|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
5.2.2009 8:50:53   
ilatic
Frutka hvala za tvojo zgodbo. Moja je bila ista. Mojo mami ni niti zanimalo kaj se dogaja z mano, samo isto mi je vse prepovedala. Res si želim imeti s svojo pa odkrit pogovor in žal ne vem če je to prav. Ko pride domov mi prvo pove da ga je videla kaj sta se pogovarjala itd. to sem ji seveda tudi naročila, da mi vse pove, da mi nič ne skriva, da ji bom lahko svetovala. Povedala sem ji da se ne bi slučajno lubčkala z njim po šoli, ker bodo vsi učitelji to videli in da bom slej ko prej slišala to na govorilnih potem pa bo hudič. Ker sem ji povedala da bo sedaj na govorilne hodil z mano tudi ati. upam da ji bo kaj zaleglo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
5.2.2009 8:52:15   
ilatic
ne frutka  - flower! 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
5.2.2009 8:54:15   
metuljcek321
Anja wishes you all a sunny good morning!

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
5.2.2009 9:05:37   
nanka
Dobro jutro še z našega konca, končno sonček jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
5.2.2009 9:06:05   
metuljcek321
Hvala za pikepoke za mami ... zdaj je dobila napotnico, da se prijavi k nekemu ulala dr.-ju --- upam, da bo kmalu na vrsti & bo zrihtal tako, kot se spodobi! Rovarka, kaj so s tasco naredili? Se eno ciscenje ali kaj?

GH- joj, tudi nasa po novem vse popaca. Jo kar zabarikadiram s papirnatimi brisackami, pa je malo bolje. Eno vprasanje: tisti gumasti slincek - kdo si je izmislil majhno luknjico pod brado ---- ma, tocno tam vse uide skozi na bombazni slincek, od tam se preslika na jopico, z nje na bodi & mamo modno revijo na kvadrat. A mi lahko katera pove, kaksnemu namenu sluzi tista luknjica - razen tega, da nicemur???user posted image

Svit, Stas, Kiara, Luka, Patrick, Natka, ... happy mini b'day vceraj & danes,
user posted image

rebeca, kar mesaj meso z necim znanim, morda bo "padla na finto" - veliko znane jedi, pa malo meska. Porocaj! Polenta - zelo redka (1 merica vode, 6 meric polente), vozicek - nabavila bova Quinny Freestyle 3xl. A ga ima katera med vami? Zadovoljna?

Blacky, user posted image  za dolg post za nazaj --- je fajn brat, o cem smo takrat cebljale. Dobro si vse to povzela ... ampak vzelo je pa tud kar nekaj casa, a ne?

plazenje, jaz se tudi baje nisem nikoli - sem kar na hojo preklopila.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zajček ... vmes ga parkarat zalijem z lasnim sokom ...

user posted image  user posted image  Sicer pa: vau, vau, vau, Kali je ze zajcka jedla. Mi ga imamo tudi dostikrat na jedilniku - tast in tasca jih imata cca. 10 in vedno kaksen konca v skrinji.

anikabd - user posted image  & user posted image  za sedenje!

glugluglu, tooo za potres in user posted image  user posted image  za popotresne sunkeuser posted image  user posted image  Tudi mi smo jih vceraj zvecer cutili, ves? Se je mami spremenila iz zene v ljubico & je vzgalo ....

neboglasnica & ostale Plestenjak fenice - a ste vidle, da bo Jan gost pri Mariu v nedeljo (jep, Mario se vraca - again) ... z isto plejado gostov ... no, kaj cmo, Slo je pac majhna.

levinja, skoda, da ne bo novega stroja. Ma, shit, no. Daj, starega malo od strani brcni, mogoce krepne totalno ... In ja Aksinja Kermavner je bla tud men super, njena Hiacinta pa slovenska Bridget Jones ... Btw: ravno ene 2/3 tedne nazaj je bila gostja v Odprti kuhinji (priloga Nedela) & je pripravila jedilnik za cel teden.

