|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
6.2.2009 12:04:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Hi,

Jjasna85 ne vem , če se lahko o imenih G. A ga imaš v ZD v centru Kopra?

khm.,.. jauser posted image

A je tudi pri tebi vedno vse vredu? Vse kar vprašaš je normalno med nosečnostvo, dodatni pregledi nepotrebni. Mene kar malo skrbi, da je nekaj ne bo vredu.

ja, pri meni je tudi vedno ''vse v redu'' oz. reče: ''vse je tako kot mora bit!''.
do zdej se nism sekirala, ma očitno je to navajen govorit, da se čimprej poberemo stran, da gre lahko spet na netuser posted image

jaz bi na tvojem mestu tam pop... in zahtevala da opravlja svoje delo

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
6.2.2009 12:05:11   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro babe, danes sem pa zgodnja, je moj peljal Tajo v vrtec, pa sem še jaz vstala. Vas pa lepo počasi berem za nazaj. user posted image

jjasna85 - meni je pa tale tvoj G pri enih takoh tednih kot si zdaj ti isto eno foro naredil, pridem na pregled, pa on meni uležite se, pa mi da nek čuden kovinski lijak na trebuh in posluša srčka, so mi skoraj oči ven padle.user posted image Nevem no, kot da smo v kameni dobi. No, in to je bil pregled in sem šla lahko domov.user posted image
Jaz ti svetujem,ko boš gor v P, boš videla tiste G,ki gor delajo, pa probaj malo povprašat,če bi se dalo pri komu dobiti še kaj placa.

ja ja... nek lijak ima pa približno 3 sekunde posluša srček...
pri vseh unih napravah ki jih ima, še vedno uporablja ta lijak no...
pregled pa itak traja 3 minute (pa še sama bi si ga lahko nardila doma...)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
6.2.2009 12:05:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Cita je morala v P. user posted image user posted image user posted image
sem ravnokar zvedela od spps user posted image

hvala taši, ker nas obveščaš user posted image  a čakamo prvo user posted image ?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
6.2.2009 12:06:00   
jjasna85

Feliša si bila pridna, ker si prestavila seznam user posted image user posted image
saj sem ga jaz hotela na 90.strani ampak mi ni in ni šlo,ne vem, zakaj user posted image . Napisalo je da je končano a seznama ni bilo. Sem probala 2-krat pol pa obupala. Ni se mi dalo več,ker so moje baterije bile čisto že prazne..user posted image

drevo ž. .. samo da je minlo včeraj tisto otrdevanje user posted image
yania .. si pa frajerka, da se po snegu špranciraš z prevelikimi skubicki user posted image sem se malo nasmejala tej tvoji zgodbici. In super za taščo..user posted image
jjasna .. uh tvoj G. pa je res razred zase. Ne vem, če ga nebi morala prijavit za naj G. leta v Slo. Ko se tako posveti pacientom user posted image

uuuu... dober predlog Taši...
če bo kdaj to ''tekmovanje'' veš da ga bom... pa po moje bojo čisto vse njegove pacientke glasovale za njegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
6.2.2009 12:06:47   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Vsem, ki imate preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

Za citouser posted image user posted image user posted image

Ma spim nosečniško, danes mi je ful vroče, tak da sedim pa gorim, študiram da bi šla še kratke hlače oblečtuser posted image user posted image user posted image , škoda ker nimam razgleda na morje, bi se lahk pretvarjala da je poletje.user posted image

jaaa... danes sm šla malo na balkon, ko sm se zbudila in je bil tak lep pomladni voooonj... mmmmmm....
sam pol je začelo pihat pa sm šla notuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
6.2.2009 12:07:21   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo user posted image user posted image user posted image če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj user posted image user posted image user posted image

Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju user posted image user posted image

če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu user posted image user posted image user posted image

Ni panike, so še druge metode.

ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže.user posted image

user posted image user posted image user posted image kje pa si to našla user posted image user posted image user posted image

En kolega nama je pravil, ko študira v LJuser posted image

pa to je blo v slo al kaj?!??!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
6.2.2009 12:07:29   
lejca
Ojla, jst pa kuham minestrico in zraven bo pohan sir, da ne bom golaza kuhala user posted image user posted image user posted image
Sem mislila zadnjic kupit meso pa se mi ni dopadlo,tak da grem dons gledat ce bom nasla kak lep kos mesauser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
6.2.2009 12:09:29   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ojla, jst pa kuham minestrico in zraven bo pohan sir, da ne bom golaza kuhala user posted image user posted image user posted image
Sem mislila zadnjic kupit meso pa se mi ni dopadlo,tak da grem dons gledat ce bom nasla kak lep kos mesauser posted image

