|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
4.2.2009 13:26:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Moja NS je na petek 13. user posted image

uuu že NS, jaz bom imela pa takrat komaj 1. pregleduser posted image

ej ej Pingi, si me dobro včeraj vešuser posted image , se nisem mogla potem več delat da ni resuser posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.2.2009 13:35:52   
veselka
pingi, tudi moj plodek je manjši kot od VileMaline, meril je 30,9 mm, pa mi je pokazalo da sem (bila) noseča točno 10t0d, kar se mi tudi sklada z zadnjo menstruacijo. no, glavno je da so naši pikci zdravi user posted image

meni so slabosti že praktično pošle. samo lakota je tečna in prepogosta. tko da pol skos neki jem user posted image .

sem pa danes obupno zaspana, pa grlo me boli.

jutri pa končno k frizerju user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.2.2009 13:36:11   
vila MaLiNa
pingi in altaja (pa tudi vse ostale sevedauser posted image ) se opravičujem za napako. Ginekolog je zgleda bil zjutraj še ves zaspanuser posted image , tudi sama sem takoj šla gledat velikost po tednih pa mi ni štekalouser posted image . No sedaj sem pa kočno našla v materinski knjižici našla kje to piše (je preveč nakracano vse, saj veste doktorska pisavauser posted image ) in piše 29 mm. Tako, to pa ustrezauser posted image  A se strinjate? Pa hvala, da ste me opomnile na napakouser posted image

altaja seveda gledam slikico, tok da bo kar barve zmanjkalouser posted image  Imaš pa kar kmalu NS in boš zopet imela slikico. A se že kaj veseliš? Pravijo da bo v naslednjem tednu ravno petek najbolj uspešen. 

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.2.2009 13:38:07   
vila MaLiNa
A morate omenjati frizerjauser posted image user posted image  Jz mam slabo vest, bi tudi morala se malo polepšati pa se mi ne dauser posted image  Sej bo kmalu tu drugo trimesečje za katerega pravijo, da imamo user posted image  polno energije.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.2.2009 13:43:19   
altaja
vila MaLiNa: vseeno je škratek pravi korenjak! Slikco pa kar glej, ti zagotavljam da ne bo zmanjkalo barve user posted image

Ja, zelo se veselim NS. Moj si je zrihtal dopust in bova šla (prav tako kot na prvi pregled) skupaj pogledat kako rastemo. Štejem dneve.. Gre pa teden tako hitro na okoli da bo zdej, zdej petek 13. A da bo to srečen oz uspešen dan? Upam da res!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.2.2009 14:14:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A morate omenjati frizerjauser posted image user posted image  Jz mam slabo vest, bi tudi morala se malo polepšati pa se mi ne dauser posted image  S

user posted image user posted image

Mene tudi frizer kliče 100/uro. Pobarvala se bom sama, potem pa frrrc k frizerju na striženje. Ma saj ne bi niti šla, samo imamo v soboto praznovanje 50-letnice...pa bi bilo dobro, da grem že zaradi tega.

Barvam se pa itak večinoma sama, ker mi barve pri frizerju ne ustrezajouser posted image .

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.2.2009 14:49:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Moja NS je na petek 13. user posted image

uuu že NS, jaz bom imela pa takrat komaj 1. pregleduser posted image

ej ej Pingi, si me dobro včeraj vešuser posted image , se nisem mogla potem več delat da ni resuser posted image user posted image

user posted image
jaz tudi šele 1. pregled

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.2.2009 15:04:23   
Lenck
user posted image za vse fajn opravljene preglede, punce.

Vila Malina, tudi takale velikost je prav fletna, pravi korenjak! Tam nekje milimente do dva na dan zrastejo, je meni rekla zdravnica, in meni so to zdi pravi čudež user posted image

Katera je že nekaj o morju... ja, mi gremo na dopust, za podaljšan vikend gremo kar konec tega meseca na morje. Majčkeno sonček lovit in se martinčkat user posted image komaj čakam! Poletje je še predaleč, da bi sanjarila o takrat user posted image

Sicer sem pa čisto vesela kot marela user posted image ker sem končno dobila ene hlače, ki jih lahko nosim. Ja, so res nosečniške, samo sita sem bila že tistih elastik na gumbih, ker so mi hlače vseeno lezle dol. Tele se bodo pa lepo širile z mano. Trenutno so še malo velike, ampak kakor kaže (glede na to, da se bliža komaj 11. teden, jaz pa postajam balonček) kmalu ne bodo več user posted image je pa to očitno tudi v družini - tudi moja mama je nosila nosečniške obleke že prvi meec, ko je nosila mene, tako okrogla je postala user posted image Pa itak sem si vedno želela farmerke user posted image

