|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
6.2.2009 7:03:56   
pocka
Dobro jutro babe, danes sem pa zgodnja, je moj peljal Tajo v vrtec, pa sem še jaz vstala. Vas pa lepo počasi berem za nazaj. user posted image

jjasna85 - meni je pa tale tvoj G pri enih takoh tednih kot si zdaj ti isto eno foro naredil, pridem na pregled, pa on meni uležite se, pa mi da nek čuden kovinski lijak na trebuh in posluša srčka, so mi skoraj oči ven padle.user posted image Nevem no, kot da smo v kameni dobi. No, in to je bil pregled in sem šla lahko domov.user posted image
Jaz ti svetujem,ko boš gor v P, boš videla tiste G,ki gor delajo, pa probaj malo povprašat,če bi se dalo pri komu dobiti še kaj placa.

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ja, pa pol tut tko hitr zgubijo kokr dobijo???

pravijo da ja...
vsaj js poznam že 3 take, ko se jim sploh ne pozna, da so ble kdaj noseče..
ok, razen fuc*in' strijuser posted image

Jaz sem bila pred prvo nosečnostjo na 54 kg (172cm),sem se zredila za 19kg med user posted image in pol sem shujšala med dojenjem na 51kg, me je že kar malo skrbelo,da ne bom shiralauser posted image . Sicer sem pol spet dobila par kg nazaj ampak ostajam zvesta tistim 54-56kg. Upam,da bo zdaj v drugo tudi tako.

yania - pridna tale tvoja tašča user posted image

grem brat za nazaj...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.2.2009 7:09:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Meni je ful svetovna gostilna v Kortah....veš katera,a? njami...

jaz imam do tja 5 minut peš user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.2.2009 7:16:25   
Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hinuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.2.2009 7:17:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hinuser posted image user posted image user posted image user posted image
ojla!
cita,a še nič novega?sem sam za to takoj priletela pogledat,kaj dogaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se končno začneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.2.2009 7:18:06   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Hi,

Jjasna85 ne vem , če se lahko o imenih G. A ga imaš v ZD v centru Kopra?

khm.,.. jauser posted image

A je tudi pri tebi vedno vse vredu? Vse kar vprašaš je normalno med nosečnostvo, dodatni pregledi nepotrebni. Mene kar malo skrbi, da je nekaj ne bo vredu.

joj punce, kako je meni tole znano, ma tale tip res ni normalen, sploh odkar se je v politiko vrgel, spolh ni pri stvari, nočem pametovat, ampak dejte poskusit zamenjat, jaz sem še pravočasno uspela zbežat od njega, sem zdaj v bolnici pri Smajili in je pravi angelček, probajte poklicat, če še vedno sprejema nove paciente, jaz sem šla k njej kakih 10 mesecev od tega, pa je še sprejemala...probajte

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.2.2009 7:19:08   
pocka

joj cita, držim pesti,da se stanje izboljša...ali da rodiš ali naj se umiri, samo,da bo boljše user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.2.2009 7:24:06   
tasa_m

Jaz pa sem že mislila da smo dobili končno tudi user posted image marčevko, katera bi bila blažena med user posted image , ki trenutno prevladujejo pri nas user posted image .
Cita upam, da porihtaš pri G. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.2.2009 7:26:15   
tasa_m
aja, dobro jutrouser posted image . Sem čisto pozabila, ko sem prvo pogledala kaj se dogaja z Cito.

Jaz sem pojedla že zajtrk, zdaj pa še kavico pijem.. user posted image

grem brat za nazaj..imam ene 3. strani,..zdaj je še mir na RR user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.2.2009 7:38:10   
tasa_m
Feliša si bila pridna, ker si prestavila seznam user posted image user posted image
saj sem ga jaz hotela na 90.strani ampak mi ni in ni šlo,ne vem, zakaj user posted image . Napisalo je da je končano a seznama ni bilo. Sem probala 2-krat pol pa obupala. Ni se mi dalo več,ker so moje baterije bile čisto že prazne..user posted image

drevo ž. .. samo da je minlo včeraj tisto otrdevanje user posted image
yania .. si pa frajerka, da se po snegu špranciraš z prevelikimi skubicki user posted image sem se malo nasmejala tej tvoji zgodbici. In super za taščo..user posted image
jjasna .. uh tvoj G. pa je res razred zase. Ne vem, če ga nebi morala prijavit za naj G. leta v Slo. Ko se tako posveti pacientom user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.2.2009 7:40:15 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.2.2009 7:43:56   
bambam
Dobro juuuutroooo!
Se dolgo nisem oglasla..........mam ta malo doma ker je bla bolana in gre drugi teden nazaj v vrtec.
Sem vidla da prihaja še en dojenčekuser posted image user posted image . Cita drži se, vse bo ok. Boga morš bit že utrujena da prenašaš popadke cel dan pa celo nočuser posted image . Svaka ti čast.
Nekaj je blo tud o kilcah rečeno.........nebi raj o temuser posted image user posted image user posted image ........Se bom pustla presenetit naslednji teden ko mam pregleduser posted image user posted image user posted image .
Drugač me pa noge je....jo. Komi spim...od križa dol me bolijo ko user posted image .

