|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
6.2.2009 23:09:58   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Hej!

Sem misla sam mal prebrat pa it spat... pa vidim, da bo treba red nardit tle gor :-)))

Ja mami!
Če se moramo pa še tooolk pomenit. Saj veš da danes ni blo časa. Pa še nekateri M so (danes) povsem neuporabni.

Joj, jaz moram pa MM prav pohvalit oz. ne smem rečt, da je neuporagben... je zdele pospravil kuhinjo, vmes mi prinesel olupljeno pomarančo, čeprav mi je Posadka naredila lušte z njeno večerjo user posted image user posted image ... zdele gre pa za mašino, ker se mora pripravit za jutrišnje komentiranje ...

eh tvoj je tolk gospodinjski tip da je že skor kičast...če bi se še s Ketrin poročil bi lahko kandidirala za najbolj sterilno stanovanje he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
6.2.2009 23:12:01   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

eh tvoj je tolk gospodinjski tip da je že skor kičast...če bi se še s Ketrin poročil bi lahko kandidirala za najbolj sterilno stanovanje he he

Joj, tole je pa že čist tumač. Srečka, a si zihr da si dons vzela taprave tablete?????????????

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
6.2.2009 23:12:11   
Ketrin

Hej!

Sem misla sam mal prebrat pa it spat... pa vidim, da bo treba red nardit tle gor :-)))

Ja mami!
Če se moramo pa še tooolk pomenit. Saj veš da danes ni blo časa. Pa še nekateri M so (danes) povsem neuporabni.

Joj, jaz moram pa MM prav pohvalit oz. ne smem rečt, da je neuporagben... je zdele pospravil kuhinjo, vmes mi prinesel olupljeno pomarančo, čeprav mi je Posadka naredila lušte z njeno večerjo user posted image user posted image ... zdele gre pa za mašino, ker se mora pripravit za jutrišnje komentiranje ...

user posted image user posted image user posted image A veš da smo v 4 razredu dobile v šoli v naravi medalijo za najlepšo sobouser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
6.2.2009 23:13:04   
Ketrin

Joj, tole je pa že čist tumač. Srečka, a si zihr da si dons vzela taprave tablete?????????????

Se je preveč škroba najedla, pa ji zdej ven udarja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
6.2.2009 23:13:47   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Se opravičujem, ker bom čist temo preskočila... verjetn sem mal za luno že... a, če greš v savno a je brazilska nujna, al kaj? Saj ne, da bi se silla špejat... sam zadnjič v savni se mi je zdel, da sem iz planeta opic ušla?!

user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si faca... Ni nujna... Še nikjer nisem zasledila da bi pisalo... piše sam da moraš bit nagec... na če si opica al pa oskubljena kura

... ma, men pa prov dol visi oz. se ne sekiram prav dost, kaj je trenutno IN ... jaz si dol zrihtam tako, da se dobro počutim in to je to

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
6.2.2009 23:14:48   
Ketrin
NiLe... papa...

Jz bi si šla pa noge počupkat... sam ne bom reskirala... najbrž je dlakojed preglasen za spečo Kajo... Pol grem pa sam pod tuš....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.2.2009 23:15:32   
Ketrin

Se opravičujem, ker bom čist temo preskočila... verjetn sem mal za luno že... a, če greš v savno a je brazilska nujna, al kaj? Saj ne, da bi se silla špejat... sam zadnjič v savni se mi je zdel, da sem iz planeta opic ušla?!

user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si faca... Ni nujna... Še nikjer nisem zasledila da bi pisalo... piše sam da moraš bit nagec... na če si opica al pa oskubljena kura

... ma, men pa prov dol visi oz. se ne sekiram prav dost, kaj je trenutno IN ... jaz si dol zrihtam tako, da se dobro počutim in to je to