Almera, za pusta bi bila Anja pikapolonica (BC), pa je zmanjkalo kompletkov ... danes baje dobijo novo posiljko, samo zdaj nisem vec zihr, da bo to. Imam doma nekaj za muco, pa bo menda kar muc.

user posted image  za Tarika! Glede fanta & SMS-anja .... ne vem, ce je skrivanje pred komerkoli resitev ... se ne bi poskusili pogovoriti kot familija? Al mislis, da bi se potem Iris zaprla vase & nikomur ne bi povedala nic, niti tebi ne? Ah, najstniska leta so res kriz! Se spomnim, da sem bila v OS ene parkrat tako zaljubljena za umret, res! Cist me je trgalo, zivela sem v svojem svetu, vse je cvetelo, brstelo, ampak meje sem poznala, to pa. Ja, ideja, da bo sel ati zraven na govorilne, se mi zdi v redu.

user posted image  za nove zobke, za apetit, za uspesen pregled, za postavljanje na vse 4, za vztrajne mamice, za prespane noci, za lepe sezname ...

user posted image  za vse bolne, sitne, razdrazene, nejesce, poredne, ....

Last but not least:
user posted image  

Mega dobr!

PS: Dons je pa soncek - tralali, tralalala, ... Vozickanje, vozickanje, vozickanje, ... popoldne pride pa frendica na obisk ---- jeeee! Grem kej pojest, pa mal pospravit ... cauci ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
5.2.2009 9:09:50   
nanka
Za pusta Natka ne bo nič, je še prejamhna in jaz nisem nikoli marala pusta, Zoja bo pa princeska in sem ji že kupila oblekico.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
5.2.2009 9:52:57   
pigama
Dobro jutro!!

Danes je pa sonček!!! Jaz mam dost že te zimeuser posted image !!!!!
Maja že spi prvo rundo, Gašper me že priganja naj mu sprintam bagra, da ga bo pobarval. Dogajanje kar naprej,...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
5.2.2009 9:57:06   
pigama
metuljček za mami user posted image  naj se končno pozdravi

za vse slavljence user posted image

pust: Maja bo ( glede na ime) čebelica, Gašper kaj pa druga kot spiderman, Pia sanjari o Piki Nogavički, ni da ni

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
5.2.2009 10:00:22   
neboglasnica
Dober dan!

Nič časa nimam, saj imam danes pa Saro doma..pa še mene grlo boooliiii....

Uživam pa, ko vas prebiram in je spet zjutraj veliko za prebrat. Yes, strasti so se umirile.

Grem plavšat z likalnikom, pa pa

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
5.2.2009 10:07:36   
lidija***
pozdravček!

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image
metuljček- za mamouser posted image user posted image

Piščanček- če kuham zelenjavno juho ga dam kar zraven. Jaz tudi zelenjavo malo prepražim na olivnem olju in nato zalijem.

Kakanje- koliko vašiuser posted image kakajo?
Naša obvezno zjutraj in po vsakem obroku GH. Nima pa driske ampak orng kakec. Ali je to veliko? Skupaj torej enih 5x na dan.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
5.2.2009 10:10:31   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Grem plavšat z likalnikom, pa pa

A ti lahko še svoje pošljem? Boš imela daljši zmenek!!!user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
5.2.2009 10:13:07   
lidija***
Pust- nismo se še čisto zmenile. Mojca bo medvedek. Ima tako lušno kapco in ji bom samo brčice zraven narisala. Klara hoče biti princeska, za Nežo pa še ne vem.
Moja angleščina- ja, premalo je v uporabi in če po pravici povem tudi v šoli nisem ravno blestelauser posted image . Še sreča, da imam otroke, da se bom lahko še enkrat naučilauser posted image .
Mišljeno pa je bilo za Inigo, ko je tako fajn žurala.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.2.2009 10:21:07   
pigama
Alo, Mariborčanke!!!
Katera je na lotu zadela? Moj tast je razkiral za 1 srečko in dobil NIČ. Je rekel, da zato, ker sem mu jo jaz kupila!!user posted image  MU bo šola za drugičuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.2.2009 10:21:25   
lidija***
Še eno vprašanje!
Ali bo katera koristila po končani porodniški štiri urni delavnik? Do kdaj je treba to urediti? Verjetno na CSD?

Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.2.2009 10:22:00   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

rovarka ma pa pavzo user posted image

pridna si, pridna..kdaj imaš rok?

junijauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.2.2009 10:22:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Je zdravnik kar določil, da zdaj bo papunčka, he heuser posted image

jaaaaaaaaaaaaaa, babika naj bo...saj veš, kako pravijo: punčko naredit, je umetnost user posted image user posted image

moj tud tak pravi - samo pravi moški zna naredit luknjo v luknjiuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.2.2009 10:26:19   
Majuska
'morning ladies,

kako ste? Jaz sem čista koma, me je Aleksander vrgel pokonci ob 6.30, pa moža sem "obtožila" da je za to on kriv, ker je nekaj šaril okoli malega. No, saj sem šla odspat še eno rundo ...

kofi za vse
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 10:26:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.2.2009 10:28:35   
pigama
lidija moja tudi trdo kaka 1x ali 2x na dan in obvezno po obroku GH. Ja, pa sveža plenička je zakon user posted image .  Zato ji poskušam čimbolj menjavat hrano, da lažje kaka. Ful so bogi, ko se napenjajo pa ne gre in ne gre.

