|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
5.2.2009 8:46:31   
Anonimen
user posted image

dobro jutro punce

Kako ste? Ste v redu spala, jaz sem danes za spremembo šla samo 1x ponoči na wc, sem imela pa včeraj zvečer tako drisko, da mislim, da je takrat šlo že vse ven.

VIdim, da imate nekatere probleme s taščami. Jaz sem prvič zanosila pri 21 in mi ni nihče nikoli ničesar očital. Pač sva z možem tako želela in vsi vedo, da kar si midva pač zapičiva speljeva do konca. Sva kr trmasta in vztrajava pri svojem. 

Lenck jaz se tašči 100% ne bi pustila. Pač ne bi šla k njen na obisk, naj gre mož sam pa reče, da se slabo počutim pa da ne morem pa pika. Jest se neki dobre do nje 100% ne bi šla delat, če je ona tako "črno" nastrojena proti tvoji nosečnosti.

Nič lepo se imejte pa se oglasim še kaj kasneje, če se boste kaj prebudile. Joj jaz tud komaj čakam marca, da bom imela NS, sej bo kmalu, sej ima februar samo 28. dni user posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.2.2009 9:08:02   
barika
Jutro
pri nas pa sonček sijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.2.2009 9:11:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image
dobro jutro punce, kako ste? so slabosti ponehale?

namreč pri meni je včeraj vse ponehalo, kot da bi odrezal. a mislite da je kaj  narobe, se moram sekirat?

Dobro jutrouser posted image

pri meni slabosti še kar trajajo...prav nič prijetno ni, pa bo že. Pri mesa ni so prejšnjo nosečnost trajale tam nekje do dvetega tedna, potem pa kot bi  odrezal. Torej me čakata še dva taka tednauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.2.2009 9:12:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro
pri nas pa sonček sijeuser posted image

Resss?

pri nas pa dežuje, prav nič prijetno niuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.2.2009 9:31:43   
Nataša31
Ojla punce,

da se še jest javim, mi je mali zbolel, pa nimam doma interneta.
V ponedeljek sem imela 1. pregled.
Slišal se je že srček, juuupiii! Mlai/mala je bil velik že 0,82 cm, se pravi ravno prav,
vse je OK, malo imam glivic, kot že med prvo nosečnostjo. Naslednji pregled imam 19.2. na Jesenicah, zaenkrat mi je še grozno slabo.....Ampak saj bo:)
Pozdravček, grem nazaj v horizontalo
LP

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.2.2009 9:46:10   
Anonimen
dan!
men je še zmeri slabo in če sodim po prvi nosečnosti mi bo še do 6 meseca slabo k pr norcih ampak upanje umre zadnjeuser posted image
pol mam dohtarco tko da mi mora napisat bolniško še za drug teden k mam pregled pri G pol pa upam da mi bo G dala še za ta mesec da dam pol pa odpoved k enostavno mi je sam še bolj slabo k pomislim na službouser posted image
a ktera ve če lahk bolniški list pošljem po pošti?user posted image k šefica je res neki posebnega in se mi ne da še z njo ubadat k mi teži sto na uro

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.2.2009 9:49:37   
barika
Larilu, a se ti zdi, da daš ti sporazumno odpoved??na žalost potem nisi opravičena do nadomestila iz zavoda ...mah ta država, sploh nimam besed.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.2.2009 9:55:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

a ktera ve če lahk bolniški list pošljem po pošti?user posted image

Verjetno lahko, pri nas recimo ni pomembno kdo ga prinese, važno da jeuser posted image . Ga pa jaz oddajam direktno v obračun plač, šefica ga niti vidi ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.2.2009 9:56:19   
Anonimen
user posted image

Jutro

No, se pridružujem v klub tistih, ko jim je iber slabo user posted image  Pa men se meša no, ker komaj do šihta pridem user posted image  Imam pa na sumu še nizek pritisk, tko da če ne bo bolš zelo hitro, bom šla že prej d dr. pa naj me dal mal ležat, ker sem k cota user posted image  To mi res ni podobno in sem zato še tolk bolj user posted image
Če se spomnim 1 user posted image  sem bila v tem času ravno na morju. Malo mi je že bilo slabo, sam ne tolk, pa res sem veliko spala (2x čez dan in zvečer od 22h naprej user posted image  - ja, moj se je res spočil od mene user posted image ). Eh kaj pa vem, upam, da hitro mine, ke ne moj mož, ne user posted image  nimata kaj veliko od mene v tem obdobju user posted image

Fajn bodite, čuvajte svoje pikice in božajte bušije user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.2.2009 9:57:49   
oktavija
Jutro!

