yania
|
Ojla...evo, sem najprej eno uro brala... Ponoči sem spala od 1.00 do 7.00...premalo,a? Samo je bilo pa v enem kosu, že 2.noč..jupiii...Ma sem imela danes jaz tamalo za v vrtec peljat..pa sem mislila da bova še poležali...aha,,če verjameš... Cita drži se....zdej gre pa zares,a....sej bo, mislimo na tebe in tvojega škratka... Jaz sem pa tudi bila malo v šopingu in kupovala še nekaj malenkosti...tudi čaj za nosečnice, in čaj za dojenje... res so malinovi listi noter, samo po mojem bolj malo, ker ostalo piše v %, koliko je katere stvari noter, pri mal.listih pa nič, pa na koncu so napisani...no kakorkoli...pomaga baje pri prebavi in odvajanju vode...bomo poročali kako bo... Drugače pa o količini vode..jaz dam vedno več vode, tako da bo kar za dve skodelici ena vrečka...mi pa je tudi fajn čaj od teekane- Imunee...ful je dober...z žličko medu...njami... Čep se meni v prvo ni odluščil, no vsaj opazila ga nisem, tako da nimam pojma kako je s tem...mislim da mi je kar voda odtekla s čepom vred...3 dni po roku... Kupila sem aventove zadevce, ki sem pisala podrobno že včeraj in Chicco nastavke, če bo kak problem...upam da uspe...je pa drugače še od Chiccota neka pumpica, tik pred dojenjem lahko bradavico ven potegneš...ma sej pol pa človek sploh ne ve zakaj bi se odločil...je pa fajn tale aventova zadeva, ko dojiš daš na drugo dojko, ko potem ven teče mleko kar v to posodico-silikonsko,,,jaz se spomnim, je bilo kar treba... glede blazinic za dojenje, za enkratno uporabo,,,tudi moja kolegica je rekla, da jo tosamine žulijo, jaz imam neke druge z Milerja, za ponoči, pa me tudi nekaj reže...kaj ve mislite o tistih pralnih? mislim da jih ima avent..a je katera prakticirala to? Nič grem po tamalo v vrtec, pa greva en krog...vsake tolk mal sonček posije, pa da kak žarek še mi2 ujameva....čeprav ima ob 15.45 plesne,,,jo bom pa nazaj peljala...