Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 16:47:47
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene...Ja sm bla zaposlena do zdej... Zjutri najprej zobar, pol sm bla pr noni, pol malo doma z mojim, pa še obiske sm dobila, neki pospravljala, prala zavese... Mihailo, sorry, k ti nism odgovorila! Hvala za sms! Vsem čestitam za preglede! Prej sem s cito govorila, je vse OK, zmatrana...vas lepo pozdravlja! Pa imamo prvo punčko! Sm vas vse prebrala od zjutraj, ampak je full preveč, da bi karkoli komentirala... Shuka, sem prebrala vic! Dober je! Boga ovca...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 16:52:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
ok Suny samo da si ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 17:28:51
|
|
|
|
Shuka
|
sunny - ti, ti potepinka, nas je pa skrbel
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 17:38:31
|
|
|
|
orto2
|
Hej hej sem iz pregleda, nič še ne kaže, da bi se komu mudilo Naslednji ctg 13.2. kar pa močno upam, da ne grem Sem sicer zmehčana, ampak je detece še menda dokaj visoko AH, ja, no čestitke vsem, ki ste že odrešene!!!!!!!!!!!!!! pa vidm da prevladujejo fantki, tko da upam, da mi dobimo punčiko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 17:47:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
danes je pravo zatisje...upam,da bo jutri kaj bolje...Lep pozdrav si tipkamo jutri,ce bo katera tu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 18:06:41
|
|
|
|
cleopatra4
|
heej babuške prej sm kar zletela z rač, k je ena kolegica pršla nenapovedano, pa me je tko lep opresenetla..zato se vam opravičujem k vas nism nč pozdravla ..pol sm mela pa kup dela, pa še stranko eno sm obdelala (nohtke delam drgač)tko da vam pa zdej en pošiljam in čestitam vsem za preglede..pa še prebrat vas moram za nazaj... zdej grem pa pizzo pečt,k se mi je tolk zluštala..pa rukolco gor..mljask...ne vem kaj mi je v tej nosečnosti..sam rukolo bi jedla no se čujemo kej zvečer do takrat va pa vse lepo pozdravljam.. bibi vse bo v redu, sam zaupat pa pozitivno mislit ne...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 18:17:01
|
|
|
|
Urša08
|
Pozdravljene nosečke in mamice Samo na hitrico se vam javim. Hvala vsem za čestitke. Naju so danes spustili domov. Oba se počutiva v redu. Žiga je zaenkrat zelo priden dojenček, večinoma samo spi in je. Čestitke vsem novopečenim mamicam.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 18:30:34
|
|
|
|
Maksi1
|
Urša - lepo, da si že doma. Pa za pridnega dojenčka. Shuka - a zdej boš pa več vicev v 1 dnevu gor dala? Glede pediatra in otroškega dodatka pa jaz še nisem nič urejala. Za zadnjega se še moram pozanimat, ali in koliko bi nam sploh pripadalo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 19:14:09
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! A je kdo tle? ursa, lepo, da si se oglasila in super, da je Žiga tako priden! maksi, meni je sodelavka priporočala pediatrinjo tle v Gorici-Trobec. Otroški dodatek...Kje se pa to rihta...??? Obrazec?Kako drugače? A je tvoj že končal sobico oz pohištvo? shuka ja...sm se potepala... Ne bom več, obljubim... Pa hvala za skrb tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 19:27:10
|
|
|
|
Balonchy
|
Urša - dobrodošla nazaj!!! Cita - ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:34:21
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšna tišina
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:35:47
|
|
|
|
birdy
|
Živjo, kako ste? Mi smo šli dons v BTC. Sem lubiju za rojstni dan k ga ma jutr kupla prevleke za avto... In so prov luštne no, lepe je izbral Pa v BCju sva kupla še prekrivne hlačke za čez plenico, pa tiste listke za v plenico, pa nastavk za wc za Neli. In, jeeeee, še plačat nisva nč rabla ker sva mela še bone od takrat k sva lupinco pa ostalo kupovala Aja, ena je pisala da ne ve če bo uporabljala pralne plenice... Res se ne spomnm kera No, sam tok da povem da so ful fajn in Neli držijo za čez celo noč tko da mislm da pr malčku bi pa sploh mogle držat... Pa Neli jih ma ful raj k Pampersko, pri Pamperski joka in protestira, pri pralni pa ne Sej midva pri Neli bolj k ne sam mal sprobavava, kdaj ji dava to pralno gor. Skratka (mal me je zanesl) hotla sem rečt da zdej vse mava tko da lohk počas pride.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:41:26
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.......čestitke za uspešen nakup kakšne listke za v plenice si to kupila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:46:38
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 birdy.......čestitke za uspešen nakup kakšne listke za v plenice si to kupila Hihihihi, sej se res hecn sliš V te pralne l+plenice daš lohk not take bolj kot brisačke, da če se otrok pokaka da tist sam stran vržeš, da ne krampaš dreka dol iz plenice Tko je najlažji razložen
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:49:13
|
|
|
|
Čebel@
|
