Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:03:56
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro babe, danes sem pa zgodnja, je moj peljal Tajo v vrtec, pa sem še jaz vstala. Vas pa lepo počasi berem za nazaj. jjasna85 - meni je pa tale tvoj G pri enih takoh tednih kot si zdaj ti isto eno foro naredil, pridem na pregled, pa on meni uležite se, pa mi da nek čuden kovinski lijak na trebuh in posluša srčka, so mi skoraj oči ven padle. Nevem no, kot da smo v kameni dobi. No, in to je bil pregled in sem šla lahko domov. Jaz ti svetujem,ko boš gor v P, boš videla tiste G,ki gor delajo, pa probaj malo povprašat,če bi se dalo pri komu dobiti še kaj placa. IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja, pa pol tut tko hitr zgubijo kokr dobijo??? pravijo da ja... vsaj js poznam že 3 take, ko se jim sploh ne pozna, da so ble kdaj noseče.. ok, razen fuc*in' strij Jaz sem bila pred prvo nosečnostjo na 54 kg (172cm),sem se zredila za 19kg med in pol sem shujšala med dojenjem na 51kg, me je že kar malo skrbelo,da ne bom shirala . Sicer sem pol spet dobila par kg nazaj ampak ostajam zvesta tistim 54-56kg. Upam,da bo zdaj v drugo tudi tako. yania - pridna tale tvoja tašča grem brat za nazaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:09:50
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Meni je ful svetovna gostilna v Kortah....veš katera,a? njami... jaz imam do tja 5 minut peš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:16:25
|
|
|
|
|
Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hin
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:17:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hin ojla! cita,a še nič novega?sem sam za to takoj priletela pogledat,kaj dogaja. ,da se končno začne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:18:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, Jjasna85 ne vem , če se lahko o imenih G. A ga imaš v ZD v centru Kopra? khm.,.. ja A je tudi pri tebi vedno vse vredu? Vse kar vprašaš je normalno med nosečnostvo, dodatni pregledi nepotrebni. Mene kar malo skrbi, da je nekaj ne bo vredu. joj punce, kako je meni tole znano, ma tale tip res ni normalen, sploh odkar se je v politiko vrgel, spolh ni pri stvari, nočem pametovat, ampak dejte poskusit zamenjat, jaz sem še pravočasno uspela zbežat od njega, sem zdaj v bolnici pri Smajili in je pravi angelček, probajte poklicat, če še vedno sprejema nove paciente, jaz sem šla k njej kakih 10 mesecev od tega, pa je še sprejemala...probajte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:19:08
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hin joj cita, držim pesti,da se stanje izboljša...ali da rodiš ali naj se umiri, samo,da bo boljše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:24:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Zdele šibam pod tuš pa grem do svoje G ni spremembe jaz pa že čit hin Jaz pa sem že mislila da smo dobili končno tudi marčevko, katera bi bila blažena med , ki trenutno prevladujejo pri nas . Cita upam, da porihtaš pri G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:26:15
|
|
|
|
tasa_m
|
aja, dobro jutro . Sem čisto pozabila, ko sem prvo pogledala kaj se dogaja z Cito. Jaz sem pojedla že zajtrk, zdaj pa še kavico pijem.. grem brat za nazaj..imam ene 3. strani,..zdaj je še mir na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:38:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Feliša si bila pridna, ker si prestavila seznam saj sem ga jaz hotela na 90.strani ampak mi ni in ni šlo,ne vem, zakaj . Napisalo je da je končano a seznama ni bilo. Sem probala 2-krat pol pa obupala. Ni se mi dalo več,ker so moje baterije bile čisto že prazne.. drevo ž. .. samo da je minlo včeraj tisto otrdevanje yania .. si pa frajerka, da se po snegu špranciraš z prevelikimi skubicki sem se malo nasmejala tej tvoji zgodbici. In super za taščo.. jjasna .. uh tvoj G. pa je res razred zase. Ne vem, če ga nebi morala prijavit za naj G. leta v Slo. Ko se tako posveti pacientom
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.2.2009 7:40:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:43:56
|
|
|
|
bambam
|
