|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
6.2.2009 10:02:59   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Malo se javim, jaz pijem kavico, Videk še spi, mene malo živci matrajo, imam polno glavo skrbi in ne morem spat. Služba, varstvo, denar, ..... Jutri bi naj šel Videk zvečer k tašči, da bi midva bila malo bolj dolgo na poroki, pa mi je kar slabo, ko pomislim na to,... Mogla bi prenosno postlo kupit, pa ne vem kje bi kakšno poceni dobila. Včeraj mi je Videk s postle pado, ga ne smem nikjer več pustit, ksko je padel nimam pojma, ampak bil je na tleh na hrbtu in dereje je bilo pravo.Čisto sem psihično zdelana. Skoz bi vsi nekaj meli od mene, jaz pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .

Sem bila pri moji babici včeraj v bolnici, ko sem jo vidla tam ležat, z odprtimi usti, sem točno mislila, da jo je še enkrat kap, ampak je bila po operaciji, ker so ji vstavili spodbujevalec za srce in mi ta prizor ne gre iz glave.user posted image user posted image user posted image

NE MOREM VEČ.

user posted image user posted image user posted image  postlico, za k tašči, se ti to splača? Probaj si jo kje sposodit...škoda mi smo našo v portorožu pustili...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
6.2.2009 10:03:06   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

VIDU (Srčekgirll) ZA  9 MESECEV
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

user posted image

pa od naju vse naj naj !

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
6.2.2009 10:04:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Evo, sem par zaostalih vdarla...pa preveč ste naklofale, mi ni zabrat...
user posted image

user posted image user posted image user posted image Bejži raje na sončkauser posted image

Ga ni več, pa fračika spi user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
6.2.2009 10:16:10   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja user posted image  Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana.

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Seveda je prav , da tako razmišljaš, samo niso vsin taki kot od babice. Je pa res, da tak pes potrebuje več časa, da se prilagodi. Niso pa vsi psi taki v zavetišču. Sicer je tvoja odločitev, vendar vedi, da pri nobenem psu, tudi rodovniškem ne boš imela zagotovila, da ne bo kaj narobe.

se strinjam

podpišem tud js. Midva sva se odločla, da ko bo Žan večji bova vzela psa iz zavetišča. Ampak definitivno takrat, ko bom mela več časa, ker se je kužku treba posvetit, tko kot otroku (ok no ... mal manj user posted image ).
shih tzu pa tud men ni najbolj všečna pasma. Js sicer bl padam na velike (pse in moške user posted image ), ampak če bi kej majhnega, bi skor rajš mešančka.

Moje mnenje o psih: ob predpostavki, da je pes zdrav; če imaš psa resnično rad, se z njim ukvarjaš in si z njim potrpežljiv, mislim, da skoraj ni variante, da ti tega pes ne bi vračal 100%. Pri takem psu, sem jaz popolnoma mirna in mu zaupam. Pri otrocih, pa še vedno moraš biti zraven in nadzorovat situacijo. To je moje mnenje,ki sem si ga ustvarila, na podlagi svojih 34 letnih izkušenj s psi .

Tud tole 100% podpišem. Kolk je fajn, da ni treba vsega pisat user posted image ...

Sonček je user posted image user posted image user posted image ... in jaz sem skuštranaaa user posted image user posted image user posted image ! Ampak ni panike, bom šla vseen na sprehod user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
6.2.2009 10:18:21   
Soncnica Sandra ***
Dan user posted image

Kaj nej rečem, njprej me je net j.e.bal 100 na uro včeraj, potem Mančita ni hotla zaspat, pol ni hotla v svoji postelji spat,pol je celo noč al jamrala al stokala al jokala, posledično nismo spali NIČ, razen 1x slabi 2uri z vmesnim jamranjem. Uglavnem sem čisto user posted image user posted image user posted image .
Zdele je zaspala 15 minut nazaj, jaz pa grem tudi za njo v posteljo, da se vsaj malce vležem,

