malaMravljica
|
Rizkoo, uff.. ne, ne zivimo skupaj, samo v isti hisi, midva sva na vrhu. Pa se mi ne utika v naju, samo pac vsake tolko povabi na kosilo, pa ponavadi kaksne tipicne zadeve dela, sam men pa to ne gre. To kar se pa jutri obeta je pa sploh neki, kar mi nic ne gre po grlu dol. Sicer pa ne vem, meni osebno dva g ne bi pasela, pa dve mnenji vedno, vedno dva pregleda. Meni bi bilo prevec. Samo, ce ti mislis, da ti to odgovarja go for it. Ce bos pomirjena bo tvoja nosecnost itak lepse potekala. Maj, a se nic se ni videlo. Niti cisto malega mini mini bejbija se ne hmm.. ma ja vidis, sem vedela zakaj se bom pozno narocila na pregled, ker jaz bi si ze delala utvare zakaj se nic ne vidi. Ampak sicer pa je vse ok? Sicer pa sem jaz trenutno 1 dan pred tabo, mogoce pa tudi meni popravi datum na prvem pregledu, Meni se itak niti prblizno ne sanja kdaj je bil najin bejbi narejen, pa tudi ne kje, na rapolago so 3 drzave drugace sem jaz trenutno v zelo dobri fazi, popoldne se bo pa spet zacelo verjetno. Pa se nekaj sem hotla Soncek vprasat, ker si ze tolk pred nami in zadnjic si nekaj govorila, da se ti je na zacetku ena hrana uprla. Ves, meni se je tako na hitro cist spremenil okus, v bistvu je ostalo zelo malo stvari, ki jih sploh lahko dam na listo za jesti. Kaj to pomeni, da cez par mesecev bom lahko vse spet normalno, da bom imela apetit in ali je sploh mozno, da se mi bo zelja po hrani, ki se mi sedaj dobesedno gabi, sploh povrnila. V tem trenutku se mi to zdi povsem nemogoce. Uf se en moj podvig, poleg pomfrija si lahko predstavljam tudi, da bi pila coca colo, te sem v celem mojem zivljenju mogoce popila en cel liter. Tassika, jaz sem tudi sla malo prebrat o tej bolezni in pise, da ima ta virus zelooooo veliko ljudi, samo vecina sploh ne ve zanj. Zato se ne sekiraj ce si ga dobila, si pac imela posebno sreco.
|