Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:37:07
|
|
|
|
Maksi1
|
Boma - mislim, da imajo v DM ene take podloge - samo nisem čist ziher.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:37:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Boma2 vse najboljše. Kolumbo upam da že cartaš. Danes je tak lep datum, men zelo pri srcu men je tudi ta datum pri srcu, ampak verjetno ne bom šla rodit... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:38:07
|
|
|
|
claud
|
boma2- hm....tako torbo sm jst iz neckermana kupla k je že zraven.... drugač pa sam podloge posebi bi pomoje mogl met kje v BC al pa pikapolonci....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:38:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Boma - mislim, da imajo v DM ene take podloge - samo nisem čist ziher. hvala Maksi1 bom šla jutri pogleddat.. :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:38:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Dobro jutro.... Slavljenka Boma2 vse naj naj ob tvojem osebnem prazniku, in ker se bliža tvoj porod ti želim da bi potekal hitro in kar se da brez bolečin to boste imela slavje drugo leto Čep vidim da se veliko pogovarjate o čepu.... men v prvo sploh ni šel (no nisem ga opazla) v P sme pa prišla 3-4 cm odprta.... tak da ne čakajte na čep k vam sam čas počasneje teče Krvav izcedek men je G zadnič reku da če se mi pojavi kej krvavega nej grem takoj v P...... zdej sem pa pozabla o čem ste se menle... aja ena je omenla da se ti lahko šivi po CR vnamejo no tud oni po naravnem porodu se lahko tak da mislim da tu ni nič manjša verjetnost dodatnih bolečin.... hvala... kako si ti kaj?'
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:39:34
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro oz kar dan! Kako smo? Jst sem se tako lepo naspala...Od 2h pa do 10:30...Sem si učeri še naštimala torbo za v P, pa za ta malo sem prpravla stvari, sobica je fertik... boma, VSE NAJBOLJŠE!!! shuka, si spraševala za flis...No, vzela sem ga 2 metra (enga bež, enga roza), pol obrobni trak in cvirn pa sm dala tam okoli 17 evrov. Pridejo pa 4 dekice vn. V CA pa sem dala za 1 dekico 10 evrov... kolumbo pa verjetno že crta...Ko bom dobila kak njen sms bom sporočila! Bom zdej dala slikice od sobice v album...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:40:32
|
|
|
|
claud
|
Men bi bil tud današnji datum zelooo pri srcu....Dons je moj rok!!!!!!! Tuki dol pa vse mirno....je pa tamala bla učer in dons ful pr miru....zaspanc mali.....tkole bi mogl bit pol po porodu...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:41:35
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud boma2- hm....tako torbo sm jst iz neckermana kupla k je že zraven.... drugač pa sam podloge posebi bi pomoje mogl met kje v BC al pa pikapolonci.... ja bom šla pogledat... sem mislila, da bom tako torbo kupila, pa sem si premislila... tako da bom probala sam to previjalno podlogo dobit.. :) če se bo cenovno sploh splačalo.. :) hvala
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:41:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 sem se pa še nekaj spomnila.. in sicer a ve katera, kje bi lahko kupila, tisto kar dobiš v torbi za novorojenčke da gor previjaš previjalna podloga, ki se lepo zloži.. a se da to posebi kupit... jaz sem jo dobila zraven torbe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:42:33
|
|
|
|
claud
|
Sunny-super da ste vse zrihtal Zdj k maš pa torbo naštimano boš šla pa pred mano rodit No zdj pa čakam na slikce
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:43:03
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro oz kar dan! Kako smo? Jst sem se tako lepo naspala...Od 2h pa do 10:30...Sem si učeri še naštimala torbo za v P, pa za ta malo sem prpravla stvari, sobica je fertik... boma, VSE NAJBOLJŠE!!! shuka, si spraševala za flis...No, vzela sem ga 2 metra (enga bež, enga roza), pol obrobni trak in cvirn pa sm dala tam okoli 17 evrov. Pridejo pa 4 dekice vn. V CA pa sem dala za 1 dekico 10 evrov... kolumbo pa verjetno že crta...Ko bom dobila kak njen sms bom sporočila! Bom zdej dala slikice od sobice v album... dobro jutro sunny... jaz sem pa mislila da si ti že kr šla v P.. :) hvala za lepe želje V glavnem res bi rada videla tole tvojo sobico.. .:) Lepo, da si se naspala.. :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:43:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, si spraševala za flis...No, vzela sem ga 2 metra (enga bež, enga roza), pol obrobni trak in cvirn pa sm dala tam okoli 17 evrov. Pridejo pa 4 dekice vn. V CA pa sem dala za 1 dekico 10 evrov... to si res full dobr spomnila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:45:03
|
|
|
|
boma2
|
shuka... za dekice bi pogledala v H&M po moje bi dobila kakpno lepo in poceni.. :) je pa bilo v Emporium v LJ. so imeli otroški oddelek tam se je dalo dobiti kakšne prima dekice.. Nevem če ti je kje blizu se ti splača pogledat.. Če pa ne pa rajši ne... Da ne boš šla zastonj...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:45:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Men bi bil tud današnji datum zelooo pri srcu....Dons je moj rok!!!!!!! Tuki dol pa vse mirno....je pa tamala bla učer in dons ful pr miru....zaspanc mali.....tkole bi mogl bit pol po porodu... no bom držala pesti, da se ti uresniči... tvoj rok.. A če ni nič ne greš v porodnišnico?? Čakaš na naslednji pregled?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:46:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 sem se pa še nekaj spomnila.. in sicer a ve katera, kje bi lahko kupila, tisto kar dobiš v torbi za novorojenčke da gor previjaš previjalna podloga, ki se lepo zloži.. a se da to posebi kupit... jaz sem jo dobila zraven torbe ja vem, sam jaz sem eno torbo dobila za RD, in mi jo je škoda skoz v omari imeti ni pa za novorojenčka..