Brala nisem nič, če je bilo včeraj ali danes kaj "hudo pomembno novega" naj me pa ena spomne še 1x prosim user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
6.2.2009 10:22:20   
Soncnica Sandra ***
Špelin: tebi sem pa dolžna še odgovor od včeraj, ker me je net je.bal pa nisem ti mogla odgovorit

Uglavnem imela bom dolgo belo obleko, brez naramnic, na zgornjem delo so  male rdeče rožice, prav tako en pas po obleki navzdol. Aja, pa še po vlečki so te male rožice user posted image

Cena izposoje za točno ta model je 370€, jaz pa imam še kupon za 40€ popusta, tako da me bo prišla 330€. Obleko dobim sredo ali četertek, vrniti jo moram pa v ponedeljek. Zraven dobiš gratis podvezico. Za poroko ti pa zraven pripada tudi šal ali bolero, odvisno od vremena-po izbiri

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
6.2.2009 10:24:39   
Čmrlika
Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...
pa ne vem...kaj bi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
6.2.2009 10:26:39   
jana81
Dobro jutro

Včeri bolj ko sem brala poste, več ste jih klofale, pa sem nakonc obupala, ker nikakor nisem prišla do zadnjega, vedno je bil en nov, tako da bom zdej šla brat za nazaj.

Nejc je sicer včeri zaspal ob 21h, ampak bil ob 5.30 pokonc, pa sem rekla no way ne bom vstala, in ga kr stiskala k seb, pa je končno že zaspal in ga je zbudu M. s smrčanjemuser posted image , tak da sem ga nagnala v dnevno spat, no pol je Nejc končno zaspal in sva spala do 9.30, Nejca sem pol dala nazaj v postlco, da sem mirno spala, je pa bil zjutraj čisto odkrit in kontra obrnjen , ležal je na kovtru.
Mi pa še vedno fuuuuul kašlja, me je včasih strah da se bo zadušil...zdej sem mu že 2x dala sok smrekovih vršičkov..

VID VSE NAJBOLJŠE ZA 9-KO.

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2258
6.2.2009 10:27:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Špelin: tebi sem pa dolžna še odgovor od včeraj, ker me je net je.bal pa nisem ti mogla odgovorit

Uglavnem imela bom dolgo belo obleko, brez naramnic, na zgornjem delo so  male rdeče rožice, prav tako en pas po obleki navzdol. Aja, pa še po vlečki so te male rožice user posted image

Cena izposoje za točno ta model je 370€, jaz pa imam še kupon za 40€ popusta, tako da me bo prišla 330€. Obleko dobim sredo ali četertek, vrniti jo moram pa v ponedeljek. Zraven dobiš gratis podvezico. Za poroko ti pa zraven pripada tudi šal ali bolero, odvisno od vremena-po izbiri

Zakaj se meni to zdi, dost za izposojo user posted image  , ma še dobro da si vse nekak drugače zamišljam...Kaj dajo ka dnarja pol nazaj user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2259
6.2.2009 10:29:15   
tilči

user posted image user posted image user posted image  za obleko.Zadnjič ste se pogovarjale o prstanih.Midva sva svoja dala narediti iz poročnih prstanov mojih staršev,ki jih ne nosita,pa še midva imava lep spomin.Nama pa jih je en kolega naredil in mislim,da naju je prišlo okoli 200 eur.
Tole je pa slikica moje poročne obleke:
user posted image Takrat sem bila v 7.mesecu nosečnosti

Neposredna povezava do sporočila: 2260
6.2.2009 10:29:27   
jana81

Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...
pa ne vem...kaj bi...user posted image

Recimo kakšen komplet nakita če nosi, ali pa recimo kakšen bon za razvajanje, kej kristalnega... odvisno al hočeš kaj uporabnega al za okras?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
6.2.2009 10:34:10   
katy82
Jutro mačkice moje

