yania
|
Dan...kaj novega? Slišim da Cita še predihava...revica, kako to traja dolgo, no samo po mojem ni tako hudo...ma se spomnim mojih popadkov, katastrofa...če bi se to dogajalo celo noč in dan, ma sem ko cunja, ma ne cunja, ni besede......verjetno so na koncu bolj intenzivni in močni,,,,ampak je res, da na koncu ko že obupaš in rečeš ne gre več, pa ven pade....to sem že od mnogih slišala, pa tudi izkusila..no jaz sem tudi čisto omagala na koncu, komaj še dihala, pa pravi moj babci v porodni; no sej zdej se je pa umirila, zdej je pa ne boli več tolk....joooj, kake bi mu povedala, samo žal ni moči... Kosilo...jaz sem študirala kaj bi, pa sem prišla do gobove juhice, ko imam ful gobic v skrinji, bojo kar za porabiti, pa skutine štruklje, ko mi jih je tašča včeraj domače prinesla zmrznjene, nakar pride moj oči gor, da naj ne kuham, da ima on Ljubljanske zrezke, pa rižek z grahom in solata... da pa gobe itak niso zdej zdrave za mene...oooo, kolk lepo a ne...ja mi se včasih kar zmenimo, enkrat onadva kuhata (oči in mami), kdaj pa jaz za njih,,,,posebej takrat ko ima oči dnevno službo (na tri dni) je mami pri meni gor....pa ko bom rodila, tudi ne bo problema,,, za mami in očija... Nič, zdej si grem pa pod tuš dat...pa klicala me je ona kolegica, evo danes je njen korenjak star 4 tedne in sta prvič zunaj,,,končno....je rekla naj z mojo Najo prideva kaj naokoli...kako bo vesela, ker ga še ni videla... No Ljubljančanke...ob 17ih se pa vidimo..pa prosim brez zamujanja..sej veste, lahko hitro tortic zmanjka.... kaj bomo pa pol.....