Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:20:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 najhujše je, ko delam špagete, mi vedno doda še dva zelo pikntna feferona, jaz komaj jem, moram zraven pit, zdaj ko pa nima časa bit zraven pri kuhi, mu pa kar dva narežem na krožnik, dam čez špagete, potem pa enega v omako, tak da ga jaz zažge, on pa misli, da imava oba tak pikantno pol pa lahko ti tvojega dragega ljubkovalno kličeš : feferonček skrajšano je lahko FEFKO Aha , enkrat sem mu take špagete naredila, da je celo noč na wc preživel, zjutri mi je rekel, da je za en cajt dovolj, ga dost trenuten rit peče. no,ko se naveličaš teh pekočih zadev, ponovi vajo, pa bo spet en cajt mir lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:22:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:23:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pocka a si že zlikala? nekaj malega, se mi ni dalo vsega zdaj sem se pa rižev narastek spravila delat, mi je pa uspelo,da mi je mleko prekipelo , tako,da so kar fajn vonjave po bajti , no saj v drugo mi je pa ratalo brez incidentov pupa - kako golaž , se kuha? pocka uspeva, že fajn cel stanvajne diši pa naj se ti golaž če ga boš tajala ne pržge ne kliči hudiča, danes sem prav en štor, ampak sem pa prej ene pol ure čistila tisto mleko, nevem kam vse ni šlo no tako, sem se kar za golaž odločila, ker mi prav ne gre iz glave , se že greje, na minimumu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:23:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:24:39
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj a danes boste vse GOLAŽ jedle al kak?? pol bom jaz izjema ko bom imela pire in špinačo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:24:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu sam mora to čimprej naredit, da je ne bi prijelo,da bo morala glih takrat v P, ker pol bo pa problem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:26:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sam mora to čimprej naredit, da je ne bi prijelo,da bo morala glih takrat v P, ker pol bo pa problem joj ja.. pol pa nebo revček vedo al jo naj pelje v P. ali naj še malo na wc-ju posedi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:27:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kako je kaj za našo cito, že celo jutro mislim nanjo nič se še ni oglasila. Jaz pa tud nimam njene cifre, da bi jo lahko vpr. kako in kaj .. Mooče bo spps več vedela, ko bo prišla iz pregleda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:28:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu sam mora to čimprej naredit, da je ne bi prijelo,da bo morala glih takrat v P, ker pol bo pa problem pa neeee, to lahko sam po porodu naredi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:28:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka kako je kaj za našo cito, že celo jutro mislim nanjo nič se še ni oglasila. Jaz pa tud nimam njene cifre, da bi jo lahko vpr. kako in kaj .. Mooče bo spps več vedela, ko bo prišla iz pregleda. sigurno bo vedela, ona je vendar naša enciklopedija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:35:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sigurno bo vedela, ona je vendar naša enciklopedija bom ji kr zdaj poslala sms..da pa da vidimo če kaj ve..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:37:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sigurno bo vedela, ona je vendar naša enciklopedija bom ji kr zdaj poslala sms..da pa da vidimo če kaj ve.. najboljš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:37:54
|
|
|
|
janaja
|
Ojla, jaz sem danes tud na mojga jezna kot , mi je včeraj zvečer pripravil prav posebno presenečenje. Imel je prometno nesrečo, z avtom je zletel s ceste na streho. In ko se je to zgodilo pride peš domov in reče, dej hitro tvojga atija poklič da greva avto ven iz jarka potegnit. sem ga debelo gledala. No ko smo prišli do avto so bili na kraju nesreče že rešilci, gasilci in policaji in vsi so iskali šoferja. In ko je moj rekel kaj se dogaja, da se je samo domov šel preoblečt da bomo avto ven dobili, so ga začudeno gledali, kako da je z njim vse vredu. No rešilc se je odpeljal, gasilci so iz vodnega jarka avto ven vlekli, moj dragi je bil v policijskem avtu, mene je pa skor kap zadela ko sem videla avto popolno uničen. Hvala bogu je bilo z njim vse vredu. Seveda bo moral obiskati sodnico za prekrške, zbil si je avto.... Upam da je zaključil z svojo kaskadersko kariero. No vglavnem jaz sem še danes tok frapirana, kako nima nobene pameti v glav in se non stop igračka s temi avti. Bolj da sploh ne pomislim kaj bi bilo z mano in z dvema otrokoma pa še hipoteka na hiši . No sem si mogla dat duška.... Lp Janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:43:22
|
|
|
|
tasa_m
|
janaja .. kr kurjo kožo sem dobila, ko sem prebrala tvoj post. Še sreča, da ni bilo nič hujšega in res upam,da je končal z kaskadiranjem ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:45:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m janaja .. kr kurjo kožo sem dobila, ko sem prebrala tvoj post. Še sreča, da ni bilo nič hujšega in res upam,da je končal z kaskadiranjem ja.. se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:48:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu Ni panike, so še druge metode. ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:49:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Cita je morala v P. sem ravnokar zvedela od spps
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:50:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu Ni panike, so še druge metode. ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže. kje pa si to našla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:50:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m janaja .. kr kurjo kožo sem dobila, ko sem prebrala tvoj post. Še sreča, da ni bilo nič hujšega in res upam,da je končal z kaskadiranjem ja.. se podpišem jaz tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:51:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže. svašta..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 11:52:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu Ni panike, so še druge metode. ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže. kje pa si to našla En kolega nama je pravil, ko študira v LJ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 12:01:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 lolita če te razjezi mu vsipaj feferonov, da mu jasno ne bo če kej reče, pa rečeš pa saj to imaš rad ljubi moj Pupa ne uči je norij..bo revček cel dn na wc-ju če bo jo fejst razkuru, si bo že zaslužu Ni panike, so še druge metode. ej a ste slišale za primer v študentskem domu v Lj.Ko je en študent šel k zdravniku, da ga rit peče, natačneje okol ljukne, pa mu reče zdarvnik, da naj raje začne vazelin uporabljat ali pa kake kreme za ananlni sex, pa on reče, da ni gej, mu reče zdavnik zgleda, da ste.No in ker je temu šrudentu čudno začne opazovat in kaj ugotovi, da ga cimer študent farmacije sake kvatre malo z raznimi pripravki onesvesti ter pač ponuca, tak se razpizdi, da ga čez oken ven vrže. kje pa si to našla En kolega nama je pravil, ko študira v LJ kok sem se pa zdaj nasmejala sej njemu najbrž ni bilo smešno, ampak...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 12:03:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, Jjasna85 ne vem , če se lahko o imenih G. A ga imaš v ZD v centru Kopra? khm.,.. ja A je tudi pri tebi vedno vse vredu? Vse kar vprašaš je normalno med nosečnostvo, dodatni pregledi nepotrebni. Mene kar malo skrbi, da je nekaj ne bo vredu. ja, pri meni je tudi vedno ''vse v redu'' oz. reče: ''vse je tako kot mora bit!''. do zdej se nism sekirala, ma očitno je to navajen govorit, da se čimprej poberemo stran, da gre lahko spet na net
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 12:03:36
|
|
|
|
felix7
|
janaja, važno, da je on v enem kosu. A se mu to večkrat dogaja, takšni kaskaderski podvigi? Pravijo, da se moški umirijo, ko otroke dobijo, bomo videli, če pri našem to kaj drži Zate je pa moral biti to kar šok, nič preveč fino, da se tako vznemirjaš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?