|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
6.2.2009 13:38:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro

Včeri bolj ko sem brala poste, več ste jih klofale, pa sem nakonc obupala, ker nikakor nisem prišla do zadnjega, vedno je bil en nov, tako da bom zdej šla brat za nazaj.

Nejc je sicer včeri zaspal ob 21h, ampak bil ob 5.30 pokonc, pa sem rekla no way ne bom vstala, in ga kr stiskala k seb, pa je končno že zaspal in ga je zbudu M. s smrčanjemuser posted image , tak da sem ga nagnala v dnevno spat, no pol je Nejc končno zaspal in sva spala do 9.30, Nejca sem pol dala nazaj v postlco, da sem mirno spala, je pa bil zjutraj čisto odkrit in kontra obrnjen , ležal je na kovtru.
Mi pa še vedno fuuuuul kašlja, me je včasih strah da se bo zadušil...zdej sem mu že 2x dala sok smrekovih vršičkov..

Za Nejčijauser posted image user posted image user posted image

A joj bogi Nejči,mi je pa smešno kako si ga našla zjutrejuser posted image
Kaj pa če bi mu dala čebulno oblogo,naši je čudežno pomagaluser posted image

Jani preveč smrdi čebulauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
6.2.2009 13:38:53   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw in Anitka: uspešno kofetkajtauser posted image  

Anitka, sedaj bi bil pa že čas, da se še ti kam odpelješ. Ti samo pridno sprejemaš obiske na "domu"

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom bom, še malo. Saj bi včasih šla zraven mojega, ko gre kam službeno, samo takrat bi me moral kdo sprejeti kar za nekaj ur, to pa ne upam riskiratiuser posted image user posted image . Kaj pa če se me katera naveliča...

Sami izgovori in popolnoma neutemeljeniuser posted image  Kam pa hodi tvoj na službene poti?

Danes je šel na Koroško, zadnjič je bil v Celju, Ljubljani...

celo v Celju ???? Pa ne da bi me poklicala, ko mi je itak cel kur-čev dan dolgčas doma.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.2.2009 13:40:48   
Soncnica Sandra ***
yeeeee, mi gremo pa v nedeljo v čatež user posted image
se gremo za dva dni mal namakat user posted image

bom Manco peljala na veliko lužo user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
6.2.2009 13:42:04   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

A ste brale/slišale kaj o škodljivi plastiki? http://www.ringaraja.net/forum/m_3757775/mpage_1/key_/tm.htm user posted image user posted image

Ja sem brala, ampak saj ne pride do tako velikih temperatur, jaz segrejem do take temperature kot se pije, takrat pa se ne izločajo strupene snovi user posted image

mi tudi mešamo v flaško toplo in hladno vodo in mislim, da niso to tako visoke temperature. pa še ženske pravijo, da na aventovih flaškah ni tega znaka. user posted image  moram preverit.

Sem preverila Avent (HB imamo le to znamko) in ni te oznake gor

user posted image user posted image user posted image
mi imamo tud mam, sam je tudi ena napisala, da nima tega znaka!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
6.2.2009 13:49:41   
nia5

A ste brale/slišale kaj o škodljivi plastiki? http://www.ringaraja.net/forum/m_3757775/mpage_1/key_/tm.htm user posted image user posted image

Ja sem brala, ampak saj ne pride do tako velikih temperatur, jaz segrejem do take temperature kot se pije, takrat pa se ne izločajo strupene snovi user posted image

mi tudi mešamo v flaško toplo in hladno vodo in mislim, da niso to tako visoke temperature. pa še ženske pravijo, da na aventovih flaškah ni tega znaka. user posted image  moram preverit.

Sem preverila Avent (HB imamo le to znamko) in ni te oznake gor

mi imamo tud mam, sam je tudi ena napisala, da nima tega znaka!

Mislim katastrofa!!! Kaj še ne bojo odkrili, bogi naši user posted image , ko jih nevede zastrupljamo zaradi marketinga user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.2.2009 14:42:14   
Taula
Nisem nič brala, ker ste nore z pisanjem. Zasledila sem samo o Nejcu. Jaz mojo črmlo zbašem kar v spalno vrečo (tenko), in čez kovter, ker prej se mi je zbujala ponoči ful ker jo je zeblo in ker se je okoli obrnila ali pa kam zaguzila. V vreči pa se ne more tolk vrteti.user posted image

Včeraj smo imeli P....mala ima 72,5 cm in 8360 g, glavico 46. Se ne redi več tako veliko. HB.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.2.2009 14:45:13   
tilči
Par slikic našega navihančka:
user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.2.2009 15:00:37   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...
pa ne vem...kaj bi...user posted image

Hmmmmmmm, malo nam namigni kaj ima rada, s čim se ukvarja...

sej v tem je problem, ker ma vsega polno rit...user posted image  pa več ne vem kaj bi jo res razveselilo...bom že nekaj...