Me smo pridno spale do 3:30 pol se je pa začela na pol ure zbujat k so jo vetrovi matrali,tolk še nisem slišala da bi prdkala,kolk je bla bogica.No pol ga je ob 6-ih nakidala za dva dni skup pa smo skup zaspale do 9-ih ko smo našle očija zraven,kdaj je pršel domov ne vemuser posted image

Estrella bom držala pesti zate da boš čimlažje shujšala,sem vidla da je huda cena,poznam pa žensko ki jo hodila nekam v rožno v Lj in je ogromno shujšala pa je tud velik plačala,sam je rekla da bi šla takoj še 1x.Pol se pa prepoznale ne bomo k bomo tko šlank pa lepeuser posted image user posted image user posted image

VIDEK vse naj naj za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Hijenca glede varstva ti nimam kej druzga za rečt kot tole:Če si zihr da bo mali popedenan tko kot je treba in veš da en drugega z babi obožujeta potem po moje ni panike.Men se kr obrača kadar sem jezna na taščo pa vidm tamalo kako jo ima rada,sam tko je otrok ni kriv za to in ne ve zakaj se gre.Je pa še ena stvar:greš skupaj z lubijem končno nekam feštat in to gresta  sama-halo luksuz!!!!!!!!!!!!Tudi on si zasluži tvojo pozornost in dobro voljo pa čeprav samo za nekaj urc-se grem stavt da bosta tko al pa tko hitr doma,zakaj si nebi tistih par urc vzela zase,naj pa ljubi vmes pokliče mami kako je mali,da se ne boš žura pokvarla ko boš slišala njen glasuser posted image user posted image user posted image

Evo alarm,grem malo pospat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2262
6.2.2009 10:37:13   
katy82
U SS si pa resno zagrabla z obleko,pol se bomo res ženile al kaj?user posted image user posted image user posted image

Tilči ful lepa oblekca,dej kakšno sliko ko si v njej,mogoče bi mi bila pa ta prav pa čeprav nisem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
6.2.2009 10:42:41   
nia5
Dobro jutro večerne čvekice, ve se vklopite zvečer, meni pa nikakor ne znese da bi čvekala z vami user posted image , ker mamo vsak večer ceremonije, če že zaspi (kar včeraj ni) se zbudi po pol ure in gremo našiuser posted image . Včeraj je bila pokonci od 16.30 pa do 23.00 user posted image pol si lahko samo mislite kake borbe smo meli ko živet več ni mogla, zaspat pa tudi ne, eh ne vem več, sem že čist smotana. Zbujanje me niti toliko ne gane, če bi le lepo zaspala zvečer. Pol pa še me zadnje dni daje nespečnost, nikakor da zaspim, čeprav bi pa teh borbah mogla padit v postlo user posted image

Koliko sem uspela prebrat:

Tally malička je pa faca, če ne drugače bom si pa sama postregla user posted image
Videk polno poljubčkov za 9 mesecev user posted image
Barbaw želim da bi vam zobeki že končno pokukali ven user posted image , pa uživajta z Anitko na kofetkanju
Hijenca vem da smo vsi kdaj potrti, vendar poskusi pozitivno razmišljat, da dežjem vedno posije sonček user posted image user posted image
Špelin oh pa spet vreščanje, joj ta zvok mi je znan in me kr pajtlat začne ko ga čujem user posted image user posted image
SS fajn da si našla obleko ki ti je všeč user posted image

Nia je ajana, grema v horizontalo, se tipkamo kasneje user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
6.2.2009 10:49:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Tilči ful lepa oblekca,dej kakšno sliko ko si v njej,mogoče bi mi bila pa ta prav pa čeprav nisem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Slabše se vidi,ker sem jo slikala

