Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:08:34
|
|
|
|
buksi
|
dajte poslat še k nam kaj sonca na notranjsko!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:08:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Lep sončen pozdrav iz Maribora! Danes pa je tako vreme, da se mi že lušta voziček tišat Prihajam iz pregleda. Vse je OK. Detece je težko 2017g, plodovnice je dovolj, MV je ostal na 27mm in lahko grem še naprej delat do naslednjega pregleda. Še podatki za razpredelnico: +1,5 kg, torej jih imam vsega skupaj +11,5, naslednji pregled 18.2 Včeraj sva bila prvič v MŠ, pa mi je bil živ dolgčas, tak da mislim, da ne bova šla na vsa predavanja, ampak samo na kake 4. Me pa nekaj zanima: se je katera izmed vas odločila za epiduralno ali že ima katera kakšne izkušnje? Mene je po pravici povedano danes navdušila moja G, ko sem jo tako čisto mimgrede vprašala kaj si misli o EA, pa je rekla naj se naročim na razgovor in da ima ona samo pozitivne odzive na to - ona je tudi sama porodničarka. za pregled...glede EA pa ti ne morem nič svetovati, ker se sama za njo nisem odločila...bomo kar trpeli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:09:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mi tudi imamo taki lepi sonček! Joj, komaj čakam pomlad!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:09:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dajte poslat še k nam kaj sonca na notranjsko!!!!!! Poslano!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:15:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi tudi imamo taki lepi sonček! Joj, komaj čakam pomlad! mi smo ga meli zjutraj, zdaj pa se je spet pooblačilo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:22:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Lep sončen pozdrav iz Maribora! Danes pa je tako vreme, da se mi že lušta voziček tišat Prihajam iz pregleda. Vse je OK. Detece je težko 2017g, plodovnice je dovolj, MV je ostal na 27mm in lahko grem še naprej delat do naslednjega pregleda. Še podatki za razpredelnico: +1,5 kg, torej jih imam vsega skupaj +11,5, naslednji pregled 18.2 Včeraj sva bila prvič v MŠ, pa mi je bil živ dolgčas, tak da mislim, da ne bova šla na vsa predavanja, ampak samo na kake 4. Me pa nekaj zanima: se je katera izmed vas odločila za epiduralno ali že ima katera kakšne izkušnje? Mene je po pravici povedano danes navdušila moja G, ko sem jo tako čisto mimgrede vprašala kaj si misli o EA, pa je rekla naj se naročim na razgovor in da ima ona samo pozitivne odzive na to - ona je tudi sama porodničarka. Suoer za pregled Do kdaj pa še delaš? Kaj ne boš nič dopusta koristla pred porodniško? Kar se pa tiče EA nimam izkušenj. Prvič sem rodila brez in imam tak namen tudi sedaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:34:24
|
|
|
|
janaja
|
Ojla babuške, sonček kaj je že to Ga toliko časa že nismo videli. No jaz sem včeraj klicala v javno banko pop. krvi in so mi rekli da mi pošljejo vse potrebno, vprašala sem koliko tednov moram biti noseča, pa je rekla da ni važno. Da glavno da me porodn ne prehiti in da se mi še nič ne mudi ( sem pa v 33. tednu). No jaz sem se po moje kar odločila za tole javno banko, sicer je rekla da shranijo samo približno pol odvzetih primerkov , ampak da tiste ki shranijo pa definitivno prav pridejo. Morm še mal povprašat kaj to pomeni. Komaj čakamo na ultrazvok 13.2, ma moja gin novega in ne več prepotopnega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:40:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Lep sončen pozdrav iz Maribora! Danes pa je tako vreme, da se mi že lušta voziček tišat Prihajam iz pregleda. Vse je OK. Detece je težko 2017g, plodovnice je dovolj, MV je ostal na 27mm in lahko grem še naprej delat do naslednjega pregleda. Še podatki za razpredelnico: +1,5 kg, torej jih imam vsega skupaj +11,5, naslednji pregled 18.2 Včeraj sva bila prvič v MŠ, pa mi je bil živ dolgčas, tak da mislim, da ne bova šla na vsa predavanja, ampak samo na kake 4. Me pa nekaj zanima: se je katera izmed vas odločila za epiduralno ali že ima katera kakšne izkušnje? Mene je po pravici povedano danes navdušila moja G, ko sem jo tako čisto mimgrede vprašala kaj si misli o EA, pa je rekla naj se naročim na razgovor in da ima ona samo pozitivne odzive na to - ona je tudi sama porodničarka. Suoer za pregled Do kdaj pa še delaš? Kaj ne boš nič dopusta koristla pred porodniško? Kar se pa tiče EA nimam izkušenj. Prvič sem rodila brez in imam tak namen tudi sedaj. Upam, da bom lahko delala do 28tega, ko nastopim s porodniško, načeloma pa mi pove na naslednjem pregledu (18tega), če lahko al ne. 9 dni dopusta sem izkoristila, ko sem imela mirovanje in sem raje koristila dopust kot pa bolniško (se mi januar šteje zraven za porodniško), mam pa full fajn direktorja, ki mi daje odprte roke glede takih odločitev... pa tisto kar mi bo ostalo dopusta, si tut lahko prenesem v katero leto želim... sem že rekla, da mam fajn direktorja??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:42:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ojla babuške, sonček kaj je že to Ga toliko časa že nismo videli. No jaz sem včeraj klicala v javno banko pop. krvi in so mi rekli da mi pošljejo vse potrebno, vprašala sem koliko tednov moram biti noseča, pa je rekla da ni važno. Da glavno da me porodn ne prehiti in da se mi še nič ne mudi ( sem pa v 33. tednu). No jaz sem se po moje kar odločila za tole javno banko, sicer je rekla da shranijo samo približno pol odvzetih primerkov , ampak da tiste ki shranijo pa definitivno prav pridejo. Morm še mal povprašat kaj to pomeni. Komaj čakamo na ultrazvok 13.2, ma moja gin novega in ne več prepotopnega Veš slučajno kakšne so cene?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 13:51:41