Na hitro se javljam!

Končno sem našla vaje za hrbet, ki niso škodljive za nosečnice, lajšajo pa bolečine.
Brušuro najdete v vsakem ZD, jaz pa sem jo našla tudi v elektronski obliki in zato vam jo posredujem.

Link: http://www.krka.si/si/otc/publikacije/bolniki/?v=bolezn#hrb_osteo1 

user posted image
Na 17 in 18 strani so vaje!!!user posted image user posted image

Lep dan va želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.2.2009 9:58:28   
*kinnie*
larilu: do kdaj imaš pogodbo? 

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.2.2009 10:30:27   
sontschica

user posted image

namreč pri meni je včeraj vse ponehalo, kot da bi odrezal. a mislite da je kaj  narobe, se moram sekirat?

v katerem tednu pa si? pri meni je tut bolj kot ne vse ponehalo, jaz sem stopila v 10 teden. včasih mi je še za kakšno minuto slabo potem pa mine. nekatere ste napisale, da je to normalno, vendar sem jaz tut vseeno mal prestrašena. mislim pa, da mi bo isto kot prejšnji  teden, ravno med vikendom najbolj slabo. ker med tednom sem v službi, pa se že nekako zamotiš. a imaš še ostale nosečniške znake? jaz HB vsaj to imam, prsa so kot, da mi jih bo razneslo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.2.2009 11:03:58   
Anonimen
kinnie do maja imam pogodbo ker sm kot pripravnica vendar k res ne morm delat kot prvo mi je nonstop slabo in sam čakam kdaj bom šla objemat školjko drugič pa mi je kolektiv tak te vse mine k sam čakajo kdaj ti lahk nož v hrbet zasadijo in te zajebejo user posted image
barika to vem ja sam mene po eni stran vest ful peče če bi bila na bolniški pa jih izkoriščala po drugi strani pa če bi bil ok kolektiv bi delala do konca pogodbe če mi ne bi bilo tok slabouser posted image
no zdej se morm it pa res zrihtat tko da se slišmo kasneje pa čimmanj slabosti in objemanj z wc školjkouser posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.2.2009 11:34:38   
Anonimen
larilu, jaz bi na tvojem mestu šla lepo na bolniško, ker tako boš imela vsaj plačo pa še potem greš na zavod in si upravičena do določenega zneska, vsaj par mesecev. Sej v breme firme boš 30 dni potem te bo pa tako ali tako država financirala. Razmisli malo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.2.2009 11:40:59   
*kinnie*

larilu, jaz bi na tvojem mestu šla lepo na bolniško, ker tako boš imela vsaj plačo pa še potem greš na zavod in si upravičena do določenega zneska, vsaj par mesecev. Sej v breme firme boš 30 dni potem te bo pa tako ali tako država financirala. Razmisli malo. user posted image

Isto.

Pa nič ne imej slabe vesti! Glej, da bo zate dobro pa je. Bi pa G fajn pojamrala glede slabosti...in spet boš pridobila kak teden!
Ma briga te za oni kolektiv...tudi pri nas souser posted image , pa bom tudi raje še malo potrpela in delala....kasneje se ti bo vsak eurček poznal...jaz sem bila v prvo na porodniški kot študentka, ma za zjokat kakšna je bila porodniškauser posted image ...