zadnjič si ti sprožla rižev narastek manijo, zdaj pa jaz golaž manijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
6.2.2009 12:11:37   
jjasna85
janaja, čisto vem kaj dajaš skozi... moj je mel tudi take fore... pol sm ga pa maja izselila (graveuser posted image )... spakirala vse stvari in rekla naj se pobere...sej je blo grozno ampak nism več vidla druge izbire...
najbolj sm pa popizdla, ko so me klicali njegovi kolegi in govorili, da js na to situacijo gledam iz napačnega zornega kota... da bi mogla bit KAO vesela, da se mu ni nič zgodilo namesto, da mu težim, ker se je SPET usu...
sm jih misnla vse za jajca obesit...
oni tako gledajo na te zadeve... dokler se jim nič ne zgodi, je vse ok... so nepremagljivi... pol ko se jim bo kej zgodilo bo pa itak prepozno, sam oni tega ne bojo vedli... me bomo nosle posledice...
drži se pa za uha ga primiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
6.2.2009 12:11:56   
jjasna85

Hi,

Jjasna85 ne vem , če se lahko o imenih G. A ga imaš v ZD v centru Kopra?

khm.,.. jauser posted image

A je tudi pri tebi vedno vse vredu? Vse kar vprašaš je normalno med nosečnostvo, dodatni pregledi nepotrebni. Mene kar malo skrbi, da je nekaj ne bo vredu.

ja, pri meni je tudi vedno ''vse v redu'' oz. reče: ''vse je tako kot mora bit!''.
do zdej se nism sekirala, ma očitno je to navajen govorit, da se čimprej poberemo stran, da gre lahko spet na netuser posted image

jaz bi na tvojem mestu tam pop... in zahtevala da opravlja svoje delo

ja, sej so baje ženske že to nardile, samo ni efekta...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
6.2.2009 12:12:04   
Lolita23

lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo user posted image user posted image user posted image če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj user posted image user posted image user posted image

Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju user posted image user posted image

če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu user posted image user posted image user posted image

Ni panike, so še druge metode.

ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže.user posted image

user posted image user posted image user posted image kje pa si to našla user posted image user posted image user posted image

En kolega nama je pravil, ko študira v LJuser posted image

Aha v enem lj študentskem domu

18.3.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
6.2.2009 12:14:19   
lejca

zadnjič si ti sprožla rižev narastek manijo, zdaj pa jaz golaž manijo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
6.2.2009 12:17:10   
jjasna85

dej ne se zezat... ostaneš malo šokiran...
kaj vse sm lahko preživela ne da bi vedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
6.2.2009 12:18:31   
pocka
janajauser posted image user posted image user posted image zaropotaj malo, saj verjetno ne bo pomagalo, te pa čisto razumem, moj tudi gre vsake toliko ven s kolegi in se ga napijejo do mrtvega in pol valda v avto, pa se vsakič tako zderem nanj pa na kolege, ker se vedno kaj zgodi, ali se razbijejo z avtom (ups,pa glih z našim user posted image , pol ko je pa treba vse to plačat, pa ni nikogar blizu), ali jim poči guma....ma vedno je kaj...pa je en sodelavec od mojega lani imel prometno, ko se je nabit kot kanta zaletel v drug avto in ubil človeka, da ne omenjam,da si je uničil življenje do konca in izgubil službo zaradi tega, ampak jih ne izuči, jaz to mojemu stalno dopovedujem, pa ni efekta user posted image

cita - drži se, smo s tabo in navijamo user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
6.2.2009 12:19:38   
pocka
tale zgodba iz študentskega bi pa lahko spadala med tiste "saj ni res,pa je"user posted image  user posted image  user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
6.2.2009 12:19:40   
Lolita23

dej ne se zezat... ostaneš malo šokiran...
kaj vse sm lahko preživela ne da bi vedlauser posted image user posted image

Jaz sem sprva mislila, da se heca, potem pa mi je več potrdil.user posted image user posted image Moj je rekel, da bi mu metlo do grla porinil.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
6.2.2009 12:25:12   
lejca
Kaj vse slisis...pa jst tud ne morem verjet,da se kej takega dogaja..kam gre ta svetuser posted image

Oj, ma danes je ze petekuser posted image ...hura..se mal pa bo torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
6.2.2009 12:27:11   
Pupa7

Kaj vse slisis...pa jst tud ne morem verjet,da se kej takega dogaja..kam gre ta svetuser posted image

Oj, ma danes je ze petekuser posted image ...hura..se mal pa bo torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4 more to go user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
6.2.2009 12:28:39   
Lolita23

To je pa še čist mal, vikend tak hiter mine.

18.3.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
6.2.2009 12:29:05   
janaja
oh ta študentska leta .... user posted image  sej vem da ni smešn, ampak včasih imajo kateri res kakšne bolne izpade.