Katy- nimam sreče z zdravniki...končno sem jih dobila in najhitreje sem na vrsti v torek user posted image  , če mi bo kriza, bom šla k dežurnemu, pa tam jim bom definitivno odnesla svojo kartoteko..ker jih mam pun k.u.r.a.c pardon, ampak so me razjezili ...konkretno user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.2.2009 15:00:43   
Čmrlika

Če moj otrok ni faca...nekdo vrta že 20 minut na polno,user posted image user posted image user posted image   jaz niti svojih misli ne slišim..user posted image  .ona pa kr spi user posted image

evo jo, so nehali vrtat, pa je že auf user posted image user posted image user posted image

A nimaš še ti kaj za vrtat?user posted image user posted image

ej , veš da da zdaj spi...pa lubi prihaja iz službe in mam resen namen mu rečt, ko se začne prebujat, naj gre lukne za gugalnico vrtat...evo sem našla nekaj...user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.2.2009 15:00:55   
Čmrlika

Če moj otrok ni faca...nekdo vrta že 20 minut na polno,user posted image user posted image user posted image   jaz niti svojih misli ne slišim..user posted image  .ona pa kr spi user posted image

evo jo, so nehali vrtat, pa je že auf user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je tako, včasih spi ob takem zvoku (traktor, kosilnica, "bormašina") in ne j.e.b.e. sistema, včasih pa narobe stopiš in že gleda ko sokol user posted image

ja, kdo bi jih razumel...user posted image

Ti povem štorijo, kak user posted image  sem bla jaz...vsaka stvar minimalni zvok me je zbudil...na primer mami ni upala niti luči v drugi bližnji sobi pruižgat, ker me je klik zbudil user posted image  

pol sem pa enega lepega večera, ko je vrglo gor pol soseke, ker je v našem bloku ena delala samomor, in je prišlo do plinske eksplozije, jaz edina spala , niti trznila, vsi okrog pa sedeli v postlah, pa 500m okrog vsi budni user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.2.2009 15:01:06   
Čmrlika

A nimaš še ti kaj za vrtat?user posted image user posted image

U Anitka je pa zgodnja za vrtanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi pa ti  po njeno vrtala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.2.2009 15:01:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro se namakajte!user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.2.2009 15:01:12   
Čmrlika

Špelin: tebi sem pa dolžna še odgovor od včeraj, ker me je net je.bal pa nisem ti mogla odgovorit

Uglavnem imela bom dolgo belo obleko, brez naramnic, na zgornjem delo so  male rdeče rožice, prav tako en pas po obleki navzdol. Aja, pa še po vlečki so te male rožice user posted image

Cena izposoje za točno ta model je 370€, jaz pa imam še kupon za 40€ popusta, tako da me bo prišla 330€. Obleko dobim sredo ali četertek, vrniti jo moram pa v ponedeljek. Zraven dobiš gratis podvezico. Za poroko ti pa zraven pripada tudi šal ali bolero, odvisno od vremena-po izbiri

Zakaj se meni to zdi, dost za izposojo user posted image  , ma še dobro da si vse nekak drugače zamišljam...Kaj dajo ka dnarja pol nazaj user posted image  

men se pa to po eni strani niti ne zdi velik. znajo bit cene izposoje še precej bolj zasoljene! user posted image

ne,meni se ne zdi veliko, glede na to, da če jo kupiš je več kot 1000€. tam kot sem jih jaz gledala, so tudi po več kot 500€ za izposojo, s tem da jo ponekod dobiš šele v petek

mislim ,da se dajo kupit za dost manj tudi...ma je odvisno  kaj si želiš, in  kaki swarowskiji pa kaj vem vse je gor...

Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.2.2009 15:01:19   
Čmrlika

Čmrlika ti se zafrkavaš, a si mi sumljiva s tem lotkom user posted image user posted image user posted image

o lej jo se je ena spomnila...ja sem rekla , kaj pravijo na dnevniku...mlado deklese iz Maribora!  user posted image   user posted image  user posted image

Ma žal nisem jaz...Psttttttt...ne smem vsem povedat.......user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.2.2009 15:01:47   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...

tašči smo kupili digitalni okvir za slike in notri naložili ful dobrih slik...je bila zelooo zadovoljna user posted image

AAAaaa, veš da sem to pred časom vidla, se mi je dobro zdelo...ja zanimivo, hvala...user posted image
kje ste ga pa kupli, pa cena? user posted image user posted image

Hmmmmmmm, malo nam namigni kaj ima rada, s čim se ukvarja...