Razmere pa itak samo ti dejansko poznaš,....tako da že veš, kaj je zate najbolje...pa mal user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da ti podaljšajo bolniško. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.2.2009 11:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

user posted image

v katerem tednu pa si? pri meni je tut bolj kot ne vse ponehalo, jaz sem stopila v 10 teden. včasih mi je še za kakšno minuto slabo potem pa mine. nekatere ste napisale, da je to normalno, vendar sem jaz tut vseeno mal prestrašena. mislim pa, da mi bo isto kot prejšnji  teden, ravno med vikendom najbolj slabo. ker med tednom sem v službi, pa se že nekako zamotiš. a imaš še ostale nosečniške znake? jaz HB vsaj to imam, prsa so kot, da mi jih bo razneslo. 

user posted image
po mojih izračunih v 7 tednu user posted image (zadnja m 22.12.), a ni to čudno da so slabosti kar odrezane, no saj sem vesela. joške me pa še zmeri bolijo na dotik

Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.2.2009 12:43:00   
črviček
Drage moje!
Sem nova med vami in upam, da me sprejmete medsebe. Moja zadnja M je bila 20.12 08, tako da sem sedaj nekje v 7 tednu. Počutim pa se grozno. Saj že poznate tisto o 24h slabosti, smrdeči hrani in okolici. Najraje bi se zaprla v sobo in pokrila z odejo čez glavo( seveda, tudi odeja ogabno smrdiuser posted image ) in čakala, da ta slabost mine. Pa ne gre tako.
In tako zelo si želim uživati v nosečnosti, saj sem jo res doooolgo čakala. Ne predstavljam si, da bi se tako morala počutiti naslednjih 7 mesecev! Pa res nisem scrkljane sorte, a to je prava matrarijauser posted image .
Sem že povedala svojemu, da mi bosta s črvičkom tole dvojno povrnilauser posted image . Tolažim se, da bo minilo. Lepo prosim, naj čimprej, ker se mi bo drugačeuser posted image  takole zrolalo.
Še to, prvi pregled imam 19.2.09.

Vsem septemberkam želim prečudovito nosečnost, ogromno smeha in zadovoljstva in septembra zdravega otročička.

p.s. Ko vas malo bolje spoznam, napišem še kaj več razen jamranja o slabostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.2.2009 12:50:44   
vila MaLiNa
Oktavija a potem praviš, da so te vaje tudi nam user posted image  namenjene? No superuser posted image  Sicer me nič ne boli, bi bilo pa fajn malo ojačati mišice za kasnejše mesece.

Larilu velja tako kot so ti punce napisale. Služba ti bolniško plača samo prvih 30 dni, nadalje ti jo ZZZS. Sicer pa, če si izplačujejo tok visoke nagrade v NLB, kaj je potem za njih tvoja bolniškauser posted image .Ti kar izkoristi, saj v zdravstvo vplačujemo veliko(kar poglej plačilno listo), ven pa dobimo bore malo. Pa še ponavadi gremo spet raje samoplačniško, da smo prej na vrsti. Glede sodelavcev pa... sej ni besed. Vem pa, da je težko delati v takem kolektivu, kjer te postrani gledajo. In če imaš možnost je čisto brez veze se matrati v taki službi. Sej bo user posted image . Čas gre dalje, važno je samo, da so naši user posted image  varno pospravljeni v naših trebuščkih.user posted image
Sontchnica in user posted image  mogoče bodo pa slabosti nazaj prišle user posted image . Po moje ni nič narobe. Tudi z mano je boljše kar se slabosti tiče (takoj ko bom to napisala mi bo sigurno spet slabo ratalouser posted image ) pa ste videle slikico od mojega škratka. Veselo raste in srček bije sto na urouser posted image user posted image .

Jz sm pa danes še eno povabilo  na razgovor dobilauser posted image  

Lp

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.2.2009 13:02:58   
sontschica
vila MaLiNa, hvala za spodbudo. sej brez slabosti se da prav fajn živet...a je zmeraj ? kako in kaj. aja pa še en popravek, jaz sem sontschica, brez N.

kaj pa študiraš? in boš šla na razgovor?