Cita zate pa držimo pestke user posted image user posted image

Kar se pa mojga dragega tiče, je bil vedno tak adrenalinski človek, no zdej mu je šola, je pa res da se je to zgodil prvič odkar sva skupi..., ko sva začela načrtovat vala leta 2003 je celo sam rekel, da bo motor prodal in ga tudi je. Včasih pa ga vsake toliko časa prime in mal na gas stop, sej se kesa me vsako urco pokliče pa vpraša če sem vredu.

Je pa tako, da sem bila jaz tud ekstra mahnjena na hitro vožnjo, pa na motorje pa .... , sam se mi zdi da se ko si enkrat  mamica pol to konča, ko začneš razmišljat kaj vse bi lahko bilo.

Janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
6.2.2009 12:33:43   
lejca

Ce bom sama na RR se bo vikend zellllllllllllloooooooooooooooo vlekelllllllllllllllllllllllll

(kralj Salomon)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
6.2.2009 12:34:54   
lejca

4 more to go user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej ne morem verjet,da je minilo...le glej ,da mi bos pol kej extra porocala,ker jst bom verjetn mal manj na RRuser posted image user posted image user posted image ,vsaj prve dniuser posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
6.2.2009 12:35:59   
Lolita23

Ce bom sama na RR se bo vikend zellllllllllllloooooooooooooooo vlekelllllllllllllllllllllllll

Men se ponavadi zadnji dan, ko že odštevaš ure do prihoda, potem pa še zamuja.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
6.2.2009 12:36:03   
yania
Dan...kaj novega? Slišim da Cita še predihava...revica, kako to traja dolgo, no samo po mojem ni tako hudo...ma se spomnim mojih popadkov, katastrofa...če bi se to dogajalo celo noč in dan, ma sem ko cunja, ma ne cunja, ni besede......verjetno so na koncu bolj intenzivni in močni,,,,ampak je res, da na koncu ko že obupaš in rečeš ne gre več, pa ven pade....to sem že od mnogih slišala, pa tudi izkusila..no jaz sem tudi čisto omagala na koncu, komaj še dihala, pa pravi moj babci v porodni; no sej zdej se je pa umirila, zdej je pa ne boli več tolk....joooj, kake bi mu povedala, samo žal ni moči...user posted image

Kosilo...jaz sem študirala kaj bi, pa sem prišla do gobove juhice, ko imam ful gobic v skrinji, bojo kar za porabiti, pa skutine štruklje, ko mi jih je tašča včeraj domače prinesla zmrznjene, nakar pride moj oči gor, da naj ne kuham, da ima on Ljubljanske zrezke, pa rižek z grahom in solata... da pa gobe itak niso zdej zdrave za mene...oooo, kolk lepo a ne...ja mi se včasih kar zmenimo, enkrat onadva kuhata (oči in mami), kdaj pa jaz za njih,,,,posebej takrat ko ima oči dnevno službo (na tri dni) je mami pri meni gor....pa ko bom rodila, tudi ne bo problema,,,user posted image user posted image user posted image za mami in očija...

Nič, zdej si grem pa pod tuš dat...pa klicala me je ona kolegica, evo danes je njen korenjak star 4 tedne in sta prvič zunaj,,,končno....je rekla naj z mojo Najo prideva kaj naokoli...kako bo vesela, ker ga še ni videla...

No Ljubljančanke...ob 17ih se pa vidimo..pa prosim brez zamujanja..sej veste, lahko hitro tortic zmanjka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj bomo pa pol.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
6.2.2009 12:40:12   
bambam

Cita je morala v P. user posted image user posted image user posted image
sem ravnokar zvedela od spps user posted image

No, pa jo bojo le rešli revicouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk kaj vpliva na otročka, ko je še v trebuhu, če je mamica živčna??
Sem namreč s tamalo doma že cel teden in je prav napornauser posted image user posted image .
Kr neki se dere brez veze, vsaki stvari nasprotuje(našla je ene poletne čeveljčke, premale, ampak jih hoče met obute non stop! OK notri naj jih ma.....za ven pa niti pod razno!! In ona se dere in jih nosi povsod zraven.........user posted image ). Moram se prav zadrževat, da se ne derem skoz in živciram.
Pri njej sem bla sproščena in je bla tolk priden dojenček.......nič ni jokala, spala je cele noči, se ful veliko smejala.........zej me je pa strah da ne bo ta drugi celi jokavi in tečenuser posted image user posted image  ker sem mal bolj pod "pritiskom".

Drugač se pa tudi jaz pripravljam..........tak čist po malem..........dans pripravim previjalno v sobo, pa plenice bom dala prat, pa sestra mi že cotke sortira..........nakupovat bom pa šla enkrat konc mescauser posted image .

Kaj češ..........me je prijelo.........pa saj ve veste kako je touser posted image

Dans pa ne bom nič kuhala, mi je ostal segedinar od dva dni nazaj in ga je treba pojest!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?