metuljcek321
|
Hvala za pikepoke za mami ... zdaj je dobila napotnico, da se prijavi k nekemu ulala dr.-ju --- upam, da bo kmalu na vrsti & bo zrihtal tako, kot se spodobi! Rovarka, kaj so s tasco naredili? Se eno ciscenje ali kaj? GH- joj, tudi nasa po novem vse popaca. Jo kar zabarikadiram s papirnatimi brisackami, pa je malo bolje. Eno vprasanje: tisti gumasti slincek - kdo si je izmislil majhno luknjico pod brado ---- ma, tocno tam vse uide skozi na bombazni slincek, od tam se preslika na jopico, z nje na bodi & mamo modno revijo na kvadrat. A mi lahko katera pove, kaksnemu namenu sluzi tista luknjica - razen tega, da nicemur??? Svit, Stas, Kiara, Luka, Patrick, Natka, ... happy mini b'day vceraj & danes, rebeca, kar mesaj meso z necim znanim, morda bo "padla na finto" - veliko znane jedi, pa malo meska. Porocaj! Polenta - zelo redka (1 merica vode, 6 meric polente), vozicek - nabavila bova Quinny Freestyle 3xl. A ga ima katera med vami? Zadovoljna? Blacky, za dolg post za nazaj --- je fajn brat, o cem smo takrat cebljale. Dobro si vse to povzela ... ampak vzelo je pa tud kar nekaj casa, a ne? plazenje, jaz se tudi baje nisem nikoli - sem kar na hojo preklopila. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška zajček ... vmes ga parkarat zalijem z lasnim sokom ... Sicer pa: vau, vau, vau, Kali je ze zajcka jedla. Mi ga imamo tudi dostikrat na jedilniku - tast in tasca jih imata cca. 10 in vedno kaksen konca v skrinji. anikabd - & za sedenje! glugluglu, tooo za potres in za popotresne sunke Tudi mi smo jih vceraj zvecer cutili, ves? Se je mami spremenila iz zene v ljubico & je vzgalo .... neboglasnica & ostale Plestenjak fenice - a ste vidle, da bo Jan gost pri Mariu v nedeljo (jep, Mario se vraca - again) ... z isto plejado gostov ... no, kaj cmo, Slo je pac majhna. levinja, skoda, da ne bo novega stroja. Ma, shit, no. Daj, starega malo od strani brcni, mogoce krepne totalno ... In ja Aksinja Kermavner je bla tud men super, njena Hiacinta pa slovenska Bridget Jones ... Btw: ravno ene 2/3 tedne nazaj je bila gostja v Odprti kuhinji (priloga Nedela) & je pripravila jedilnik za cel teden. Almera, za pusta bi bila Anja pikapolonica (BC), pa je zmanjkalo kompletkov ... danes baje dobijo novo posiljko, samo zdaj nisem vec zihr, da bo to. Imam doma nekaj za muco, pa bo menda kar muc. za Tarika! Glede fanta & SMS-anja .... ne vem, ce je skrivanje pred komerkoli resitev ... se ne bi poskusili pogovoriti kot familija? Al mislis, da bi se potem Iris zaprla vase & nikomur ne bi povedala nic, niti tebi ne? Ah, najstniska leta so res kriz! Se spomnim, da sem bila v OS ene parkrat tako zaljubljena za umret, res! Cist me je trgalo, zivela sem v svojem svetu, vse je cvetelo, brstelo, ampak meje sem poznala, to pa. Ja, ideja, da bo sel ati zraven na govorilne, se mi zdi v redu. za nove zobke, za apetit, za uspesen pregled, za postavljanje na vse 4, za vztrajne mamice, za prespane noci, za lepe sezname ... za vse bolne, sitne, razdrazene, nejesce, poredne, .... Last but not least: Mega dobr! PS: Dons je pa soncek - tralali, tralalala, ... Vozickanje, vozickanje, vozickanje, ... popoldne pride pa frendica na obisk ---- jeeee! Grem kej pojest, pa mal pospravit ... cauci ...