Krysia
|
Dobro jutro! Najprej čestitke za včeraj: LARA, TAMMY in TADEJ - vse najboljše za polovičko! pa še za danes: TILEN, ANAI, LIJA, KAJA - vse najboljše za polovičko! Evo, sam da se pofočkam, da ne bom pogrešana ... Gajka, hvala za kavo - čeprav jo ne pijem, mi tale virtualna paše Rok je zaspal šele nekaj čez 23. Sicer je potem spal do pol sedmih, ampak jaz sem pa čist adijo ... glava me boli, pa križ pa grlo mi nekaj šteka ... ampak ni panike, bomo že ... en lekadol bom vzela, potem bo pa mogoče boljše ... Zoja Miša, mi smo pri plenicah še na 3, ko porabimo ta paket, gremo na 4 ... Uporabljamo pa Lidlove, drugač so mi pa od DM-ja pa od Müllerja tud všeč. Pamperske so ble ok samo tiste čist ta prve newborn, potem nam niso več ustrezale ... Cita, preden sem jaz tole prebrala, si ti verjetno že mamica ... Drži se! Avtosedež: ne vem še, kaj bomo kupili, smo pa tud tam nekje pri Maxi cos al pa Römer ... zaenkrat nam je lupinica še ok, pa še nismo nardili podrobne raziskave ... GH: Roku sem predvčerajšnjim dala jabolko in je ful navdušen - čist druge face kot takrat, ko je prvič probal riževo kašico .. No, je pa včeraj tud navdušeno zmazal tisto kašico, tako da verjetno rabi en čas, da se navadi na okus ... pa da ne boste mislile, da poje cel obrok GH - daleč od tega - včeraj sem mu namesto 4 žlice (tko piše na škatli) naredila kašico iz 1 ... pa je vse pojedel, kar me je zelo presenetilo, ker do zdaj je bolj okušal kot kaj drugega ... Se mi pa zdi, da ima po jabolku ful krče. Pa sem vidla, da se vam dogaja isto ... bom probala skuhat, če bo kaj boljše ... OK, grem še mal za nazaj prebrat, pa se tipkamo enkrat te dni ... mogoče že danes, če bo Rok po plavanju kaj utrujen ...
|