|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
5.2.2009 13:09:49   
tasa_m
kaj dogaja??

Jaz zdaj vse speglala tak da smo pripravljeni..user posted image  samo torbo še najdem..user posted image  sem nekam tist ruzak s sendvičem in Pingu sokom založla user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.2.2009 13:10:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj dogaja??

Jaz zdaj vse speglala tak da smo pripravljeni..user posted image  samo torbo še najdem..user posted image  sem nekam tist ruzak s sendvičem in Pingu sokom založla user posted image

ti posodim mojga? user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.2.2009 13:12:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kaj dogaja??

tud mojga lahk neseš,sam sendvič pa sok,si boš mogla nabavituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.2.2009 13:18:20   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj dogaja??

ker sendvič pa sok si že snedla ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.2.2009 13:21:48   
spps

kaj dogaja??

ker sendvič pa sok si že snedla ane user posted image user posted image user posted image

kak si vedlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.2.2009 13:23:16   
Pupa7

kaj dogaja??

kak si vedlauser posted image user posted image user posted image

ker sem čarovnica in šašavka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.2.2009 13:38:55   
pondelak
živjo user posted image !
jaz sem pa včeraj cotike oprala,danes pa speglala tak da smo skoraj pripravljeni..user posted image user posted image
za cito user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.2.2009 13:49:56   
Grahec
Ojla,

še vedno 2 v 1 user posted image .

Včeraj sem imela pregled in CTG je zaznal 2 popadka, odprta sem pa za približno 2 cm. Ker bi rada, da user posted image ,  ostane še malček v trebuhu moram počivat in bit čim manj pokonci, druzga se menda ne da neredit. Ko bo bo!
Včeraj sem bila poveljnik iz postelje, ker je imel mož dopust in je bil moj priden vojaček, počasi bodo stvari za user posted image  zrihtane. user posted image user posted image user posted image

držim pesti za citouser posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.2.2009 13:52:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,

Včeraj sem imela pregled in CTG je zaznal 2 popadka, odprta sem pa za približno 2 cm. Ker bi rada, da user posted image ,  ostane še malček v trebuhu moram počivat in bit čim manj pokonci, druzga se menda ne da neredit. Ko bo bo!
Včeraj sem bila poveljnik iz postelje, ker je imel mož dopust in je bil moj priden vojaček, počasi bodo stvari za user posted image  zrihtane. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da si še vedno 2v1...user posted image user posted image user posted image , da tak ostaneš še nekaj časa!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.2.2009 13:53:03   
KOKICA32
Cita user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.2.2009 13:55:08   
Joj punce sej sem psihično pripravljena ampak še ne biuser posted image user posted image user posted image ...kličem prej Lauro ker je pr atiju pa mi reče mami ka si že rodila sej danes je tisti dan ko sem bila jaz prej rojena pa sem se začela smejat...sedaj mi pa ni več smešno sej mogoče se bo pa vse umirilo...kk optimist sem jaz a ne...

HVALA ZA VSE user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.2.2009 13:57:23   

Ojla,

Tudi jaz držim pestke pa user posted image user posted image  zate da še bebica malo počaka...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.2.2009 13:58:41   
yania
Ojla...evo, sem najprej eno uro brala...
Ponoči sem spala od 1.00 do 7.00...premalo,a? Samo je bilo pa v enem kosu, že 2.noč..jupiii...Ma sem imela danes jaz tamalo za v vrtec peljat..pa sem mislila da bova še poležali...aha,,če verjameš...
Cita drži se....zdej gre pa zares,a....sej bo, mislimo na tebe in tvojega škratka...user posted image user posted image

Jaz sem pa tudi bila malo v šopingu in kupovala še nekaj malenkosti...tudi čaj za nosečnice, in čaj za dojenje...
res so malinovi listi noter, samo po mojem bolj malo, ker ostalo piše v %, koliko je katere stvari noter, pri mal.listih pa nič, pa na koncu so napisani...no kakorkoli...pomaga baje pri prebavi in odvajanju vode...bomo poročali kako bo...
Drugače pa o količini vode..jaz dam vedno več vode, tako da bo kar za dve skodelici ena vrečka...mi pa je tudi fajn čaj od teekane- Imunee...ful je dober...z žličko medu...njami...

Čep se meni v prvo ni odluščil, no vsaj opazila ga nisem, tako da nimam pojma kako je s tem...mislim da mi je kar voda odtekla s čepom vred...3 dni po roku...