jaz sem se odločla, skladno s svojim user posted image , da v službi ne bom nič povedala o user posted image , ker moram itak nase mislit. v bistvu mi je skoraj vseeno, kaj si mislijo. tako kot se mora zgodit, tako bo. jaz itak nimam vpliva na to.če me mislijo vzet, me bojo, če sem user posted image  al pa ne.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.2.2009 13:11:44   
vila MaLiNa
Sontschica se opravičujem za napakouser posted image . Končujem pa študij kemije, ravno danes zjutraj sem bila pri profesorici, da sva še malo dorekli kako in kaj. Ko sem ji povedala za nosečnost je bila navdušenauser posted image  pa me je vprašala kako je pa s slžbami kaj in sem ji povedala. Je rekla, da naj bom kar tiho.user posted image  Če pa ona tako reče... potem pa že mora biti nekaj na tem. Na razgovore sem mislila sicer iti, ampak jim pač povedat, da sem noseča (da bi imela čisto vest), po drugi strani pa... Ne veš kaj je prav in kaj ne. Izkušnje so pa itak različne. Se pa strinjam s tvojo odločitvijo - če te vzamejo te zaradi tvojih izkušenj in znanj, praviloma jih nosečnost ne bi smela ovirati, ker dobro delovno silo se najame za dlje časa in vlaga vanjo dodaten kapital, da jo izboljšajo za tisto kar rabijo. Tako, da porodniška ne bi smela biti problem.

Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.2.2009 13:14:06   
vila MaLiNa
Pa tako kot je Lenck rekla glavo pokonci in šcccc s črnimi mislimiuser posted image . Drugače te/nas lahko vedno skrbi. Tako, da mislimo pozitivno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.2.2009 13:21:34   
ja.lo09
Pozdravljene v sončnem dnevu.
Vidim da veselo čvekate, jaz pa sem pravkar končala v službi sestanek.
Anonimnauser posted image  in Črviček ( dobrodošla med nami) vidim da smo nekje skupaj. Tudi jaz sem v sedmem tednu, ampak imam danes popoldan že pregled. Me je ful strah.
Tudi meni ni kaj dosti slabo, včasih imam občutek, da mi ni dobro, a hitro mine. Sem pa zelo napihjena. Pa si vseeno kar sproti govorim da je vse vredu, mora biti tako. Tolažim se, da mi prvič tudi ni bilo slabo. Saj vem da je tistim hudo, ampak včasih bi pa raje videla da mi je vsaj malo, saj se tako lažje tolažiš, da si pač noseč.
No pa saj bomo danes že vsaj nekaj videli.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.2.2009 13:22:13   
sontschica
fajn študij. žena od mojga strica je  magistra kemije. kdaj imaš namen diplomirati? imaš status do koca septembra?

Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.2.2009 13:23:48   
sontschica
ja.lo09 veliko sreče na pregledu, itak, da je vse v redu s  tvojim user posted image . misli pozitivno in poročaj potem, kako je šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.2.2009 13:24:22   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Seznam nosečk- avgust
Žal moram sporočit da žal moje drage prijateljice sarajan in vaše sonosečke ni več srečka user posted image , ker je žal bilo nekaj narobe. Še tuki ti želim, da se čimprej uredi in da boš kmalu lahko ponovno zagledala ++ in da se vama izpolne želja po user posted image .

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image    31.08.  veselka (27)            (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.    18.02.
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   02.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )          04.03.  20.02.
user posted image   02.09.  eva Ana (27)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )      23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)           (2. user posted image , 1. user posted image )    27.03.    26.02.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.    05.03.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)             (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)       (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                (2. user posted image , 1. user posted image   04.03.   06.03.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)              (1. user posted image , 0. user posted image )    13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Casiopea (?)                (?. user posted image , ?.user posted image )     12.02.   
user posted image   12.09.  Chebelzza (?)              (2. user posted image , 1.user posted image )    02.02.   
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.   02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    11.02.  03.03.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   13.09.  darjau (28)                 (3. user posted image , 2. user posted image )    11.02.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )     25.02.  19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )     13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                   (2. user posted image , 1. user posted image )   16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                    (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image    21.09.  nussy (28)                  (?.user posted image , 1.user posted image )      03.02.  10.03.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  *kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    26.09.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna user posted image  (?)       (2.user posted image , 1.user posted image )       24.02.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       19.02.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     04.03.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?.user posted image )        26.02.
user posted image    xx.xx.   črviček (?)                   (?.user posted image , ?.user posted image )       19.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.

Skupaj: 1465
1466 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •   

Črviček dobrošla med nami.user posted image  Slabosti pa naj čim hitreje minejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......