Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:41:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Katjusa ,fajn obrisi plošcice,ker znajo drset po mehcalcu.Mene isto ne gleda spodaj,mi je isto rekla kot tebi,ce ni izcedkov oz kaksnih problemov dol ,da je bolje ,da ne pregleduje vaginalno. vidim da imajo eni že izkušnje z mehčalcem.... ja sem prej na hitro si kr mal obrisala tolk da sme lahko do školke prišla pa sem vidla da je ful spolzko zdej sem pa fino obrisala.... nisem imela v planu da bom dons še kopalnico pucala.... sem misla to mojga nafehtat... k mi je zdej cel želodec okol obrnilo.... tole prepogibanje je pa res pravi podvig
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:46:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
vidim da imajo eni že izkušnje z mehčalcem.... ja sem prej na hitro si kr mal obrisala tolk da sme lahko do školke prišla pa sem vidla da je ful spolzko zdej sem pa fino obrisala.... nisem imela v planu da bom dons še kopalnico pucala.... sem misla to mojga nafehtat... k mi je zdej cel želodec okol obrnilo.... tole prepogibanje je pa res pravi podvig Ja Katjusa imam izkusnje,drsi kot hudic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:48:54
|
|
|
|
bibi5
|
ja bila sem čez rok samo 2 dni..porod se je začel čist spontano,potem pa so se zadeve obrnile v drugo smer...na koncu se je vse dobro končalo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:53:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 ja bila sem čez rok samo 2 dni..porod se je začel čist spontano,potem pa so se zadeve obrnile v drugo smer...na koncu se je vse dobro končalo. super, sam da se je vse dobr izteklo
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:53:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mamo pa skupaj 11 in 5 se bomo šli punce volijo.... Bi se upala stavit, da bo na koncu kaka beyba več... Se upa kera stavit??? Če zgubim častim tortico na prvem vozičkarskem mitingu!!! Tud jst pravm da bojo na konc vodile punčke!! Vozičkarski meeting bi bil pa res lep-nekje v portorožu mogoče....pač nekje v tistem koncu bi blo fajn vozičkat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:54:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Bibi a zato ker si sla cez rok se je zakompliciralo in se je pokakala al?Jaz sem brala ,da se pokakajo ,ce se nekaj ustrasijo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 16:58:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Bibi a zato ker si sla cez rok se je zakompliciralo in se je pokakala al?Jaz sem brala ,da se pokakajo ,ce se nekaj ustrasijo... glede tega kakanja sem pa tudi jaz slišala ampak hvala bogu da se je pr njej takole nizteklo lani sem brala da se eni nosečki ni in je otroček zarad tega umrl ...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:00:41
|
|
|
|
claud
|
Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:02:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, sem imela pestro danes....babica, prijateljica pa se mama....zdaj pa se zelenjavna juhica kuha in cakam da mozek pride. Pozabila sem prej povedat,da je patronazna svetovala, da naj si bradavice po tusiranju z brisaco malo 'drgnem', kar sem slisala da odsvetujejo,da so to v'starih casih' delali, pa je rekla kakor hocete, so pa tiste mamice ki so drgnile, rekle da je fajn, da so....aja pa se posebej ce imas obcutljive bradavice, kar jih jaz imam....no, bom poskusila danes, saj ce si mislim da bi zdaj na josko mogla dat me kar stisne, tako da mogoce pa jih res malo utrdiml......sunny a bos se mi pridruzila, pa da vidiva ce je kaj? Mislim da si ti rekla, da imas tudi obcutljive bradavicke aja seveda ČESTITKE kolumbo, witto in brkn¨!!!! Balonchy res mas fletnega pubeca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:04:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam! Tud jest mam tak filing, sam moj g. je rekel, da se ne bi ustavilo, tudi, če bi kapljalo, če pa steče se pa ne ustavi ampak gre kr ornkven.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:04:50
|
|
|
|
bibi5
|
ma več razlag je bilo za carski rez-poror je kar precej časa trajal od 4.30 do 10.30 se ni premaknlo prav nič in tAKRAT SO UGOTOVILI,da je otroček v stresu,pol pa je blo urgentno..to da se otroček prestraši,ja sem tudi jaz prebrala...ne vem morda...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:05:55
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam! no to tud mene zanima.samo pomoje bomo vedle če nam bo kej teklo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:06:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam! Tud jest mam tak filing, sam moj g. je rekel, da se ne bi ustavilo, tudi, če bi kapljalo, če pa steče se pa ne ustavi ampak gre kr ornkven. Sj ni blo tko kot kapljanje, ampak k da bi iz lončka zlil ene pol deci vode....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:08:16
|
|
|
|
claud
|
