Lenck
|
za vse fajn opravljene preglede, punce. Vila Malina, tudi takale velikost je prav fletna, pravi korenjak! Tam nekje milimente do dva na dan zrastejo, je meni rekla zdravnica, in meni so to zdi pravi čudež Katera je že nekaj o morju... ja, mi gremo na dopust, za podaljšan vikend gremo kar konec tega meseca na morje. Majčkeno sonček lovit in se martinčkat komaj čakam! Poletje je še predaleč, da bi sanjarila o takrat Sicer sem pa čisto vesela kot marela ker sem končno dobila ene hlače, ki jih lahko nosim. Ja, so res nosečniške, samo sita sem bila že tistih elastik na gumbih, ker so mi hlače vseeno lezle dol. Tele se bodo pa lepo širile z mano. Trenutno so še malo velike, ampak kakor kaže (glede na to, da se bliža komaj 11. teden, jaz pa postajam balonček) kmalu ne bodo več je pa to očitno tudi v družini - tudi moja mama je nosila nosečniške obleke že prvi meec, ko je nosila mene, tako okrogla je postala Pa itak sem si vedno želela farmerke Sicer pa zdaj bolj razmišljam o prihajajočem vikendu, ko naj bi obiskala fantove starše. Do sedaj jih nisva, odkar vemo za bebo, ker sem morala res samo počivat. Zdaj se kar ok počutim in bi šla. Samo me mori, ker je njegova mama proti bebi. Pravi, da nimava pojma, kaj je to otrok, da sva premlada (pri 25-ih...), da beba stane, da še nisva dolgo skupaj (no, to je res, samo lahko bi bila tudi pet let, naredila bebo in šla šesto leto narazen!)... pa da bi morala ja uživat življenje, ne pa imeti otroka. Saj ne, da bi mislila, da je njeno mnjenje tako pomembno, mislim pa, da vsakdo lahko razume, da mi ni vseeno. Mah, glavno, da me pob tolaži Kakšne so pa kaj vaše izkušnje? Pri nas so vsi ostali zelo veseli, bodoči pradedek in prababica pa čisto norita menda, bi že kar zdaj zibala Ah, še o frizuri. Bah, moji hormoni itak tako norijo, da se mi lasje mastijo in imam mozolje, tako da sploh ne gledam v smeri ogledal, pa se fajn počutim
|