja to jokanje mi je prav fejst znano 2dni nazaj sem se začela jokat, ker so mi celo potico pojedli, ni nič za mene ostalo (kar glede na kg ni nič hudega) drgač pa, a še kera ful sanja ponoč o , men se zdej že 14 dni vlečejo te sanje o porodu, dojenčku, svašta... hahahahahaha... zdej si me pa u smeh spravla ma sej vem, da je to ''normalno'' ja, samo je tako tečno, ko me moj praša: kaj je narobe pikica? js ga pa gledam, pa mu sploh ne vem kaj povedat, ker sploh ne vem kaj mi sploh teži njemu je pa čisto bad zraven, ko itak ne more nič nardit, ker ne ve kaj naj reče da me potolaži, če sploh ne ve kaj je narobe kar se pa sanj tiče: js sploh ne sanjam kaj preveč tega... druge neumnosti bolj ( )... ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:23:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahahahaha... zdej si me pa u smeh spravla ma sej vem, da je to ''normalno'' ja, samo je tako tečno, ko me moj praša: kaj je narobe pikica? js ga pa gledam, pa mu sploh ne vem kaj povedat, ker sploh ne vem kaj mi sploh teži njemu je pa čisto bad zraven, ko itak ne more nič nardit, ker ne ve kaj naj reče da me potolaži, če sploh ne ve kaj je narobe kar se pa sanj tiče: js sploh ne sanjam kaj preveč tega... druge neumnosti bolj ( )... v takem primeru rečeš da te vse teži, pa da neveš kje začet pa je me prow zanima kakšno faco bi naredu, če bi mu to rekla ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:24:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je lepo solidarnostno z mano bedel... priden, sta vsaj kako konstruktivno debato vsekala aja ime sta že zbrala? to pa to... Ime? Nekaj imava, ja.... a sam to boš povedala? nam ne zaupaš kej več Ne še...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:25:18
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa je lepo solidarnostno z mano bedel... priden, sta vsaj kako konstruktivno debato vsekala aja ime sta že zbrala? to pa to... Ime? Nekaj imava, ja.... a sam to boš povedala? nam ne zaupaš kej več Ne še...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:25:28
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:25:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahahahaha... zdej si me pa u smeh spravla ma sej vem, da je to ''normalno'' ja, samo je tako tečno, ko me moj praša: kaj je narobe pikica? js ga pa gledam, pa mu sploh ne vem kaj povedat, ker sploh ne vem kaj mi sploh teži njemu je pa čisto bad zraven, ko itak ne more nič nardit, ker ne ve kaj naj reče da me potolaži, če sploh ne ve kaj je narobe kar se pa sanj tiče: js sploh ne sanjam kaj preveč tega... druge neumnosti bolj ( )... v takem primeru rečeš da te vse teži, pa da neveš kje začet pa je me prow zanima kakšno faco bi naredu, če bi mu to rekla ja pomoje bi mu blo žal, da je sploh kej uprašu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:27:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže hahaha... Pupa ma dnarja ko dreka (uuuu.. zdej sm poštekala zakaj se sploh tako reče ) maš pa dolgo lajtngo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:27:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ja ne vem kko se kej umiri.. res je odvisno od vsake posameznice.. mene najblj skrbi ta poporodna depresija... drgač pa nam so v MŠ povedali da je 3, al 4. dan po porodu, ne vem točno "jokavi dan" ... k se za brez veze jočemo in smo čisz brez volje... ne vem, bomo vidli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:28:01
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahahahaha... zdej si me pa u smeh spravla ma sej vem, da je to ''normalno'' ja, samo je tako tečno, ko me moj praša: kaj je narobe pikica? js ga pa gledam, pa mu sploh ne vem kaj povedat, ker sploh ne vem kaj mi sploh teži njemu je pa čisto bad zraven, ko itak ne more nič nardit, ker ne ve kaj naj reče da me potolaži, če sploh ne ve kaj je narobe kar se pa sanj tiče: js sploh ne sanjam kaj preveč tega... druge neumnosti bolj ( )... v takem primeru rečeš da te vse teži, pa da neveš kje začet pa je me prow zanima kakšno faco bi naredu, če bi mu to rekla ja pomoje bi mu blo žal, da je sploh kej uprašu... verjetno bi blo kaj takega ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:28:33