Dobro juuuutroooo! Se dolgo nisem oglasla..........mam ta malo doma ker je bla bolana in gre drugi teden nazaj v vrtec. Sem vidla da prihaja še en dojenček . Cita drži se, vse bo ok. Boga morš bit že utrujena da prenašaš popadke cel dan pa celo noč . Svaka ti čast. Nekaj je blo tud o kilcah rečeno.........nebi raj o tem ........Se bom pustla presenetit naslednji teden ko mam pregled . Drugač me pa noge je....jo. Komi spim...od križa dol me bolijo ko . Mi bomo pa verjetno meli mal sončka danes...neki se že kaže . No, pa vas berem mal kasnej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:47:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, dobro jutro . Sem čisto pozabila, ko sem prvo pogledala kaj se dogaja z Cito. Jaz sem pojedla že zajtrk, zdaj pa še kavico pijem.. grem brat za nazaj..imam ene 3. strani,..zdaj je še mir na RR jaz sem tud sam za cito,prečekirala ,zdaj se pa grem jaz počas zrihtat,ker grem v Ce,ko imam pregled No,dobro jutro vsem se tipkamo kasneje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:50:16
|
|
|
|
|
Punce šibam mislite name da me rešijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:51:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem tud sam za cito,prečekirala ,zdaj se pa grem jaz počas zrihtat,ker grem v Ce,ko imam pregled No,dobro jutro vsem se tipkamo kasneje... pol sva obe prvo pogledali kaj se z cito dogaja..kak lepo skrbimo druga za drugo a ne? spps lepo zrihtaj na pregledu pa saj veš pol le javi podatke in naj bodo barvni..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:51:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Punce šibam mislite name da me rešijo cita in nam le javi kaj si rešla. Me smo s teboj in držimo pesti!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:52:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Dobro juuuutroooo! dobro jutrooo tudi tebi? A ta pozdrav si mogoče zapela??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 7:57:01
|
|
|
|
pocka
|
cita - srečno spps - fajn opravi na pregledu tasa - dobro jutro bambam - dobro jutro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 8:29:32
|
|
|
|
tasa_m
|
sem zdaj na bibaleze.si prebrala porodno zgodbo oz. kako je ženska rodila doma. Mislim, da sem jo enkrat prebrala že na RR ampak nisem ziher. Prilagam vam link, če katera še ni prebrala te zgodbe klik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 8:56:01
|
|
|
|
yania
|
Dobro jutro...evo tudi jaz sem med jutranjimi danes...čudež,a... Cita drži se.... Tasa ja vem glede sprehoda, bom drugič raje po asfaltu hodila, ko tole je pa bil maraton zame... Samo ti povem, da pa bolje spim, mislim glede nog in to. Ma drugače, če nič ne migam, sem vsa nemirna in jih samo prestavljam.... Katere imajo danes pregled? SPPS...še katera?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:01:54
|
|
|
|
yania
|
Jaz sem pa ravno pojedla 2 kivija, mi ful paše zjutraj nekaj sočnega, ko sem tko neki žejna, tudi če pijem ponoči...pa čakam da se premakneta od želodca malo naprej, da lahko z zajrkom začnem.... Ostale pa še spite, a...no sej jst sm tudi še leže v spalnici in l.t.na nogah...verjetno bom tud še malo potegnila...ma ponoči sem bila nekaj slaba, sem se zbudila ob 3, pa ful slabo, mi je na želodčku ležal, pritiskal... nič...se pišemo kasneje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:02:32
|
|
|
|
yania
|
Pocka: berejo in berejo....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:02:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj je pa danes tako zatišje tu gor? niso se še vse zbudile..ali pa niso dobile še dovolj kofeina vase..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:04:15
|
|
|
|
yania
|
Hej ti si rekla da si 5 minut od tam doma...Korte... Mi smo pred enimi parimi leti prodali v vaš konec našega Audija A3....a poznaš ti ta par, mislim da sta se ravno poročila takrat, ful simpatična,,,,mož ji je kupil avto...da ne bom navsezadnje zvedela, da si to ti...haha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:04:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Katere imajo danes pregled? SPPS...še katera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 9:05:30
|
|
|
|
yania
|
Temno modre barve....A3....ali pa je ena vas prej...čakaj, mislim da malo prej, ko je tudi ena gostilna tam, proti Izoli, ne Portorožu....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?