pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka vidim,da se odločate kam bi šle danes , meni bo kar dovolj tale podvig, tuš, postelja, je že skoraj kot v adrenalinskem parku preden mi rata ampak res, komaj čakam,da bo vse skupaj mimo, tudi dojenje, pol si pa privoščim en Gardaland, imam že abstinenčno krizo, ker grem ponavadi vsako leto, zdaj pa nisem šla že 3 leta Ne se smejat,ampak a je možno,da slišim kako pokajo kosti? Se mi je malo prej ful premikal po bušiju in se dvakrat prav slišala kako je nekaj narahlo počilo na tistem mestu, kot kadar nam pokajo kosti ampak dosti bolj nežno. lah se dobimo v Gardalandu, mam sam slabe 2 urce do tja kosti pokat, kaj pa vem, da ni bla mogoče samo prebava? js bi šla tudi v Gardaland sej sm bla že 7x, ampak vseeno bi šla še... jaz sem tudi že odvisna od njega, grem čisto vsako leto že od malega, včasih tudi 2x na leto, joj pupa,ti maš pa blizu do tja, lahko se kdaj kar tam dobirmo ma ni bila prebava,je bilo prav čutit dobesedno kako je nekaj narahlo počilo dvakrat, ful čudno no, ne znam opisat, se je pa obakrat glih tisti trenutek mali ful naguzil