Jaz sem moji mami lani kupila cd-je od rock n rolla ma rada Elvisa, pa Roy Orbisona, no kaj v tej smeri mogoče user posted image

ne ne...glasba sploh ni taka zadeva da bi jo premaknila...kakšno uživanje masaže, kopanje kot je rekla jana..ampak to ji uitak skoz že nekaj dajemo za razvajanje

Mogoče bom res poskusila s kakim posebnim nakitom...to res obožuje...čeprav mi pa lih ni nekaj izvirno...

sem ji pa hotla nardit fotoknjigo, pa ni blo časa...pa neke prave vneme...user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.2.2009 15:01:55   
Čmrlika

uf, še preden je en prišlo v javnost...me je sestra, ki dela analize opozorila user posted image ...so v službi delali...baje kr pri vsaki malo večji temperaturi...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.2.2009 15:02:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Par slikic našega navihančka:

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.2.2009 15:03:57   
mafi

VIDU (Srčekgirll) ZA  9 MESECEV
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

user posted image

še od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.2.2009 15:10:51   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tukaj ful sonček sije. user posted image user posted image user posted image

pri nas pa vsake tolk časa začne padatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.2.2009 15:11:19   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.2.2009 15:12:57   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 04.11.08: 7650g, 67,5cm, 42cm (4030g, 17,5cm, 8cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 08.12.08: 7320g, 70cm, xxcm (3910g, 20cm, xxcm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.11.08: 87600g, 68,5cm, 45cm (5240g, 18,5cm, 9cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 22.10.08: 8250g, 70cm, 42,5cm(4800 g, 16 cm, 7,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 05.01.09: 10480g, 73,5cm, xxcm ( 6980g, 22,5cm, 12cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-18.12.09: 7490g, 66,5cm, 45cm(4410g, 17,5 cm,11 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 02.12.08: 8000g, 70cm, 43cm(4890g, 18cm, 8 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 15.10.08: 7200g, 67,5cm, xxcm (4080g, 15,5cm, xxcm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 05.12.08: 8190g, 67,5cm, 44,5cm (4325g, 14,5cm, 8,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 13.11.08: 7560g, 685cm, 45,5cm (3610g, 14,5cm, 9,5cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 28.11.08: 10400g, 72cm, xxcm ( 6710g, 19cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 27.11.08: 9500 g, 72 cm, 46 cm (5630 g, 18 cm, 9 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 19.11.08: 7530g, 68,5cm, 44cm (3980g, 16,5cm, 9cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 16.10.09: 7800 g, 68 cm, 45 cm (3960g, 16,5 cm, 7,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 13.11.2008: 7300g, 67,5cm, 41,5cm ( 4000g, 16,5cm, 7,5cm) 

user posted image (22.05-21.06)

80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 25.11.08: 7450g, 70cm, 42,2cm (3950g, 17cm, 8,2)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 25.11.08: 8000g, 71cm, 45cm (4620g, 20cm, 8cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 04.12
.08:7670g, 67cm, xxcm (4280g, 16cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 06.01.09: 9260g, 73cm, 44,5cm (5510g, 20cm, 9,5cm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)    

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Februar 2009

hijenca: 10.02.2009
barbaw: 10.02.2009

Naty*: 11.2.52009

Suzy85: 12.02.2009

srčekgirl: 16.02.2009
skye: 16.02.2009

tally: 17.02.2009

Katina: 18.02.2009
Zalazoya: 18.02.2009

Špelin@: 19.02.2009
nia5: 19.02.2009

mafi: 20.02.2009

Estrella: 23.02.2009

Anitka: 24.02.2009
Mya26: 24.02.2009

tilči: 25.02.2009

kasso: 26.02.2009:

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009

darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009

April 2009

čmrlika: 20.04.2009

Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

buccka: 27.05.2009

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 6.2.2009 15:23:51 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.2.2009 15:13:16   
mafi

Tilči ful lepa oblekca,dej kakšno sliko ko si v njej,mogoče bi mi bila pa ta prav pa čeprav nisem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Slabše se vidi,ker sem jo slikala

Opaaaaaaa, luštnauser posted image

Pa še res je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image si pa zažigala v rdečiuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.2.2009 15:16:31   
mafi
zdej grem pa mal puzle sestavljat z tamalim dokler Filip spiuser posted image ,

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.2.2009 15:17:30   
Taula
8360 guser posted image

Ne vem če lahko jaz popravim.

Hvala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.2.2009 15:17:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Tilči ful lepa oblekca,dej kakšno sliko ko si v njej,mogoče bi mi bila pa ta prav pa čeprav nisem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Slabše se vidi,ker sem jo slikala

Opaaaaaaa, luštnauser posted image

Pa še res je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image si pa zažigala v rdečiuser posted image

Hvala za pohvaleuser posted image  Me je prepričala prodajalka,da zakaj pa ne bi imela rdeče glede na mojo svetlo polt.Ker jaz sem najprej imela namen imeti kakšno nežno barvo,pa so mi vsi rekli,da bi izpadla preveč bleda.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?