Mi bomo pa verjetno meli mal sončka danes...neki se že kažeuser posted image user posted image .

No, pa vas berem mal kasnejuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.2.2009 7:47:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja, dobro jutrouser posted image . Sem čisto pozabila, ko sem prvo pogledala kaj se dogaja z Cito.

Jaz sem pojedla že zajtrk, zdaj pa še kavico pijem.. user posted image

grem brat za nazaj..imam ene 3. strani,..zdaj je še mir na RR user posted image

jaz sem tud sam za cito,prečekirala ,zdaj se pa grem jaz počas zrihtat,ker grem v Ce,ko imam pregleduser posted image

No,dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo kasneje...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.2.2009 7:50:16   
Punce šibam mislite name da me rešijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.2.2009 7:51:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
jaz sem tud sam za cito,prečekirala ,zdaj se pa grem jaz počas zrihtat,ker grem v Ce,ko imam pregleduser posted image

No,dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo kasneje...
pol sva obe prvo pogledali kaj se z cito dogaja..kak lepo skrbimo druga za drugo a ne? user posted image

spps lepo zrihtaj na pregledu pa saj veš pol le javi podatke in naj bodo barvni.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.2.2009 7:51:41   
tasa_m

Punce šibam mislite name da me rešijouser posted image user posted image user posted image user posted image

cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in nam le javi kaj si rešla.
Me smo s teboj in držimo pesti!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.2.2009 7:52:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Dobro juuuutroooo!
dobro jutrooo tudi tebi?
A ta pozdrav si mogoče zapela?? user posted image user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.2.2009 7:57:01   
pocka
cita - srečnouser posted image user posted image user posted image

spps - fajn opravi na pregledu user posted image

tasa - dobro jutro user posted image

bambam - dobro jutrouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.2.2009 8:29:32   
tasa_m
sem zdaj na bibaleze.si prebrala porodno zgodbo oz. kako je ženska rodila doma. Mislim, da sem jo enkrat prebrala že na RR ampak nisem ziher.
Prilagam vam link, če katera še ni prebrala te zgodbe user posted image   klik

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.2.2009 8:56:01   
yania
Dobro jutro...evo tudi jaz sem med jutranjimi danes...čudež,a...

Cita drži se....

Tasa ja vem glede sprehoda, bom drugič raje po asfaltu hodila, ko tole je pa bil maraton zame...user posted image user posted image user posted image
Samo ti povem, da pa bolje spim, mislim glede nog in to. Ma drugače, če nič ne migam, sem vsa nemirna in jih samo prestavljam....

Katere imajo danes pregled? SPPS...še katera?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.2.2009 9:00:10   
pocka
kaj je pa danes tako zatišje tu gor?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.2.2009 9:01:54   
yania
Jaz sem pa ravno pojedla 2 kivija, mi ful paše zjutraj nekaj sočnega, ko sem tko neki žejna, tudi če pijem ponoči...pa čakam da se premakneta od želodca malo naprej, da lahko z zajrkom začnem....user posted image user posted image user posted image

Ostale pa še spite, a...no sej jst sm tudi še leže v spalnici in l.t.na nogah...verjetno bom tud še malo potegnila...ma ponoči sem bila nekaj slaba, sem se zbudila ob 3, pa ful slabo, mi je na želodčku ležal, pritiskal...

nič...se pišemo kasneje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.2.2009 9:02:32   
yania
Pocka: berejo in berejo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.2.2009 9:02:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

kaj je pa danes tako zatišje tu gor?
niso se še vse zbudile..ali pa niso dobile še dovolj kofeina vase.. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.2.2009 9:04:15   
yania
Hej ti si rekla da si 5 minut od tam doma...Korte...
Mi smo pred enimi parimi leti prodali v vaš konec našega Audija A3....a poznaš ti ta par, mislim da sta se ravno poročila takrat, ful simpatična,,,,mož ji je kupil avto...da ne bom navsezadnje zvedela, da si to ti...haha

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.2.2009 9:04:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania
Katere imajo danes pregled? SPPS...še katera?

• spps,
  • yassy
  • najaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.2.2009 9:05:30   
yania
Temno modre barve....A3....ali pa je ena vas prej...čakaj, mislim da malo prej, ko je tudi ena gostilna tam, proti Izoli, ne Portorožu....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?