aha.....hvala za razlago sem pa to res prvič slišala.......je pa sigurno praktično
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 20:52:46
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz odhajam pod tuš in vodoravno.....samo da se usedem mi mala porine koleno ven in to me že kar boli.....zgleda ji ni všeč da preveč čvekam z vami se tipkamo kaj jutri........nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:28:54
|
|
|
|
baki
|
dober vecer smo bli pop.mal na terenu smo bli pr kolegih na kmetiji pa smo bli v štali .katja ful uziva ,vse krave je mogla pobožat ,pa majo 2 telicka.tk da smo fajn prismrdeli po kravah.sam nas to ne moti.saj mamo pralni stroj pa vodo.itak hodimo vsak teden gor po mleko.pol smo pa prisli domov,katja umit ,vcerjt ,pa v postlo.jst pa umit pa na kavc., moj mi je fajn noge zmasiru,se prej pa sem se fajn najedla.evo to je bil moj pop.kr fajn a ne.jst sem si kupla donat pa mi je res žal da si ga že prej nisem ful mi je pomagu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:34:44
|
|
|
|
baki
|
glede plenic pa bomo meli kr pampers.ceprav sem zdaj za prvo rundo kupla mislim da hugis naprej bomo pa vidli kere bomo kupovali .vem da pr katji sem velikokrat kupla baby love v dm.za te pralne pa se nisem odlocla.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:36:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy: katero firmo pa imas in kolko jih imas? Plenic namrec ;) kayica: full lusna sobica, sem pogledala slikice :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:38:26
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - glede otroškega dodatka se jaz še nisem nič pozanimala. Vem le, da če pošlješ papirje do 3 meseca od rojstva otroka dobiš dodatek od rojstva dalje (za nazaj). Je pa cenzus, ki določa, kolko smeš imet plače, da ti pripada. Ena je napisala, kolko je, samo sem pozabila. Tam nekje 90 % povprečne plače. Tako da bom morala sploh preverit, če nam pripada. Sobice pa mi še nimamo končane - material so mojemu danes dostavili, tako da bo drugi teden. Sem pa danes dala na košek in posteljico posteljnino, tako da z moje strani imam samo še par stvari za urihtat (beri oprat in zlikat), potem pa lahko gremo po . Samo je pa res, da težim, da bi vse čimprej zrihtali, ker tale moj pritisk se nič ne niža in če se bo tako nadaljevalo bom morala poklicat v APRN v Šempeter. A pol praviš, da je ta Trobec fajn? Jaz nobene ne poznam - razen te, ki nam je v MŠ predavala, ampak ta mi ni bla všeč. Pa še sem pozabila, kako se je pisala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:39:52
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...kako smo kaj.... Urša...dobrodošla doma....super da je Žiga tak priden dojencl....... Ah...punce moje...kar pogrešam klepetanje z vami...samo ...enostavno mi dan odide še preden se dobro zavem, da sem vstala..... Zdejle zbudim Tiso, naredim nego, jo nahranim ,,,potem pa ajat....sem kar utrujena,...sem oprala dva stroja .,.obesla...in zlikala tri...kar preveč , če se mene vpraša samo mi je dobro delo..... Lepo glancat bušije...jep rav smešn feeling ko se nič ne premetava tam notri......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:43:34
|
|
|
|
Maksi1
|
Ajvi - sej mi te tudi pogrešamo. Pa tudi razumemo. Kar ti lepo poskrbi za tvojo družinico, sej bomo tudi ostale kmalu na istem in bo rr kar mal sameval. Kayica - krasne fotke imaš v albumu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:48:29
|
|
|
|
baki
|
sunny ...men so rekli da nal dam vlogo za otroskega aprila ker se mi steje leto 08 ce pa das jan. feb. mar. se steje 07
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:53:36
|
|
|
|
claud
|
O bejbe, dons pa ni take gužve tuki! Jst sm u glavnem kr mal razočarana da se še nč ne dogaja....me je pa bolel za pop.zdit k je gledala kok sm odprta.... vse zvezde sm vidla.... Tamala je bla 3 dni očitno sam mal lena ker dons mi tko premetava trebuh k pred 4 tedni.....v polnem zagonu...ta otrok je čist neki po svoje narjen....protestira pri obračanju, pr prihodu...prou nč se ji ne mudi....mi2 sva oba fuuuuuull nestrpna....dons sva dobila ene 20 klicev...... Zdj sm pa že tok utrujena da se bom zleknla na kavč pa mal mandeljnov pojem, pol pa spat....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 21:59:37
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - tale tvoja punca ti že v trebuhu kaže, da bo vedno vse po njeno. Šalo na stran, si mislim, da si že prav zmartrana od vsega (trebuha, čakanja, pregledov). Še jaz sem, pa je do PDP še 14 dni. Tako, da vse kar ti lahko rečem je, da potrpi, poskušej se kaj zamotiti, da ne misliš preveč na porod (če se da) in se še mal razvajat (ker po porodu ne boš imela časa). Držim pa pesti zate, da ne boš predolgo čakala. Srečno, punca!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?pred 4. mesecem (
16%)
med 4. in 5. mesecem (
28%)
med 5. in 6. mesecem (
29%)
po 6. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!