Felicity
|
Naša ima tisto ograjco ob postli, ker še vedno se ful obrača v spanju, včasih ko jo grem pogledat, sloni cela ob ograjci in se naslanja nanjo, tako da brez še dolgo ne bo. Smo jo pa vzeli v BC za 25€ tisto bolj dolgo. Kot ta, smo s potiskom (v zeleni, seveda ), mogoče malo krajša Kdaj pridejo nove cunje tudi mene zelo zanima, ker sem že prav nervozna, ker toliko časa nisem nič kupila za oblečt, stalno gledam po netu, pa niti tam še nimajo objavljenih novih kolekcij. V H&M čakam pa pridejo trenči, tam je rekla da večino cunj dobijo 5. teden v letu, se pravi naslednji teden, ma da stalno dobivajo po malem. V Italji imajo tudi že robo, sem jih zadnjič slišala, ko so se pogovarjale, samo v skladišču, morejo to še kaj prodat. A so sploh se kakšne razprodaje v I? Ne vem, nisem bila že kakšna 2 tedna, tako da res nimam pojma. Dejte malo povedat. Tudi nam gre na bolje, Ema je bila 1. dan brez vročine, tako da smo šle 15 min. po soncčku. Je prav pašalo, po dolgem cajtu, da niso skozi samo 4 stene in šmrkavi robci. 1. RD - Čestitke sledijo. Želim vam prespane noči!
|