Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:55:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca Ma res, koliko kaj čokolade in sladkega pojeste, punce? Meni zadnje čase ful paše sladko. No, sej mi že skoz, sam zadnje čase moram obvezno po obroku še nekaj sladkega. vsake tolko,dok me kislina ne začne pečt,pol pa bolim,kaj semse mogla tolk nažret jaz pa zvečer, po večerji pošljem mojega po malo čokolade v kuhno, pa mu zraven naročim še kozarec donata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:55:31
|
|
|
|
yania
|
Ljubljanke moje, kaj za petek drži potem?...sem hotla napisat, kak prepoznavni znak..haha..pa sem se spomnila, da ni potrebno.......mislim da bomo kar opazne... Sej prostor bo tudi, ker po mojem nas ne bo veliko.a..kolk nas zdej za ziher pride? evo potrdim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:55:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo"
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:55:57
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. men sladk pase pa bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:57:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ljubljanke moje, kaj za petek drži potem?...sem hotla napisat, kak prepoznavni znak..haha..pa sem se spomnila, da ni potrebno.......mislim da bomo kar opazne... Sej prostor bo tudi, ker po mojem nas ne bo veliko.a..kolk nas zdej za ziher pride? evo potrdim! Potrdim! Razpoznavni znak nosim s seboj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:58:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne Itak, da ne. Sej smo noseče, moramo malo nergat. malo?men se zdi,da večinoma sam še jamramo Ah kje, to se ti sam zdi, ker še rasteš! Ma ne, sej ne jamramo tolko. Malo pa moramo no, da imamo o čem pisat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:58:24
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? leeeejcaaaaaaaaaaaa, kok še dni do prihoda ljubega? 6 ? huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...se 6 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidiš kok se vse spomnim fajna si...kaj pa vidva..sta kupila prstane?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:58:36
|
|
|
|
Pupa7
|
točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:58:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. jaz sem vedno pojedla ogormno sladkega, pred in med obema , pa je bila prvič pupa, zdaj pa naj bi bil fantiček. Imam pa tudi jaz tokrat čisto drugačno obliko trebuha. kitajski koledar - meni je obakrat kazalo prav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:59:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:00:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? leeeejcaaaaaaaaaaaa, kok še dni do prihoda ljubega? 6 ? huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...se 6 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidiš kok se vse spomnim fajna si...kaj pa vidva..sta kupila prstane? ne, nisva sva sicer zbrala, pa je potem klicala s ceno pa so sam za mojga hteli met 2400 € pa sm rekla naj ga kr majo nevem kaj bova nardila res ne... jutr greva še enkrat pogledat pa kej druzga zbrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:00:52
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:01:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah! a ni grozn, ko so včas okusi tko različni, pa ko te kako ime spomne na koga ko ti je tečen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:01:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ljubljanke moje, kaj za petek drži potem?...sem hotla napisat, kak prepoznavni znak..haha..pa sem se spomnila, da ni potrebno.......mislim da bomo kar opazne... Sej prostor bo tudi, ker po mojem nas ne bo veliko.a..kolk nas zdej za ziher pride? evo potrdim! prepoznavni znak ti si faca... sej sm jst tut razmišlala kok vas bom prepoznala... itak TREBUH No jst tut potrdim, da pridem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:02:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem.... prov maš moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:02:23
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah! Midva sva se ze tud odlocila, sam se nisva nikomur povedala...(razen eni izjemi sem mal nakazala..a ne pupica)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:03:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah! a ni grozn, ko so včas okusi tko različni, pa ko te kako ime spomne na koga ko ti je tečen Res je. Mojemu npr. niso všeč imena na 3 črke, meni so ful. Zarad njega ima Tija J v imenu! No, ko sva izvedela spol, sva se pol kar hitro sporazumela še za ime...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:03:24
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem.... prov maš moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:03:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah! Midva sva se ze tud odlocila, sam se nisva nikomur povedala...(razen eni izjemi sem mal nakazala..a ne pupica) jaz nič ne vem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:03:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem.... prov maš moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša Ta je pa najboljša izjava danes!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:04:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem Nama je tudi ratal. Po težkih mukah! a ni grozn, ko so včas okusi tko različni, pa ko te kako ime spomne na koga ko ti je tečen Res je. Mojemu npr. niso všeč imena na 3 črke, meni so ful. Zarad njega ima Tija J v imenu! No, ko sva izvedela spol, sva se pol kar hitro sporazumela še za ime... pol ste tko ko pr nas, jaz bi kratko ime moj pa dolgoooo pa po možnosti raj kr dva dolga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:04:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem.... prov maš moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša Ta je pa najboljša izjava danes!!! pa še kako resnična
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:05:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem ja midva sma na začetki rekla da če bo povem jst ime, če bo pa pove pa moj ime.. in pol k sma zvedla da je sma mela pa kr borbe ampak sma se zmenla da njegova obvela, naj obvela... sej sm se že navadla na ime TAI... paše k priimku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:06:13
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps LEEEEEEEEEEJCAAAAAAAAA,zakaj nič ne pišeš? prej sem sam na hitr prebrala,kaj ste pisale...sem mela par stvari za narest...sej ves,ko skaces sem pa tja... pa tasci sem nesla eno cokoladico ,da se bo mal zredila in pol spet jamrala,kak mora shujsat ..kak sem zlobna ti si kr daj duška z "zlobo" ce je pa tak obsedena s hujsanjem,kaj morem....jst se sam smejem.... prov maš moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša Ta je pa najboljša izjava danes!!! pa še kako resnična dobra je ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 19:06:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 točno pupe, imena imate že vse zbrane??? nam je končno ratal se zedinit na enem ja midva sma na začetki rekla da če bo povem jst ime, če bo pa pove pa moj ime.. in pol k sma zvedla da je sma mela pa kr borbe ampak sma se zmenla da njegova obvela, naj obvela... sej sm se že navadla na ime TAI... paše k priimku si razkrila ime jaz bom kar počakala da se najprej rodi, pa vam potem povem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.