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, mislim nate in na tvoja dva korenjaka. Držite se! Tulipan super za lep pregled. In še to - za javno banko je zastonj. Ja, primorke smo se dobile in zelo smo se načvekale. pocka tudi tebe je bilo lepo spoznat. Končno, ne? Pol sem šla še v šoping, pa domov. Zdaj pa dragemu juhco kuham. Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:04:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je. Super!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:06:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je. Super! V kolkem času pa dobiš potem tisti set domov?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:17:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je. Super! V kolkem času pa dobiš potem tisti set domov? Približno en teden traja, pošlejo ga pa s priporočeno pošiljko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:22:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je. Super! V kolkem času pa dobiš potem tisti set domov? Približno en teden traja, pošlejo ga pa s priporočeno pošiljko! Kako sem citirala čudno... Sam zahvalit sem se ti hotla za odgovor! A v bazenu se pa več ne kopaš?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 4.2.2009 14:24:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:22:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila odejico pa sm štrikala ja bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:23:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila odejico pa sm štrikala ja bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala sem se premislila greva popoldan še kam pogledat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:23:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dajte poslat še k nam kaj sonca na notranjsko!!!!!! buksi, a smem vprašat, kok si ti stara?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:24:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem se premislila greva popoldan še kam pogledat a ti to resno? si pa faca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:25:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila odejico pa sm štrikala ja bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala sem se premislila greva popoldan še kam pogledat Boš pokazala slike poročne obleke? Zdaj si tud hlače dobila, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:27:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je. Super! V kolkem času pa dobiš potem tisti set domov? Približno en teden traja, pošlejo ga pa s priporočeno pošiljko! Kako sem citirala čudno... Sam zahvalit sem se ti hotla za odgovor! A v bazenu se pa več ne kopaš? Ne, sedaj ne več!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:28:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem se premislila greva popoldan še kam pogledat a ti to resno? si pa faca ma njemu je bil full všeč, men pa ne pa če ga že bom celo življenje nosla, mi pa skor more bit všeč ane
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 4.2.2009 14:30:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:29:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila odejico pa sm štrikala ja bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala sem se premislila greva popoldan še kam pogledat Boš pokazala slike poročne obleke? Zdaj si tud hlače dobila, ne? to pa dobite ko bom že rekla SI ja zdaj mam že skoraj vse razen prstanov pa še kaj bi se našlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:31:52
|
|
|
|
kajaka
|
Dan dekleta! Še jaz se javljam na raport s pregleda: dodatnih 1,5 kg, naslednji pregled 19.2., drugih novih podatkov pa nimam, ker mi G ni nič drugega kontroliral, razen poslušal srček in me poslal v laboratorij. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu stehtava otročka in se bova potem zmenila, če bo slučajno potrebno predčasno sprožiti porod - prva hčera je bila ob rojstvu težka 4040g in se G boji, da bo tudi tokrat zelo težek, zato morda ne bomo čakali do PDP. Hmmm, bo napeto čakat do naslednjega pregleda....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:32:48
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, kaj se bojiš glivic? Pupa, kaj za datum že vesta?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 14:33:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Dan dekleta! Še jaz se javljam na raport s pregleda: dodatnih 1,5 kg, naslednji pregled 19.2., drugih novih podatkov pa nimam, ker mi G ni nič drugega kontroliral, razen poslušal srček in me poslal v laboratorij. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu stehtava otročka in se bova potem zmenila, če bo slučajno potrebno predčasno sprožiti porod - prva hčera je bila ob rojstvu težka 4040g in se G boji, da bo tudi tokrat zelo težek, zato morda ne bomo čakali do PDP. Hmmm, bo napeto čakat do naslednjega pregleda.... Čestitam! Pa si prvič vedla, da bo dete tako težko?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.