Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 17:42:08
|
|
|
|
mlinčka
|
Žiži in špelka, en velik za vaju in vajini blastocistki!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 17:51:20
|
|
|
|
mlinčka
|
Aja, žiži, glede tiste knjige ni panike! Mislim, da je zaenkrat nobena od naju ne potrebuje . Bo že do kakšnega srečanja počakala! Kako kej starorimski slog? Že kej desni kolk peče ?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:08:35
|
|
|
|
mlinčka
|
Kajši, solit nej se gre ta tvoj nesojeni folikel ! Mah, za neki more bit že dobr. Po moje, da bi tale vajin eskimček rad očija počakal, da se vrne. Aha, še neki! Sicer še ne rabiš, ampak kolkr vem, dabrostona še zmer ni za dobit. Eno škatlico sem ga takrat sicer prišparala, ampak mu bo pa v kratkem rok potekel, se mi zdi. Kaj bova? Buskopani so pa še vsi.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:19:13
|
|
|
|
Kicsi
|
Špelka-vse čestitke .Pridno jo grej. Buma . Shuka,ti kar pejd rodit ja.Zakaj pa amnio? A je to rutina ali kako,da delajo amnio tik pred rokom?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:37:15
|
|
|
|
lučka 25
|
miklarom, super za ponovni postopek. Naj bo uspešen!!! A ne, pa za Shuko je 9.2. tako lep datum, sem jaz tudi tako ugotovila. Kruce, ti si res faca. Netka, si spet prišla malo naokoli. Imaš baje gužvo (delo, izpitii,...)? Drži se. gigi, a tale dr.D je pa sedaj kar malo tvoj, ti ga je mismis malo posodila. Važno, da je dobro opravil svoje delo in bomo čez dva tedna jokale od sreče. špelka, ja vaše/naše navijanje vedno pomaga, pri vsaki. Ko pa nas toliko stiska pesti, diha,.. Zate sem pa zelo vesela, da imaš eno zmagovalno pikico v bušiju. Pa vidim da sta potem imela z dragim lep izlet in popoldan. Shuki, za Hedvigo pa jaz stavim za 14.2. gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili? mlinčka, sem prebrala o knjig za gigi. Ja, vidiš jaz sem se ji kar spretno izognila, sem prej postala nosečka. Gigi je pa tudi ne bo več potrebovala. Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:41:06
|
|
|
|
gloria
|
gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili? ..ja krčki so mim ....zdej je pa res fajn....ti si pa že 16 teden kok gre hiter...še malo pa bomo za tebe stavili ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:55:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka štajerski medvedek moj - hvala za sms, mi lav ju tu veri mač draga moja....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:57:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Zarja, vidim da kljub obilice dela le prideš malo nas pokukat. Pa saj tako ne moremo ena brez druge. ma res samo kukat, je gužva za popiz***. Pogrešam pa vas res full. Kongo pade brezpogojno naslednjič, sploh pa ne bom falila ko prideta vidve s Shuki.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 18:59:07
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka. Pa ni to že mal rizično? Joj meni se to tok grozn sliši.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:01:17
|
|
|
|
zarja1
|
Babe jaz še mam nekaj Dabrostona doma, če ga katera nuca naj javi....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:03:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Zarjica kako je na poslu, te mozgajo???? moja najtaljubša teta Grethy mozgajo me mozgajo. Mater vse me je čakalo, prava bomba BUMMMMMMMMMM. Če bo še kaj pošta zafrkavala, me samo pokliči-vse zrihtam. Tud za telegram sem kasneje hajko dvignila.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:07:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Ko sem videla kako mali otroček maha iiiiiiiiiiiiii jaz bi se tud ziher. Ful lepo.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:11:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarjica, tud jaz tebe rada! Larči lubek pa ja, res vas pogrešam. Kako sta pamžka? Berem same pohvale. A to si ziher, da je po atiju? pa moj ratatujski najlepši sivi Mišek73? Kaj dogaja draga? Netka, Mismis, Pikovitka, Mlinčka, lepa Blančka helov drage moje. Vidim T1979 in MBT 1979 imata skrivne kode..