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:47:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny-super da ste vse zrihtal Zdj k maš pa torbo naštimano boš šla pa pred mano rodit No zdj pa čakam na slikce men je tudi to neki sumljiv, da nam sunny kam ne uide...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:49:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 sem se pa še nekaj spomnila.. in sicer a ve katera, kje bi lahko kupila, tisto kar dobiš v torbi za novorojenčke da gor previjaš previjalna podloga, ki se lepo zloži.. a se da to posebi kupit... jaz sem jo dobila zraven torbe ja vem, sam jaz sem eno torbo dobila za RD, in mi jo je škoda skoz v omari imeti ni pa za novorojenčka.. jaz bi na tvojem mestu pogledala(ali pa poklicala da ti ni treba hodit) v BC ali pa pikapolonici
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:49:53
|
|
|
|
Shuka
|
sunny - jest sem v Pikapolonici kupila 2 dekci k sta mi bli tolk lepi pa mehki pa sem dala 30€ sam tale tvoja ideja je fantastična, sploh mi ne bi prišlo na pamet, pa še mami mi lahko zašije. Glede Eme jo jest ne gledam že leta, sam zdej sem si zaželela it prej rodit pa vidm da ni haska, pa še dete vidm, da se razburja, da premaknem na drug program, mu verjetno muska ne odgovarja, res je mučenje gledalcev, pa kje so našl to rdečelasko, mislm tud teksta niso mogl pametnega napisat, in pol mi to plačujemo z naročnino za RTV al pa k bo spet na sceni Spet doma, isto sranje , ukinjajo take izobraževalne oddaje, pol dajo pa Galuniča spet gor, pa sej niso resni., Jest pa vsak mesec 11 € za to sranje. Jest sem ****njena ne oni. Dons je pa moje dete že celo dopoldne ful aktivno, le kaj mu dogaja.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:51:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: claud Men bi bil tud današnji datum zelooo pri srcu....Dons je moj rok!!!!!!! Tuki dol pa vse mirno....je pa tamala bla učer in dons ful pr miru....zaspanc mali.....tkole bi mogl bit pol po porodu... no bom držala pesti, da se ti uresniči... tvoj rok.. A če ni nič ne greš v porodnišnico?? Čakaš na naslednji pregled? Ne, jutr mam pr moji pregled, pol bomo pa vidl....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:56:30
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, slikice so v albumu... Ne, sej ne mislim nikamor še pobegnt, sam tko, da smo prpravljeni... shuka, sej meni mi tudi ni padlo na pamet, pa mi je pol mama rekla, da zakaj pa flisa ne nabavim pa mi ona zarobi dekice... claud, ne ne, ne grem pred tabo...Grem drugi teden...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:56:53
|
|
|
|
claud
|
sunny ful lepa sobica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:57:30
|
|
|
|
Balonchy
|
BOMA - lepo praznuj!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 11:58:37
|
|
|
|
sunny24
|
claud hvala... Kaj vaša bejba je spet mirna? Naša se tudi danes ne pusti motit...če jo malo požokam, se oglasi, drugače je pa mir...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 12:00:50
|
|
|
|
kayica24
|
halo nosečkice!!! Mi smo včeraj malo praznovali mamin roj.dan..In ko sem ravno pri tem... VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA BOMA..VSE NAJBOLJŠE ZA TE!!!! Jaz mam pa rojstni dan danes teden,12.2.,se pravi 4 dni pred mojim PDP-jem... Mogoče pa bova kar na isti dan rojeni Witto je na CTG-ju,a ne?Mogoče jo bodo kar v P zadržali..Boga revica..Se dolgo muči s temi popadki Claud ti pa če praviš, da se je umirila, potem naj ti povem, da je to eden od znanilcev poroda... Birdy čist prav si se odločila glede izpitov..Itak si bla že nadnaravno pridna s tem faxom in boš kasneje,ko jih boš spet začela delat(izpite), spet razturala!!Zdaj pa uživaj brezskrno v zadnjih dnevih z buščijem... Mihailo kaj si zrihtala pri zobozdravniku? Sunny slikice Ziher sem kaj pozabla
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 5.2.2009 12:00:59
|
|
|
|
Balonchy
|
Sunny - luštkana sobica Obenem se ti moram še zahvalit!!! Podarila si mi idejo za pohištvo in za nalepke... Res hvala... Full si zlata... Zraven bi se še zahvalila naši Urši08 za linke od Alples-a!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?