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže hahaha... Pupa ma dnarja ko dreka (uuuu.. zdej sm poštekala zakaj se sploh tako reče ) maš pa dolgo lajtngo a bi me ti spet rada v jok spravla???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:28:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže hahaha... Pupa ma dnarja ko dreka (uuuu.. zdej sm poštekala zakaj se sploh tako reče ) maš pa dolgo lajtngo ja če je blo treba pa dol stopit z nje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:29:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ne razmišljaj o tem, da nam ne padeš v kako poporodno depro! nič ne traja vse se uredi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:30:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jokice moram priznat, da odkar sem noseča sem samo enkrat sanjala da sem ga previjala in da je bil orto pokakan (pravjo da če drek sanjaš da boš mel dnar, tko da ) ta je pa dobra ja čist resno za enkrat nam kar dobr kaže hahaha... Pupa ma dnarja ko dreka (uuuu.. zdej sm poštekala zakaj se sploh tako reče ) maš pa dolgo lajtngo a bi me ti spet rada v jok spravla??? ne v smeh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:30:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ja ne vem kko se kej umiri.. res je odvisno od vsake posameznice.. mene najblj skrbi ta poporodna depresija... drgač pa nam so v MŠ povedali da je 3, al 4. dan po porodu, ne vem točno "jokavi dan" ... k se za brez veze jočemo in smo čisz brez volje... ne vem, bomo vidli... js se je tudi bojim, samo... gledam iz pozitivne strani...zdej smo že v takih cajtih, da se ve, da to pač obstaja in je ozdravljivo.. včasih so se mogle s tem borit brez zdravil in vsega, pa so vseeno preživele... bomo tudi me... čeprav upam, da jih čim manj faše to sranje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:31:38
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ne razmišljaj o tem, da nam ne padeš v kako poporodno depro! nič ne traja vse se uredi! točno ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:31:40
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a bi me ti spet rada v jok spravla??? ne v smeh dobro ti gre, ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:32:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ja ne vem kko se kej umiri.. res je odvisno od vsake posameznice.. mene najblj skrbi ta poporodna depresija... drgač pa nam so v MŠ povedali da je 3, al 4. dan po porodu, ne vem točno "jokavi dan" ... k se za brez veze jočemo in smo čisz brez volje... ne vem, bomo vidli... js se je tudi bojim, samo... gledam iz pozitivne strani...zdej smo že v takih cajtih, da se ve, da to pač obstaja in je ozdravljivo.. včasih so se mogle s tem borit brez zdravil in vsega, pa so vseeno preživele... bomo tudi me... čeprav upam, da jih čim manj faše to sranje tud me bomo brez zdravil jasna! jih ne rabimo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:33:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a bi me ti spet rada v jok spravla??? ne v smeh dobro ti gre, ja pa se še niti nisem začela trudit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:34:12
|
|
|
|
NoBady
|
ooooo jst sm pa ful lačna ratala.... grem neki pojest, ma kira kak predlog ka naj jem??? vse ga sm že naveličana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:34:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ooooo jst sm pa ful lačna ratala.... grem neki pojest, ma kira kak predlog ka naj jem??? vse ga sm že naveličana potico mogoče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:34:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a bi me ti spet rada v jok spravla??? ne v smeh dobro ti gre, ja pa se še niti nisem začela trudit zdej vidiš kolk mal je treba...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:35:13
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja tvojem je vsaj kej bed, moj se je že tok navadu da ga sploh ne gane več, se mi sam smeji, pa mi reče, sej bo kmal boljš in me po trebuščku poboža... ma ja no sej... v bistvu majo prav ko to rečejo ne... sej karkoli druzga bi rekli tako al tako nebi melo veze, ker jočemo brez razloga tako da še najboljša tolažba je, da ti reče, da bo kmalu mimo... in pol čakaš na ta KMALU ma mislite, da se po porodu res to umiri? al še kar traja? ma ja no... sej verjetno je odvisno od vsake posebej... ja ne vem kko se kej umiri.. res je odvisno od vsake posameznice.. mene najblj skrbi ta poporodna depresija... drgač pa nam so v MŠ povedali da je 3, al 4. dan po porodu, ne vem točno "jokavi dan" ... k se za brez veze jočemo in smo čisz brez volje... ne vem, bomo vidli... js se je tudi bojim, samo... gledam iz pozitivne strani...zdej smo že v takih cajtih, da se ve, da to pač obstaja in je ozdravljivo.. včasih so se mogle s tem borit brez zdravil in vsega, pa so vseeno preživele... bomo tudi me... čeprav upam, da jih čim manj faše to sranje tud me bomo brez zdravil jasna! jih ne rabimo! no ja... samo pravim, da če je hudo, se da pač rešit... ene pač lahko niso tako močne kot ti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 18:35:29
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a bi me ti spet rada v jok spravla??? ne v smeh dobro ti gre, ja pa se še niti nisem začela trudit pol pa res SVAKA ČAST hahaha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?