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:13:43
|
|
|
|
zarja1
|
Gigika jaz sem dans mela take lepe sanje. Ti povem, čez 14 dni.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:51:24
|
|
|
|
dajamaja
|
Uffff, ste naklofale, saj je šele 4.2.!? Špelka in Gigi super vgnezditev in vsaki en debel plus čez 14 dni!!! Vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!! Vsem ostalim pa srečno na poti do čestitk
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 19:57:55
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Uffff, ste naklofale, saj je šele 4.2.!? Špelka in Gigi super vgnezditev in vsaki en debel plus čez 14 dni!!! Vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!! Vsem ostalim pa srečno na poti do čestitk Jaz se kar podpišem pod tole! Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:01:11
|
|
|
|
Kicsi
|
Cukica-srečno jutri. Lepo se imejte danes in se tipkamo jutri. Jutri bom po vsej verjetnosti videla svoje sončke Pa-pa
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:05:13
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka. Pa ni to že mal rizično? Joj meni se to tok grozn sliši. Ne, amnioskopija ni rizična, amniocinteza je. Amnioskopija je le pregled s katerim preverijo ali je maternični vrat kaj odprt in kakšne barve je plodovnica. Sama sem bila na amniopskopiji 7x, bolelo me je le prvič. Za amnioskopijo je bistveno, da je nosečka zelo sproščena, pa je vse ok. Edina posledica tega pregleda je, da se lahko pojavi rahlo krvavenje.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:07:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili? ..ja krčki so mim ....zdej je pa res fajn....ti si pa že 16 teden kok gre hiter...še malo pa bomo za tebe stavili .... Sem prav vesela, da so sedaj krčki pa mimo, pa vrjamem, da je zdaj pa res še bolj fajn. Pri meni gre pa tudi že tako hitro, da je kaj. Mala pikica pa tudi že brca, danes je še posebej živahna/živahen.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:07:42
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Zarja, vidim da kljub obilice dela le prideš malo nas pokukat. Pa saj tako ne moremo ena brez druge. ma res samo kukat, je gužva za popiz***. Pogrešam pa vas res full. Kongo pade brezpogojno naslednjič, sploh pa ne bom falila ko prideta vidve s Shuki. Super!!! Jaz sem se že tako javila, da jo pripeljem. Komaj čakam, da se še v živo vidimo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:09:07
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka. Pa ni to že mal rizično? Joj meni se to tok grozn sliši. Mislim, da je v prvo ene 14 dni pred rokom. Ne bom pa trdila. Bo Shuka več vedela povedat, jaz sem še na začetku, pa o tem še ne mislim razmišljat. No, sem videla, da je že benika vse lepo razložila.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.2.2009 20:10:23 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:09:17
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Uffff, ste naklofale, saj je šele 4.2.!? Špelka in Gigi super vgnezditev in vsaki en debel plus čez 14 dni!!! Vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!! Vsem ostalim pa srečno na poti do čestitk Jaz se kar podpišem pod tole! Pozdravček vsem Še jest; pa navijam za čez 14 dni!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:09:26
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Kajši, solit nej se gre ta tvoj nesojeni folikel ! Mah, za neki more bit že dobr. Po moje, da bi tale vajin eskimček rad očija počakal, da se vrne. Aha, še neki! Sicer še ne rabiš, ampak kolkr vem, dabrostona še zmer ni za dobit. Eno škatlico sem ga takrat sicer prišparala, ampak mu bo pa v kratkem rok potekel, se mi zdi. Kaj bova? Buskopani so pa še vsi. Ponucaj če rabiš, ker preden bom jaz rabla.....bom pa že si kaj zrihtala, če ne pa prometrium. Ni panike....Kako ste kaj drugače vi štirje?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:17:40
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Pozdravček lepi tudi Moji Gretki , pa Larčki , ki še vedno čaka, d se oglasim, ampak dokler kašlajo v treh, ne reskiram!! Maš prav Tudi vsem ostalim, Netka misli na vas, Netka ma vas rad!! Navijačka Netka!! Srči, mi tebe tudi Zarči, sigurno sta po ateku , danes naj bi ju vidla na MF, pa zdravnika ni bilo, ke rje imel operacijo. Tko, da še en teden moram počakat. Saj bo hitro . Ste posneli dokumetarc? To je verjetno veliko dela in ur snemanaja? Ti ni mraz? Shuki, naj bo, stavim še jaz na 12.2.2009 Hedi, tebe pa vidim za 16.2.2009 Gigi, špelka, naj bo miren večer, prijeten v družbi novih 'stanovalcev', ki naj ostanejo še samo 8 mesecev, pa nič več Lep večer vsem
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:28:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gloria gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili? ..ja krčki so mim ....zdej je pa res fajn....ti si pa že 16 teden kok gre hiter...še malo pa bomo za tebe stavili .... Sem prav vesela, da so sedaj krčki pa mimo, pa vrjamem, da je zdaj pa res še bolj fajn. Pri meni gre pa tudi že tako hitro, da je kaj. Mala pikica pa tudi že brca, danes je še posebej živahna/živahen. a ni to neki najlepšega ko ga prvič začutiš...je pa hiter ....jaz sem Nika komi v 20 tednu začutila....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?