Maš prov... se strinjam.... Jz itak falim obliko, tko da je čist vseeno....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
6.2.2009 23:15:33   
lepa posadka
Joj, babe... ne mi to delat, k se na glas smejim sred bajte pa sred noči... Pa še vse me boli. Ja, si danes Nile razlagala, da te vse tišči, ker manj dojiš. Jaz samo danes nisem dojila pri dveh uspavanjih, pa sem mislila ob 6h, da me bo razgnalo. Zvečer sem iz pevskih priletela domov, da me je spet mal odrešil Tomaž... čeprav, ga da MM že spat brez mene komot.
Zdele si grme obkladek kuhat. Tako, da naš mulc ma bit od kje žilav... veš kolk mleka spije še!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.2.2009 23:15:48   
NiLe

jah, težka bi bila tale kombinacija ... po mojem bi se pobila, ker bi en čez drugega letala s sesalcem in krpo za prah user posted image user posted image user posted image ... ej, srečka na kakšnih tabletah si????

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
6.2.2009 23:16:31   
resnično srečna

he he Jo@n...ma bi morala to videt...drugače pa sem danes jedla kislo zelje in krompir...he he pa me mal na kislo vleče he he

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
6.2.2009 23:17:16   
Ketrin

jah, težka bi bila tale kombinacija ... po mojem bi se pobila, ker bi en čez drugega letala s sesalcem in krpo za prah user posted image user posted image user posted image ... ej, srečka na kakšnih tabletah si????

No, no... dejmo se lepo izražat.... Kje pa je TM... kr preber mu.... boš mogla takoj jutr ti posesat

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.2.2009 23:18:42   
Ketrin

Joj, babe... ne mi to delat, k se na glas smejim sred bajte pa sred noči... Pa še vse me boli. Ja, si danes Nile razlagala, da te vse tišči, ker manj dojiš. Jaz samo danes nisem dojila pri dveh uspavanjih, pa sem mislila ob 6h, da me bo razgnalo. Zvečer sem iz pevskih priletela domov, da me je spet mal odrešil Tomaž... čeprav, ga da MM že spat brez mene komot.
Zdele si grme obkladek kuhat. Tako, da naš mulc ma bit od kje žilav... veš kolk mleka spije še!!!

Posadka pšššššt, da nauš cele bajte zbudilauser posted image

Kaj pa če si pod vročim tušom mal ven mleka stisneš? Ko sem jaz nehala dojit sem enih 14 dni tko delala in je blo skoz OK

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
6.2.2009 23:18:42   
lepa posadka
Ko smo ravno pri takšnih in drugačnih kurah... sem si cel seznam naredila sred te recesije, kaj bi še rada pred koncem porodniške... pa najraje bi šla kar nekam v Lj, kjer me ne poznajo, ker me je sram kako imam roke čist uničene in neurejene... - torej manikura... pa enkrat konc pomladi ena pedikura... pa eno nego obraza bi si laho privoščila... si že 2 leti nisem?!... Še na kakšno masažo bi šla...

Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.2.2009 23:19:00   
resnično srečna

no naša Iza kljub veliki količini hrane po žlici še vedno redno prazni rezervoarje....pa polni svoja bedrca...pišuka poldi...nč manj ne pije...ker ona madam mi skoraj majico zadnje dni dol trga...pa ne vem...al se mal poslavlja...alpa čuti, daprihajajo zadnji meseci uživancije...no samo upam, da je ne bom dojila do 3tjega leta...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.2.2009 23:20:25   
NiLe

No, no... dejmo se lepo izražat.... Kje pa je TM... kr preber mu.... boš mogla takoj jutr ti posesat

mu bom pokazala, da vidi, kako ga hvalim po netu user posted image user posted image user posted image ... za ju3 pa me je delegiral, da grem dopoldne z Nikom na nogometni turnir v Kamnik, on bo pa pedenal punci ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.2.2009 23:21:05   
lepa posadka
Kaj pa če si pod vročim tušom mal ven mleka stisneš? Ko sem jaz nehala dojit sem enih 14 dni tko delala in je blo skoz OK

Ne, saj sem že zverzirana... imam en fajni obkladek... in pri naslednjem podoju bo zadeva že rešena. Ko pa sem jaz končevala z dojenjem, sem si samo 2-3 dni malo stisnila in je bilo OK. Je pa res, da sem ponavadi postopoma... na koncu sem dojila samo še zjutraj in zvečer.