Kupila sem aventove zadevce, ki sem pisala podrobno že včeraj in Chicco nastavke, če bo kak problem...upam da uspe...je pa drugače še od Chiccota neka pumpica, tik pred dojenjem lahko bradavico ven potegneš...ma sej pol pa človek sploh ne ve zakaj bi se odločil...je pa fajn tale aventova zadeva, ko dojiš daš na drugo dojko, ko potem ven teče mleko kar v to posodico-silikonsko,,,jaz se spomnim, je bilo kar treba...
glede blazinic za dojenje, za enkratno uporabo,,,tudi moja kolegica je rekla, da jo tosamine žulijo, jaz imam neke druge z Milerja, za ponoči, pa me tudi nekaj reže...kaj ve mislite o tistih pralnih? mislim da jih ima avent..a je katera prakticirala to?

Nič grem po tamalo v vrtec, pa greva en krog...vsake tolk mal sonček posije, pa da kak žarek še mi2 ujameva....čeprav ima ob 15.45 plesne,,,jo bom pa nazaj peljala...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.2.2009 14:00:33   
Grahec
Cita poskušaj počivat in ne preveč razmišljat, saj mogoče pa še bo pa še nekaj dni minilo... A imaš tudi popadke?

Drugače punce kaj novega, jaz res ne morem it brat za nazaj, tak da hitro napište najpomembnejše, ker grem potem spet ležat. Žal nimam prenosnika, da bi lahko leže čekirala RR.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.2.2009 14:04:19   

Cita poskušaj počivat in ne preveč razmišljat, saj mogoče pa še bo pa še nekaj dni minilo... A imaš tudi popadke?

Drugače punce kaj novega, jaz res ne morem it brat za nazaj, tak da hitro napište najpomembnejše, ker grem potem spet ležat. Žal nimam prenosnika, da bi lahko leže čekirala RR.

ja sej ne vem al so popadki al niso ampak me tko na intervale pikne v križu pa boli...joj sem huje kot une ko prvič rodijo res...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.2.2009 14:06:03   
tasa_m

Ojla,

grahec drži se nam in POČIIIIVVAAAAJJJJ. Bodi še kr naprej poveljnik, sam da bosta z user posted image  čimdlje vzdržala.. user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.2.2009 14:07:31   
Grahec
CITA - No tko mene pika že vsaj kakih 10 dni, samo verjetno je pri tebi kaj bolj resno, ker se ti je odluščil čep. Mene pa zdaj vsake toliko še zvije kot pred menstruacijo.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.2.2009 14:07:36   
čebeica maja

Ojla,

kr počivat , tko kot jst, cita ti pa tutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.2.2009 14:07:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Joj punce sej sem psihično pripravljena ampak še ne biuser posted image user posted image user posted image ...kličem prej Lauro ker je pr atiju pa mi reče mami ka si že rodila sej danes je tisti dan ko sem bila jaz prej rojena pa sem se začela smejat...sedaj mi pa ni več smešno sej mogoče se bo pa vse umirilo...kk optimist sem jaz a ne...

HVALA ZA VSE user posted image user posted image

CITA tudi me smo optimist s teboj, da še malo počaka tvoj amla miss..!! Če pa slučajno nebo zmogla čakat pa verjemi da smo s teboj in te bomo imele vedno v mislih, da se bo čim hitreje in čimlepše vse izteklo.. user posted image user posted image  me bomo dihale s teboj! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.2.2009 14:08:44   
Dali*
Kolikor sem na hitro preletela...

...torej Cita in Grahec bi rade že nekaj prehitevale...

...punce počivat in ne se prihirat...držte se....

...ne še nas strašit...jst še nimam nč naštiman, pa je še cca. 40 dni do PDP...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.2.2009 14:11:04   
Grahec
POstelja kliče, tako da papa,
pa če se le da nobenega novega user posted image , do naslednič ko se oglasim!user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.2.2009 14:13:09   
drevozivljenja
lp punce.jaz nevem kaj mi je.dol me tišči,in to zeloo..naj grem v p?nimam napotnice pa tudi moj g več ne dela.otrok se je malo umiril.pa vse kosti spodaj me bolijo.ampak nič trebuh ne otrdeva.samo dol tišči,tako da sem pred pol ure komaj hodila.naj grem v p?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.2.2009 14:15:30   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp punce.jaz nevem kaj mi je.dol me tišči,in to zeloo..naj grem v p?nimam napotnice pa tudi moj g več ne dela.otrok se je malo umiril.pa vse kosti spodaj me bolijo.ampak nič trebuh ne otrdeva.samo dol tišči,tako da sem pred pol ure komaj hodila.naj grem v p?

če nimaš daleč kr pejt al pa prej poklič

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.2.2009 14:16:13   
drevozivljenja
občutek je tak kot bi mi kosti narazen šle.ne vem no...saj mislim da bom šla se pokazat v p.nič me ne stane.

Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.2.2009 14:17:11   
drevozivljenja
me vzamejo brez napotnice?ali?

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.