glen
|
Ciao. Najprej en lep pozdravček vsem in mamicam z . Čestitke Kolumbo in Brkn za Sunny lepa sobica ,no zdaj ko je soba pronta pa mala miss lahko kej tudi prehiti ne Diamanta Ko sem bila noseča z Lin sem šla čez rok 11 dni(je pa res da so mi nonstop neki rok prestavljali in če mi ga nebi bi rodila dan pred rokom ). No v glavnem,ko greš čez rok je v Izolski porodnišnici praksa, da prideš vsak drugi dan na pregled in ctg. Tisto jutro sem bila na pregledu in ctg-ju,kateri ni beležil nobenih znakov, da bi se kej pripravljalo,in bila sem čisto zaprta oz. kot si ti napisala odprta 0 cm . Cel dan nič,zvečer ob 23 mi je oddtekla voda,okoli polnoči sva šla v porodnišnico,so me sprejeli,ctg nič kej posebnega,brez popadkov, odprta 2 cm,okoli 1h smo šli v pripravljalnico na klistir in britje, nakar ob 01. 20 prvi močen popadek(moj,ne umeten),čez min še en,......pokličem takoj sestre,me dajo v porodno, ob 01.30 pride gin,odprta 8 cm, ob 02 je Lin pokukala na svet ,tako da je vse možno. Prijatelca je bila odprta 2 cm že dobrih 14 dni pred rokom pa je šla pol dober ted. čez rok. Srečno Katjusa te popolnoma razumem kako je ko greš čez rok,si že vsega sit pa to čakanje kdaj bo,pa tel,........No želim ti,da te čim prej kej prime,a torbo si že pripravla? mogoče je pa to vzrok da noče še ven ,hecam se Shuka tebi pa pohvale za seznamčke,res si pridna. Glede umetnega mleka,pa sem jaz pri Lin uporabljala Aptamil.3 mes. sva se polno dojile bp,pol sem pa jaz dobila prvo ,katera je trajala dolge 3 ted. in takrat Lin ni hotela pit mojega mleka,je rekla pediatrinja da je pač takrat mleko hormonsko malo drugače in da ene moti druge ne,in v teh treh ted. kljub stiskanju sem zgubila mleko,tako da smo pol nadaljevali z Aptamilom. Ta ji je odgovarjal tako da pol nismo nič šaltali na kej drugega. Je pa med tadražjimi ,prijatelca ki ima punčko staro 6 mes. je začela z aptamilom in po 1 mes prešaltala na hipp kateri ji glih tako odgovarja je pa cenovno dosti bolj ugoden.
|