Marca gremo z zborom v Bruselj - bomo imeli nastop v Evropskem parlamentu... pa imam željo do takrat tudi jaz kar zaključit... Bom začela v začeku marca ponehovat, pa bomo videli...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
6.2.2009 23:21:06   
Ketrin

Ko smo ravno pri takšnih in drugačnih kurah... sem si cel seznam naredila sred te recesije, kaj bi še rada pred koncem porodniške... pa najraje bi šla kar nekam v Lj, kjer me ne poznajo, ker me je sram kako imam roke čist uničene in neurejene... - torej manikura... pa enkrat konc pomladi ena pedikura... pa eno nego obraza bi si laho privoščila... si že 2 leti nisem?!... Še na kakšno masažo bi šla...

ti si kr privošči... pa ne se sekirat...sej zato pa so tam, da te uredijo.... Jz pridem k moji krznarki s takimi nohti na nogi... k ta hujš opica.... pa kaj... ona pravi da zato pa prideš na pedikuro.. in nima smisla da ti neki sama sebe zrihtaš da ti kao ni nerodno....

Neposredna povezava do sporočila: 2867
6.2.2009 23:22:06   
scorpiogirl
na, pa še ne bo konc čvekulancije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dve čveki sta še prijavljeni, vidim ... kondicije za čvekanje pa več kot preveč ... zakon ste, bejbe, sem se zdejle tolk nasmejala, da grem samo še v posteljo, nič več med študijske zadeve, tam me lohk dobra volja še mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ne pretiravat, čez dan imam bolj malo časa za brat, Nal ima tud Iza, Jakob ... sindrom, samo po mamici plezat ...

nočko
user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
6.2.2009 23:22:44   
NiLe

NiLe... papa...
ej, zakaj se pa ti od mene poslavljaš user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
6.2.2009 23:23:23   
Ketrin

Ne, saj sem že zverzirana... imam en fajni obkladek... in pri naslednjem podoju bo zadeva že rešena. Ko pa sem jaz končevala z dojenjem, sem si samo 2-3 dni malo stisnila in je bilo OK. Je pa res, da sem ponavadi postopoma... na koncu sem dojila samo še zjutraj in zvečer.

Marca gremo z zborom v Bruselj - bomo imeli nastop v Evropskem parlamentu... pa imam željo do takrat tudi jaz kar zaključit... Bom začela v začeku marca ponehovat, pa bomo videli...

Ma to da si zverzirana itak ne dvomim.... Super za gostovanje v Bruslju... Bravo...

Neposredna povezava do sporočila: 2870
6.2.2009 23:23:34   
Jo@n
Nočko, scorpio!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
6.2.2009 23:23:40   
resnično srečna

mu bom pokazala, da vidi, kako ga hvalim po netu user posted image user posted image user posted image ... za ju3 pa me je delegiral, da grem dopoldne z Nikom na nogometni turnir v Kamnik, on bo pa pedenal punci ...

ha ha...itaq da gre mami...mame so najboljše navijačice...a veste zakaj zna Iza tko ploskat?...ker se sestre so pa takoj za njimi...a veste zakaj zna Daša skandirat Slo van?...ker morajo ubogat velikega brata, ki ga gledajo kot Boga...je lani izjavila: A ne kolk ma Matevž lepe noge????...khmmmm...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.2.2009 23:24:18   
Ketrin

NiLe... papa...
ej, zakaj se pa ti od mene poslavljaš user posted image

Ja, sem mislila, da bo TM prevzel.. pa ne čvekanje z nami, ampak čarunalnik... pa sem se zdele spomnila, da imate 2... privatnikiuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
6.2.2009 23:24:38   
Ketrin

Nočko, scorpio!

Lahko noč Scorpio

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.2.2009 23:24:54   
lepa posadka
... pa joan tudi več ne spušča glasov od sebe... no... črk... bom tudi jaz počasi preusmerila svojo energijo pod tuš, pa mižule... saj sem grozna. Podnevi jamram, da sem zaspana... ponoči pa spat ne grem...

Lahko noč vsem :-)))) Sladko se naspite... pa lep vikend vam želim.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?