Sicer pa zdaj bolj razmišljam o prihajajočem vikendu, ko naj bi obiskala fantove starše. Do sedaj jih nisva, odkar vemo za bebo, ker sem morala res samo počivat. Zdaj se kar ok počutim in bi šla. Samo me mori, ker je njegova mama proti bebi. Pravi, da nimava pojma, kaj je to otrok, da sva premlada (pri 25-ih...), da beba stane, da še nisva dolgo skupaj (no, to je res, samo lahko bi bila tudi pet let, naredila bebo in šla šesto leto narazen!)... pa da bi morala ja uživat življenje, ne pa imeti otroka. user posted image Saj ne, da bi mislila, da je njeno mnjenje tako pomembno, mislim pa, da vsakdo lahko razume, da mi ni vseeno. Mah, glavno, da me pob tolaži user posted image Kakšne so pa kaj vaše izkušnje? Pri nas so vsi ostali zelo veseli, bodoči pradedek in prababica pa čisto norita menda, bi že kar zdaj zibala user posted image

Ah, še o frizuri. Bah, moji hormoni itak tako norijo, da se mi lasje mastijo in imam mozolje, tako da sploh ne gledam v smeri ogledal, pa se fajn počutim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.2.2009 16:14:51   
barika
LEnck, jaz sem prvič zanosila pri 23. Mojo mamo je skor kap, ker še nisem diplomirala, pa redne službe itd. itd. Ampak midva sma se za otroka odločila zavestno, pa nama ni žal niti sekunde z njim. Tašča je bila ful vesela, ampak ona je ful čudna ženska (isto tast), bom samo rekl,a da sta prestara (okoli 70 let) pa imata svoja načela in njena mnenja so zadnja, ki kaj štejejo pri meni. Najbolj me je motlo, da me je božala po trebuhu in to ful vsiljivo, pa bolj, ko sem se ji umilaka in bolj, ko ji je moj govoril da ne, bolj je ona silila vame. ... Pa kakšne laži so prišle ven itd... eh rajši ne bom, sploh.

Ne sekiraj se, vidva sta se odločla za otroka, vidva ga bosta vzgajala, ona se pa naj za sebe briga.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.2.2009 16:41:19   
Anonimen
lenck jaz sm zanosila prvič pri 21 in to sploh ni važn,važen je kolk si ti odgovoren in resen in seveda če si želiš otročka,pa pomemben je seveda tud partner.Moja mami je bila ful vesela in je tud zdej,sinčka naravnost obožuje tko da k ga vid vidi samo njega in na okolico se požvižga.pa mož je starejši od mene tko da dostikrat sm slišala da to ne bo šlo sam dejansko leta niso važna ampak je ljubezen,spoštovanje in radost en do druzga in pikauser posted image
ja jaz mam tud šele 13. prvi pregled in se mi vlečeeeeeeuser posted image matr sm nestrpnauser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.2.2009 16:49:15   
Lenck
barika in larilu (sem pozneje prebrala), hvala, saj jaz niti slučajno ne mislim, da ima prav (halo, premlada?!? - no, res je, da sem jaz brez službe, pa tudi brez vsakih nadomestil s strani države, da se ne bo takoj katera našla, ki bo rekla, da izkoriščam državo, ampak za boga milega, vseeno ne padam na njene "fore"). in niti se ne obremenjujem s tem, ne morem pa reči, da mi je povsem vseeno, kako to sprejema in se obnaša. taka pač sem - zelo hitro "potegnem" to, kako se počutijo ljudje okoli mene. bolj nehote kot hote. in seveda mi tudi ni vseeno zaradi fanta, ker vem, da tudi njemu ni čisto vseeno. normalno, po mojem. midva sva pa vseeno zelo srečna, da nama je uspelo narediti to bebo, ker to ni bil mali podvig.
ne vem, saj po eni strani je hudo tudi to, kar zganja moja babica, ki mi sicer več ne upa kaj dosti reči, ker sem parkrat malo znorela - ona se pa totalno veseli in hkrati paničari in mi govori, kaj in kako naj in naj ne in... waaa user posted image , pa vseeno je lepši občutek, če je tvoj otrok že pred rojstvom sprejet in zaželjen, ni? saj tašča se bo tudi sprijaznila, če se bo hotela, njen problem, jaz le ne bi rada občutila tiste napetosti na vsakem obisku.
grem za vikend tja z visoko dvignjeno glavo in trebuščkom. pika! user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.2.2009 16:51:41   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: larilu
ja jaz mam tud šele 13. prvi pregled in se mi vlečeeeeeeuser posted image matr sm nestrpnauser posted image

pomisli, kako bo beba že velika in kako se bo fajn videlo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.2.2009 17:01:34   
Anonimen
vem vem sam sem vseen nestrpna,a veš to je tko k da bi ti en čez šipo mahal z ne vem kakšno torticouser posted image
lenck drgač pa sej boš videla da se bo ona tud sprijaznila no sej mogoče se je pa tega noče pokazat,jaz ti lahk rečem kaj je tašča men nardila po porodu mislim da je bil drugi teden k sm bila doma s tamalim ni hotela da bi mel tople vod kar pa seveda pri malem otročku je nuja,no in zakaj?zato ker nisem hotela da ga ima po rokah ker je bil nedonošen in sm pač hotela čimmanj stikov da ne bi ja kej staknil.pač mame skrbimo za otročke kot se da najbolje in koga s tem užalim me ne gane dokler je z otrokom vredu morm pa priznat da po porodu sm pa ful postala direktna oziroma bolj jezno-stroga vsaj karkoli se tiče otročka,kot levinjauser posted image