No sj še dobr da sm jutr naročena na pregled, da vidmo kok ma še kj plodovnice...ker je že zadnjič rekla da jo je bl mal, ampak glede na trajanje nosečnosti še dovolj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 živijo, pr meni je bilo urgentno(nič planirano),ker se je hči pokakala v maternici in bi se lahko zadušila;zdaj drugič ni nujno,da bo carski rez-me vsi podpirajo ,da probam po naravni poti roditi...bomo vidli kako pa bo.CR naredijo tudi,če je otrok obrnjen z nogicami naprej,če je plod prevelik za mamine mere,...če sta mama ali otroček v nevarnosti..no nekaj razlogov sem ti navedla še več pa jih najdeš npr.v kakšni knjigi-npr.Porodni načrt( ta nova knjiga-pripročam v branje).Pa srečno! bibi5 - A si bla čez rok k se je to zgodilo in kako so vedeli? Si morda ti kaj slutila, pa si šla na pregled al je blo ravno v času pregledov? se obema zahvaljujem za odgovor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:13:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
Vesnozaver tudi meni so to rekli v mš,jaz to delam in si jih mazem z oljem in nimam nic obcutljivih.... Claud meni se je tudi to parkrat ze zdelo,ne vem kaj bi ti rekla...A ti jutri zves kdaj bo cr?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:17:00
|
|
|
|
|
Claud glede odtekanje vode ne znam pomagat ker mi prvič ni odtekla sedaj pa ne vem...moj čep se lušči popadke pa imam od 9-10 minut pa me zanima al bodo še močnejši al se bodo umiril...upajmo na najbolje...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:20:47
|
|
|
|
kayica24
|
Cita jaz bi tudi že mela popadke... Nevem kak se mi tako mudi,pa sem tako nestrpna Mogoče pa bi rada prvo februarčico na svet spravila A te že fejst boli??? Kaj drugače počnete?Meni je dolgčas...Nevem kam naj se dam..Najboljše da sem kar na RR pa čvekam,ne??? Aja,morm povedat,da sem si prej delala parno kopel iz senenega drobirja..A še katera to prakticira?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:20:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam! Tud jest mam tak filing, sam moj g. je rekel, da se ne bi ustavilo, tudi, če bi kapljalo, če pa steče se pa ne ustavi ampak gre kr ornkven. Sj ni blo tko kot kapljanje, ampak k da bi iz lončka zlil ene pol deci vode.... Možno je ampak pomoje bi blo tega več če bi se to že zgodilo, tko da do jutri počakaj boš videla kaj bo g. rekla.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:21:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Claud glede odtekanje vode ne znam pomagat ker mi prvič ni odtekla sedaj pa ne vem...moj čep se lušči popadke pa imam od 9-10 minut pa me zanima al bodo še močnejši al se bodo umiril...upajmo na najbolje... še ena v dogajanju...... držimo pesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:22:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Cita jaz bi tudi že mela popadke... Nevem kak se mi tako mudi,pa sem tako nestrpna Mogoče pa bi rada prvo februarčico na svet spravila A te že fejst boli??? Kaj drugače počnete?Meni je dolgčas...Nevem kam naj se dam..Najboljše da sem kar na RR pa čvekam,ne??? Aja,morm povedat,da sem si prej delala parno kopel iz senenega drobirja..A še katera to prakticira? Jaz sem si 2x naredila sedečo kopel iz senenga dobirja z eteričnimi olji. Parno še nisem delala,. Ker nisem dobila senenga drobirja v rinfuzi ampak šumečo tableto za kopel.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:22:45
|
|
|
|
Katjusa
|
jst po eni strani bi šle kr rodit po drugi bi še pa kr mal počakala k vem kaj vse me pol čaka mal se pa tud bojim kak bo in kako bom sprejela dojenčka.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:23:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Cita jaz bi tudi že mela popadke... Nevem kak se mi tako mudi,pa sem tako nestrpna Mogoče pa bi rada prvo februarčico na svet spravila A te že fejst boli??? Kaj drugače počnete?Meni je dolgčas...Nevem kam naj se dam..Najboljše da sem kar na RR pa čvekam,ne??? Aja,morm povedat,da sem si prej delala parno kopel iz senenega drobirja..A še katera to prakticira? Jaz sem si 2x naredila sedečo kopel iz senenga dobirja z eteričnimi olji. Parno še nisem delala,. Ker nisem dobila senenga drobirja v rinfuzi ampak šumečo tableto za kopel. kak pa zgleda sedeča kopel?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:25:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mam eno vprašanje!!!! A je možno da voda kj odteče ko greš lulat? JSt sm mela zdele tak feeling. K sm nehala pa je še kr neki tekl....pa ni blo tko k takrat ko lulaš....sj ni blo tko velik sam pojma nimam! claud-tako je meni prvič začela odtekat voda... dvakrat po malo...sam meni je zjutraj ko sem vstala in šla na wc...mi je blo ful čudno sam sem vedla da nisem lulala...potem pa čez približno tri ure je samo počlo in se je razlilo... jaz sem se pa v teh treh urah use pripravila obrila umila in vse pospravla pa še zlikala par hlač na rob...sem pa šetala okol kr u gatah...še dobr pol se je pa sam ulilo...tako da ja to je lahko začetek odtekanja vode... spet bo nova februarčica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 17:27:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Cita jaz bi tudi že mela popadke... Nevem kak se mi tako mudi,pa sem tako nestrpna Mogoče pa bi rada prvo februarčico na svet spravila A te že fejst boli??? Kaj drugače počnete?Meni je dolgčas...Nevem kam naj se dam..Najboljše da sem kar na RR pa čvekam,ne??? Aja,morm povedat,da sem si prej delala parno kopel iz senenega drobirja..A še katera to prakticira? Jaz sem si 2x naredila sedečo kopel iz senenga dobirja z eteričnimi olji. Parno še nisem delala,. Ker nisem dobila senenga drobirja v rinfuzi ampak šumečo tableto za kopel. kak pa zgleda sedeča kopel? Kopel k v bani sediš in se namakaš al pa v lavorju
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?