< Sporočilo je popravil tilči -- 6.2.2009 10:51:17 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
6.2.2009 10:52:12   
Čmrlika
Barbaw...a Maja ma še vedno plenični izpuščaj? kaj se je zdaj tam pojavil...no, verjetno veš, kak bi naj zgledla...no, jaz sem pri Taji prvo pomislila da je p.izpuščaj...pa pustla samo mazala...čez dva dni pa...je pa jokala eno noč ko šoja, pa sem zobke krivila dokler nisem zjutraj plenice gor odprla...in pol borbe  da smo pozdravli, ker ni bla klasika...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
6.2.2009 10:54:35   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

user posted image
Slabše se vidi,ker sem jo slikala

lepa nevesta si bila

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
6.2.2009 10:54:48   
Čmrlika
Če moj otrok ni faca...nekdo vrta že 20 minut na polno,user posted image user posted image user posted image   jaz niti svojih misli ne slišim..user posted image  .ona pa kr spi user posted image

Prej pa mi je mobitel tu v drugi sobi zazvonil, ...zapel nežno user posted image  pa je skočal gor.user posted image

No sej fajn...user posted image user posted image user posted image še itak prihajam k sebi user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
6.2.2009 11:02:11   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a za kašelj ve kaj dajete user posted image , al čakate de preprosto mine?

Nič ji ne dajem, razen za pit, če ima dražeč kašelj in jo po pljučih tolčem, da se lažje izkašlja. Kolikor je meni znano, naj do 1 leta ne bi dajali sirupov.

meni pa ga je svetovala tako pediatrinja, kot farmacevtka...s tem da panatus,...ni pomagal niti p od pomagat...ji je pa slezov...al pa trpotecodvisno kak kašelj je...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
6.2.2009 11:02:16   
suzy85

Dan user posted image

Kaj nej rečem, njprej me je net j.e.bal 100 na uro včeraj, potem Mančita ni hotla zaspat, pol ni hotla v svoji postelji spat,pol je celo noč al jamrala al stokala al jokala, posledično nismo spali NIČ, razen 1x slabi 2uri z vmesnim jamranjem. Uglavnem sem čisto user posted image user posted image user posted image .
Zdele je zaspala 15 minut nazaj, jaz pa grem tudi za njo v posteljo, da se vsaj malce vležem,

Brala nisem nič, če je bilo včeraj ali danes kaj "hudo pomembno novega" naj me pa ena spomne še 1x prosim user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2270
6.2.2009 11:05:01   
suzy85

Zakaj se meni to zdi, dost za izposojo user posted image  , ma še dobro da si vse nekak drugače zamišljam...Kaj dajo ka dnarja pol nazaj user posted image  

men se pa to po eni strani niti ne zdi velik. znajo bit cene izposoje še precej bolj zasoljene! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
6.2.2009 11:07:18   
Anitka

barbaw in Anitka: uspešno kofetkajtauser posted image  

Anitka, sedaj bi bil pa že čas, da se še ti kam odpelješ. Ti samo pridno sprejemaš obiske na "domu"

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom bom, še malo. Saj bi včasih šla zraven mojega, ko gre kam službeno, samo takrat bi me moral kdo sprejeti kar za nekaj ur, to pa ne upam riskiratiuser posted image user posted image . Kaj pa če se me katera naveliča...

Uživajta z Barbaw...ko pa te pot zanese proti mariboru...se te ne bom probala naveličat...user posted image

Te držim za besedouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
6.2.2009 11:08:17   
Anitka

Evo, sem par zaostalih vdarla...pa preveč ste naklofale, mi ni zabrat...
user posted image

user posted image user posted image user posted image Bejži raje na sončkauser posted image

Ga ni več, pa fračika spi user posted image

Pri nas se tudi skuša skritiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
6.2.2009 11:08:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

men se pa to po eni strani niti ne zdi velik. znajo bit cene izposoje še precej bolj zasoljene! user posted image

Poročne obleke imajo zelo ugodno v Ljubljani v BTC v American.Mi smo takrat zanjo dali 100 eur in to za nakup ne za izposojo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
6.2.2009 11:09:01   
Anitka

Dan user posted image

Ojej, le spočij siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?