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.2.2009 17:27:44   
veselka
joj punce, js sm pa tolk zaspAAAAAAAna. 2 dni v službi, pa k da ne bi bla 3 tedne na bolniški user posted image .

js letos grem na morje, pa če se vsi na glavo postavjo. lani nisva bla, ker sva šla po Indiji in mam občutek kot da sploh ni blo poletja.
kam, pa še ne vem. ponavad kampirava, ampak letos to kr odpade. šla bi v grčijo, sam je treba it dost zgodi - letalo, pa ne vem, če bodo že dinarčki tko zgodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.2.2009 17:29:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

vem vem sam sem vseen nestrpna,a veš to je tko k da bi ti en čez šipo mahal z ne vem kakšno torticouser posted image

ha haha to pa tudi jaz občutimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.2.2009 17:32:38   
*kinnie*
Lenčk: joj saj mi je kar težko napisat, ampak tudi pri nas so bile pri prvem otroku podobne reakcijeuser posted image , ampak se nisem pustila, vedela sem, da delam prav in danes imam to poplačano s pridno petletnicouser posted image user posted image Sem pa tudi jaz, tako kot larilu, po drugem porodu postala imuna za takšna in drugačna mnenja....važno da je za otročka dobro, na drugo se požvižgam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.2.2009 17:45:24   
barika
Lenčk: veš jaz sem pa na žalost ali pa na srečo takšna, da če bi mi tašča preveč pamet solila, pač ne bi tja šla (vsaj enkaj časa).
mah ne vem no, moj ma taaak fajn taščouser posted image , da vsako nedeljo vpraša, če gremo tja na kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.2.2009 20:23:37   
Nončika
barika, lubika, kako si kaj???? a bebika uboga mamico????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.2.2009 20:27:54   
jpnincy
Ojla! Pri nas pa so novico vsi pozitivno sprejeli, ker so naju že "priganjali" k temu, da morava imet user posted image . Sva že 8 let skupi in je res skrajni čas. Imam pa eno drugo težavo. Ves čas se pazim, da me na mrazu ne zebe, da ne hodim v stik z bolanimi ljudmi, da jem dovolj sadja (vitamini) in kaj se mi zgodi??? Dobim angino!!! user posted image  Za znoret. Sem bila pri zdravniku in pravi vneto grlo, vneti sinusi le ušesa so čista. Poleg tega pa kašljam tako, da bom pljuča lepega dne izkašljala. Dobila sem antibiotik Ospen 1000,  ker pravi zdravnica, da tega lahko jem in tudi v navodilih piše, da je neškodljiv za jemanje med nosečnostjo. Držite pesti, da mi čim prej prime. Ima mogoče katera podobne težave?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.2.2009 20:40:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

barika, lubika, kako si kaj???? a bebika uboga mamico????

ej, pa gre, in ti srce moje?user posted image  otroc so pridni ... zelo.

Pa pri vas, kakšno je stanje?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.2.2009 20:42:22   
barika
jpnincy, jaz sem v začetku nosečnosti jedla ospen 1500 (gnojna angina). stranski učinek pa taka driska, da sem jokala zraven.user posted image user posted image

mene pa trenutno ful želodec boli ...prokleti čips...ne pritaknem se ga več, pa če me prosi, da ga pojemuser posted image

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.2.2009 20:50:59   
jpnincy
Hvala barika. Pa ti je hitro primil? Jaz bom zdaj kmalu vzela šele drugo tableto. Ali si poleg lahko vzela še kakšen Lekadol? Proti vročini?

Hja, čips.... to je tako, ko ga začneš jest, ne moreš nehat dokler ga ne zmanjka. user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.2.2009 22:22:20   
barika
jpnincy, razen "grlobola" nisem imela nobenih težav, sem pa prej pila lekadol+c, ene 4 na dan (toliko jih lahko), sem bila pa sama s tamalim doma, pa se mi je kr bledlo od bolečin ...groza...
antibiotik je pa šele po parih dneh prijel, po driski sem ga pa takoj nehala jemat, ker je bilo GROZNO.user posted image

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.2.2009 23:01:23   
altaja
Jst sem pa misla da jo bom odnesla brez slabosti, pa sem se zgleda uštela. Bi bilo prelepo, da bi bilo res. Sem v 11. tednu in dans je vse kar sem pojedla pristalo v wc školjki. Katastrofa!!! Upam da tole ne bo dolgo trajalo!
Tulpek, zdej vem kako si boga... Upam da gre pri tebi res na boljše kot si napisala včeraj.

Punce, mirno noč vam želim.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.2.2009 8:42:49   
Anonimen
user posted image
dobro jutro punce, kako ste? so slabosti ponehale?

namreč pri meni je včeraj vse ponehalo, kot da bi odrezal. a mislite da je kaj  narobe, se moram sekirat?

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......