Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana. IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Seveda je prav , da tako razmišljaš, samo niso vsin taki kot od babice. Je pa res, da tak pes potrebuje več časa, da se prilagodi. Niso pa vsi psi taki v zavetišču. Sicer je tvoja odločitev, vendar vedi, da pri nobenem psu, tudi rodovniškem ne boš imela zagotovila, da ne bo kaj narobe. se strinjam podpišem tud js. Midva sva se odločla, da ko bo Žan večji bova vzela psa iz zavetišča. Ampak definitivno takrat, ko bom mela več časa, ker se je kužku treba posvetit, tko kot otroku (ok no ... mal manj ). shih tzu pa tud men ni najbolj všečna pasma. Js sicer bl padam na velike (pse in moške ), ampak če bi kej majhnega, bi skor rajš mešančka. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moje mnenje o psih: ob predpostavki, da je pes zdrav; če imaš psa resnično rad, se z njim ukvarjaš in si z njim potrpežljiv, mislim, da skoraj ni variante, da ti tega pes ne bi vračal 100%. Pri takem psu, sem jaz popolnoma mirna in mu zaupam. Pri otrocih, pa še vedno moraš biti zraven in nadzorovat situacijo. To je moje mnenje,ki sem si ga ustvarila, na podlagi svojih 34 letnih izkušenj s psi . Tud tole 100% podpišem. Kolk je fajn, da ni treba vsega pisat ... Sonček je ... in jaz sem skuštranaaa ! Ampak ni panike, bom šla vseen na sprehod ...