Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:23:42
|
|
|
|
felix7
|
spps je že bila pridna, tako da punce, čestitate lahko tudi na Rodili smo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:32:11
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 CITA JE RODILA!!!! IMAMO PRVO PUNČKO MARČEVKO! LIA 47 CM IN 2900 G!!!! BRAVOOOO CITAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:32:14
|
|
|
|
spps
|
no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:33:02
|
|
|
|
kajaka
|
Bravo Cita!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:33:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2 za pregled! Pri kilah sva pa na istem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:34:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2 za pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:34:40
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2 za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:34:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sam,da vas na hitro pozdravim v glavnem imamo prvo marčevsko pupo,obe se počutita fajn no,cita je mal zmatrana kam se ti mudi? Kak si rihtala ti? sm prepozno vidla, super za pregled , pa javi se kaj!
< Sporočilo je popravil novo -- 6.2.2009 13:36:00 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:37:08
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 CITA JE RODILA!!!! IMAMO PRVO PUNČKO MARČEVKO! LIA 47 CM IN 2900 G!!!! BRAVOOOO CITAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! čestitke !!!! Bravo cita!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:37:56
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:40:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 CITA JE RODILA!!!! IMAMO PRVO PUNČKO MARČEVKO! LIA 47 CM IN 2900 G!!!! BRAVOOOO CITAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:41:49
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:42:28
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2 Čestitke za pregled! Kaj nisi mogla cite prepičat, da še mal počaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:44:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... sej bo. Po eni strani pa je boljše, te bojo spremljali!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:44:07
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... najaa , saj bo vse v redu, nič skrbet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:44:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... koliko pa tehta?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:44:40
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... Ne bodi žalostna, vse bo še v redu! Me smo s tabo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:45:15
|
|
|
|
Najaa
|
Srečanje danes - žal me ne bo, sej razumete... Nisem za v družbo, pa s tamalo bi bila rada te dni či več... Ve se pa lepo imejte in načvekajte. Za nazaj nisem skoraj nič brala, le da je mamaM postala teta sem včeraj zasledila. Za ostale preglede pa vam tudi čestitam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:45:30
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... Najaa zate in za tvojega , vse bo v redu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:45:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... vse bo okej Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:45:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... koliko pa tehta? 1600g.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:47:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... Najaa, kolko pa je težko tvoje dete?? Držim ti pesti, da bo vse OK, ne bit žalostna, vse se bo dobro izteklo, še dobro, da so tako podrobni in so pravočasno ugotovili - če te kaj potolaži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:49:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Srečanje danes - žal me ne bo, sej razumete... Nisem za v družbo, pa s tamalo bi bila rada te dni či več... Ve se pa lepo imejte in načvekajte. Za nazaj nisem skoraj nič brala, le da je mamaM postala teta sem včeraj zasledila. Za ostale preglede pa vam tudi čestitam. Najaa, vse dobro ti želim. Škoda res, da se nam ne moreš pridružiti, ampak seveda razumemo. Držimo pestke zate in tvoje detece, drži se.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:49:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz sem tudi s pregleda. V pon. grem v bolnico, ker je naše dete premajhno oz. premalo težo ima... In manj plodovnice je, tako da je treba spremljat. Verjetno bom prej rodila tako da se zmenite, katera bo prevzela štafeto obveščanja. Da ji pošljem vse številke, ki jih imam. Ful sem žalostna... koliko pa tehta? 1600g. kaj to je mal? Kolko je pa tehtalo za zadnjem Uz in v katerem tednu? Najjaa, sorry, ko ti težim, sam me res zanima?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 13:51:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz sem pa bila na pregledu,zaprta,ko moja prebava bila sem pridna in sem pridobila 3kg od prejšnjega pregleda,tako da jih imam 12kg+, naslednji pregled pa 16.2 o bejba, čestitke v seznamu si boš mogla pa itak sama podatke popravit najbrž si jih dala v rdeče, da ne pozabiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?