Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:33:17
|
|
|
|
Vesnozaver
|
rebeka cestitke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:33:46
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, sem zdej govorila z našo kolumbo in vas vse lepo pozdravlja!!! Malo se je že crtala z Rokom, pa zdej ji ga bojo spet prpeljali...Pa držimo pestke, da bo hmali doma!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:35:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, ne se sekirat, če ti tvoj ne da...Pač so naši dragi malo čudni. Pa sigurno ni med vama nič narobe al pa da ga ne bi več prvlačla...To ti zdej sam hormoni delajo vse možne scene v glavi! Jst sem letos dobila celo 2x...Podiramo vse rekorde... mene to ful prizadene in najhuje mi je ko mu rečem pa nič ni sploh ne bom razmišljala več o tem sam res ni dober takle bit nepotešen.... sej ni čudno da slabo spim..... ne vem če so to sma hormoni no bomo vidli kak bo po porodu sma se mi zdi d bo kr še večja kriza ker zaščitla se ne bom za tretjega se pa še nismo odločl..... sma se ravno ene dva dni nazaj menla da bi blo tud 2 dost met ker imamo res malo prostora pa za 3 morš met že večji avto..... mal težko bi se trije basal na zadnjem sedežu????? no sej mamo čas premislt sam....... sex bo pa trpel.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:40:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, sem zdej govorila z našo kolumbo in vas vse lepo pozdravlja!!! Malo se je že crtala z Rokom, pa zdej ji ga bojo spet prpeljali...Pa držimo pestke, da bo hmali doma! kak lepo..... sam da se dobro počutita a je že kako čokolado oddala razmišljam da bi se oblekla v med. sestro pa jo šla mal prijazno gledat mogoče pa dobim kako čokolado shuka tud BRKN in njenega NIKA pričakujemo da bosta kmalu doma no ko boš kej popravljala še to dodaj..... drgač pa si ful pridna k takole lepo urejaš seznamčke evo samo zate:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:45:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, sem zdej govorila z našo kolumbo in vas vse lepo pozdravlja!!! Malo se je že crtala z Rokom, pa zdej ji ga bojo spet prpeljali...Pa držimo pestke, da bo hmali doma! kak lepo..... sam da se dobro počutita a je že kako čokolado oddala razmišljam da bi se oblekla v med. sestro pa jo šla mal prijazno gledat mogoče pa dobim kako čokolado shuka tud BRKN in njenega NIKA pričakujemo da bosta kmalu doma no ko boš kej popravljala še to dodaj..... drgač pa si ful pridna k takole lepo urejaš seznamčke evo samo zate:) mmmmmm mljack HVALA drugače pa od teh vseh rojstev se mi lohka oprosti k kej pozabm, a ne? Evo sem popravla.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 5.2.2009 18:46:58 >
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:47:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, sem zdej govorila z našo kolumbo in vas vse lepo pozdravlja!!! Malo se je že crtala z Rokom, pa zdej ji ga bojo spet prpeljali...Pa držimo pestke, da bo hmali doma! kak lepo..... sam da se dobro počutita a je že kako čokolado oddala razmišljam da bi se oblekla v med. sestro pa jo šla mal prijazno gledat mogoče pa dobim kako čokolado shuka tud BRKN in njenega NIKA pričakujemo da bosta kmalu doma no ko boš kej popravljala še to dodaj..... drgač pa si ful pridna k takole lepo urejaš seznamčke evo samo zate:) mmmmmm mljack HVALA drugače pa od teh vseh rojstev se mi lohka oprosti k kej pozabm, a ne? Evo sem opravla. sevede se ti vse oprosti sej pa ne moreš vsega zasledit si tak dobra.... drgač pa smo tud me zato tu da ti mal pomagamo.... in ne smeš bit jezna če te kej opomnimo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:48:21
|
|
|
|
Shuka
|
ma prov vesela sem če me kej opomnite in popravite, tko vsaj vem, da gledate te seznamčke
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:51:58
|
|
|
|
SALT
|
Suny-gre kadar ima priložnost,zaenkrat nič obsedenega..pa mislim,da ima toliko vednosti glede tega. Da bi že bil čas za punčko Dajmo Cita Se pa seveda predlagam,a me malčica ne upošteva ji je all in clusive čisto ok Shuka-Se opravičujem...sem pa sedaj vse prebrala..tudi sama sem mislila da piše tam samo za datume ... Pohvale za ves trud!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:53:54
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej se pa meni nekaj čokoladnega lušta shuka je ostalo kej tortice čeprav jih nimam rada pa zdle bi jo pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:57:07
|
|
|
|
sunny24
|
salt, sam da ma pamet in ne dela neumnosti! To je ta glavno! Kje pa bo živela tuki...V domu al privat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 18:59:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Da bi že bil čas za punčko Dajmo Cita Se pa seveda predlagam,a me malčica ne upošteva ji je all in clusive čisto ok sej zunaj bo tud mela all inclusive še huj k noter
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:05:08
|
|
|
|
SALT
|
Neve še..je naredila turistično,sedaj pa dela maturitetnega.. Točno tako vzunaj bo imela all in clussive********zvezdicami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:08:17
|
|
|
|
Čebel@
|
samo na pregled grem pa imam že spet enga februarčka med nami no poročilo:hana je cel ctg prespala tko da mi je g naredila še UZ.....še vedno je na glavici,ima 2500g-sem jo pa vprašala kok ima veliko glavico ker me pač zanima in je rekla da normalno ampak ni pretirane krize(ja no upam ker to bo treba ven spravit ).....pregled imam danes teden-12.2. če grem pa prej pa so mi zaželele srečno zdej grem pa neki pojest.......aja:samo da se usedem za računalnik mi hana potisne nogico ven,na ctg-ju pa spi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:10:28
|
|
|
|
|
Rebeka čestitke za sinčka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Rebeka čestitke za sinčka se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
a kero od vas ful špika v križu, sploh ne vem kaj bi blo to na čase me ful začne špikat kokr bi mi en nekej zabadal v križ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:15:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Rebeka - iskrene čestitke! Majchy - te prav razumem, ker jaz sem v zadnje šla prav v strahu na CTG - na srečo potem moj otroček ni spal (v prvo pa je tako spal, da sem morala it parkrat gor in dol po stopnicah, pa počepe delat, da se je zbudu). Je pa fino, da ti je naredila UZ. Jaz bi tudi mojo žabico rada videla.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:15:33
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 SMS od Rebeke... "Drage moje! danes ob 2.20 mi je odtekla voda, ob 16:45 pa je na svet prijokal najin sinček Uroš velik 54cm in težek 3725g. Ima temne laske in full je sladki!" ČESTITAM!!! ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
a kero od vas ful špika v križu, sploh ne vem kaj bi blo to na čase me ful začne špikat kokr bi mi en nekej zabadal v križ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:21:59
|
|
|
|
baki
|
rebeka iskrena cestitke glede na tvoj trbuscek je uroš kr pravi korenjak(bil je tvoj trebušček)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:27:25
|
|
|
|
baki
|
nasi bojo vsi meli all inclusiv mame pa pol penzion(pa se tist je uprasaj)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:27:40
|
|
|
|
timy
|
Majchy čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:28:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy čestitke za pregled hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 19:29:45
|
|
|
|
baki
|
kaka dobra tortica jst bi kr dve.sem požresna kaj mogoce me bo pa kislina se bol pekla ko me se ne dojst
< Sporočilo je popravil baki -- 5.2.2009 19:30:50 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?