Glede 4 urnega delavnika: Imela sem tak namen, sam me je šef presenetil in mi dal knjigo. Tak da bom najbrž kar lepo 24 ur doma user posted image  Pa zdaj se lahko še sam smejim, me je jeza že minila!!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.2.2009 10:31:16   
Majuska
ajajaj, vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.2.2009 10:40:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Frutka hvala za tvojo zgodbo. Moja je bila ista. Mojo mami ni niti zanimalo kaj se dogaja z mano, samo isto mi je vse prepovedala. Res si želim imeti s svojo pa odkrit pogovor in žal ne vem če je to prav. Ko pride domov mi prvo pove da ga je videla kaj sta se pogovarjala itd. to sem ji seveda tudi naročila, da mi vse pove, da mi nič ne skriva, da ji bom lahko svetovala. Povedala sem ji da se ne bi slučajno lubčkala z njim po šoli, ker bodo vsi učitelji to videli in da bom slej ko prej slišala to na govorilnih potem pa bo hudič. Ker sem ji povedala da bo sedaj na govorilne hodil z mano tudi ati. upam da ji bo kaj zaleglo.

Po mojem nas je več takih, ki smo imele problem z mamo. Moja se namreč celo večnost ni dosti zanimala zame; ko se je po 20-ih letih začela, mi je bilo ful čudno, ko je hotela vse vedeti. Jasno da ji še danes ne povem vsega, ko pa vse povedano pri prvem prepiru uporabi proti meni.

Jaz tudi upam, da bom imela s svojimi otroci odkrit odnos ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 10:55:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 11:03:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.2.2009 11:09:28   
Blacky30
Jutro!

Spali smo ok, vstala sem ob 7h. Teja se zdaj počasi prebuja že drugo rundo. Zdaj bo jedla jabolko s plazma keksom.

Flower, pa jaz sem imela te kile že napisane pred mojo boleznijo, pa si včeraj al en dan rekla, da si šla pod 60, pa sem mislila, da je to to. Bom pa popravila, ker 0,3 je ogromnoooooooo za nas. Meni so se pa spet dvignile, se vidi, da nisem nič jedla, ko sem bila bolna in so odletele dol, ko pa sem začela prihajat k sebi, pa hudič kar nazaj gor lezejo.user posted image user posted image
Glede odnosa z mamo pa mi je hudo, da ji moraš še danes prikrivat stvari, ko si že odrasla in imaš svoje življenje. Škoda, da mama tega ne razume. user posted image user posted image user posted image

Mojcek, me veseli, da ti je simbolček všeč. Malo heca, saj veš. Pa hvala za tako lepo zahvalo.user posted image

Ilatic, imaš prav glede Iris. Take stvari kot so zadeve s fanti, pa sem pristaš tega, da imata z njo skrivnosti, takih stvari pa ati ne rabi vedet, dokler so v mejah normale. Pa še fajn je, da ti celo sms-e pokaže, pomeni, da ti res zaupa. Tak da kar naj ostane pri tem. Samo jo na lep način opozori na meje.

Pa za Tarika, ubožček mali.user posted image  Evo ena velika pikapoka:
user posted image

Vse naj naj današnji slavljenčki!!!user posted image user posted image user posted image  

LUKAuser posted image
PATRICKuser posted image
NATKAuser posted image
ČRTuser posted image
MERIuser posted image
METAuser posted image

VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image

Rovarka, kakšen rok imaš junija??? Izpitni rok za rim??? Pa se že zdaj učiš????? Saj vem, da je ogromnaaaaaa knjiga, samo že zdaj???? Vau, kapo dol.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi do takrat že vse pozabla, zato pa sem tud pustla pravo.user posted image user posted image user posted image

Lidija***, naša kaka nekje 2x na dan, zdaj je to manj, odkar je GH. Prej je večkrat dnevno.

Neposredna povezava do sporočila: 3424
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 11:25:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?